Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ahaa. Deci nu mai tre' sa-mi cumpar spume / fixativ? Bag destele la borna cu + si apoi am parte de energie pozitiva. Si de-un coafat moca! Si ultimul traznet, mai ales! :toothy9;

la tine n-are efect, esti deja curentata!

a luat-o si stella de coda cu cititu'! da' nu cred ca ne-ajunge din urma, dac-a luat-o la rand!

Ufff, decat sa leshinatzi pe aici, mai bine sa ma duc dupa ea, trebuie sa fie bunuta ca e facuta cu mere, ultimele din merii din mica noastra livada si gutuile din fereastra mamei, oua de la cocoseii mei, aluat framantat de mine cu ingredientul ala secret-DRAGOSTE-da poate va-ndragostiti! =)) si ma mai puneti sa fac si uite-asa tot la cuptor ajung, ursitoare, ursitoare! =))

Asa, asa. Asteptam pe baricade bunatatea de tarta! :study:

Ma duc sa fac un simulacru de poza, sa nu ziceti ca nu v-aduc;dar io nu raspund de calitatea pozei la ora asta, doar de cea a tartei, pentru care-mi dau si viatza avand curaj sa strig in gura mare"e bunaaaaaaaaaa!"

... :toothy9; vin cu tarta...

Ahaa. Deci nu mai tre' sa-mi cumpar spume / fixativ? Bag destele la borna cu + si apoi am parte de energie pozitiva. Si de-un coafat moca! Si ultimul traznet, mai ales! =))

la tine n-are efect, esti deja curentata!

a luat-o si stella de coda cu cititu'! da' nu cred ca ne-ajunge din urma, dac-a luat-o la rand!

Io-s cu siguranta sarita de muuuuuulta vreme! Acu' chiar c-am bagat destele-n priza. Da' daca tre' sa mi le-ncalzesc, ce sa fac? :boohoo: Scriu pan' va ametesc de cap! :boohoo:

Stellaaaaaaaaa, citeste si tu din 12 in 19, ca altfel.... nici peste-o saptamana nu ajungi la zi! :sad3:

Ma duc sa fac un simulacru de poza, sa nu ziceti ca nu v-aduc;dar io nu raspund de calitatea pozei la ora asta, doar de cea a tartei, pentru care-mi dau si viatza avand curaj sa strig in gura mare"e bunaaaaaaaaaa!"

... :boohoo: vin cu tarta...

Hai cu tarta, hai cu tarta!!!!! :boohoo:

de belea masajul!

m-a ajuns la oase! :boohoo:

edit: au venit baietii, le-am dat ce le trebe, gata!

Au inghetat baietii?

deloc! numa' cu masina, numa'n club...cald peste tot!

acuma-si fac retea cu calculatoarele, nici astia nu se culca. chiar ca-i dezmat in casa asta! cand pisica nu-i acasa...

Ha ha ha!Cum era melodia aia ce avea la refren?!:

Something in the air... :boohoo:

Asta?

Noo era una mai vesela si mai ritmata dar am un lipsus' :boohoo:

deloc! numa' cu masina, numa'n club...cald peste tot!

acuma-si fac retea cu calculatoarele, nici astia nu se culca. chiar ca-i dezmat in casa asta! cand pisica nu-i acasa...

Ooooooo, boierie la voi! Normal ca-ti permiti sa dai party. Ai DJ, ai sefu' plecat la munci...... La ce etaj zici ca stai? Ori ma iau dupa zgomote (muzici)? :boohoo: (asta-i din seria se poate nunta fara sluta? :boohoo: normal ca tre' sa ma infiintez si io peste tot!)

Deci, nu puteam lipsi la apel! Se poa'?

oua de la cocoseii = fa-le poza sa vaza si ochiu' meu asa ceva!

Gelutzo....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif mai ai vin?

Deci, let's partyyyy!

Si melodia era :

Ori ma iau dupa zgomote (muzici)? :boohoo:

asa, asa, si dupa orga de lumini!

Adicatelea dupa asta?

astea, da! fata, tu stii tot!

numa' ca-s dispuse pe-orizontala, de la viscol :boohoo: sau chiar in spirala...ma rog, te orientezi tu!

si poate gasesti si cheia.

