Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ninge mai sanatos acu'. Si parca si viscoleste putintel. Ori mi se impletesc mie ocheanele, ori ninsoarea e in spirala! :lol:

Peste-o ora, fie ce-o fi, io rup usa. Am de gand sa ajung acasa in seara asta, nu vreau sa hibernez cine stie pe unde. :violent6:

Sa sti ca si la mine tot asa in spirale ii da. Deja imi fac traseul pe unde sa merg, daca merg cu autobuzul. :unsure: Cine stie ce o fi si in spatele masinii in parcare si in laterale. Ca vecinii mei cand curata masinile lor, normal arunca pe cea de linga a lui.Deja vad in fata ochilor matura, lopata etc. Las cumpar belet si merg cu bubuzu. Faza naspa e ca in staie aici jos la mine de la ora 16:00 nu`i mai nimeni la chioscul de bilete. Da tre s afie la magazin bilete nu? Recunosc ca`s nestiutoare la astea ca circul rar cu bubuzele sau cu tramvaiele.

Sa sti ca si la mine tot asa in spirale ii da. Deja imi fac traseul pe unde sa merg, daca merg cu autobuzul. :lol: Cine stie ce o fi si in spatele masinii in parcare si in laterale. Ca vecinii mei cand curata masinile lor, normal arunca pe cea de linga a lui.Deja vad in fata ochilor matura, lopata etc. Las cumpar belet si merg cu bubuzu. Faza naspa e ca in staie aici jos la mine de la ora 16:00 nu`i mai nimeni la chioscul de bilete. Da tre s afie la magazin bilete nu? Recunosc ca`s nestiutoare la astea ca circul rar cu bubuzele sau cu tramvaiele.

N-am nici cea mai vaga idee cum o fi cu beletele pe acolo.... :lol:

In mod normal, ar trebui sa poti lua de la sofer. Sau, sa fie vreo cascarabeta in autobuzu' cu pricina. Daca nu, apai sa ma lase controlorii, daca nu vor sa-si schimbe proteza dentara. :unsure: Doar n-o sa ma dau peste cap sa ma fac belet pentru ei! Iote fleosc! :violent6:

Ziua buna .

Din cate stiu eu , daca nu s-or fi schimbat recent regulile , in Timisoara nu poti lua bilet de la sofer. De multe ori am muscat-o si eu , erau inchise chioscurile de ziare , magazine care sa tina bilete nu erau in zona si am luat-o la picior .

Sa sti ca si la mine tot asa in spirale ii da. Deja imi fac traseul pe unde sa merg, daca merg cu autobuzul. :lol: Cine stie ce o fi si in spatele masinii in parcare si in laterale. Ca vecinii mei cand curata masinile lor, normal arunca pe cea de linga a lui.Deja vad in fata ochilor matura, lopata etc. Las cumpar belet si merg cu bubuzu. Faza naspa e ca in staie aici jos la mine de la ora 16:00 nu`i mai nimeni la chioscul de bilete. Da tre s afie la magazin bilete nu? Recunosc ca`s nestiutoare la astea ca circul rar cu bubuzele sau cu tramvaiele.

N-am nici cea mai vaga idee cum o fi cu beletele pe acolo.... :lol:

In mod normal, ar trebui sa poti lua de la sofer. Sau, sa fie vreo cascarabeta in autobuzu' cu pricina. Daca nu, apai sa ma lase controlorii, daca nu vor sa-si schimbe proteza dentara. :unsure: Doar n-o sa ma dau peste cap sa ma fac belet pentru ei! Iote fleosc! :violent6:

NO, aici nu`i cu beletu cumparat in autobuz. Tre sa le cumperi de la chiosc. Numa ca nu`i chioscu deschis decat pina la ora 16:00. Este enervant.Exact asa ma enerva chestia cu telpark la masina. Cand gaseam cand nu gaseam bilet parcare. Si pina la urma m am enervat tare si fac parcarea dupa telefon . Bine este mai scump ptr ca te taxeaza ptr 1h1/2 mie nu imi trebuie atata. Vb de autobuzele de oras.La alea care fac curse in afara orasului iti da soferu bilet daca nu ai.

Ziua buna .

Din cate stiu eu , daca nu s-or fi schimbat recent regulile , in Timisoara nu poti lua bilet de la sofer. De multe ori am muscat-o si eu , erau inchise chioscurile de ziare , magazine care sa tina bilete nu erau in zona si am luat-o la picior .

