February 10, 201214 yr comment_129114 Geluta, numai bine si sanatate fetelor, ati vazut-o azi pe Angel? oare ce face? am visat azi noapte ca va naste peste zece zile (rasfoiam - in vis -un fisier in care erau trecute toate gravidutele, fiecare cu cate zile mai are pana la eveniment, dar tin minte numai la Mirela ) tot 2 in 1 sant, dar nu m-ar deranja sa nasc in 10 zile nu mai apuc sa citesc tot, am fost cam pe drum ca am avut doar 1 masina pana ieri si e naspa. am facut pe taxi pt el si fetel la scoala. acum incerc sa citesc si eu din uram cat am bretel la crescut. si fac si ciorba de ciuperci falsa ca ciorba de burta ca de cand o am in cap sanatate la fetite bolnavioare si geluta si cine mai e racit ca n-am apucat sa citesc. la voi frig de crapa pietrele la mine numai 35-37 si mai sus. Report
February 10, 201214 yr comment_129115 N-am si io cu cine , cu cine si cu cine in sera asta! Oanaaaaaaa! Umaaaaa! Haideti fetelor si voi p-aici, nu ma lasati singura sa reprezint bravul continent hamerican la ora asta tarzie!Trebuia sa zici mai cu foc, ca ma uitam la tv si nu te-am auzit! Buna ar fi o bere Angel radios, pai mai ai putin... Report
February 10, 201214 yr comment_129121 Neata la han...am vazut pe TV RO , niste imagini de cosmar, cu case ingropate intr-o mare de zapada...aoleuuuuuu saracii oameni.stiti ceva de Moatza? Zoazo, tu cum faci cu naveta , fata??ia ceva mai consistent sa va incalziti Report
February 10, 201214 yr comment_129122 Buna dimineata! Angi' deci tot 2 in 1,chiar ma gandeam la tine Ce mai fac,canguritele?! Report
February 10, 201214 yr comment_129123 Mirela, ti-am admirat covrigii. Un kiss&hug si asteptam cu nerabdare fasolica ta scumpa. Report
February 10, 201214 yr comment_129126 Azi mami al meu mi-a facut budinca de paste cu branza si toci la cuptor. Ghiciti care-i una si care-i alta:Ma duc sa ma uit la un film... pe maine! Budinca are miere si fructe=)) Report
February 10, 201214 yr comment_129128 Ciao, fetele!Va multumim pt gandurile bune!Noi suntem un pic mai bine... ma duc sa vad ce-i cu analizele Giuliei. Ramane de vazut daca azi am zi de cearta cu pediatrul.Va pupacesc! O zi buna! Report
February 10, 201214 yr comment_129130 sotul meu nu cred ca e vreodata la timp, singura data a fost la timp cand ne-am casatorit, atunci l-am facut eu sa astepte vreo 20min de transpirase asa ca nu am sperante ca fasole sa vina mai devreme. as vrea dar m-as mira. canguritele stau la racoare ca sant 39 afara si nu le las chiar daca vor, diseara pe racoare la mers pe plaja putin. mananca la covrigi de zor, ma bucur ca am facut cantitate dubla ca le plac mult. maine ma duc sa-mi vizitez niste prietene de nu le-am vazut de luni de zile ca am avut doar o masna, acum o am pe a mea si sant free ....daca m-ar auzi tata cum vorbesc, ca si cand masina a doua in familie ar fi cine stie ce necesitate mi-ar da vreo 2 pe schinare, aici insa e nevoie de masina indiferent ce zice lumea si. cum el e cu treburile lui imi trebuie masina mea sa duc si sa aduc fetele de la scoala, chiar si paine daca vreau trebuie sa conduc sa cumpar. voi santeti cu gemurile inghetate noi cu inghetata in mana ...nu am mai facut supa falsa de burta ca e prea cald, nu merge. o salata diseara si gata, ei sa manance ce gasesc ca nu gatesc, racituri. dedicatie si pentru voi cred ca saptamana viitoare am 4 prietene in vizita, toate nastem in martie ele au baietei inauntru...as face tortul de lamaie al Oanei, prea arata bine. Report
February 10, 201214 yr comment_129138 Angel, o harnicuta ca intotdeauna, insa covrigii aia arata demential!Ralesu, multumesc pentru masa, am mancat si toci si budinca! Traiasca mama! Si de la mine ceva bun! Report
February 10, 201214 yr comment_129142 Georgi, multumim de masa, eu clar ma infing in ochiuri si apoi cereale si iaurt, iam-iam.Angel, cred ca jumatade de forum vtea la tine, la caldura si soare (eu in orice caz). Covrigii arata super, iar tortul Oanei mi s-a parut si mie tare tentant.Sorina, tin pumnii sa fie toate bune. Tu cum esti? Azi dimineata si sotul meu s-a trezit ametit, cu dureri musculare si stare de oboseala maxima, ma tem ca-i ceva viroza...si maine planuiam sa mergem la schi, la Cavnic. Om vedea. Report
