February 3, 201214 yr comment_127230 AAAAAAAaaaaaaaaaa deci nu-s singura care chitcaieste si se hlizeste de una singura in fata ecranului ! cum singura, tu? nu vezi cate chitzaim pe-aicea. la astia de-alaturi se-aud niste impuscaturi! cand m-oi culca le zic sa-si puna castile! Mie chiar imi place maratonul asta, scrisul de zeci de pagini la han si chitcaiala! Ori iti pui tu casti ! sa nu va mai aud? no way! Report
February 3, 201214 yr comment_127231 Stie de stella, tocmai ii povestisem la cina de ea, caci, se dadea la radio stirea ca la rusi e ger mare.Dar el acum s-a sculat buimacit si drept cu ochii-in monitoru' meu, a fost tare de tot faza!A crezut ca l-am lasat fara vioara...si nu a venit de la bucatarie, o mananca pe toata, ca si asa e micuta, dar atatea mere au fost, alea doua de au ramas erau prea frumoase, le pun la vin fiert, maine! Inseamna ca e buna rau tarta ta! Report
February 3, 201214 yr comment_127232 Rad de ma cocarjez si jupanu' incearca sa doarma. Io i-am zis sa se duca-n dormitor, da' el nu si nu. No, apai incearca matale sa dormi! Io am program de hi hi hi acu'! AAAAAAAaaaaaaaaaa deci nu-s singura care chitcaieste si se hlizeste de una singura in fata ecranului =)) !Nuu, nu te las io pe tine la greu! Report
February 3, 201214 yr comment_127233 La han, e ca la han nu e ca la Academie!Daca vrea Dexulet, o dam si pe d'alea, dar nu aici, aici e locul unde se dezleaga limbile si io, dupa cat vin am recunoscut ca am fiert, oi mai fi dat si pe aratura, deh, asa e omu cand sta prea mult intr-o zi la han, are crezare... deci sa facem cuvenita rectificare: ai recunoscut ca ai baut, de fiert n-ai facut precizari. ca sa stim datele corecte de la care plecam. Report
February 3, 201214 yr comment_127234 Rad de ma cocarjez Indreapta-te! Partidul te vrea verticala! Nu poci sa ma indrept. Tre' sa stau cu cracanele intinse momentan..... Report
February 3, 201214 yr comment_127235 Rad de ma cocarjez Indreapta-te! Partidul te vrea verticala! Nu poci sa ma indrept. Tre' sa stau cu cracanele intinse momentan..... se-accepta ...momentan! Report
February 3, 201214 yr comment_127238 Eiii, vezi ca te cunosc, bre, Gianny?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Gelutzo, lasa scula lautarului si pune poza cu oole de cucos, ca nu scapi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifBelea!!!!!! Multumim pentru informatii corespondentului special din cele 4 zari - Zoazorel! Report
February 3, 201214 yr comment_127239 Bine ca doarme DEX-ul,altfel va strica part(z)yul.... nu cred, ca-i fata buna! se baga si ea la o tocire de pingele. Deci tu zici ca-i fata ? catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he! Buuuun,atunci dau edit DEX-aAcu sincer,si eu am inceput sa ma tot intreb de cand a aparut in arena cu dietele,oare ce job o avea omul asta ca-l face sa se bage la detoxifiere si inca si pe vreme de iarna,cand nu te lasa mana sa nu o pui pe niste carbohidrati Asta in cazul in care-i om si nu-i oama.Deci io tot la gandul ca-i asa, ca noi,am ajuns Report
