March 20, 201214 yr comment_137814 Io, io acu am terminat de tras in poza placinta! Eataly arata super placinta ta de primavara! cum se fce? ai pus reteta? Report
March 20, 201214 yr comment_137827 Gianinooooooo, da baietu la-notat fata.Zii lu' tatanesu ca se face campion la toate stilurile de inot... Report
March 21, 201214 yr comment_137840 Ce-mi faceti voi mie!! Debea am scapat de pofta de profiterol si acum ma bagati la placinte cu iaurt, pot sa zic ca am salivat de am baut 2 cani de apa :D Sorina te astept sa faci placinta cu iaurt mai monti asa ca pt noi Dani am ramas placut surprinsa de Bea cum statea in apa si nu avea nici o treaba, doar cu inotatul Ptu, ptu, sa nu o deochi! Bubulet inot scrie pe tine. Dati baietul la inot bre! Scump tare! In seara asta am facut 30 minute Fat Burn - adicalea am pedalat sa ard grasimea ca mi-am facut de cap astazi, ca a fost ziua verisoarei si am fost la restaurant noi fetele si am bagat din toate Inca am 1 kg slabit si pap si dulce in fiecare dimineata,pap 2-3 felii paine integrala unse cu unt alune si desupra cu sirop artar- Yummy!! dulce saratiu cum imi place mie Va pup!! Report
March 21, 201214 yr comment_137847 Buna dimineataIaca si pe Bub delfinash, ce frumosi is ei si fericiti, jucandu-se in apa! Oana cu tine nu mai vorbesc, cum adica mananci dulce in fiecare zi si slabesti??? Pofiti la cafeluta doamnelor si sa avem o zi insorita! Report
March 21, 201214 yr comment_137854 Buna dimineata! Au, m-ati lovit rau cu placintele alea, vai mie, eu le-am vazut prea bine, le vad si cu ochii inchisi...Dani, foarte faine pozele, se citea fericirea pe fata ei; si fetele mele iubesc apa, balaceala, n-au avut nici o frica (cea mare, Ale, era mortala cand am mers prima oara la mare; avea 2 ani si o duceam in brate de pe cearceaf pana in apa ca nu calca pe nisip...sa nu se murdareasaca).Geany, ce dulce e bubuletul la baie, mi-l imaginez si invartindu-se pe langa tine, cantand si ajutandu-te la placinta. De-aia iti ies tie asa bine toate!Ieri am venit de la Cluj seara si pe campuri aprinsesera taranii buruienile, era o imagine superba, asa ca v-am adus si voua o poza (nu e grozava ca e cu telefonul) Report
March 21, 201214 yr comment_137855 Foxulino, apa trece, pietrele raman:)smile, ca viata e plina de surprize. Foxycescule, lumea e ...asa cum e Nu te necaji, in general judecam dupa propria scala de valori..insa nu toate lumea se ridica la un anumit nivel.Pupam fata Foxule, te imbratisez tare de tot ! Foxulina draga mea hai nu mai fi necajita! Pupam bub tunsulit, Foxulina suparata, pe mici si mari si sa avem o duminica superba! Va multumesc tuturor pentru imbratisari, pentru vorbele bune si pentru pupaturi. Le trimit inapoi inzecit! Report
March 21, 201214 yr comment_137856 Buna dimineata! Are bub' niste perle pe el de ne dispereaza pe mine si pe tacsu'...Azi dimineata ii cauta tacsu' vb. si joaca iar bub' i-a zis f. serios,latza-ma ca-s nelvos' era f. preocupat cu ce sa se imbrace pt. gradi si cu ce parfum de-al meu sa se dea...dupa ce s-a dat zice:''eii da! ce baiet flumos,si ce flumos miloasa...o sa zica Ema' ''... asa am facut io' si tac-su...Mna! O zi faina tuturor va urez! Report
