January 28, 201214 yr comment_125636 Daniela,sa-ti traiasca nepotii si sa fie sanatosi, se faca mari!Picea e tare dulce! Mi-a facut cu ochiul sosul ala verzui, e sos de avocado? poate ma indur sa trantesc si eu unul ca nu am mai facut de mult si am doua bucati la purtator!Multumesc de tratatie! Da, piure cu usutoroi si putina ceapa rosie, ulei de masline si zeama de lamaie. Daca ai si vreo cateva rosi cherry taiate bucatele mai bine, daca nu, simplu cu ce am zis si aruncat rapid la blender... daca gasesti grisine din alea bune italienesti crocante cu rozmarin, sau cu susan, merge de minune (nu-mi vine acum numele, dar au o cutie octogonala), daca nu cu painica (neagra) prajita. Imi place grav ... Si cu avocado, sau fara?bonus Report
January 28, 201214 yr comment_125653 Si cu avocado, sau fara?hihi, piure de avocado, deci avocado + usturoi + ceapa rosie + ulei EV + zeama de lamaie + putina sare si rosii taiate bucatele mici. In lipsa de rosii merge si fara. Report
January 28, 201214 yr comment_125662 Geany, sa nu uit! m-ai ucis cu ce ai gatit ieri! vreau ciorba de burta, vreau pui cu sos alb de ciuperci si mamaliguta Azi nu prea ai fost activa, sper ca esti ok Report
January 28, 201214 yr comment_125678 Daniella, scumpa e pitica ta M-a terminat cu papucii mari Nepoata-mea mereu vroia papuci cu toc la mine acasa, nu conta ca tocul e de 1 cm, toc se numea! Si tarshaia asa pantofii prin casa, impodobita toata cu lantisoare si bratari, mandra de cat de ..mandra era Sa va traiasca puiutii, ca scumpi sunt! Report
January 28, 201214 yr comment_125679 Daniellaaaaaaaa le-am vazut azi dupa amiaza farfuriile pe site-ul lor si chiar mi-au parut interesante!O sa ma uit maine dupa ele !Mi-am facut o mica lista cu mizilicuri, chestii de bucatarie, un platou din ala de lemn, care se roteste, mi-ar placea. De pus branzeturile pe el.Niste platouri, gratinere, servetele din alea americane de mic dejun - din alea din tesut (la noi mic dejun, pranz si cina, ca mancam mai mult pe insula).Nu ma duc sa cheltui , mai mult chestii din astea la pana-n 5 euro, mai mult de plimbare asa.Si-apoi vreau mustar din ala de-al lor ca am mancat la niste prieteni si mi-a placut foarte mult. Report
January 28, 201214 yr comment_125683 Daniella, scumpa e pitica ta M-a terminat cu papucii mari Nepoata-mea mereu vroia papuci cu toc la mine acasa, nu conta ca tocul e de 1 cm, toc se numea! Si tarshaia asa pantofii prin casa, impodobita toata cu lantisoare si bratari, mandra de cat de ..mandra era Sa va traiasca puiutii, ca scumpi sunt!Multumim. Si ea isi alege papucii cu toc, asortati, din dulap si ii calareste ... Se incalta singura, nu va ganditi ca am incaltat-o pt poza. Zozo, ai mai cerut o capsunica Report
January 28, 201214 yr comment_125685 Daniellaaaaaaaa le-am vazut azi dupa amiaza farfuriile pe site-ul lor si chiar mi-au parut interesante!O sa ma uit maine dupa ele !Mi-am facut o mica lista cu mizilicuri, chestii de bucatarie, un platou din ala de lemn, care se roteste, mi-ar placea. De pus branzeturile pe el.Niste platouri, gratinere, servetele din alea americane de mic dejun - din alea din tesut (la noi mic dejun, pranz si cina, ca mancam mai mult pe insula).Nu ma duc sa cheltui , mai mult chestii din astea la pana-n 5 euro, mai mult de plimbare asa.Si-apoi