Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Fenicul n-am luat de mult, dar cred că zilele astea voi face şi eu, că prea îmi faceţi poftă şi mie îmi place foarte mult şi crud în salate, şi gratinat, şi la grătar...

Da, eu la cină mănânc foarte puţin, mai mult salate, la ora 19 sau cel târziu 19,30. Dacă mi-e foame apoi, beau ceaiuri şi apă.

Peste zi mănânc de toate, în cantităţi rezonabile, ţinând cont că nu fac sport.

Acum , că m-am lăsat de fumat, sunt chiar mai atentă ce mănânc, că se apropie sărbătorile de primăvară, şi trebuie să încap în rochia de anul trecut, când aveam 51 de kile. :D

Abia aştept verdeţurile!!!!!!

Ce cuminte esti! La mine sunt vise ce zici tu acolo :D Si cu mancatul si cu kg :D

cum l-ai facut la gratar?

l-am tăiat rondele, l-am sărat şi l-am pus pe grătar (foreman), la sfârşit l-am stropit cu un pic de balsamic

post-1215-13317506175054_thumb.jpg

Eu nu mancam salata aia fara o carnita si/sau specie de branzoasa prin ea sau pe alaturi :toothy6:

give me five!

Eu am pus la inmuiat 500 de gr de fasole, cred ca fac si fasole prajita si iahnie.

nu-i tot aia?

Voi ce ati mai gatit?

supa de pui cu galuste - nu-mi place, nu mananc!

spanac cu pipote si inimi - am balotat ceva-ceva.

da' a venit omu' c-un tort cu nuci cumparat, un dulce nemtesc de la Lidl, i-a facut lui cu ochiu'. imi venea sa i-l bag pe gat :violent1: :icon_fessee: :violent6: , m-a destabilizat total :fuckme: . si fusesem asa de cuminte azi!

Acum , că m-am lăsat de fumat, sunt chiar mai atentă ce mănânc, că se apropie sărbătorile de primăvară, şi trebuie să încap în rochia de anul trecut, când aveam 51 de kile. :rolleyes:

io-tzi doresc sa-ncapi in rochie, da' la cat esti de ordonata, determinata si organizata, zau ca meriti doua-n loc!

cum l-ai facut la gratar?

l-am tăiat rondele, l-am sărat şi l-am pus pe grătar (foreman), la sfârşit l-am stropit cu un pic de balsamic

post-1215-13317506175054_thumb.jpg

:icon_fessee: :rolleyes: :violent6: arata prea bine!

Oana cat de dulce e bebe cum asteapta ea sa se raceasca mancarica.

Imi place orhidee ta.Cumva ala e mobilierul de terasa care l-ai luat anul trecut?

Eu azi pe langa ciorba de fasole am facut o salatica colorata si tare buna

post-479-13317526966061_thumb.jpg

daca la Giorgiana abia au iesit ghioceii, la mine deja au trecut si acum au aparut brandusele

post-479-1331752755851_thumb.jpg

post-479-1331752788453_thumb.jpg

Ioana, imi este dor de primavara! Da,este mobilierul care l-am luat anul trecut , care iti spuneam ca este din plastic care se recicleaza si imita lemnul si e f usor de intretinut, nu mucegaieste ...alea alea...

fetelor am problema cu paginile acestui sit...din cauza mea iar sa marit la maxim ecranul si nu mai merge reducerea pe care o stiam

Foxulina am cerut n tau de tel o sa te si sun dar astept si eu un tel(cum ai zis)

Oana sarut mina ...esti o draguta.

Cami pupic nu te mai deranjez am rezolvat?zoaza mica nu mai gatesc acum trec la consumul din congelator.

Geanny tot ce vrei ptmiine si LA MULTI ANI cu tot ce vrei

Zic si eu de pe acum caci de abia pot sa vad ce scriu(am literele de 2 cm)

In fine ma opresc cu vaicareala si va urez o seara placuta!!

fetelor am problema cu paginile acestui sit...din cauza mea iar sa marit la maxim ecranul si nu mai merge reducerea pe care o stiam

Foxulina am cerut n tau de tel o sa te si sun dar astept si eu un tel(cum ai zis)

Oana sarut mina ...esti o draguta.

Cami pupic nu te mai deranjez am rezolvat?zoaza mica nu mai gatesc acum trec la consumul din congelator.

Geanny tot ce vrei ptmiine si LA MULTI ANI cu tot ce vrei

Zic si eu de pe acum caci de abia pot sa vad ce scriu(am literele de 2 cm)

In fine ma opresc cu vaicareala si va urez o seara placuta!!

Incearca sa apesi (si sa tii apasata) tasta Ctrl, apoi sa dai + sau - pana iti convine marimea. La final, eliberezi si tasta Ctrl.

vad ca sunt prima care am terminat, sau prima care afisez iahnia de fasole. Nu am reusit sa pozez in farfurie, ca hunul era rupt de foame si ma ciocanea la cap. A iesit o oala de 3,5l, cum preconizam. Vineri dimi plecam, deci cine se vede nevoit sa se indoape maine dimi, la pranz si seara cu fasole? Si picea a capatat si a papat boabe si castravecior murat. Noroc ca ea ma mai ajuta ... :icon_fessee:

post-685-13317564738855_thumb.jpg

Multumesc ,Carmen :icon_fessee:

fa asa cum ti-a zis fox,ca asa am patit si eu si asa am facut si a functionat,daca nu vrea din prima insista...vb. lui Zoaza' :rolleyes:

Oana, piciulina e prea scumpa! as pupaci-o si pe ea toata ziua! si ce par des si frumos areeeee!