Iaca, tarta! :sad3:

Singurica, singurea...

Aromata cu coaja de portocala confiata, scortisoara si cuisoare.

post-1400-13283009962218_thumb.jpg

Si priviti-o intr-un decor adecvat contextul geo-politico-muzichal al acestei seri de la han! :P :boohoo: :boohoo:

post-1400-13283011185354_thumb.jpg

Am ales vioara pentru decor, in special ca sa-i cantam marsul de buna venit stellei! =))

Doamna Stella,bun venit!Asteptam impresii,placeri,neplaceri de toate!

nu esti singura, nu, iar mie chiar imi vine sa ma bat singura cand fac asa. Eu m-am incalzit cu un Martini :boohoo: .

Matale stii ca cica Martini dauneaza la ficat?Si eu ma mai lasam convinsa de el uneori,dar mi-a spus un amic bar-man ca-i aiurea de tot pentru ficat.Mai bine orice altceva,dar nu martini.C-o fi,ca n-o fi,zic si eu ce mi-au zis altii. :boohoo:

Gelutza, tu ai facut repetitie ptr Valentine, asa-i? bine, ca nici n-o vazui, nici nu stiu cum de-am ghicit :boohoo:

pai da tonul! cu ce-o intampinam? vezi sa nu fie fals, ca ne ia din motz!

Deci, nu puteam lipsi la apel! Se poa'?

oua de la cocoseii = fa-le poza sa vaza si ochiu' meu asa ceva!

Gelutzo....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif mai ai vin?

Deci, let's partyyyy!

Si melodia era :

Am de tati...doar merele si zmeuricile le terminai, astea doo mere de la decor sunt ultimele din productia proprie, cele de le pusei la tarta mai aveau cate-o bubita si d'aia am decretat tarta in seara asta, ca sa le folosesc..vin e cat cuprinde,sa zica lautarul, daca poate, daca nu, am si lautar, dar doarme dussssss! :sad3:

Dar la nevoie il trezesc, ii scartai putin scula :boohoo: (vioara) si sa vezi ce ochi mari face :boohoo:

Dar la nevoie il trezesc, ii scartai putin scula :boohoo: (vioara) si sa vezi ce ochi mari face :boohoo:

da' si omu'i talentat? credeam ca doar tu. ce artisti sunteti, bravo!

Gelutza, tu ai facut repetitie ptr Valentine, asa-i? bine, ca nici n-o vazui, nici nu stiu cum de-am ghicit :boohoo:

pai da tonul! cu ce-o intampinam? vezi sa nu fie fals, ca ne ia din motz!

Dar ce crezi tu ca io am lautar cu falsuri la purtator?

Stai sa ma gandesc la o melodie adecvata versurilor

Am cartofi si ceapa-n beci

Gem de prune si ghiveci,

Vinul de butuc imi prisoseste,

Va cinstesc, ca nimeni nu ma-opreste!

da' si omu'i talentat? credeam ca doar tu. ce artisti sunteti, bravo!

Pai de-ai sti tu cat ne-am cautat...

Ha ha! Nu-mi dadea ca uitasem loveul' :P

Mnnee! M-a senilizat bre' da o lalai f. bine =)) :P canii fug care incotro,bub' sta cu degetele in urechi ,dar nu conteaza :P

:P =))

Deci love :sad3: is' in The air ...Scuzi' Fox :boohoo:

Mdeaaa o vishanata dai?! :boohoo:

Fetelor, unde sunteti ca io mi-am pus pantofi cu toc, daca-i bal, bal sa fie!

astea, da! fata, tu stii tot!

numa' ca-s dispuse pe-orizontala, de la viscol :boohoo: sau chiar in spirala...ma rog, te orientezi tu!

si poate gasesti si cheia.

Ahaaaa. Am pricipit dupa ce tre' sa ma uit. Bine ca mi-ai explicat, altfel cine stie la ce vecin intram.... :boohoo:

Scot de la naftalina "cautatorul" de chei, ca sa nu venim cu mana goala!