February 10, 201214 yr comment_129145 Cat de bine te-nteleg........ Si eu devoram cartile in copilarie / adolescenta......... +1!!! io chiar nu pot sa inteleg ce se intampla?!!!?!??!!!citeam ca apucata de streche! si noaptea sub plapuma...pan' la ziua ... ! nu lasam carta din mana, pana nu o dovedeam! asa am devorat toata biblioteca tatei, peste 1000 de titluri pana la 14 ani, apoi am inceput la liceu ceva schimburi, dupa care ... acu'mai nika! ... nici macar o revista de femeiaseara ne uitam cu sotul la "cireasarii" (mi-am facut o colectie de filme romanesti, mai vechi) si exact asta povesteam, cum nu mai apucam sa citim nimic. eu doar in concediu citesc, dar atunci citesc ca apucata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy.gif. asta vara, la mare, am citit 3 carti in 2 saptamani https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Poza facuta acum la ora asta ... vroiam sa sar cu gura https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifsi sa zic: ce cauta Bub treaza la ora asta? da' pe urma am vazut ca a mai trecut mult pana sa ajunga in pat. cum il trezesti dimineata? Am inceput sa pricep si eu care e treaba: vai de parintii care nu asculta de copii! Au atatea metode sa isi vand a dorintele ca e practic imposibil sa nu cazi intr-una dintre capcane! Te inteleg perfect! mai, nu vreau sa fiu lupul moralist, dar nu va vad bine. copilul testeaza limitele, e normal. dar limitele alea le stabilesti tu, parintele. si tebuie sa te tii de ele. nu ii va fi bine nici copilului mai incolo, in viata, cand va fi invatat ca orice i se cuvine. Boni si celelalte care mai sunteti... va trimit un gand bun si-o imbratisare virtuala! V-am pupat... si ca de fiecare data, imi doresc sa fiu ceva mai activa pe forum...pupaturi si imbratisari inapoi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Mirela, ica putin mai ai si cunoastem si noi noua fetita cangurita multa sanatate in continuare. ce mese intinse pe aici! multumim frumos hangitelor de servici. iau cate putin din fiecare ca sunt imbietoare. sa aveti o zi frumoasa Report
February 10, 201214 yr comment_129154 Buna dimineataOau numa bunatati pe aici Ma servesc si eu cu cate cevaSi mie mi-e dor de citit , pfai n-am mai citit de nu mai tin minte,ar fi cazul sa ma apuc de citit.Multe ar trebui sa ma apuc sa fac dar nu imi ajunge timpulAlimocanu ,curaj sa postezi pe aici ,suntem tize ca si pe mine tot Mocanu ma cheama,hi,hi,hiAngel multa sanatate si trimite-ne un pic de caldura Fetelor va pup pe toate Report
February 10, 201214 yr comment_129156 Buna , fetelor , am inrat numai scurt sa va pupicesc. Nu v-am mai citit de vreo saptamana. Si azi am iar zi lunga la servici , e deschisa scoala pt public. Si toata saptamana am avut proiecte.....Acasa am musafiri....in fine. Va pup pe toate ! Si pe pici Report
February 10, 201214 yr comment_129157 Azi mami al meu mi-a facut budinca de paste cu branza si toci la cuptor. Ghiciti care-i una si care-i alta:budinca e a douacum a facut tocii la cuptor? Report
February 10, 201214 yr comment_129158 Stella, ce-ai vazut tu e la Moatza.La Bucuresti nu mai e asa rau.A1 (autostrada ) e curatata si se circula.Eu naveta o fac spre Pitesti.De-aia tot zic eu ca n-ajung la Braila:drumul spre Braila trece prin Buzau si Buzaul e inchishttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif. Prin martie dac-oi ajungea si eu la Braila.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gifMoatza, sper, e bine.Rau e in judet, in oras nu cred.Poate o intra si ne-o mai spune. Report
February 10, 201214 yr comment_129163 Am vazut analizele on-line si ce am vazut nu mi-a placut... avea dreptate dr-ita de sambata.Cum, Doamne iarta-ma, o persoana care nu te vede niciodata-n viata, doar te vede cum mergi si te diagnosticheaza intr-o secunda si cretinul asta care ne cunoaste de-o viata nu?Ziceti voi daca e normal.Dupa ce a consultat-o dr-ita a pus si un diagnostic diferential, da' chiar a nimerit-o din prima, bre... Bravo ei!Cretinul meu, nici pe aproape nu era...Ea mi-a zis intre un sindrom reumatic acut si mononucleoza, plus ca era sigura si de ceva anemie. P-VITAMINA B12 * 983 pg/mL 160 970Sg-EMOGLOBINA GLICATA * 5,7 per cento 4,0 5,6Sg-EMOGLOBINA GLICATA * 39 mmol/mol 20 38P-CALCIO TOTALE * 11,0 mg/dL 8,5 10,5P-FOSFORO * 4,1 mg/dL 4,5 5,5 AUTOIMMUNITA'S-FATTORE REUMATOIDE * 23 IU/mL fino a 20 P-PROTEINA C REATTIVA * 0,82 mg/dL fino a 0,50 DOSAGGIO VITAMINES-25OH