Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Eu am mai intrat o dată să vă raportez că am economisit 1 milion şi şapte sute de mii în luna ianuarie, banii pe ţigări! În euro, aprox. 40 . Aşa că azi dimineaţă, înainte de a merge la job ( azi am avut de la 11) mi-am cumpărat o pereche nouă de cizme .Şi mai am bani de o poşetă, să vad dacă am timp mâine să caut.Poză cu cizmele vă pun mâine, la topicul respectiv, că acum nu am baterii în casă.

Io zic că-i bine pentru prima lună... :toothy9;

Felicitari!! Tot inainte!

Daniella, maslinele astea nu-s foarte sarate ci mai intensive în aroma. Kalamata. Naturale, coapte/ ne-înegrite.

Eu nu sarez prea tare mîncarea, si atunci merge oricum :D

Si eu tot kalamata naturale iau, maroniile astea. Uneori le nimeresc mai putin sarate, dar de regula cam sunt. Cred ca daca nu ar fi musiu care sa imi faca parul cret, nu as avea nici io probleme de sare ... Inainte mancam orice fara sa carcotesc vreodata ...acu' parca am luat-o razna ... :toothy9;

nu ai luat-o razna, in timp mai ne schimbam si gustutile...si eu si multi au patit asta, nu esti singura :toothy9;

La mine este a 3 -a zi de detox si vad ca pot merge inainte..

Ce bunataturi ati facut!! Arata f bine toate...si cornuletele lui Geluta, pasta lui Cerra si inconfundabila pizza a lui Geany!

Eu nu am cu ce sa ma laud , am facut o supa crema cu mazare si ciuperci.. ,ceva carnita la cuptor ,doar pt fete, noi mancam verdeturi cat incape.

Dar trebuie musai sa-i fac celei mari ceva dulce, ca tot imi cere.

Daniella, e greu cu depresile si nu poate nimeni ajuta decat tu, sa realizezi ca e doar in mintea ta. Le urasc! si mie cand imi vin, ma enerveaza, dar tot eu ajung sa ma linistesc.. :toothy9;

Va pup!

Sanatate multa! Am o fosta colega care si-a scos fierea si a zis dupa un timp ca uitase ce inseamna sa traiesti fara durere. Deci eu am sperante pentru tine!

Mersi mult uma! Oricum, e o ameliorare neta fata de cum eram inainte, dar sper ca va fi si mai bine :toothy9;

Bravo! Tin-te tare!

Bravo! Tin-te tare!

Multumesc de incurajare. Inca ma tin, dar vom vedea spre final...:toothy9;

Tu ce mai faci? Nu ai mai dat o vreme pe la Han..

Te pup!

Vacanta e un trebuie

ce e vacanţa bre ... nu-i aşa că traduseşi? :toothy9;

Io? Nu recunosc nemecutza :toothy9; (nu stiu de cand nu am mai folosit cuvantul concediu...de foarte mult timp -dar am o scuza, sunt inca la scoala, deci am si vacanta ..se pune?)

uma, "vacanţa e un trebuie", nu e româneşte bre, de aia am zis că traduseşi vacation is a must :toothy9;

any, sunt în post, dexter pîndaru' să trăiţi :toothy9;. pe bune de nu-mi sar in ochi chestiile astea, că-s tare distractive de citit

uma, "vacanţa e un trebuie", nu e româneşte bre, de aia am zis că traduseşi vacation is a must :toothy9;

any, sunt în post, dexter pîndaru' să trăiţi :toothy9;. pe bune de nu-mi sar in ochi chestiile astea, că-s tare distractive de citit

Aha pricepui :D Da, la repezeala mai iese asa(dar sper ca nu des, nu de alta dar dupa arunc coronitele de la scoala la gunoi :D )

Bine ca nu v-am luat cu "cum se zice la dumneavoastra asta, ca eu nu mai vorbesc romaneste"...ca atunci chiar ca-mi trageam un sut in coor singura:)

uma, "vacanţa e un trebuie", nu e româneşte bre, de aia am zis că traduseşi vacation is a must :D

:toothy9;

any, sunt în post, dexter pîndaru' să trăiţi :salut:. pe bune de nu-mi sar in ochi chestiile astea, că-s tare distractive de citit

Aha, deci zambesti, ai :lol: Lasa ca e bine :occasion14:

Buna dimineata!

Nu ne mai lasa frigul asta si astazi dimineata mai batea si vantul ca sa simtim si mai bine frigul. Si ma uit ca a inceput sa ninga.

