Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Salut la Han!

Ma bucur ca a venit primavara la voi, este cald, sunteti pline de viata, sunteti pline de planuri, energice...tineti-o tot asa!!

Pup la Bubulet, nou frezat ca pt primavara, scump tare!

Sorina, multumesc de incurajare :D

Noi am fost la Ocean in w-end si nimic alceva deosebit.

O pozica cu piscina facuta de tati pt fete...

post-1297-13321823069546_thumb.jpg

Pupici!

Pff! Dddaaa! Nimik deosebit.... :D si noi tot la fel,m-am si saturat de oceanul asta :D :D

Superbe printesele! :D

Pff! Dddaaa! Nimik deosebit.... :D si noi tot la fel,m-am si saturat de oceanul asta :D :D

Noi daca avem Oceanul aproape, facem mofturi :D

Ai primit mesajele mele?

Ai primit mesajele mele?

Noopp! Ce mesaje?! :D Chiar ma gandeam ca nu mi-ai mai scris!!! :D

Ai primit mesajele mele?

si eu imi faceam griji, ca nu vrei sa-mi raspunzi la mesaje :D , am trimis tot de pe 12 martie si nimic...

Le-am mai trimis o data toate mesajele scrise

:D am ras de ma doare burta, da mai, plictiseala mare cu oceanul asta hahaha

Pupam domnisoarele din piscina :D

si eu imi faceam griji, ca nu vrei sa-mi raspunzi la mesaje :D , am trimis tot de pe 12 martie si nimic...

Nu am primit fata nimik decat asta ce mi-ai trimis acu...ti-am raspuns vezi daca primesti daca nu sa-mi spui...sper ca nu e wooddoo... :D

Mda! Ce ti-e si cu oceanul asta... :D

:D :D

Mda! Ce ti-e si cu oceanul asta... :D

:D :D

ha,ha! Pai daca pe langa Ocean nu am mai facut nimic...

Pff! Dddaaa! Nimik deosebit.... si noi tot la fel,m-am si saturat de oceanul asta :D :D

Ai primit mesajele mele?

Nu am primit fata nimik decat asta ce mi-ai trimis acu...ti-am raspuns vezi daca primesti daca nu sa-mi spui...sper ca nu e wooddoo...

acum e bine :D am primit mesajul mult asteptat !!

Pupici!!

PS. ma bucur ca totul s-a terminat cu bine :D

Hi hi! Ne-am lamurit,cred ca am depistat problema...Inca o data scuze Oana daca a fost vina mea :D :D

P.S Daca mi-a mai trimis cineva p.m sa stiti ca nu am primit nu ca nu am vrut sa raspund :D

Gianinoooooo, e de bine, ca eu nu-ti trimisei pm :D

si eu tot langa ocean :D , si era un frig azi nenica, ziceai ca se intoarce iar dochia

si luam iar cojocul in spinare .

Gianinoooooo, e de bine, ca eu nu-ti trimisei pm :D

Ashea! :D pa' f. rau ca nu mi-ai trimes,ca se vede treaba ca oricum nu primeam... :D

:D

Mi se umplu casuta si am mai sters din ele,si cred ca Oana imi tot dadea replay la ala de stersesem...ca eu nu am mai primit nik...si ea saracuta ma intreba la paste la cuptor de sosuri,apoi de ziua mea ''la multi ani'' si eu nexam ,a crezut ca m-am suparat pe ea saraca..da eu nu am primit nimik :D

Dani pana vine Anutza,vrei sa crantani o ridiche ceva?!

pacatele mele de mi-au dat suprakg astea! nu am voie nici macar ridiche sa rontai, ca am mancat rosie si am voie daor 1 fel de leguma :rolleyes:

Anutza e in pregatiri, am rata la cuptor, tre' sa m-apuc de bibilica. O fac in tigaie pe foc.