VITAMINA D * 27,0 ng/mL 32,0 90,0 BATTERIOLOGIATAMPONE FARINGEO(Ricerca Str. beta-emolitico gr.A (Str. pyogenes), gr.C e G e miceti)Materiale in esame: Essudato faringeoFlora microbica residente Ben rappresentataSviluppo di:Streptococcus pyogenes (B emol gruppo A)Antibiogramma:1. Streptococcus pyogenes (B emol gruppo A)____________________________________________________________________________________|Antibiotico | 1 ||____________________________________________|_______________________________________||Clindamicina | S ||Eritromicina | S ||Penicillina G | S ||Tetraciclina | S | Prima valoare e a copilei, urmatoarele doua sunt valorile minim si maxim.Ceva hemoglobina mai mare, calciu si vit. B12 in plus, fosfor si vit. D in minus.Factorul reumatic e mai mare.Tamponul a iesit pozitiv la streptococ. Si dupa cum va spuneam, copila mea nu are nimic... are doar o mama nebuna...Si culmea e, ca eu chiar nu sunt asa... fara cuvinte.Azi la h14 ma duc la el. Tare vreau sa vad ce perle mai scoate. Report
February 10, 201214 yr comment_129165 Sorina, factorul reumatic nu este mai mare din cauza prezentei streptococului?!?! Alex cand avea vreo 4 ani a avut scarlatina si ne-am chinuit cu antibiotice si analize peste analize vreo cateva luni, trebuia sa scada Aslo, cica este periculos mai tarziu cand creste copilul. Asa ca te inteleg foarte bine!Va urez multa, multa sanatate si va tin pumnii! Report
February 10, 201214 yr comment_129168 Sorina, sanatate, si sa te ajute DD sa scapi si de boala si de dr cretin. Report
February 10, 201214 yr comment_129176 Sorina....ce sa zic? Si eu am avut mononucleoza.Trece.Stat in casa, medicatie...Nu poti sa ajungi din nou la doctorita aia buna?Sanatate multa fetei si fii fericita ca a facut acum boala asta, si nu mai tarziu! Daca Mara n-a avut...mare grija.E forma superioara a oreionului, tot dintre bolile copilariei.Eu am luat-o de la strand, vara!Aveam vreo 5 ani! Rabdare si putere iti doresc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif http://www.romedic.r...ioasa/tratament Odihna multa si hidratare copilei! O pup, ca io pot! Da imunitatea! Report
February 10, 201214 yr comment_129182 Mononucleoza sau boala sarutului si asta am inteles ca este nasoala! OF! Report
February 10, 201214 yr comment_129183 Sorina , sanatate multa Giuliei. iar tie rabdare si calm https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
February 10, 201214 yr comment_129184 Va multumesc mult, fetelor, pt gandurile bune! Sorina, factorul reumatic nu este mai mare din cauza prezentei streptococului?!?! Alex cand avea vreo 4 ani a avut scarlatina si ne-am chinuit cu antibiotice si analize peste analize vreo cateva luni, trebuia sa scada Aslo, cica este periculos mai tarziu cand creste copilul. Asa ca te inteleg foarte bine!Va urez multa, multa sanatate si va tin pumnii! Exact... viitorul Reumatism Articular Acut... care ataca direct la inimiora. Daca ma lasam pe mana lui cine stie daca descopeream vreodata, sau cand... Sorina....ce sa zic? Si eu am avut mononucleoza.Trece.Stat in casa, medicatie...Nu poti sa ajungi din nou la doctorita aia buna? Nu e mononucleoza, cel putin nu cred... stai sa vad ce zice...Stiu ca e periculoasa pt toata familia. Report
February 10, 201214 yr comment_129185 Sorina, mononucleoza se descopera cu o analiza de singe si nu e periculoasa pentru nimeni din familie. Tebuie doar sa stea linistita si sa se odihneasca si dupa citeva saptamini refacut analiza ca sa se vada daca valorile au devenit normale.Eu in locul tau nu mi-as pierde vremea cu pediatrul si as cauta-o pe doctorita aceea daca a fost competenta si ti-a inspirat incredere. Report
February 10, 201214 yr comment_129186 Sa va mai zic ceva, dupa vreo doi ani, acel streptococ betahemolitic care i-a declansat lui Alex scarlatina s-a razbunat pe mine si nu stiam de ce ma dor toate oasele, incheieturile si nu ma simteam bine, facand analizele se descopera streptococul si Aslo f.f.mare. Si uite asa am facut Moldamin, de ma saturasem, ca altfel era tare rau pentru mine. Plus ca a trebuit sa verific tot familionul daca nu au si ei prezent streptococul. Dupa ce i-am spus doctoritei ca baiatul a avut scarlatina, mi-a zis ca de acolo mi se trage, avand o imunitate slaba organismul meu, streptococul s-a declansat. Asa ca, Sorina, mare grija! Report