March 16, 201214 yr comment_136823 Buna dimineata si de la mine! Sorina, vino aici si zi cum se simte Mara, ce ati facut la doctor?!?! Stella, sa-ti traiasca stranepotul, ca asa iti vine, si cred ca bunicul cel harnic care face mancare buna, este ultra fericit! Any, acum am frunzarit blogul tau si iti urez mult succes si la cat mai multe retete postate! Ce am vazut mi-a placut mult! Pentru Geany o cafea: Eu m-am servit de la Foxxy, care mi-a lasat si cheia de la camera si bonul de plata! Asa ca va servesc si eu la randul meu cu micul dejun! Report
March 16, 201214 yr comment_136837 Oau Daniella, vii la Brasov. La Paradisul Acvatic e super , merg si copii mei destul de des.La noi bate un vant de numa ,numa Era soare de dimineata dar acum s-a innorat daaaa, maine dimi plecam, dupa mic dejun si facut bagajele. Stii cat e intrarea? e pe ora, pe jum de zi? / zi? Avem cazare la hotelul de alaturi la ALINALEX. Prima oara ca mergem la Paradisul Acvatic, tati ma batea la cap de nu stiu cand. Din pacate eu nu am noroc ... nu stiu ce o sa fac ... nu pot intra la paradis ... ... stiam ca ..., dar mi-a iesit din cap ieri cand am facut rezervarile ..., m-am gandit doar la serviciu, sa nu fie in saptamana cand imi vin delegatii... Ei m-oi descurca eu ca fotograf macar ...Stiu ca era 50 lei/persoana pe zi intrarea pentru adulti dar pentru copii mici nu stiu cat costa intrarea Eu nu am fost niciodata , doar copii mei merg Report
March 16, 201214 yr comment_136838 'neata la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gifla noi iar erau baltile inghetate, dar e soare si frumos si am asa o senzatie de binehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gifo impart cu voi cu tot dragul alimocanu, multa sanatate si tie si micutului tau. stelluto, pumnii stransi pentru azi si felicitari pentru noul membru al familiei. foxule, fii barbata! sa treaca usor zilele grele si sa ai un drum bun. Geany, lasa ca durerea de cap trece. raman amintirile frumoase Any, am tot vrut sa te felicit pentru blog si tot am uita. sa-ti traiasca blogul si sa nu ma astepti pe acolo ca ma "destabilizeaza" sorina, multa sanatate Marei si tie multa putere https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif pupaturi la toata gasca, chiar daca nu v-am pomenit pe fiecare pe rand. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
March 16, 201214 yr comment_136839 Sarna' si de cafea! Hai ca ma simt mai bine mnem,mneam (proba de miclofon'..assttaa microfon )ai ca parca nu se mai limba plimba-n gura chiar ashea Sa va bobestesc',am iesit cu sotosenia in oras ,si cheaddoo de ziua mea am platit la facturi de m-a naucit (impozitul anual pe casa 4 persoane 284 de roni cu tot cu reducerea de nush' cat la suta),lumina pe 2 luni 220 roni rds (cablu internet telefonie)aproape 100 de roni,intretinerea 4 persoane 100 de roni ,am mers cu sotul la un local si ne-am cinstit cu ocazia zilei lu je' pe seara au venit parintii ,da' nu se mai ocupa nimeni de poze asa ca aperitive varii salata de vinete ,salata de icre,mezelicuri branzuri salata ridichi destia ,nepoznate,tuica si cognac,care ce a vrut ... Tochitura (poza urata ca de')... Cu mamaliga.. Branza Pepenasi murat si gogonele.... De baut vin,suc ,bere. Prajiturele cumparate si un tortulet mic (oribile la gust dar s-au mancat ) cu vin spumat... Muzica la maxim la dulapu' de casetofon (asta-i meteahna sotului)o mie de telefoane ,ca m-au inebunit de creierii capului. Culcat... Dimineata capu' cat CHINA'' ...Cam asta fu aventura aventuroasa ... Report
March 16, 201214 yr comment_136840 Geany , lasa ca trece durerea de cap.Bine ca te-ai distrat ca doar o data faci 27 de ani Si la noi e frigut ,off nu vine primavara aia odata Fetelor sanatate la bolnaviori ,si spor la treaba si drum bun celor care au drumuri si treburi urgente de facutAny ,felicitari pentru blog Stella , sanatate si multe bucurii noului membru al familiei voastre Sper ca nu am uitat pe nimeni Va pup Report
March 16, 201214 yr comment_136841 Stelino felicitari! Anutza sa-ti traiasca blogul Sau le-am incurcat?! Ma rog las' ca intelegeti voi Report