N-am timp de cioace si printre altele ma cam doare stomacul, azi numai am ciugulit de ici colo.

nici eu nu m-am simtit bine azi, ametita, angoasata, stricata la burta de ma durea dosul, infometata de ma dureau toate cele de foame. Am lua t cina, 2 bucatele de file de peste cu rosii trase la tigaie, fara ulei. A vrut si picea, am impartit si cu ea, desi eram rupta de foame... Uff ce grea a fost ziua de astazi :snorting:

pe langa cele 10 clatite am mancat doar jumatate de carnat si un pic de salata si branzica - fara paine :snorting: , si asta a fost mancarea mea pe o zi. Am fost cuminte, ca-mi facusem de cap cu clatitele :headbang:

eu, de regula bag mancare (sarat) dar muuulta si apoi renunt la desert, ma consolez ca mananc doar ce nu ingrasa. Dar cand bagi cu vagonul, vagon se face si burta

tu ma intelegi f bine prin ce trec eu cand mananc 10 clatite :toothy9; :toothy9;

Mda...si eu am luat-o mai rarut , seara pap mai usurel, ca trebuie sa-mi arat bulanele la plaja si nu prea sunt de scos :violent1: Eu sunt bulanoasa rau si cu fund maricel :tongue3: dar sus sunt ok, nu ma plang de talie si de burta, sunt de nota 10 :headbang:

eu la burta, bulane si gusa excelez ... in rest eram de nota 10 pana acu'2-3 ani ... :toothy6:

somn usor, pic de somnm, asa ca am fugit! sa aveti o noapte frumoasa!!

nu stiu ce am?!!?!?!?! si dc misc un deget obosesc ... :headbang:

Furam dupa acceea sa mincam[/size][/b] ... !

ce s-a intamplat Carmen?? nu am luat niciodata vouchere, tot nu am avut incredere ...

am inteles eu ca nu aveti de ale gurii pe acolo, dar :headbang:

Iubita bine ai revenit!!

Iata o utilizare idioata a gramaticii(care mi mai scapa)

Deci am fost dupa aceea sa mincam(traducere)

Cu vaucherele da o sa scriu la topic asa ca sa se stie caci coolbuy fac pe mortii

Pupici si iar buna dimineata :headbang:

Buna dimineata insorita! Pfuai ce-mi place primavara!

Daniello, dar ce dieta minunata ai inceput tu de ai voie doar o leguma?

Sa stii ca metoda ta functioneaza, tot mi-am repetat, slabesc, deja incep sa slabesc, si am reusti sa ma mobilizez cu numaratul caloriilor, a inceput si cantarul sa o ia timid in jos.

O zi frumoasa sa avem si sporuri :headbang:

Ah si la multi ani la frate de Stella :headbang:

post-114-13322185523366_thumb.jpg

post-114-13322185584107_thumb.jpg

: Eu sunt bulanoasa rau si cu fund maricel :headbang: dar sus sunt ok, nu ma plang de talie si de burta, sunt de nota 10 :rolleyes:

nu stiu daca esti fericita cu constructia asta tipic feminina, da' sa stii ca cea mai periculoasa e grasimea depusa sus, pe abdomen si in cutia toracica, pe organe. cica o talie mai mare de 80 cm pune pb serioase de sanatate.

asa ca vezi partea plina a paharului :headbang:

hello, hello!

sculareaaaa!

la multi ani frate de Stellina, cel facator de sarmale si salatzi! sa-ti traiasca nepotelul!

Buna dimineata, merci la doamne de urari...o sa-i transmit :headbang:.

Eu azi continui sa repet la cavalerul rozelor...muzica e sublima, dar tare grea de invatat...da asa e in tenis :headbang:

http://www.youtube.com/watch?v=6rNtS6dNTHk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=SgJrbPiauZ4&feature=related

si ca sa nu ziceti ca v-am impuiat capul , iaca si un kelkeshoz de baut, o maslina ceva...

post-16-13322228179116_thumb.jpg

post-16-13322228534658_thumb.jpg

post-16-13322228722968_thumb.jpg

post-16-13322228912895_thumb.jpg

post-16-13322229097262_thumb.jpg

post-16-13322229178769_thumb.jpg

post-16-13322229280727_thumb.jpg

post-16-13322229523484_thumb.jpg

nu stiu daca esti fericita cu constructia asta tipic feminina, da' sa stii ca cea mai periculoasa e grasimea depusa sus, pe abdomen si in cutia toracica, pe organe. cica o talie mai mare de 80 cm pune pb serioase de sanatate.