vreau mustar din ala de-al lor ca am mancat la niste prieteni si mi-a placut foarte mult. Am si eu platoul ala de lemn rotativ. Dar nu prea il folosesc, doar la mese festive (pun castronelele mici cu diverse si se poae suci. Nu m.am gandit sa pun branzeturi ca e f mare.Ce sunt gratinere? Nu stiu ce servetele americane zici, sa ne arati dupa ce le ieiAu o gramada de lumanri parfumate si suporturi, alora nu le pot eu rezista ... plus diverse chestii pt decoratiuni, dar alea cred ca dupa ce termini casa ... 5 eur colo + dincolo ...asa fac si eu si pana la urma se strang ... si mai rau e ca nu le folosesc pe baze zilnice, dar umplu dulapurile cu ele ... . Asa ca mi.am dat o calmata ... Nu stiu ce mustar? sa-mi zici si mie. Vezi ca au si icre colorate rosii si negre (alea negre am vazut ca sunt din alge). Au si un fel de crakersi rotunzi mari pt aperitive. Si au si creveti decorticati sau nu. Report
January 28, 201214 yr comment_125686 Evident ca singura!!Iti vine sa ii musti de bucusoarele alea cand adorm asa Asa mai doarme si nepota-miu si cu greu ma abtin!! Report
January 28, 201214 yr comment_125687 mancam mai mult pe insula fiţi-ar insula cu noroc, că a trebuit să citesc de 3 ori pîn' să mă prind despre ce insulă e vorba. te şi vedeam robinson crusoe cu şervetele-n poală Report
January 28, 201214 yr comment_125689 mancam mai mult pe insula fiţi-ar insula cu noroc, că a trebuit să citesc de 3 ori pîn' să mă prind despre ce insulă e vorba. te şi vedeam robinson crusoe cu şervetele-n poală bine ca ai zis tu, ca eu eram aproape sigura ca de insula e vorba ... chiar vroiam sa intreb ce insula au asa de aproape, de dau fuga sa manance toata ziua ... Report
January 28, 201214 yr comment_125692 mancam mai mult pe insula fiţi-ar insula cu noroc, că a trebuit să citesc de 3 ori pîn' să mă prind despre ce insulă e vorba. te şi vedeam robinson crusoe cu şervetele-n poală Pai mi-am dat seama cand am scris, am vrut sa explic in paranteza, dar v-am lasat sa va stoarceti creierii! Dexter zilele astea am inteles si eu ce-i cu avatarul si nick name-ul matale.Incepe seria "Dexter" si la noi !O sa ma uit daca-mi aduc aminte, da' ia zi ce ai matale in comun cu personajul ? Report
January 28, 201214 yr comment_125695 Incepe seria "Dexter" si la noi, ce ai matale in comun cu personajul ?frumuseţea, of course Report
January 28, 201214 yr comment_125696 Am si eu platoul ala de lemn rotativ. Dar nu prea il folosesc, doar la mese festive (pun castronelele mici cu diverse si se poae suci. Nu m.am gandit sa pun branzeturi ca e f mare.Ce sunt gratinere? Nu stiu ce servetele americane zici, sa ne arati dupa ce le ieiAu o gramada de lumanri parfumate si suporturi, alora nu le pot eu rezista ... plus diverse chestii pt decoratiuni, dar alea cred ca dupa ce termini casa ... 5 eur colo + dincolo ...asa fac si eu si pana la urma se strang ... si mai rau e ca nu le folosesc pe baze zilnice, dar umplu dulapurile cu ele ... . Asa ca mi.am dat o calmata ... Nu stiu ce mustar? sa-mi zici si mie. Vezi ca au si icre colorate rosii si negre (alea negre am vazut ca sunt din alge). Au si un fel de crakersi rotunzi mari pt aperitive. Si au si creveti decorticati sau nu. Pai si eu tot pentru cand am musafiri il vreau.Poti sa pui bucati de branza cu ceva struguri alaturi