March 16, 201214 yr comment_136842 Buna ziua la hangite!Va multumim pt gandurile bune! A fost cu peripetii aseara mersul la doctor... Pe internet era scris ca provizoriu consulta in incinta Politiei. Au fost ceva probleme cu inundatiile in zona noastra in trecut, asa ca m-am gandit ca a avut probleme femeia.Cum Politia nu e nici prea departe, dar nici prea aproape de noi, am decis sa facem o plimbare pe jos. Pe Giulia nu aveam cu cine sa o las, asa ca am luat-o si pe ea cu noi. Si uite asa ne-am tras o plimbare de vreo jumate de ora.Doar ca odata ajunse la Politie au cascat aia niste ochi la noi mari de tot, ca nu intelegeau despre ce e vorba. Si uite asa mai aveam 5 minute pana la programarea noastra si eram in mijlocul strazii si nu stiam unde sa ne ducem... ca alde nenea si tantile politai habar nu aveau unde era cabinetul doctoritei. Si uite asa ca 3 nebune, am luat-o in jos pe strada si intreband pe unul si pe altul am dat si de cabinetul doctoritei. Am ajuns un pic in intarziere, dar am avut noroc ca inca mai era lume in sala de asteptare.Tare de treaba si tanara, mi-a facut o superimpresie.A consultat-o pe Mara si bine-inteles ca avem otita, chiar una urata. Avem antibiotic 8 zile cu o doza substantiala... nu prea place la mine, da' alta solutie nu avem. Asta e! Macar sa se faca bine!Azi e acasa. Iar trebuie sa o las singura acasa sa ma duc sa-i iau caietele/temele de la scoala. Cam urat obicei am apucat in ultimele saptamani... nu e vinere sa nu fie bolnava acasa. Asa de mult a lipsit... bine ca-i merge testolina si recupereaza repede.Va pupacesc dulce! Report
March 16, 201214 yr comment_136845 Buna ziua la hangite!Va multumim pt gandurile bune! A fost cu peripetii aseara mersul la doctor... Pe internet era scris ca provizoriu consulta in incinta Politiei. Au fost ceva probleme cu inundatiile in zona noastra in trecut, asa ca m-am gandit ca a avut probleme femeia.Cum Politia nu e nici prea departe, dar nici prea aproape de noi, am decis sa facem o plimbare pe jos. Pe Giulia nu aveam cu cine sa o las, asa ca am luat-o si pe ea cu noi. Si uite asa ne-am tras o plimbare de vreo jumate de ora.Doar ca odata ajunse la Politie au cascat aia niste ochi la noi mari de tot, ca nu intelegeau despre ce e vorba. Si uite asa mai aveam 5 minute pana la programarea noastra si eram in mijlocul strazii si nu stiam unde sa ne ducem... ca alde nenea si tantile politai habar nu aveau unde era cabinetul doctoritei. Si uite asa ca 3 nebune, am luat-o in jos pe strada si intreband pe unul si pe altul am dat si de cabinetul doctoritei. Am ajuns un pic in intarziere, dar am avut noroc ca inca mai era lume in sala de asteptare.Tare de treaba si tanara, mi-a facut o superimpresie.A consultat-o pe Mara si bine-inteles ca avem otita, chiar una urata. Avem antibiotic 8 zile cu o doza substantiala... nu prea place la mine, da' alta solutie nu avem. Asta e! Macar sa se faca bine!Azi e acasa. Iar trebuie sa o las singura acasa sa ma duc sa-i iau caietele/temele de la scoala. Cam urat obicei am apucat in ultimele saptamani... nu e vinere sa nu fie bolnava acasa. Asa de mult a lipsit... bine ca-i merge testolina si recupereaza repede.Va pupacesc dulce! Of, imi pare tare rau ca iar sunteti bolnavioare, dar o sa treaca si asta! Sanatate multa si pupici!Al meu cupil facea otita in fiecare vara, dupa ce veneam de la mare de obicei, asa ca stiu cum este.Uite aici niste informatii interesante despre otita: http://www.desprecopii.com/info-id-62-nm-Otita-la-copil.htm Report
March 16, 201214 yr comment_136847 Carmen si Sorina, multa sanatate!2UT, Boni, Georgi, Lili. Geany, fetelor multumesc mult de urari!Stella stramatuso!!! Felicitari, deci fratello a devenit bunic! Report
