January 31, 201214 yr comment_126256 n-a iesit nimeni la interval cu pregatelile de azi, ia sa vedem care-i prima! [center]Lasagna mea a luat drumul spre cuptor în urma cu 10 minute.Mai olecuta, si va poftesc la masa! Nu am mai facut Lasagne cu carne de peste un an! Iar masline deasupra înca nu am pus niciodata... premiera! [/center] Report
January 31, 201214 yr comment_126257 Vaii ce bine arata! Eu masline pun mereu peste pastele la cuptor si-mi plac f. mult Report
January 31, 201214 yr comment_126259 Georgiana, nu imi place sa calc , asa ca daca ai nevoie de ajutor la calcat in mine nu ai nadejde Calc de nevoie si doar strict ce trebuie calcat Report
January 31, 201214 yr comment_126260 Eu vreau sa va spun ca inca nu am gasit acele . E sigur , m-am sclerozat!!!!! Report
January 31, 201214 yr comment_126261 Vaii ce bine arata! Eu masline pun mereu peste pastele la cuptor si-mi plac f. mult Si eu pun peste toate felurile de paste la cuptor, daca-mi amintesc, si daca am în casa. Doar ca peste Lasagne, înca nu am pus Report
January 31, 201214 yr comment_126262 Maya, ce bine arata!!!!!!Eu nu am facut niciodata lasagna , cred ca din lipsa de curaj Report
January 31, 201214 yr comment_126263 Eu vreau sa va spun ca inca nu am gasit acele . E sigur , m-am sclerozat!!!!!Nu, cunoastem si noi. Ascundem bine-bine! Moatza si-a ascuns rochia de revelion si a cautat o luna dupa ea. Uma si-a gasit bluzica dupa un an, eu nu gasesc niciodata ce caut si am nevoie neaparat... deci mai ai sanse nu fi dat în scleroza Sau ce? Vrei sa spui ca noi sîntem sclerozate? Report
January 31, 201214 yr comment_126264 Maya, ce bine arata!!!!!!Eu nu am facut niciodata lasagna , cred ca din lipsa de curaj Curaj gaina, ca te tai! Pai cum? Cel mai simplu mod de a pregati paste Hai încearca, nu te lasa! Stiu ca poti! Report
January 31, 201214 yr comment_126266 Maya, ce bine arata!!!!!!Eu nu am facut niciodata lasagna , cred ca din lipsa de curaj Curaj gaina, ca te tai! Pai cum? Cel mai simplu mod de a pregati paste Hai încearca, nu te lasa! Stiu ca poti! Intr-o buna zi o sa incerc Report
January 31, 201214 yr comment_126267 Moatza si-a ascuns rochia de revelion si a cautat o luna dupa ea. Uma si-a gasit bluzica dupa un an, eu nu gasesc niciodata ce caut si am nevoie neaparat... deci mai ai sanse nu fi dat în scleroza Sau ce? Vrei sa spui ca noi sîntem sclerozate? pana la urma noi le-am gasit, dar a' meu a pierdut cheile de la o masina, cu tot cu telecomanda, si , de-o saptamana, nu le-a gasit. deja s-a programat la reprezentanta sa schimbe toate incuietorile. i-e frica de hoti! si nu va zic cat costa, cre' ca-i dau vreo doua pana la urma asta tb la enervari Maya, mai astept si alte oferte, ca io cu pastele nu bat, da' deloc! neste proteina, ceva! edit, ca n-am vazut ca s-a dat pagina vad ceva proteina la Giorgiana, da' nici ficatei n-as vrea.am vazut muschiul ala de porc a' lui Alexandru, am doi mignoni la congelator, cre' ca maine, ca azi mai am cate ceva- destule! -prin frigider. tre sa ma gandesc la o garnitura si conforma, si sa-mi placa, si sa le placa si lor. greu! Report
January 31, 201214 yr comment_126269 Ficatei cu ceapa, piure, salata, supa, hhhmmmm, papa bun, vin maine la tine la masa! Hi hi! Giorgi' cu mare drag Tot mi-ai dat apa la moara sa-ti povestesc Eu ii ametzesc destul de mult pan' sa-mi iasa cum vreau eu ,dar chiar ies dulci si gustosi facuti in aceasta maniera... Eu tin ficateii de pui in apa rece pana-si lasa sangele,scurg intr-o strecuratoare,pun intr-un vas mic ficateii ii presar cu piper si-i stropsec cu lapte cat sa-i cuprinda si-i las acolo ,o ceapa mare blonda o tai julien,mai mare ashea si o pun 5 min.in apa calda,o scurg o framant cu putina sare si un fir de zahar si o pun la inabusit in tigaia cu capac cu putin ulei si un strop de apa la foc mic sa se moaie bine sa fie aurie dar sa nu se arda o scot cu o paleta i o pun intr-un vas acoperit,pun in tigaie ficateii cu tot cu laptele si-i las pana se evapora lichidul si nu mai au sange,adaug si ceapa si-i las sa se inabuse impreuna,sarez... Iata o poza mai veche cu pilaf,, Supita vreau sa cumpar asta de la maghi care face acum reclama la tv.cu pastele alea spirala,dar supa sa o fac eu de pui cu legume (morcov,ceapa,telina,rad. de patrunjel)dar sa pun spiralele alea faine...sper sa gasesc... P.S:A cautat cel mare de a capchiat Maghy dar nu a gasit Ori fac galuste ori schimbare de plan vreun bors ceva Report
January 31, 201214 yr comment_126272 Maya , nush cum iestez voi , da' io definitiv mi-s dusa. Acu' o saptamana nu-mi gaseam Verbeamtungsurkunde!!!!! 3 zile l-am cautat!!! Report
