Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Dani, nu sunt la Monti, Sorina mi-a explicat cum poate sa-l faca sa fie Monti.

Eu am slabit 2 kg, nici nu mai stiu cand am inceput dieta. Dar oricum, am slabit jumatate din ce trebuia sa slabesc in timpul asta.

Asta pentru ca am mai cazut in abatere. Ba una, ba alta, am mai calcat stramb.

Deci mai am de tras.

I-auzi ce mancacioasa e Bea! Cu tine seamana :rolleyes: !

Deocamdata nu mai fac profiterol ca de ja l-am facut de 2 ori intr-o saptamana.

Fac tiramisu :P .

Any, felicitari pentru nasterea blogului! sa fie cu noroc, cu trafic, productiv si sa ne incanti mereu ca si acum cu idei creative si apetisante!!!!

Merci Dani, asa sa fie :rolleyes: !

Dani, nu sunt la Monti, Sorina mi-a explicat cum poate sa-l faca sa fie Monti.

Eu am slabit 2 kg, nici nu mai stiu cand am inceput dieta. Dar oricum, am slabit jumatate din ce trebuia sa slabesc in timpul asta.

Asta pentru ca am mai cazut in abatere. Ba una, ba alta, am mai calcat stramb.

Deci mai am de tras.

I-auzi ce mancacioasa e Bea! Cu tine seamana :rolleyes: !

Deocamdata nu mai fac profiterol ca de ja l-am facut de 2 ori intr-o saptamana.

Fac tiramisu :P .

ei daca mai slabesti 2 kg pana la Paste e bine, ajungi la cat vrei. Ai grija cand dai unda verde dupa aia ...

Pai eu nu mancam mai nimic la varsta ei ... dupa 14 ani am inceput sa mananc/poftesc, ca la 18 ani sa incep sa cot painea, fainoasele, prajelile etc ...

Hello, am ajuns si eu acasa , ca avuram concert in deplasare.

bre, eu mi-s reprezentant de muzicanti, si maine avem sedinta la biroul de baza :lol: , aka organele supreme...si tre sa zic si eu alea alea...asa ca tare mare nevoie am de pumnii stransi , sa nu ma intimifastacesc in fata tuturor tovarasilor de acolo :71:.

Anutza, sa-ti traiasca blogul, la cat mai multe retete si bunataturi.

Hello, am ajuns si eu acasa , ca avuram concert in deplasare.

bre, eu mi-s reprezentant de muzicanti, si maine avem sedinta la biroul de baza :D , aka organele supreme...si tre sa zic si eu alea alea...asa ca tare mare nevoie am de pumnii stransi , sa nu ma intimifastacesc in fata tuturor tovarasilor de acolo :D.

Anutza, sa-ti traiasca blogul, la cat mai multe retete si bunataturi.

Sarumana Stella!

Tin pumnii pe maine, n-ai sa te fastacesti, ai sa vezi. Tragi aer in piept si zici tot ce ai de zis :lol: !

Ma gandeam ca numai eu mai bantui pe aici, dar vad ca mai e lume :71: !

M-am dixtract' si prin oras si pe acasa :D muzica la maxim bautura si de tati pt. tati' :D Azi mi-am facut de cap sa-mi fie rusine :lol:

Asa si trebuia :71: Ma bucur pt tine.

Asa ca tati o sa lucreze si o sa aibe grija si de Jasu, ca sa-mi tihneasca mie in RO. Am un tati bun care se gandeste mult la mine :lol:

Oana cum se va descurca si cu serviciul si cu Jesu? Si mie mi-arfi greu singura! Chiar ai un tati super bun! Sa-ti traiasca si sa-l apreciezi si el pe tine! :D

Am un tati de valoare :71: sa stea Jasu la gradi de la 7 pana la 4 sau 4;30 cand vine tati de la servici, si apoi rutina, sa-i dea papa, sa o spele, sa o duca la terenul de joaca...sa-i pregateasca pachetelul pt a 2-a zi, asta e! Nu o sa fie usor, dar se descurca el, e un super-tatic :D Asa ma simt si eu valoroasa ca face asta :D

si mie imi pica greu la stomac fasolea, nu prea mananc. Doar o iahnie sau cum se mai zice in alte parti.. eu o stiu ca fasole pasata si facuta cu ulei, ote/mustar/suc lamaie si ceapa sau usturoi proaspata

Nici mie nu imi pica bine, ma baloneaza indif cate ape arunc.

De fasole cu ote/mustar/suc lamaie nu am auzit/mancat. La noi, fasolea batuta, se freaca doar cu ulei (ca si cea de vinete) si adauga usturoi crud si sare. Deasupra i se pune ceapa calita cu bulion.

trebuie sa dau mai mult de 5 milioane? :lol: Intreb si eu, poate voi stiti

Cel mai bine intrebi dinainte de a incheia targul cat datorezi, pentru ca fiecare masina consuma in alt fel, iar aici benzina e scumpa precum porcul ... + ca omul isi rupe din timp ... Daca iti convine pretul accepti, daca nu, nu. Daca dai cat consideri si respectivul nu e multumit, nu crede ca e echitabil, iar nu e bine.