sau felii de pere, etc.Asta cred ca-i cel mai scump din lista mea, ca apoi am gratinerele astea (sunt 2 platouri de servit, asa am vazut ca se cheama si pe site-ul in romaneste), niste castronele din alea colorate pentru mic dejun 1 euro bucata, un tel ca n-am, o chestie din aia de uscat salata care aici costa 3 euro iar pe site-ul romanesc am vazut ca e 24,99 .Alea de zic eu de mic dejun sunt dreptunghiulare din material textil, alea care apar mereu in pozele mele sub farfurii.Icre vreau sa iau de hering, vreau sa incerc sa le transform in salata. mancam mai mult pe insula fiţi-ar insula cu noroc, că a trebuit să citesc de 3 ori pîn' să mă prind despre ce insulă e vorba. te şi vedeam robinson crusoe cu şervetele-n poală bine ca ai zis tu, ca eu eram aproape sigura ca de insula e vorba ... chair vroiam sa intreb ce insula au asa de aproape de dau fuga sa manance ... Report
January 28, 201214 yr comment_125700 Da, asa cum zice Gelutza! Asa le-am facut! Avand amestec de porc cu vita, au si-un usor gust de gratar.Da, Any, nu se compara, dar noua ne-au placut mai mult asa, la cuptor.Asa cred ca le voi face de-acum! Pana aici am ajuns cu cititul. Acum stiti cum e: gusturile difera. Si eu de cele mai multe ori le fac in cuptor si eu cred ca sunt mai bune asa si mai sanatoase.Si nici nu miroase casa 2 zile a chiftele. Maine tre sa fac chiftele ptr ca nu am facut de mult si d-nul meu sotz era linga mine cind ma uitam la chiftelele zoazei. Depinde cum imi vin piticii si alte ori fac o singura chiftea mare, in forma de rol si cand este coapta o servim cu o garnitura sau rece merge la aperitive, taiata felie si pe fiecare felie punem sos(maioneza) cu ceapa marinata. Si acu sa va servesc cu ceva dulce. Tort savarina. sectiune maine. Report
January 28, 201214 yr comment_125702 Pai si eu tot pentru cand am musafiri il vreau.Poti sa pui bucati de branza cu ceva struguri alaturi sau felii de pere, etc.Asta cred ca-i cel mai scump din lista mea, ca apoi am gratinerele astea (sunt 2 platouri de servit, asa am vazut ca se cheama si pe site-ul in romaneste), niste castronele din alea colorate pentru mic dejun 1 euro bucata, un tel ca n-am, o chestie din aia de uscat salata care aici costa 3 euro iar pe site-ul romanesc am vazut ca e 24,99 .Alea de zic eu de mic dejun sunt dreptunghiulare din material textil, alea care apar mereu in pozele mele sub farfurii.Icre vreau sa iau de hering, vreau sa incerc sa le transform in salata.Castronul de centrifugat salata il am demult si mi-e f util. Poti spala in ele diverse fructe si legume, nu-l tii numai de salata.deci la noi e pret dublu ! cum naiba sa nu fim amarati Da poti sa pui branzeturi cu nuci, struguri si alte fructe, dar e mare si pt masa, o sa vezi ... gandeste-te bine, ca eu in 3 ani l.am folosit 1 data si ocupa o gramada de spatiu in bucatarie. ... si o am pe bucatarie ... o gramada de dulapuri si blaturi si tot nu imi ajung ... Report
January 28, 201214 yr comment_125704 Cerra ce toooort! nu poftesc, nu poftesc, nu poftesc ... fa chifteaua rol, sa vad si eu cum zici, daca ai chef ... In forma de chec? Report