January 31, 201214 yr comment_126278 Verbeamtungsurkunde cata cuvantu'! ce poa' sa-nsemne? Maya, pofta buna la poza! Report
January 31, 201214 yr comment_126279 e un certificat , o numire ca functzionar. Moatzo , asta-i scurt , crede-ma !!! Report
January 31, 201214 yr comment_126280 e un certificat , o numire ca functzionar. Moatzo , asta-i scurt , crede-ma !!! te cred, vai! Report
January 31, 201214 yr comment_126282 Sarurileee!!! Aduceti sarurilleee!!! ha ha ha Geany https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif eu m-am infipt in bucata oferita de Maia, asa ca nu-mi mai trebuie saruri sarumana pentru masa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif puteti sa credeti ca eu nu am mancat niciodata lasagne? da' precis imi place Report
January 31, 201214 yr comment_126284 Sarurileee!!! Aduceti sarurilleee!!! ha ha ha Geany https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif eu m-am infipt in bucata oferita de Maia, asa ca nu-mi mai trebuie saruri sarumana pentru masa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif puteti sa credeti ca eu nu am mancat niciodata lasagne? da' precis imi placeHa ha! Iti dai seama de cat tupeu e nevoie sa postez dupa Maya,dar sa nu fiu suspectata ca fac cine stie ce bunatati si nu va arat Cum am zis pui,cartofi prajiti si salata Pe seara om mai vedea... Report
January 31, 201214 yr comment_126286 Ha ha! Iti dai seama de cat tupeu e nevoie sa postez dupa Maya,dar sa nu fiu suspectata ca fac cine stie ce bunatati si nu va arat Cum am zis pui,cartofi prajiti si salata buuun! ptr toata lumea sau doar coptzii? Report
January 31, 201214 yr comment_126287 Ha ha! Iti dai seama de cat tupeu e nevoie sa postez dupa Maya,dar sa nu fiu suspectata ca fac cine stie ce bunatati si nu va arat Cum am zis pui,cartofi prajiti si salata buuun! ptr toata lumea sau doar coptzii? Doar coptii...adevar pe jumate eu am halit salata verde peste care am aruncat o conserva mica de tonno ,cateva boabe de porumb,da am furat si un colt de baton si 2 cartofi de la bub' Report
January 31, 201214 yr comment_126290 Hi hi! Giorgi' cu mare drag Tot mi-ai dat apa la moara sa-ti povestesc Eu ii ametzesc destul de mult pan' sa-mi iasa cum vreau eu ,dar chiar ies dulci si gustosi facuti in aceasta maniera... Eu tin ficateii de pui in apa rece pana-si lasa sangele,scurg intr-o strecuratoare,pun intr-un vas mic ficateii ii presar cu piper si-i stropsec cu lapte cat sa-i cuprinda si-i las acolo ,o ceapa mare blonda o tai julien,mai mare ashea si o pun 5 min.in apa calda,o scurg o framant cu putina sare si un fir de zahar si o pun la inabusit in tigaia cu capac cu putin ulei si un strop de apa la foc mic sa se moaie bine sa fie aurie dar sa nu se arda o scot cu o paleta i o pun intr-un vas acoperit,pun in tigaie ficateii cu tot cu laptele si-i las pana se evapora lichidul si nu mai au sange,adaug si ceapa si-i las sa se inabuse impreuna,sarez... Iata o poza mai veche cu pilaf,, Supita vreau sa cumpar asta de la maghi care face acum reclama la tv.cu pastele alea spirala,dar supa sa o fac eu de pui cu legume (morcov,ceapa,telina,rad. de patrunjel)dar sa pun spiralele alea faine...sper sa gasesc... P.S:A cautat cel mare de a capchiat Maghy dar nu a gasit Ori fac galuste ori schimbare de plan vreun bors ceva M-ai imbolnavit definitiv cu ficateii tai! Ce bine poate sa arate!Si multumesc pentru explicatiuni! Supita "Fidelicios": Report
January 31, 201214 yr comment_126291 Ce saruri mai, la o lasagne de toata ziua!Hai pofta buna! Boni, pai cum sa nu manînci tu lasagne? Ar trebui sa probezi! Merci, Moatzo, am avut pofta, am halit, toata lumea fericita mai ales fii-mea, ca ea e lesinata dupa lasagna asta. Noua ne plac alea mai vegetale. Cu dovleci, vinete, ciuperci sau mozza+rosii, d'astea simple. Report
January 31, 201214 yr comment_126292 [center]Lasagne gataaa! Înca aburinda. Da, cum poate sa arate, de fapt cam tot ce face Maya, arata de iti vine sa mananci ecranul! Si eu am mancat lasagna doar cu branza dulce, pe post de prajitura. Report
January 31, 201214 yr comment_126293 Al meu ala mare vrea ca e reclama la tv. dar la noi la magazin nu are ,i-am zis daca vede sa cumpere si-i fac,la noi nu e decat rolton,delea am si eu in casa dar astea din reclama la tv. arata altfel...poate-i aceeasi mancare de beshte,nu stiu ca nu mai am eu incredere cu tot ce dau astia la tv.dar tot trebuie sa le iau o data sa incerc macar sa-i potolesc ,ca astia daca vad ceva la tv. e jale cu ei... Am vazut azi pe italieni ''la prova del cuoco'' o reteta cu pui fript dat prin iaurt intai,tare fain mai arata si aia Reteta Linkul meu Report