February 3, 201214 yr comment_127240 Stie de stella, tocmai ii povestisem la cina de ea, caci, se dadea la radio stirea ca la rusi e ger mare.Dar el acum s-a sculat buimacit si drept cu ochii-in monitoru' meu, a fost tare de tot faza!A crezut ca l-am lasat fara vioara...si nu a venit de la bucatarie, o mananca pe toata, ca si asa e micuta, dar atatea mere au fost, alea doua de au ramas erau prea frumoase, le pun la vin fiert, maine! Inseamna ca e buna rau tarta ta! Cica e buna... eu tot nu vreau acum, nici daca zice el, fiindca stiu ca tre' sa fie, am pus coaja aia de portocala care-i va da o savoare deosebita, apoi marul, apoi scortisoara...las ca maine fac altceva, am aluatul la frigider, vreau si cu branza si visine, sa vad... Report
February 3, 201214 yr comment_127241 AAAAAAAaaaaaaaaaa deci nu-s singura care chitcaieste si se hlizeste de una singura in fata ecranului ! cum singura, tu? nu vezi cate chitzaim pe-aicea. la astia de-alaturi se-aud niste impuscaturi! cand m-oi culca le zic sa-si puna castile! Joaca hotii si vardistii? Report
February 3, 201214 yr comment_127242 catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he!Io chiar stiu pe cineva!!! E-un amic de-al nostru. Nu cred ca el e Dexter.... sau poate ca da???? =)) Nu ma, nu e el!Ma........ tu stii ceva. Ia scoate la interval tot! Sa stim si noi! Report
February 3, 201214 yr comment_127243 catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he!Io chiar stiu pe cineva!!! E-un amic de-al nostru. Nu cred ca el e Dexter.... sau poate ca da???? =)) Nu ma, nu e el!Ma........ tu stii ceva. Ia scoate la interval tot! Sa stim si noi! Stiu cat stii si tu ! Report
February 3, 201214 yr comment_127244 Beeyy, nu mai pot! Stefan doarme si eu rad cu lacrimi! M-am si inecat de ras!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Opriti-ma ca mor!Gelutzooo, poza, ca nu scapi!Si ia vezi, ce face legitimul cu scula aia! O mai scartzaie'au ba?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_boohoo.gif Cred ca di la viscol mi se trage!Mi-or zburat tziglele da pa la mansarda!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Fug la nani ca mor aci cu voi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
February 3, 201214 yr comment_127245 Mie chiar imi place maratonul asta, scrisul de zeci de pagini la han si chitcaiala! Ori iti pui tu casti !Acusi apare Angel si-si pune mainile-n cap ca are de citit treij' de pagini, facute in doar cateva ore!! Report
February 3, 201214 yr comment_127246 Deci io tot la gandul ca-i asa, ca noi,am ajuns ca-i ca noi, e sigur! altfel n-ar fi ajuns pe-aici, basca c-a ramas. si-apoi e misterioasa. catzi barbatzi ati vazut voi misteriosi? astia-s hodoronc-tronc. acuma, c-o fi om, c-o fi fumeie...ce conteaza? vorbim de om in lipsa... Report
February 3, 201214 yr comment_127247 La han, e ca la han nu e ca la Academie!Daca vrea Dexulet, o dam si pe d'alea, dar nu aici, aici e locul unde se dezleaga limbile si io, dupa cat vin am recunoscut ca am fiert, oi mai fi dat si pe aratura, deh, asa e omu cand sta prea mult intr-o zi la han, are crezare... Si dac-ai fiert vin, ce??? Amainte sustineai ca ai beut. Acu' o-ntorci???? Ori deja se vad efectele alcoalelor? Report
February 3, 201214 yr comment_127248 Eiii, vezi ca te cunosc, bre, Gianny?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Gelutzo, lasa scula lautarului si pune poza cu oole de cucos, ca nu scapi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifBelea!!!!!! Multumim pentru informatii corespondentului special din cele 4 zari - Zoazorel! Pai , stai asa...Ati vrut tarta, m-am dus repede si am pozat-o...Am bagat si omu-n sparieti cu oazia asta, va dati seama ce cosmar, sa ramana fara scula? Cocosul, cu tot cu oua il voi poza, la cererea voastra, dar voi face acest lucru cand ajung la resedinta mea de vara...acum e iarna, viscol, cod si portocaliu pe deasupra, culoarea mea preferata, wow, brrrr...imi stric cheful! Report
