January 29, 201214 yr comment_125796 Angel, tu esti mama eroina! Cu burtica si tot bucataresti mai dihai ca una fara burtica si fara plozi acasa! Jos clopu'! Report
January 29, 201214 yr comment_125797 Salutare ! Am venit de la derdelus si-s inghetata toata. Sunt numai -11 grade afara , dar mi-a fost un frig de am crezut ca mor . Ne-au facut astia in zona si patinoar , pe un teren de fotbal . Fain , dar eu nu stiu sa patinez Era mare nebunie acolo .Iza s-ar fi dus .I-am spus ca nu se poate pentru ca nu are patine . Raspunsul a fost "sa te duci acum sa cumperi patine!" Pentru mine poate chiar 2 perechi , una sa o pun pe maini , una pe picioare , ca altfel nu am curaj sa intru . Report
January 29, 201214 yr comment_125799 Pentru mine poate chiar 2 perechi , una sa o pun pe maini , una pe picioare , ca altfel nu am curaj sa intru .Esti simpatica foc! Dar poate ca acum daca tot esti in zona zapezilor, poti invata Report
January 29, 201214 yr comment_125805 Poate ma duc noaptea , sa nu strang tot cartierul la spectacol comedie gratuit . Report
January 29, 201214 yr comment_125814 salutare la han!nu apuca acum sa va citesc din urma. am trecut doar sa va salut si sa va las niste tort povesti mai multe maine, cand intra totul in normal pozele sunt cum am apucat, la locul faptei Report
January 29, 201214 yr comment_125820 Ei Izukutzo, asta e farmecul..mai o cazatura, mai o julitura, dar inveti sa patinezi (ti-o zic din proprie experienta) Boni arata super tortul! Celebrare placuta Report
January 29, 201214 yr comment_125845 Angel merci pentru detalii. Izuk, chiar daca tu nu patinezi du fata la patinoar. Te imprietenesti cu o fata mai maricica sa o invete, acum invata tare repede. Si eu am patinat de la 3 ani si tare usor mi.a fost apoi si cu rolele si cu schiurile. Boni, abia astept detaliile. Sper sa mai ai si alte foto. noi am fost cu picea la zapada. Vreo -6, -7 arata bordul meu, dar parea un ger napraznic. Picei nu i-a placut cu saniuta, nu vroia sa se tina si a luat o tranta in freza. Apoi nu a mai vrut pe sanie. Ne-a tras tati oleak pe amandoua, dar nici asa nu a mai vrut in final, ii inghetase mutritza. Apoi am fost la cumparaturi si imediat ce am plecat de acolo si am bagat-o in masina a adormit instant. Doarme deja de 1 ora si ceva pe canapea, desi e uda toata la fund ... accident de pampers.Foarte frig. Hai Any cu cumparaturile sa ne delectezi ... A inghetat si marea.Acum la Bucuresti -10 grade, noaptea -20. Report
January 29, 201214 yr comment_125852 Am 250 g mascarpone si 250 g ciocolata fina Maxi Gianduiotto de la Domori mai am migdale crude (si faina de migdale si fulgi de migdale). Mai am clementine si banane As putea sa trantesc un desert, folosind si piscoturi savoiardi? ...ce va rapid la pahar ... Cum se face ganache-ul ala de care tot va aud? proportii?ma ajuta cineva rpd? sau sa postez la am ingrediente caut idei? Report
January 29, 201214 yr comment_125855 În primul rând pup pe prinţesă pe năsuc! Doamne, frumoasă-i!!!!!!!!!!!!! Crema ganache se face cu smântână de frişcă şi cioco. La 200 grame smântână , 200 grame de cioco neagră.Dacă faci cu cioco albă, trebuie 200 grame smântână şi 300 grame cioco albă. E trecut de ora 19, nu mai face nici un desert! Report
January 29, 201214 yr comment_125857 [center]Daniella, azi nu mai ai timp de ganache, ca-i trebuie timp de întarire, apoi tre sa mixezi, dar ia de la mine o rulada cu ganache cocosat pîna una alta Pupam Beuta liliachie, cu nas înghetat! [/center] Report
January 29, 201214 yr comment_125860 [center]Daniella, azi nu mai ai timp de ganache, ca-i trebuie timp de întarire, apoi tre sa mixezi, dar ia de la mine o rulada cu ganache cocosat pîna una alta Pupam Beuta liliachie, cu nas înghetat! [/center]Da' si mie o feliuta!!!! Report