March 16, 201214 yr comment_136850 Sorina, multa sanatate fetitei taleEu cu otita am avut o experienta urata cand era Andreea mica.O durea urechea rau de tot si ne-am dus la doctorita de familie si dupa ce a consultat-o mi-a zis ca are otita si ne-a dat tratament cu antibiotice si sa stea in casa la caldura, doar ca dupa vreo 2 zile de tratament durerea de ureche nu ii trecea si ii tot puroia .Am hotarat sa mergem la spitalul de copii si dupa o lunga asteptatre la urgente cand am intrat si a consultat-o alta doctorita a descoperit ca de fapt avea un furung in ureche deci nici vorba de otita.Alt chin indurat de Andreea ca ne-a trimis la ORL si i-a curatat furungul ,ma rog norocul nostru ca s-a spart .Si dupa vreo doua zile i-a trecut complet.Dar imi aduc aminte cat am mai tras si ce dureri cumplite de ureche avea saracuta . Report
March 16, 201214 yr comment_136854 Am avut si noi o experienta groazanica cu otita, la Ioana (cea mica a mea), cand avea doar 8 luni. A inceput cu febra mare, plans, nu manca, ne-am dus la doctor si ne-a zis ca e ceva viroza, s-a mai linistit, apoi dupa cateva zile iarasi si tot asa. Gocorita insista ba ca-i viroza, ba ca-i infectie urinara, desi nu-i iesea nimic in urina, in timpul asta copilul meu slabea vazand cu ochii.Noroc ca am ajuns la o doctorita super, la Cluj, ne-a facut o gramada de analize, ne-a trimis la ORl si surpriza...o infectie la amandoua urechile urata de tot, ca a trebuit efectiv sa-i faca un fel de punctie si sa-i dreneze tot puroul ala si a luat 2 antibiotice foarte tari, intravenos, 10 zile. Stiu ca ne-a zis atunci ca daca a facut otota la varsta asa mica sa ne asteptam sa se repete, dar Slava Domnului, n-am mai avut probleme cu ea de atunci. Tare mult conteaza sa ajungi la doctorul potrivit... Report
March 16, 201214 yr comment_136855 hello, hello!Sanatate tuturor bolnaviorilor! Giani, tu nu intri aici! Sper ca n-ai facut nimic compromitator aseara/az'noapte, ca te vad cam pierduta Stella, sa-ti traiasca familia largita! Dani@co, spor la inotat! In rest, nush ce-ati mai zis, da' v-am citit pe toate. A, drum bun lu' Foxulina!Si tre sa studiez si eu blogul lu' Any, da' nu pot de la munca. Si iar Any, bravo ptr 2kg pierdute. reactionezi super! Report
March 16, 201214 yr comment_136862 hello, hello!Sanatate tuturor bolnaviorilor! Giani, tu nu intri aici! Sper ca n-ai facut nimic compromitator aseara/az'noapte, ca te vad cam pierduta Hi hi! Nu!!...Cred Report
March 16, 201214 yr comment_136871 Geanino , LA MULTZI ANI !!!! cu intarziere , 1000000000000000 de scuze!!! Multa sanatate si bucurie alaturi de familia ta minunata! Report
March 16, 201214 yr comment_136874 Geanino , LA MULTZI ANI !!!! cu intarziere , 1000000000000000 de scuze!!! Multa sanatate si bucurie alaturi de familia ta minunata!Sarumana! Ce mai face Elenuta?! Report
March 16, 201214 yr comment_136875 Mnee!! Hai ca incet ,incet imi revin (cel putin devin coerenta ) Am fost cu bub' la cumparaturi si vad ca desi e gri' afara si inorat s-a incalzit binisor ! Normal ca am uitat sa cumpar jumate din chestiile ce-mi trebuiau asa ca l-am trimis pe maroiu' Report
March 16, 201214 yr comment_136876 Mai fetelor, Poate sunt eu mai tonto dar nu pricep ceva: Fica `mea a terminat facultatea in 2010 si binenteles ca a primit adeverinta care se da ptr ca diplomele le elibereaza Bucurestiul. De cate ori a venit acasa sa dus sa intrebe de diploma : ba nu este venita, ba este vacanta etc. Acum a venit din nou acasa si normal sa dus fata sa`si scoata diploma la Politehica poi d`na secretara ia zis ca diplomele sunt venite dar a depasit nustiu ce timp si acum tre sa plateasca sa scoata diploma. Serios asta nu inteleg. Poi dc sa palteasca? na dat examen ptr ca sa primeasca acea diploma? poi tot copila este de vina ca nua re diploma nici in 2012? si ia zis fata ca ea saptamana viitoare pleaca iarasi din tara ptr ca asa este jobul si are nevoie de diploma. Secretara ia zis ca termenul este de 10 zile ptr eliberare (adica ii este lene sa bage mana in sertarul ala si sa dea diploma? iar daca face la urgenta plateste mai mult adica 140 ron si o primeste in 3 zile. Nu sunt de acod cu marsaviile astea si o sa merg eu la rectorat miiercuri si o sa ii zic la rector ca paltesc banii astia dar o sa fac scrisoare la minister. NU pot concepe asa ceva. normal cand termini facultatea primesti adeverinta aia si pina in toamna tre sa iti primesti diploma . Toate astea nu s eintampla si atunci tot eu pe dreptul meu tre sa platesc? Poate voi stiti mai bine ce`i asta? hotie pe fatza? sunt un car de nervi Report