March 21, 201214 yr comment_137857 Sotul a hotarat azi sa taie brazii din fatza casei de aici deoarece s-au inclinat prea mult spre casa si in caz de o furtuna...iar eu simt ca daca va face asta imi taie mie o mana si un picior, off, ce necaz mi-e!Am pozat doar partea de sus fiindca trebuia sa ma duc la vecini pentru a poza in ansamblu....Da' nu puteti propti copacu'? Il legati cu ceva lanturi si-l prindeti de vreun stalp infipt solid in pamant.Sau, ii puneti niste barne, pe post de proptele.... Report
March 21, 201214 yr comment_137858 Am vrut sa pun o poza cu cabanuta de la Brebu dar oricat as micsora-o nu se ataseaza...Daca e format bmp, nu merge. Sau e ceva legat de conexiune..... Report
March 21, 201214 yr comment_137859 Buna dimineata , merci de cafea si de rest draga Hazel.Si eu va doresc o saptamana buna si plina de surprize placute.maine e ziua lui fratello, care face pe bunicul . azi sunt calare pe matura toata ziua, ne-om mai zari pe seara.Pup bubul frezat, si sa aiba o saptamana buna la gradi, sa asculte de doamna si de mamitza lui La multi ani proaspatului bunicut! Report
March 21, 201214 yr comment_137860 'neata lume https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gifa venit primavara si la noi! iar eu mi-am cumparat bicicleta si sunt happy. era in plan de la sfarsitul verii dar nu s-a potrivit si buzunarul. acum am avut si bani in punga (am strans la ei de parca imi cumparam masina https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif) si am gasit si "tzoacla" rezonabila. acum trebuie sa mai prins curaj sa ma sui pe ea, ca n-am mai pedalat de vre-o 20 de ani . si gata, pun masina in cui. am zis https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy6.gif v-am salutat, m-am laudat, acum ma duc sa va citesc din urma. Ooooo, asa da! Bravo pentru achizitie, sa o folosesti mult timp si cu mare placere! Report
March 21, 201214 yr comment_137863 Ha ha ha! Ia si delfinushu' de bub' nu se mai satura de ''inotat'' Scufundari' Stilul fluture' Juma de ora dureaza baia si alta juma de ora sa ma milogesc de el sa iasa din cada Mai cunosc eu pe unul si are 14 ani deja! Pupici lui Bub scufundatorul! Report
March 21, 201214 yr comment_137868 Buna , fetelor!!! eu mi-s la servici si tocmai ce m-a sunat sotzul , iar a luat-o pe Elena de la cresa , bolnavioara.Are febra. Dimineatza a imbracat-o el , dar oricum , nu parea bolnava.........Multa sanatate Elenei! Report
March 21, 201214 yr comment_137869 Hellou la tot hanul si va pup pe tulemond cum zice Stellina! Picea a fost delfin intr-o alta viata. S-a distrat si a fost cea mai fericita de cand e pe lume! Una doua baga capul sub apa, zici ca e peste nu fecioara! Nu era chip sa mai scoatem broasca de la apa!A fost super: si la paradis, si vremea si cazarea tot. Va imbratisez pe toate si toti si nu mai stiu ce trebuie sa scriu, ca mi-e frica sa nu sar pe cineva, dar am citit tot si va doresc numai de bine, de sanatate, de noroc, de soare, de iubire, de succese si de prosperitate!!!Oooooooooo, bun asa!!!!!! Vorbim cu mama unei viitoare campioane, da? Report
March 21, 201214 yr comment_137870 ce inseamna chiloasa? [i]Cheliuta.... [/i] Foxyy, desi cred ca am citit tot, nu am zarit unde ai zis ca trebuie sa pleci la care drum? sau am uitat, ca si asta mi se intampla Nu stiu daca am zis foarte detaliat. Da' trebuia sa fac niste drumuri prin tara. S-au amanat. Report