January 29, 201214 yr comment_125861 noi am fost cu picea la zapada. Vreo -6, -7 arata bordul meu, dar parea un ger napraznic. Picei nu i-a placut cu saniuta, nu vroia sa se tina si a luat o tranta in freza. Apoi nu a mai vrut pe sanie. Ne-a tras tati oleak pe amandoua, dar nici asa nu a mai vrut in final, ii inghetase mutritza. Apoi am fost la cumparaturi si imediat ce am plecat de acolo si am bagat-o in masina a adormit instant. Doarme deja de 1 ora si ceva pe canapea, desi e uda toata la fund ... accident de pampers.Foarte frig. Hai Any cu cumparaturile sa ne delectezi ... A inghetat si marea.Acum la Bucuresti -10 grade, noaptea -20.E superba pustoaica! Da' de ce nu luati voi o saniuta de asta? Sau de asta? Cand eram mici, noi aveam o sanie similara. Nu erau sipci, aveam o scandura continua, iar in spate si putin pe lateral aveam spatar. Totul, captusit cu burete si pe deasupra un fel de material ca ala de pat (aceperitoarea de paturi / canapele). Ce-am iubit saniuta aia.... Si ce-au trecut anii..... Acu' e pe la un var de-al meu, da' nema captuseala..... aia s-a dus de mult! Report
January 29, 201214 yr comment_125864 Daniella, Bea in poza a doua pe saniuta e totala! Cata melancolie in privirea ei! Parc-o si aud oftand din tot sufletelul! Imi vine s-o mananc toata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Deci, la ce-ti trebuie desert? O ai pe Bea!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Si eu vreau o feliuta de ruladaaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Uite, ca ganache n-am facut, desi am tot ce-mi trebuie! Poate voi incerca vreodata! Sunt unele chestii de care ma tem: bezele, aluat dospit, ganache, tortul diplomat, ornatul sofisticat al torturilor.De ce? Nu stiu, n-as putea sa va spun!Tre' sa-mi fac curaj!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/read2.gif Report
January 29, 201214 yr comment_125871 Mdea! Sunt fuoarte obosit in brate la bica mea S-a servit ciorba de verisoare(doar am gustat,bllee!!!),sarmalute,halit nexam.. si pilaf cu pulpe ,nici atat Nu pot nene daca nu pot nu pot ,ci sa fac?! Da' am facut act di prezenta Report
January 29, 201214 yr comment_125874 Daniella, Bea in poza a doua pe saniuta e totala! Cata melancolie in privirea ei! Parc-o si aud oftand din tot sufletelul! Imi vine s-o mananc toata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Deci, la ce-ti trebuie desert? O ai pe Bea!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Si eu vreau o feliuta de ruladaaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Uite, ca ganache n-am facut, desi am tot ce-mi trebuie! Poate voi incerca vreodata! Sunt unele chestii de care ma tem: bezele, aluat dospit, ganache, tortul diplomat, ornatul sofisticat al torturilor.De ce? Nu stiu, n-as putea sa va spun!Tre' sa-mi fac curaj!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/read2.gif Tiii, Nicoleto, ce bine semănăm noi două! Ne e frică de aceleaşi chestii... Dar ganaşul e simplu de tot, n-are ce să nu-ţi iasă, mie mi-a ieşit de toate cele 5 ori când l-am făcut Apoi m-am apucat şi de diplomat, mi-a ieşit şi ăla- norocul începătorului, cred... mai urmează aluaturile şi bezelele. Report
January 29, 201214 yr comment_125884 of, asa e, nu mai am timp ca acum am terminat de dereticat ... am asa o pofta de ceva dulce! numai fetele sunt divine ca au postat numai minunatii dulci ieri si azi aici! Iar eu am doar cioco amara in casa ... care nu imi satisface gustul de ce visez eu: o crema fina si fluido-vascoasa de cioco, nici dulce, o idee mai amaruie, dar nici amara.Maya iau rulada deocmdt , merci! Multumim de pupic pe nasuc inghetat Koral si Maya!Dar vroiam sa intreb daca fac eu o prescurtare: topesc 250g cioco la MO, amestec cu 250g mascarpone + 200 frisca batuta, totul la rece. Daca e prea fluida mai adaug fulgi de migdale, daca e