February 3, 201214 yr comment_127249 Io chiar stiu pe cineva!!! E-un amic de-al nostru. Nu cred ca el e Dexter.... sau poate ca da???? Ce mi-ar place sa incepem a descoperi ca suntem pe aici, pretini ,vecine de copilarie,pretini de-ai pretenilor,verisori,nepoti,prieteni de 'nisiparnitze'(bine ca doarme DEX-ul ) .Mai rau ar fi sa descoperim abia acum ca suntem surori si frati,dar mai stii.Viata asta... Report
February 3, 201214 yr comment_127250 sigur e barbat? pamantean? biped? cu putere de decizie? eligibil? sau cu drept de vot?Da. Da. Da. Da. Da. Da. Report
February 3, 201214 yr comment_127251 sa nu va mai aud? no way!N-ai tu norocul asta sa nu ne mai auzi! Report
February 3, 201214 yr comment_127252 Fug la nani ca mor aci cu voi! mai bine cu noi decat cu altii! Acusi apare Angel si-si pune mainile-n cap ca are de citit treij' de pagini, facute in doar cateva ore!! aoleu, saraca, poate apuca sa ne-ajunga din urma inainte sa nasca. o pupam! Report
February 3, 201214 yr comment_127253 La han, e ca la han nu e ca la Academie!Daca vrea Dexulet, o dam si pe d'alea, dar nu aici, aici e locul unde se dezleaga limbile si io, dupa cat vin am recunoscut ca am fiert, oi mai fi dat si pe aratura, deh, asa e omu cand sta prea mult intr-o zi la han, are crezare... deci sa facem cuvenita rectificare: ai recunoscut ca ai baut, de fiert n-ai facut precizari. ca sa stim datele corecte de la care plecam. Asa! Cere-i socoteala! Intai zice ceva, apoi incearca sa ne abureasca altfel.... ce-i aicea??? Club de negri? Report
February 3, 201214 yr comment_127255 La han, e ca la han nu e ca la Academie!Daca vrea Dexulet, o dam si pe d'alea, dar nu aici, aici e locul unde se dezleaga limbile si io, dupa cat vin am recunoscut ca am fiert, oi mai fi dat si pe aratura, deh, asa e omu cand sta prea mult intr-o zi la han, are crezare... Si dac-ai fiert vin, ce??? Amainte sustineai ca ai beut. Acu' o-ntorci???? Ori deja se vad efectele alcoalelor? Nu o-ntorc,din contra, am zis ca am fiert si e normal de la fierbinteli si alcoale s-o mai iau si pe aratura, dar pe vifornitza asta cine nu deraiaza, nu se pune, nu se pune!Si daca ma faci, acum mai fierb o cana, vad ca ma tineti de vorba si cu ochii-n luna! Report
February 3, 201214 yr comment_127257 catzi barbati ai vazut tu sa supravietuiasca doar cu cat ingurgiteaza ea si, mai ales, cati barbati ai vazut tu sa faca detox cu de la sine putere? he, he!Io chiar stiu pe cineva!!! E-un amic de-al nostru. Nu cred ca el e Dexter.... sau poate ca da???? =)) Nu ma, nu e el!Ma........ tu stii ceva. Ia scoate la interval tot! Sa stim si noi! Pe principiul :asta e ...dar nu e el... Stiam un banc dar in Italiana ... Sotul vine furios acasa si stie ca sotia e cu amantul,incepe sa cotrobaie furios prin casa spunand: Stiu ca e aici ... Se uita sub pat:''Aicea nu-i''.. Se uita in balcon: ''Aicea nu-i'' Se uita in dulap si da peste o namila musculoas si paroasa...spune cu un fir de voce: ''Aicea e...dar nu e el'' Report