Eu sunt fericita posesoare a acestei constructii... moamaaaa, ce ma mai enervam in trecut. Acum, am invatat sa vad jumatatea plina a paharului: ia uite, draga, ce mijlocel am!

Nu mai fac greseala de a ma uita prea mult in jos... sufar de o chioranie selectiva. Si ce bine ma simt.

Ma mai doare cate un pic pe mine capul cand ma duc la plaja, da' trece. Ma uit repede la o poza in costum de baie, de acum doi-trei ani si rezolv imediat problema.

Uite, acum Moatza, mi-a mai dat un motiv de a fi bucuroasa de constructia care o am. Asa ca, multumesc Moatza!

In alta dezordine de idei... Buna dimineata!

Multumim de tratatie Stella!

Ma duc sa terminam pregatirea pt camin a Giuliei. Mara deja a plecat.

Va urez o zi buna!

Neatza! Wuainleu ci festin Stelino'!Da' daca iar o iau ashea de dimineata ca la ziua mea... :snorting:

:headbang: :violent1:

Azi cred ca va bombardez cu placinta cu iaurt,mi-a soptit o pasarica,ca a facut Zoaza (da' nu a mai poznat') si chiar am niste lapte prins care a iesit tare bine ca iaurtul ,doar ca e cam mult asa ca...placinta cu iaurt! :snorting:

N-am nici foi nici de unelea asa ca tre' sa fug la cumparaturi :rolleyes: ...Mai tarliu',aka treaba-i buna da' mai dureaza... :headbang:

Buna dimineata la tot Hanul!

M-am ospatat bine din bunatatile aduse de Stella si ii multumesc! :headbang:

Acum astept cuminte si placinta cu iaurt a lui Geany. :headbang: :rolleyes:

Va urez sa aveti o zi frumoasa si senina ca cerul acestei dimineti!

O cafea si ceva bun langa ea!

post-88-13322280108408_thumb.jpg

post-88-13322280218326_thumb.jpg

Eu sunt fericita posesoare a acestei constructii... moamaaaa, ce ma mai enervam in trecut. Acum, am invatat sa vad jumatatea plina a paharului: ia uite, draga, ce mijlocel am!

Nu mai fac greseala de a ma uita prea mult in jos... sufar de o chioranie selectiva. Si ce bine ma simt.

Ma mai doare cate un pic pe mine capul cand ma duc la plaja, da' trece. Ma uit repede la o poza in costum de baie, de acum doi-trei ani si rezolv imediat problema.

Uite, acum Moatza, mi-a mai dat un motiv de a fi bucuroasa de constructia care o am. Asa ca, multumesc Moatza!

suntem cum ne-a lasat Dumnezeu, sa fim noi sanatoase! si sa ne iubim mai mult ptr ceea ce suntem decat ptr cum aratam.

da' un butoias pe niste betze e mai bine? saraca soacra-mea, mereu se plangea!

ce face Mara?

Giorgi, m-ai terminat cu papanasii aia, de cand imi tot propun sa-mi permit si eu unu'!

tocmai ce m-am desfatat cu niste tije de apio :headbang: si ma pregatesc de-un festin cu morcovi! ce misto-i viata!

Georgi, m-ai ucis cu papanasii aia....Am si uitat sa dau buna ziua cand i-am vazut. prin comparatie apio si morcovii Moatzei nu-mi suna prea apetisant, of-of.

Si eu sunt cu fund mare si coapse asisderea, deci sa ma consolez ca e mai bine pentru sanatate asa decat cu burta mare...

Oana, nu mai zic nimic de oceanul vostru, decat ca mi-e un dor de vara, de mare, de soare...cand le-am vazut pe fetele tale in nisip, pe malul oceanului m-a apucat un dor de duca..