destul de solida mai adaug migdale intregi si o pastaie de vanilie, poate si 1 lingura de rom de-al bun. Apoi montez cu savoiardi inmuiat in vreun siropel ... nu'sh de ce ... si deasupra arunc oleak de banane si de mandarine. Nu ar putea sa iasa ceva?Anyway pana peste 2 weekenduri nu mai apuc, dar ideea de a amesteca mascarpone cu cioco topit si frisca poate sa aiba ceva inconveniente? Fox nu am cumparat sanie, ca nu a fost cazul inca, azi am imprumutat de la nepoata. Pe viitor (daca o mai fi zapada peste 2 sapt, ca urmatorul we nu suntem acasa) o sa cumparam una cu spatar, sper sa gasim. zozo, bea a fost azi afara la fel de serioasa cum e cand merge intr-un loc si nu cunoaste lumile ... Bub , ca de obicei ne omoara cu jocul de gene ... Report
January 29, 201214 yr comment_125891 O sa fac cinste pt nepotii mei care au implinit luna asta 4 si 10 ani, sa-ti traiasca nepotii! fratele e mai mare ca tine? si am iesit pe usa deci eu alte poze nu vad! le-ai sters? vad numai ursuletul in fustita, of, of! si eu numai asa le fac de la o vreme, pentru sanatate si colesterol in minus, asta e! ca sa eviti prajeala, inteleg! da' cu colesterolul n-are nicio treaba, uleiul vegetal nu are colesterol. sau tu le prajesti in untura? O sa incerc si chiftelele, sunt aproape sigura ca o sa ma satisfaca, daca e eliminata nu doar prajeala ci si fumul si mirosul de prajeala ... imi vin manusa! Si chiftelele sunt moartea mea ... nu le pot rezista! le poti aduce mai aproape de realitate pulverizandu-le cu niste ulei in timpul coptului. cu ulei de-ala spray. noaptea nu dorm nici cu aerul dat drumul ca la pupaza asta nu-i convine nici o pozitie ce pupaza? vezi ca-i pupazoi! Moama ce de dulciuri, mi-ati creat pofta de o crema de aia fina de cioco ... sau de tiramissu ... pfff cat sa mai rezist si eu? tot atat cat rezist si eu! eu mai trisez cu cate-un wasa cu unt si miere. mai urmează aluaturile şi bezelele. ptr aluaturi te incurajez, da' ptr bezele...io zic ca nu merita efortul. mie nu-mi spun nimic! Beutza e-o dragalasa cum sta ea resemnata pe sanie, parca-i o bombonica! Bub e un monden, de-ajuns s-auda de bele ca se-nfiinteaza primu'! asta va fi sufletul petrecerilor, o sa vedeti voi! Boni, vrem sa vedem sarbatorita si cadourile! Cerra, da' tu nu ai stare, fata mea! Si le faci de revista, bravo tie! Hazel, sanatate, poate-i o alarma falsa. Zozorico, arata buna prajitura aia! Cum sta Stefan cu glicemia, ca pe mine m-ai destabilizat, mereu prestezi cate ceva! Angelino, numai gura-i de tine! Esti o mama buna, o sotie iubitoare si-o nora de n-o dai pe-o suta! Cum sa nu te pretuiasca toata lumea? Ma bucur ca ti-ai gasit fericirea si linistea, chiar si la capatul pamantului! Da' mai stai si tu oleaca, ai sa nasti langa cuptor! Maya, iar a dat comanda Denise de ciocolatoase? Io bucatarii azi care ceva, da' nu ma compar nici pe departe cu voi. As vrea sa fac lucruri mai simple, sa ne mai potolim gusturile si poftele, ca prea ne gandim numa' la mancare! Mai ales fomistii astia!In seara asta am fost pitzi de mall si-am profitat din plin de reduceri. Am venit c-un manunchi de plase, da' face! moama,cat e ceasu'! ma duc sa beau ceaiul! Report
January 29, 201214 yr comment_125894 Buna seara, ca nu ma lasa inima sa nu va salut macar!Am tras chiulul motivat astazi, am avut asa, o zi mai boema, ce mi-ar place sa le am asa pe toate, dar sa-mi ramana timp pentru toti si toate!V-am citit, m-am inguibat cu bunatati de la zoaza, cerra, boni, lili si rulada de la maya, ar trebui sa stau bland si sa nu-mi mai trebuie dulce toata saptamana viitoare, dar prin tot ce mi-ati oferit nu ati facut decat sa ma poftiti la...poftit! Angel m-a lasat fara replica si pe ea vreau sa o ridic in slavi, prietenii stiu de ce!Hazel. nu s-a dezis si ne-a oferit cafeaua cu dedicatii,ii doresc