March 21, 201214 yr comment_137871 Buna dimineata! Este o zi superba de primavara, este deja asa placut afara, mai ales la soare si eu sunt la servici! Asta-i viata! Al meu cupil cred ca l-a prins astenia de primavara, numai are chef de nimic, nici de scoala, nici de invatat, nici de meditatii, Of! nu stiu ce sa ma mai fac cu el! Numai ca bate examenul la usa, aia e! Si daca tot a sosit primavara, un manunchi de ghiocei! Si va servesc cu cafea din cescutza mea preferata si cateva feliutze de chec, ca sa mearga cafeaua! Report
March 21, 201214 yr comment_137872 pai ce nu m-am putut eu concentra daca nu eram acasa si nu aveam de spalat rufe/vase, de strans lucruri prin casa, crezi? Ba m-am concentrat si inca destul de bine, parca un pic un pic de schimabre a fost! Dar e mult de munca ... obisnuinte vechi, cu radacini precum ridichea cea uriasa! [i]Clar nu se rezolva asta peste noapte. Da' mai lucram. Acusi - acusi se schimba musiul dumitale! [/i] vreau sa pun si eu flori in jardiniere, am vreo 15 noi de piatra. Va rog, cine imi spune ce flori se preteaza cel mai bine si ce fel de pamant? Nici nu stiu cu care sa incep.... Petunii, fuchsia, ranunculus, panselute, muscate, craite, begonii, dalii, carciumarese........ Plantele curgatoare sau cele pitice se preteaza la jardiniere. Report
March 21, 201214 yr comment_137873 Anutza e in pregatiri, am rata la cuptor, tre' sa m-apuc de bibilica. O fac in tigaie pe foc.N-am timp de cioace si printre altele ma cam doare stomacul, azi numai am ciugulit de ici colo.Asa-s io acu'.... Tre' sa scot bicarbonatu' din geanta... Report
March 21, 201214 yr comment_137874 Noi am fost la Ocean in w-end si nimic alceva deosebit.O pozica cu piscina facuta de tati pt fete...Pupici!Nimic de asta as vrea si io! Report
March 21, 201214 yr comment_137876 Azi cred ca va bombardez cu placinta cu iaurt,mi-a soptit o pasarica,ca a facut Zoaza (da' nu a mai poznat') si chiar am niste lapte prins care a iesit tare bine ca iaurtul ,doar ca e cam mult asa ca...placinta cu iaurt! N-am nici foi nici de unelea asa ca tre' sa fug la cumparaturi ...Mai tarliu',aka treaba-i buna da' mai dureaza... Soro, du-te pe la medici..... de unde si pana cand soptesc pasaricile???? Report
March 21, 201214 yr comment_137881 Delfinasul in Paradis...Superb delfinasul tau!!!!!! :pupic: Report
March 21, 201214 yr comment_137885 Buna dimi la toata lumea! Sa aveti o zi splendida si insorita ca pe la noi... Cafea nu mai beau, asa ca astept masa de pranz.. Da, azi am caserola cu pranzul .Mi-e o foameee.... Report
March 21, 201214 yr comment_137886 Cerra minunata saratica Dany Bea e o dulce nu-mi pot dezlipi ochii de la ea,am si eu cu bub poze asa da in cada... Ha ha ha! Ia si delfinushu' de bub' nu se mai satura de ''inotat''Scufundari'Stilul fluture' Juma de ora dureaza baia si alta juma de ora sa ma milogesc de el sa iasa din cada Deschidem delfinarie??? Superb si bubuletul inotator! Acusi te duci cu el la Olimpiada...... Report
March 21, 201214 yr comment_137890 'neata lume https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif pup toti delfinasii pe care nu i-am pupacit, si pe toate mamicile lor, si tot restul gastii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
March 21, 201214 yr comment_137891 Buna dimi la toata lumea! Sa aveti o zi splendida si insorita ca pe la noi... Cafea nu mai beau, asa ca astept masa de pranz.. Da, azi am caserola cu pranzul .Mi-e o foameee.... Uite si pranzul, inclusiv la caserola! Report