January 28, 201214 yr comment_125707 Pai si eu tot pentru cand am musafiri il vreau.Poti sa pui bucati de branza cu ceva struguri alaturi sau felii de pere, etc.Asta cred ca-i cel mai scump din lista mea, ca apoi am gratinerele astea (sunt 2 platouri de servit, asa am vazut ca se cheama si pe site-ul in romaneste), niste castronele din alea colorate pentru mic dejun 1 euro bucata, un tel ca n-am, o chestie din aia de uscat salata care aici costa 3 euro iar pe site-ul romanesc am vazut ca e 24,99 .Alea de zic eu de mic dejun sunt dreptunghiulare din material textil, alea care apar mereu in pozele mele sub farfurii.Icre vreau sa iau de hering, vreau sa incerc sa le transform in salata.Castronul de centrifugat salata il am demult si mi-e f util. Poti spala in ele diverse fructe si legume, nu-l tii numai de salata.deci la noi e pret dublu ! cum naiba sa nu fim amarati Da poti sa pui branzeturi cu nuci, struguri si alte fructe, dar e mare si pt masa, o sa vezi ... gandeste-te bine, ca eu in 3 ani l.am folosit 1 data si ocupa o gramada de spatiu in bucatarie. ... si o am pe bucatarie ... o gramada de dulapuri si blaturi si tot nu imi ajung ... Chestia asta de salata difera la pret, de rest sunt cam la fel preturile. Am facut comparatie, m-am uitat pe ambele site-uri.Farfuriile pe care le ai tu costa la fel de exemplu.O sa ma uit de platou, e mare, zice si pe site cm. Report
January 28, 201214 yr comment_125709 dar de ce te-ai uitat pe ambele siteuri? urmeaza sa vii incoa? Report
January 28, 201214 yr comment_125710 Am facut si eu ceva rapid in seara asta ca n-aveam stare Savoiardi (biscuitii pentru tiramisu) rupti bucati si inmuiati in sucul de la visine (borcan trimis de mama), apoi un strat de frisca (am facut rapid frisca ca mai aveam smantana proaspata si era deja desfacuta cutia, deci nu era s-o arunc ), apoi visine si din nou un alt strat. Report
January 28, 201214 yr comment_125712 dar de ce te-ai uitat pe ambele siteuri? urmeaza sa vii incoa? Din pura curiozitate, zic ia sa vad ce preturi sunt in Ro, daca sunt la fel ca aici, mai mari sau mai mici . Report
January 28, 201214 yr comment_125713 ma culc, ca nu mai inteleg nik! scampi sunt greierii de mare sau nu? Report
January 28, 201214 yr comment_125714 Incepe seria "Dexter" si la noi, ce ai matale in comun cu personajul ?frumuseţea, of course Any, abia astept sa inceapa serialul! Sa mi.l povestesti ca Dexuletul nostru e febletea mea Report
January 28, 201214 yr comment_125716 ma culc, ca nu mai inteleg nik! scampi sunt greierii de mare sau nu? nici eu nu pricipii Report
January 28, 201214 yr comment_125719 ma culc, ca nu mai inteleg nik! scampi sunt greierii de mare sau nu? Scampii sunt langustinele. Greierii de mare sunt astia Incepe seria "Dexter" si la noi, ce ai matale in comun cu personajul ?frumuseţea, of course Any, abia astept sa inceapa serialul! Sa mi.l povestesti ca Dexuletul nostru e febletea mea Pai din cate-am inteles, e un politist care pe timp de zi e un om serios, isi face meseria , etc, iar noaptea se transforma in serial killer ! Edit m-am informat mai bine: ucide doar criminalii care fug justitiei ! Report
January 28, 201214 yr comment_125722 Cerra ce toooort! nu poftesc, nu poftesc, nu poftesc ...fa-o rol, sa vad si eu cum zici, daca ai chef ... In forma de chec? Nu in forma de chek. Exact ca un salam de biscuiti si in tava normala. Poti chiar sa pui sa impachetezi chifteaua in hartie de copt. Maine tre sa fac guguloaie chiftelele. Report