Un ceai, o cafea, un coniac, merge bine pe vremea asta!

post-88-1328166319267_thumb.jpg

post-88-13281662800236_thumb.jpg

post-88-13281662342353_thumb.jpg

va multumec frumos pentru urari. a fost un weekend tare frumos. Maia a sarbatorit intr-una, de vineri incepand.

va salut si fug la munca. ca azi inca nu am apucat sa fac nimic. sunt tot cu cafeaua in fata :lol:

Sa-ti traiasca copila! :occasion14:

Suna tare bine ce=ai povestit. Se pare va toata lumea s-a distrat si v-ati simtit bine. E mare lucru! :salut:

Buna dimineatza la toata lumea!

La mine iar e martzi :lol:

Silence! I kill you!

[size=1]Achmed, the dead terrorist :lol:[/size]

Nu puteai sa pastrezi pentru tine? Acu' ca mi-ai amintit tre' sa trec la calcat! :salut:

Vad ca pe mine ma cam sare ziua de marti... :occasion14: In fiecare dimineata ma intreaba jupanu': azi, ce camasa calcata mai iau? :lol: Si io, ca o lady ce sunt: aia ce mi-ai dat-o aseara sa ti-o calc! :lol:

pana la urma noi le-am gasit, dar a' meu a pierdut cheile de la o masina, cu tot cu telecomanda, si , de-o saptamana, nu le-a gasit. deja s-a programat la reprezentanta sa schimbe toate incuietorile. i-e frica de hoti! si nu va zic cat costa, cre' ca-i dau vreo doua pana la urma :lol:

asta tb la enervari :occasion14: :salut: :lol:

Iote ce-a facut jupanu' meu..... sa nu zici ca nu se poate si pe la altii, da? :lol:

-25 de grade, brrrrrrrrrrrr

Georgiana un coniac merge de minune pa frigul asta

Vreau varaaaaaaaaaaaaaaa :occasion14: :salut: :lol: :lol:

Un ceai pentru voi si sa aveti o zi cat mai calduroasa

post-1233-13281717861527_thumb.jpg

pun si eu o intrebare, sant absolut terminata de oboseala, nici nu-mi mai arde sa caut pe forum nici nimic :salut:

am zis ca le fac trandafirii cu mar ai gelei si nu-i gasesc neam, n-am salvat nu nimic. nu-mi mai aduc aminte tehnica foarte bine. imi spune si mie unde e? la dulciuri sau la preferata sau unde?

thx :occasion14:

e 4.30 la mine, daca ma apuca 8.30 azi e miracol. pic din picioare deja de-acuma

ps. trandafirii aia sant pt maine nu azi, azi sa manance fiecare ce gaseste. sau le face ta'su ceva ca eu nu poci

Buna dimineata . Frig , frig , doamne ce frig este , cred ca ma inchid in casa si nu mai ies toata iarna , hibernez ca ursii . Urasc frigul !!!Eu in tarile calde trebuia sa stau , nu aici .

Astazi am mancare , o prajitura parca as face , parca nu as face . Am o tona de mere , ar trebui facut ceva cu ele , da-s cam in pana de idei si lipsa de chef .

Intrebam ieri de situatia din Egipt , al meu sot ma bate la cap cu un sejur , in martie , dar pe mine ma cam sperie evenimentele de acolo din ultima perioada . In plus , mi-am dat seama ca avem inca o problema ...pasaportul Izabelei expira in 7 iulie , deci nu va avea valabilitate minim 6 luni . Aveti idee , e o problema sau nu asta ? Va mai fi valabil doar vreo 4 luni . Eu parca nu m-as risca sa platesc sejurul pentru ca apoi sa am probleme la vama .

pun si eu o intrebare, sant absolut terminata de oboseala, nici nu-mi mai arde sa caut pe forum nici nimic :salut:

am zis ca le fac trandafirii cu mar ai gelei si nu-i gasesc neam, n-am salvat nu nimic. nu-mi mai aduc aminte tehnica foarte bine. imi spune si mie unde e? la dulciuri sau la preferata sau unde?

thx :occasion14:

e 4.30 la mine, daca ma apuca 8.30 azi e miracol. pic din picioare deja de-acuma

ps. trandafirii aia sant pt maine nu azi, azi sa manance fiecare ce gaseste. sau le face ta'su ceva ca eu nu poci

https://forum.artaculinara.ro/topic/3557-trandafiri-dulci-din-mere-si-aluat-fraged/