sanatate multa, Bubuletzul si Biutza, fotogenici si plini de dragalasenie mi-au oferit ca de obicei, clipe de incantare si privndu-i am inceput sa ma gandesc cum ar fi daca...as avea si eu nepoti, pentru ca vreau sa am si asa ceva, poate ma aude DD si imi da! Eu astazi am iesit afara,(mi se parea ca sunt intr-un spatiu celestial) am fost la manastire, m-am intalnit cu niste prietene alaturi de care am activat intr-un cenaclu.Nu m-am omorat cu gatitul,am facut checul de visine de la prima ora, apoi, am avut ciorbita de ieri si doar am bagat la cuptor cate ceva(carnati, pui cu legume) si el, cuptorul si-a facut treaba, vinul fiert a fost nelipsit, chiar si tuica am fiert pentru tata socru.Ma bucur ca toate sunteti bine si ma pot baga in patut linistita, nu inainte sa pupacesc pe toata lumea...Va las si eu chec cu visine, numai ca il feliati voi, eu nu am apucat... Report
January 29, 201214 yr comment_125896 Sa ne traiasca Beuta si cu BUBUSa ne traiasca fetele maiestre care se intrec la toateeunu mai fac nimic...iau de la voi!Aseara am avut invitata fam la restaurant si hotelul van der valkA fost deosebit si am mincat o poezie Azi i am invitat pe toti catre baraca Michel 672M altitudine unde am mers ceva pe jos dar numai dupa una ora gata s a terminat(vint,frig gheata) Si aici am intrat si am papat cit s a putut(am revenit acasa cu friptura de caprioara ...dar choupy nu vrea:(Am facut cumparaturi f multe, mai am o obsesiehttp://www.planete-bijouterie.com/glam-k9423193-calvin-klein,fr,4,K9423193.cfmsa vedempup!! Report
January 29, 201214 yr comment_125897 Bub , ca de obicei ne omoara cu jocul de gene ... Iubita Sper ca jocul de gene nu a fost interpretat de lume ca fiind falsitate,sau ceva de genu',ce am vrut eu sa transmit a fost:''nu lasa dragostea sa moara,focul sa se stinga'' atat!!.... clar ca ma folosesc de clipiciul din gene cand trebuie, ca prinzi mai multe muste cu miere decat cu otet,dar nu functioneaza mereu mai trebuie si un pic de ''telenovica'' ...genu:''mainile-n shold si.. ,uneori '',eu sunt f. feminina si stiu sa profit de asta pe langa sot cand trebuie asta am vrut eu sa transmit...Pote ca mai bine taceam ,dar la mine zau ca functioneste... Report
January 29, 201214 yr comment_125932 Inainte de toate va felicit pe toate fetele de aici ptr bunatatzurile facute si oferite aici. Acum vad ca aaveti d etoate si am venit totusi si eu sa va servesc cu o cheftea la cuptor ptr ca mi`a inebunit barbatu zoazo cu chefteaua ei si promis si facut. deci: chefetele la cuptor Report
January 29, 201214 yr comment_125938 Moatza, da, fratele mru e mai mare cu 6 ani si, desi nici el nu a fost prea vrednic, tot are 2 baieti de 4 si 10 ani, dar eu si mai greu m-am lasat luata ... Geany, eu "jocul de gene" il interpretez ca pe un comportament de femeie inteleapta. Putine dintre noi au diplomatia si taria de a se abtine cand trebuie si de a intoarce situatia in favoarea lor, atunci cand conditiile sunt prielnice. Inclusiv eu nu am aceste abilitati remarcabile pe care tu le detii. Cand eu mentionez joc de gene, este in sens admirativ. Bub are deocamdata doar ochi superbi si gene lungi si pozeaza ca un rupator de inimi ... vom vedea mai peste 20 ani diplomatia si daca va prelua de la mami ceva din abilitatile de dezamorsare a conflictelor si de a le intoarce in situatii favorabile In plus, tu stii ca eu te iubesc dezinteresat si neconditionat, din pura admiratie si sentiment sincer ! Nah ca ai produs declaratii spontane Report
January 29, 201214 yr comment_125939 Gelutza ala e chek? Cerrulina vpoftsc chiftele intr-un mod greu de oprit! Any? receptie? ! Report
January 29, 201214 yr comment_125942 Gelutza ala e chek? Cerrulina vpoftsc chiftele intr-un mod greu de oprit! Any? receptie? ! Da, receptie! Ma duc sa postez la topicul " ikea". Report