Nu sa schimbat nika. Si ai vazut ca arata pe display sus in autobuz in spatele soferului, cate persoane au urcat si scrie daca te ai uitat ca 1,2 sau cate nu au compostat biletul. Si amenzile sunt foarte mari. Binenteles ca nu stiu care nu are dar stiu ca in autobuz atatea persoane nu au bilet.

NO, aici nu`i cu beletu cumparat in autobuz. Tre sa le cumperi de la chiosc. Numa ca nu`i chioscu deschis decat pina la ora 16:00. Este enervant.Exact asa ma enerva chestia cu telpark la masina. Cand gaseam cand nu gaseam bilet parcare. Si pina la urma m am enervat tare si fac parcarea dupa telefon . Bine este mai scump ptr ca te taxeaza ptr 1h1/2 mie nu imi trebuie atata. Vb de autobuzele de oras.La alea care fac curse in afara orasului iti da soferu bilet daca nu ai.

No, nu se vand belete, apai ei sa fie sanatosi! Vine controlu', n-are decat sa-mi si vanda un bilet, altfel, sa-si puna pofta-n cui!

Nu e corect, voi aveti atata zapada si la mine e soare si frumos :violent6: Mie imi place zapada, imi place iarna!

Doar ca mai sunt si cu abonamente , care nu se scaneaza .

Aici , sunt altfel organizati la transportul in comun . Urci NUMAI pe usa din fata , acolo ai aparatul de scanat daca ai card (abonament ). Tot pe card poti avea si "cash" si poti plati prin scanare si apasarea unui buton . Poti cumpara bilet de la sofer , dar e pretul mai mare cam cu 50%. Nimeni nu scapa de ochiul vigilent al soferului , deci nu se circula fara bilet/abonament .

Aici , sunt altfel organizati la transportul in comun . Urci NUMAI pe usa din fata , acolo ai aparatul de scanat daca ai card (abonament ). Tot pe card poti avea si "cash" si poti plati prin scanare si apasarea unui buton . Poti cumpara bilet de la sofer , dar e pretul mai mare cam cu 50%. Nimeni nu scapa de ochiul vigilent al soferului , deci nu se circula fara bilet/abonament .

In nemtia nu platesti nica-n plus la sofer. Cat e beletu' la cosmelia din statie, tot atata e si-n autobuz!

Si cei cu abonament au obligatia sa se scaneze daca nu..... SI urca controlu este pasibil de amenda. La noi ca la nimeni. Dar la vremea de afara numa ma enervez sa merg cu masina.

Acum asa sa ai idee ca sti orasul

Eu plec din calea sagului de la fostul restaurant Turist acum banka, pina pe Odobescu. Acolo iar intre blocuri s ama enervez unde parchez, cand termin treaba iara curata masina iara acasa vezi daca ai sa parchezi si ufff.

Nu am mai mancat o salta orientala demult tare, buna idee!

Eu sunt la a 5-a zi de detox si mai am 2 zile , tot w-endul :) siapoi ma bag usor o saptamana pe retetele lui Dexter de detox.

Sper sa nu mai ninga asa mult la voi si sa fie atat de ger.

Un w-end calduros!!

Pupici!

Nu va luati dupa mine am un simt civic atrofiat de aberatii! daca nu e deschis chioscul sa-mi iau belet, nu-l iau si gata! o singura data m-a prins fara cand eram in liceu si m-a amendat numai ca ne-a prins pe vreo 10 si nu puteam sa scap eu!

La mine biletul in afara orasului ma costa 1,40euro iar daca vreau sa ma duc in oras ma costa 1,70euro. In schimb, daca iau bilet de la sofer nu are nici-o importanta unde ma duc, biletul tot 2euro il platesc.

Si la noi abonamentele se scaneaza la intrarea din fata. Mai ai o posibilitate, in afara de bilet bine-inteles, sunt niste carduri preplatite iar tu il bagi in aparat si-i zici ce fel de cursa vrei si el iti decurteaza din valoare.

Apropos de controale, mama chiar azi avut parte de unul. A sunat ca sa se opreasca la statia ei, autobuzul a oprit si ei nu-i deschidea usa sa coboare. Care a fost faza, controlorul a urcat exact la statia unde trebuia ea sa coboare. A oprit autobuzul, a urcat controlorul, i-a controlat abonamentul si deabia dupa aia s-a deschis usa... Am ramas masca atunci cand mi-a povestit mama.