Carmen, cum mai si sotul tau e mofturuz si carcotas? Parca grecoteii erau grasuni si hranaci! Al tau e exceptia? Of, doar noi am rams in club.

Fox si Koral astept in we ajutoare pentru poza cu temenele. Mare nevoie am, ca daca nu ajung de 100 kg! :icon_fessee:

Picea, papa cel mai bine, dintre toti copii de la gradi, mai bine si decat cei mari :rolleyes: Dimineata vocifereza de cum ajunge masina in fata gradinitei... :violent6:

Dany...mancatiasi' :icon_fessee: ...fasolili... :toothy6:

Pfuaiii si am si pepene murat :violent1:

Ce ti-as trimite toata oala, sa nu se depuna la mine, sa dai la coptchii si la sotzul, ca dumneata stiu ca esti mofturuza :violent6:

Dar ce zice Carmen, aici? Maine e rost de party? :rolleyes:

Dany...mancatiasi' :icon_fessee: ...fasolili... :fuckme:

Pfuaiii si am si pepene murat :toothy6:

Ce ti-as trimite toata oala, sa nu se depuna la mine, sa dai la coptchii si la sotzul, ca dumneata stiu ca esti mofturuza :violent6:

Dar ce zice Carmen, aici? Maine e rost de party? :rolleyes:

Mnee fasoli' halesc :violent1:

Eu mai pun marar si patrunjel la fasole.

Da, da, si eu pun multa verdeata... mmmmhhh, o bunatate!

Ieri la amiaza Bebe nu mai putea de pofta si astepta sa se raceasca mancarica de fenicul :fuckme:

Pupacesc bine un Bebe pofticios!

Eu nu mancam salata aia fara o carnita si/sau specie de branzoasa prin ea sau pe alaturi :toothy6:

give me five!

+1

da' a venit omu' c-un tort cu nuci cumparat, un dulce nemtesc de la Lidl, i-a facut lui cu ochiu'. imi venea sa i-l bag pe gat :violent1: :icon_fessee: :violent6: , m-a destabilizat total :fuckme: . si fusesem asa de cuminte azi!

Biata Moatza! Mi-e mila de tine! Iti trebuie ceva antrenament ca sa poti trece usor peste astfel de momente.

Acum , că m-am lăsat de fumat, sunt chiar mai atentă ce mănânc, că se apropie sărbătorile de primăvară, şi trebuie să încap în rochia de anul trecut, când aveam 51 de kile. :rolleyes:

io-tzi doresc sa-ncapi in rochie, da' la cat esti de ordonata, determinata si organizata, zau ca meriti doua-n loc!

Absolut de acord!

da, da, te verificai! 15 martie ziua lui Jeanetta noastra! pestiucul nostru :rolleyes:

:icon_fessee: :violent1:

Treiiishashap' :violent6:

Geany suntem de-o seama... in iunie te ajung din urma. Suntem tovarase! Asa ca nu esti singurica...

Treiiishashap' :violent1:

Nu te plange, 27 e o varsta zuber ! o sa vezi ce an minunat o sa ai! io atunci am ramas gera ... si a fost poate cel mai fericit an al vietii mele! ai de vezi cum ne mai aduci o principessa :rolleyes: Daca o faci iti pastrez si trimit toate lucrusoarele si accesoriile :violent6:

Nu ai retinut? de acum se spune doujshapte :icon_fessee:

Treiiishashap' :toothy6:

Nu te plange, 27 e o varsta zuber ! o sa vezi ce an minunat o sa ai! io atunci am ramas gera ... si a fost poate cel mai fericit an al vietii mele! ai de vezi cum ne mai aduci o principessa :rolleyes: Daca o faci iti pastrez si trimit toate lucrusoarele si accesoriile :violent1:

Nu ai retinut? de acum se spune doujshapte :icon_fessee:

Ieu' am patlu' ani ,sunt inca bebe' :violent6:

:fuckme:

asa, vezi! ai trecut de la infant la fetita ! Si cum e la gradi? :rolleyes:

ma culc, ca mor de somn, picea ne-a dat azi dimi desteptarea la 6 :icon_fessee:

asa, vezi! ai trecut de la infant la fetita ! Si cum e la gradi? :rolleyes:

ma culc, ca mor de somn, picea ne-a dat azi dimi desteptarea la 6 :icon_fessee:

La gradi' e f. bine,doar ca eu sunt duoamna catuoali' :violent1:

Somn usor, vise dulci'! :violent6:

Pup fetele!

Oana, ma bucur ca va place feniculul dupa reteta mea. Chiar mi-a sugerat sotul azi, la vazul unui morman de fenicul. Dar acum cu fasolitul, si mai am în plan si pastele cu calamari si rosioare a lui Any, si mai am de facut niste sfecla rosie coapta aromata cu verdeturi, balsamico... etc...

Ourrra!

Sarut mina FOxulina!!

Ce i drept stiam si eu treaba asta cu CTRL plus sau minus dar apasind nu se schimba nimic....noroc ca omu si a dat seama ca la mine e aiureala in tastatura deci minusul era.... chifra 8

In rezumat va multumesc fetelor si mai stau un pic sa fiu eu prima care bea sampanie:)

Daniella mama al meu ca bradu este moitie belgian si half englez....

Acum nu mai are la ce sa moftureasca caci eu nu mai gatesc decit nimicuri....pe duminica viitoare se pare ca plecam deci gatesc cu adevarat nimicuri. totul depinde de zyrconiadele de masele

Am scos paharul de sampanie :hug:

Inca un pic si sarbatorim cei 20 a lui Geanny!!

Virtual party!!

Zoazorico pupic si tie!!