Da, Romania e destul de scumpa, iar Bucurestiul o capitala europeana cu preturi pe masura, fara a compensa si la gradul de civilizatie, curatenie, sau servicii. Insa daca mergi mai spre Italia, Franta, Elvetia, nu mai zic Anglia... o sa vezi ca sunt tari si mai scumpe ... La noi sunt enorm de multe contraste si salariile nu sunt corelate deloc cu preturile, aici e buba! Dar la salariu de afara nu-i bai.

La mama acasa se facea iahnia, prin a se amesteca fasolea batuta cu ulei, se acrea putin cu lamaie sau mustar si apoi se punea ceapa sau usturoi proaspat.

Multumesc de sfat referitor la targ. Eu tot timpul intreb la inceput cat sa dau ...

Pupici!!

BUNA DIMINEATA DRAGELE MELE

Vad ca Oana intreaba cum sa ajunga din buc in iasi parca

poate e mai rapid cu avionul sau cu autobuzele astea sau cu trenu...zic si eu ca sunt buimaca dupa o noapte petrecuta la matusa mea...mi a fost si rau...

deci va invit la o cafea si va urez o zi frumoasa...si pupic pe toata lume care a fost atit de dreguta cu mine :lol:

'Neata!

E soare, rece, dar sunt semne bune - se pare ca vine caldura. Cica zilele astea or sa fie chiar si 18 grade pe-afara.

Pe mine ma asteapta niste zile mai.... grele. Am de facut o gramada de drumuri..... 700 km cu masina (io fiind soferu'), 700 cu trenul..... Vai s-amar..... Sper sa reusesc sa le fac pe toate, altfel nu bine! :71:

Avem o zi lunga in fata, asa ca trebuie sa luam ceva la bord:

post-46-13318778564362_thumb.jpg

post-46-13318778634972_thumb.jpg

post-46-13318778730461_thumb.jpg

post-46-13318778795754_thumb.jpg

Spor la munci va urez! :lol:

Buna dimineata la han. Foxulino, bun venit in za clab cu ziua de azi lunga si stresanta.

Breeeeee, am devenit de azi noapte stramatusa, finul si nepotul meu ( baiatul lui fratello) se pare ca e tatic de baiat de azi noapte pe la 2h...asa ca va tratarisesc cu o sampain...nu stiu detalii, nici cat avea in cm si kile, nici numele , nik,(am gasit doar un mesaj off pe ordi acum disdemorgen) dar oi afla eu.

Azi e o zi lunga, si cred ca vom merita pe deplin un wend mai ...linistit:)

post-16-13318798255053_thumb.jpg

post-16-13318798585149_thumb.jpg

Buna dimineata la han. Foxulino, bun venit in za clab cu ziua de azi lunga si stresanta.

Breeeeee, am devenit de azi noapte stramatusa, finul si nepotul meu ( baiatul lui fratello) se pare ca e tatic de baiat de azi noapte pe la 2h...asa ca va tratarisesc cu o sampain...nu stiu detalii, nici cat avea in cm si kile, nici numele , nik,(am gasit doar un mesaj off pe ordi acum disdemorgen) dar oi afla eu.

Azi e o zi lunga, si cred ca vom merita pe deplin un wend mai ...linistit:)

Felicitari, sa va traiasca noul membru al fameliei si multam pentru tratatiune. :lol:

Incetisor de tottttttt

[i][size=1][b]gianinoooooooooooo , e totul ok :lol:[/b][/size][/i]...un ceai de sunatoare , ceva???

post-16-13318812047577_thumb.jpg

Hi hi ! Da fox,ma cam doare prostu'' :tongue3:

Izuk,sotul e cu asta cui pe cui ,eu sa nu vad nimik...ar si cam trebui mai multe cuie ca le-am cam amestecat ieri...cognac,bere ,spumat ....de mai multe feluri :71:

Neata la han!

Foxule, iar ma zapacesti cu ouale...

Stella, tin pumnii pentru tine (si pentru fiica-mea, ca iar are ceva concurs la mate), unu tie, unu ei, sper sa fie bine la amandoua!

Geany, uite, vorbesc si eu in soapta, sa-ti treaca durerea repede, ca doar mai ai de chefuit, nu?

Any, sa-ti traiasca blogul, sa ne bucuri cu multe-multe retete (sa am pe cina da vina pentru kilele in plus :tongue3: ).

Va pup si mai revin!

Am uitat sa-i zic Stellei sa-i traiasca stranepotul, sa fie sanatos, sa creasca mare!

Si am uitat si s-o intreb pe Sorina ce face Mara si sa-i urez sanatate puiului mic.

Numai ,gata cu cheful,sa nu mai aud :tongue3:

Ii promisesem lui bub ca azi il tin acasa(nu-l duc la gradi') si-l duc la tuns,dar se pare ca amanam :71: e si intunecat si frig,baltile sunt tapene la noi,o sa iesim doar putin la cumparaturi si atat.