Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

am si eu o rugaminte. ma indreapta si pe mine cineva unde a postat pisco salamul cu/de ciocolata? am cautat si nu gasesc deloc.

am o prietena in vizita maine si vroiam sa fac si eu ca e usor si la gradul de oboseala in care snat numai de bucatareala nu-mi arde azi . mersi frumos :thumleft:

uite aici Mirela: salam de ciocolata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

EDIT: acu' ca ai primit retea de 2 ori musai sa faci 2 ture :)

EDIT 2: ca am dat buzna fara sa dau bunaziua!

la noi e tare frumos. va doresc tuturor un sfarsit de saptamana frumos :)

mai bine departe si sa aibe un trai linistit si fara stres decat in mizeria asta la noi.Imi pare rau ca tre sa spun asa, dar asta este adevarul.

Cerra,dac-ai sti de cate ori ma gandesc la treaba asta!

nu cred ca afara sunt caini cu covrigi in coada, e din ce in ce mai greu peste tot, dar la noi supravietuirea decenta a ajuns un sport extrem.

nu ma plang pe mine sau familia mea, multumim lui Dumnezeu, dar vad atata suferinta in jurul meu si ma afecteaza indirect.

Stella, multumesc de tratatie, atenta ca de obicei :occasion14: !

Lili iti doresc sa ai o zi super, sa realizezi cu bine tot ce-ti doresti!

Angel si eu vreau sa fac salamul maine, ca sa-l mancam luni. Am invitat socrii sa-l sarbatorim pe socru-miu ca aici e ziua tatalui.

Salut, trec si eu sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa si insorita (ca la noi asa e).

Any, ti-am vazut desertul grecesc, tare bine arata, pacat ca la noi n-am vazut lapte condensat, ca le-as face si eu fetelor.

Salut, trec si eu sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa si insorita (ca la noi asa e).

Any, ti-am vazut desertul grecesc, tare bine arata, pacat ca la noi n-am vazut lapte condensat, ca le-as face si eu fetelor.

Eu am inteles ca se gaseste la Carrefour si Kaufland.

Eu am inteles ca se gaseste la Carrefour si Kaufland.

Si eu l-am vazut asta vara la Real.Uite marca asta:

post-9-13319940596542_thumb.png

Se fac si comenzi on-line.

Mersi, fetelor, Kaufland am si eu, o sa ma uit mai atent, daca nu, incerc si varianta on-line.

In alta dezordine de idei, mi s-au amanat drumurile, mi-s si cam morcoveata / suparata..... n-am chef de nica. Loviturile sub centura nu-s prea placute si nici usor de rumegat...... Mai ales de la cineva apropiat. Dar mereu asa se intampla: cei apropiati te dezamagesc. :sad3:

Naspa...

Daca dau clatite ,trece?

Nu stiu, dar hai sa incercam! :scratch:

:scratch: Foxy - încearcă să accepţi ideea că nu toată lumea din jurul tău este la nivelul tău! Ei ar trebui să fie dezamăgiţi , nu tu! Tu te vei descurca în continuare la fel de bine şi fără sprijinul lor, dar ei ... cred că înţelegi de cine mi-e mie milă ...

:sad3: Daniella, sunt pe baricade, gata pregătită de şedinţa de lucru împreună cu Foxy, nu ne dăm bătute!!!!

:sad3: :sad3: Multumesc pentru cuvintele frumoase.

Eu am tot facut azi vraji la adresa d-lui Daniella, da' ce folos daca ei umbla fleaura prin munti.... Tre' sa ne potrivim cand or fi acasa. :sad3:

Foxule, io ma mir, sigur nu ai platit nicio taxa ptr eliberarea diplomei?

Jupanu' nu-si aduce nici el aminte de vreun ban dat acu' 9 ani..... Poate om fi noi dusi cu pluta, nu zic nu. Da' mi se pare taaaaare ciudat sa se ceara bani. Asta-i spaga, din punctul meu de vedere. :scratch:

Foxycescule, lumea e ...asa cum e :sad3: Nu te necaji, in general judecam dupa propria scala de valori..insa nu toate lumea se ridica la un anumit nivel.

Pupam fata :scratch:

Eu bantui pe aici la 2 jumate noaptea

Acum am terminat treaba , va las niste profiterol pentru dimineata la cafea

Mai tarziu va aduc si niste tiramisu

post-1233-13320303600759_thumb.jpg

Buna dimineata!

Ieri la noi a fost atat de cald la amiaza incat lumea a renuntat la geci si haine groase ,e vreme de ''sacoaie'' :sad3:

Asa ca ne-am plimbacit' am fost in vizete :sad3: si nici azi n-o sa stau pe acasa :sad3:

O zi minunata si voua va urez! :scratch:

L-am tunsulit' pe bub'...

post-405-13320527031739_thumb.jpg

post-405-13320526809902_thumb.jpg

Am primit si o acadica...mnem ce buna-i..

post-405-13320527105535_thumb.jpg

Si ne-am jucat cu alintatura de Bello... :scratch:

post-405-133205271855_thumb.jpg

Salutam bubul frizat :scratch: , si plimbaceala placuta.

Lili arata miam profiteroalele tale.

O duminica placuta tuturor.hazeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll , hai la o cafea...pentru tine niscai fructe,, restul la urmatorul venit...

post-16-13320531856256_thumb.jpg

post-16-13320532036419_thumb.jpg

post-16-13320532495783_thumb.jpg

post-16-13320532681894_thumb.jpg

Buna dimineata, buna dimineata, Stellina multumesc pentru cafea, aduc si eu vreo doua, sa fie.

Soare fain si tare cald si la Iasi, eu am facut o mare salata de sfecla rosie cu hrean, acu sa vad cu ce-oi manca-o, dar nu mai conteaza, mie-mi place tare chiar asa goala!

Pupam bub tunsulit, Foxulina suparata, pe mici si mari si sa avem o duminica superba!

post-114-13320577452155_thumb.jpg

post-114-13320577522259_thumb.jpg