Hello, hello, abia am sosit acasa din cele friguri siberiene :) moscova si st petersburg intre minus 15-minus 25 de grade, si

surpriza etapei, e ca la mine-n sat e iarna frate, minus vreo 8 grade, si zapada :).

nu am avut timp sa citesc si nici nu stiu daca apuc s-o fac, am intrat repede doar sa va salut...poze mai hacana.

va pup si pe curand.

...

PS sper că şi voi ştiţi de glumă, eu mă distez la maxim la chestii din astea cânt suntem convinşi că aşa se spune :) să vezi de cîte ori mă uit eu in DEX şi-mi spune că aşa ceva nu există

acum am priceput si eu adevarul adevarat din spatele numelui matale. esti doar camuflat in Dexter. de fapt de la DEX ti se trage numele, asa-i? :)

Iui, Geany, m-ai terminat cu pita aia, plus sunca....ma duc sa-mi caut ceva de mancare.

ce bine ca imi ramane mie branzetul! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

cred ca am fost soarece intr-o alra viata.

dau si eu buna seara la han. vad ca am picat bine, am avut de mancare. cu bautura cam slab azi :)

la noi s-a incalzit bine fata de zilele trecute. am ajuns de la -26 la -10. ne putem plange de cald :D fulguie nitel dar nu s-a prea depus.

EDIT: sa-i urez stellei Bun Venit! :(

Hello, hello, abia am sosit acasa din cele friguri siberiene :) moscova si st petersburg intre minus 15-minus 25 de grade, si

surpriza etapei, e ca la mine-n sat e iarna frate, minus vreo 8 grade, si zapada :).

nu am avut timp sa citesc si nici nu stiu daca apuc s-o fac, am intrat repede doar sa va salut...poze mai hacana.

va pup si pe curand.

Bine ai venit acasa (tu ai adus zapezile)! Sper ca mustaciosul a fost cuminte..si fericit foc ca ai venit :(

Stelina!Bine ai venit :)

Uite Boni :)

post-405-13282915835258_thumb.jpg

Mama e f. bine,ie' in esxcursie' duoamna',rade de numa' :( (ca prietena ei ,sotul acesteia si varul lor sunt niste nebuni )era in vama asteptau sa treaca .

Buna seara si din tara mea, adica mai nou, tara zapezilor, :) care cad si cad si cad si uita sa se mai potoleasca!

Decretezzzz-nu mai iubesc iarna, raman cu amintirea iubirii de pana acum si ma declar libera de anotimp indragit, gata de incropit o noua relatie cu primul anotimp calduros care-mi va iesi in cale!

Stellina, bine-ai revenit, :( te-am pomenit la cina cand am auzit ca in Rusia sunt anuntate si temp. de minus 40 grade!

Sunt incantata de tratatiile voastre, dar daca mai tine iarna asta minusista mult eu sigur dau in bulimie;mananc intruna si beau vin fiert cana dupa cana...daca adun toate canile de vin fiert baute de-a lungul vietii nu cred ca ies cate am baut aum, de cand cu gerurile...frumos ma laud, dar alt adevar Io nu stiu!

In seara asta am pregatit o tarta cu mere si gutui desi jurasem pe parul meu roscat ca nu mai fac nimic azi, nu m-am putut abtine, imi vine sa ma sui pe cuptor! :)

Si tarta am facut-o cu prilejul faptului ca mi-am preparat aluat fraged, multe portii,(ramasesem fara provizii) asa ca acum am dusmanul la vedere, sa te tii cornuri, placintele, tarte dulci sarate...

Ce s-o intampla cu noi. nu stiu, ne-om face cat nametzii! :)

surpriza etapei, e ca la mine-n sat e iarna frate, minus vreo 8 grade, si zapada :(.

va pup si pe curand.

Bun sosit in garnizoana! :)

Dap' si eu de cand cu vremea asta numai la mancare mi-e gandul :) am mancat sonca' si ceai fierbinte ,cartofi copti cu unt si smantana ,dar cum la mine in casa e cald si bine,nu ma plang ,totusi pana luni eu nu mai ies din casa,poate nici atunci ,am misionari sa-i trimit prin frig si nameti la cumparaturi,cu gunoiul si ma mai gandesc eu ce' :)