March 16, 201214 yr comment_136878 Salut tuturor. Azi am fost cu matusa operata de umar rupt la pansat. Ma felicit calduros cata rabdare am avut cu fata de la receptie. A fost de cascadorii rasului, ii spunea CNP-ul si cica n-o gasea, pe urma o intreaba daca s-a operat la ei la clinica, Doamne Sfinte numai 77 de milioane a fost operatia, la ei, acolo, e drept ca a iesit doctorul sa se intereseze ce se intampla, dar e culmea!! Deci visa cu ochii deschisi fata aia! daca nu era matusa-mea tare putea sa-i lesine pe receptie, ca are 48 de ore de la operatie! Asa ca nu te mai enerva cerra dar fa-i reclamatie!! Report
March 16, 201214 yr comment_136879 Cerra , e prima data cand aud asa ceva , chiar ca e hotie . Ce "pretentii" mai poti avea de la privati , daca cei de la stat fac asa ceva? Report
March 16, 201214 yr comment_136881 Cerra , e prima data cand aud asa ceva , chiar ca e hotie . Ce "pretentii" mai poti avea de la privati , daca cei de la stat fac asa ceva? Inainte de a scrie eu mesajul ma sunat fica`mea de la facultate. A facut cererea aia ptr urgenta dar cand am auzit 140 roni, am zis ca este o mare hotie. O sa merg si eu cu ea miercuri. Nu se poate asa cevaaaaaaaaa.Ea numai paote astepta inca 10 zile (si atunci plateste dar mai putin nu am retinut si aia. O sa fac adresa la Minister. Adica inveti ca un fraier iti dai examenele si lucrarea aia de licenta la acre a lucrat zi si noapte si auzi la ei sa`si scaoata diploma sa dea atatia bani? si care nu au inca loc de munca de unde platesc? Report
March 16, 201214 yr comment_136884 Cerra, din pacate traim intr-o tara in care respectul din partea autoritatilor fata de noi toti a disparut cu desavarsire.Dar sa nu te lasi, fa reclamatie la Minister si va tin pumnii sa rezolvati situatia cu diploma si fara bani daca se poate! Report
March 16, 201214 yr comment_136887 Cerra, din pacate traim intr-o tara in care respectul din partea autoritatilor fata de noi toti a disparut cu desavarsire.Dar sa nu te lasi, fa reclamatie la Minister si va tin pumnii sa rezolvati situatia cu diploma si fara bani daca se poate! Stiu ca se plateste o taxa mica asa cum platesti la orice act . Dar eu zic ca sa ceara 140de roni chiar este nesimtire. Adica tii diploma in sertar, in 10 zile platesti o taxa (nici aia prea micutza)ca cica a expirat timpul cu taxa mai mica si in trei zile 140 roni? dc? ca o scoti mai repede din sertar? nesimtire totala. Timpul a expirat tot din cauza lor ptr ca asa si`au dat interesul sa ceara sau sa vada ce se`ntampla la bucuresti cu diplomele. Nu ma deranjeaza atat suma, cat nesimtirea si vad ca nimeni nu zice nimik. Ca doar toti au de scos diplome. Aici termini facultatea si mergi sa lucrezi la omv daca prinzi loc ca fi sigura ca nu gasesti in domeniul tau. Asta valabil ptr toata suflarea din RO. Isi bat astia joc de noi si noi fraierii acceptam tot. Ma scuzati da sunt tare suparata acum. Ma mai mir dc nu mai vrea copila mea sa se intoarca acasa. Din cauza sistemului din tara. Nici unde nu este asa ca si la noi.Chiar ca la noi la nimeni. Report
March 16, 201214 yr comment_136889 Cerra, nu stiu de unde si pana cand tre' sa dai bani....... io am dus niste poze la secretariat si salut!Nici nu mai stiu de unde am luat hartiile, fie de la secretariatul facultatii, fie din rectorat. Nu tin minte de nici o culoare. Dar de bani n-a fost vorba!!!!! In alta dezordine de idei, mi s-au amanat drumurile, mi-s si cam morcoveata / suparata..... n-am chef de nica. Loviturile sub centura nu-s prea placute si nici usor de rumegat...... Mai ales de la cineva apropiat. Dar mereu asa se intampla: cei apropiati te dezamagesc. Report
March 16, 201214 yr comment_136890 Da, Cerra : "Tara frumoasa, pacat ca este locuita" sau "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" Report