March 20, 201214 yr comment_137539 Giorgi, m-ai terminat cu papanasii aia, de cand imi tot propun sa-mi permit si eu unu'!tocmai ce m-am desfatat cu niste tije de apio si ma pregatesc de-un festin cu morcovi! ce misto-i viata! Si eu as vrea o portie de papanasi, insa la Poiana Brasov, acolo am mancat niste papanasi cum n-am mancat in alta parte! Report
March 20, 201214 yr comment_137547 Giorgi, m-ai terminat cu papanasii aia, de cand imi tot propun sa-mi permit si eu unu'!tocmai ce m-am desfatat cu niste tije de apio si ma pregatesc de-un festin cu morcovi! ce misto-i viata! Si eu as vrea o portie de papanasi, insa la Poiana Brasov, acolo am mancat niste papanasi cum n-am mancat in alta parte! io nu-s asa de pretentioasa, as manca si la mine acasa. Report
March 20, 201214 yr comment_137548 buna dimineata! azi iar sunt pe graba va pupacesc la gramada si va doresc o zi frumoasa Report
March 20, 201214 yr comment_137551 Pe mine papanasii aia m-au facut sa ma gandesc la savarine. Sa nu ma intrebati ce si cum, da' acu' mi-e pofta de savarineeee... oooffff, viata meaaaaa!!!Da' lasa ca rontai neste ciucalata si trece repede buba.Mara e mai bine, o mai dor urechiusele da' asa un pic. Continuam pana la sfarsitul saptamanii cu antibioticul... care nu-i place de nici o culoare. Cantitatea de muci a scazut considerabil, astfel ca am scapat si de tusea aia asfixianta si vomitanta.Per total, e bine. E vesela ca poate sa mearga la scoala... acasa s-ar fi plictisit.Stii ca la noi e una calda una rece... asa ca Giulia i-a luat locul Marei cu muci si tuse urata. Pana acum fara febra. Suntem pe sirop de tuse. Sa speram ca trece... Maine mergem la Trieste la consulat sa le facem pasapoarte fetelor, ca au scazut din ianuarie. In mod normal, anul acesta nu am planificat nici o vizita in Romanica, dar e bine sa fie, ca nu stii ce se poate intampla in viata. Trebuie sa pleci si nu poti ca nu ai acte. Iar sa plece doar unul din noi si celalalt sa ramana cu fetele e iar aproape imposibil. Eu nu muncesc, sper doar pt moment, asa ca as putea oricand pleca, dar Eugen cum se descurca cu fetele? Ca trebuie sa fie acasa la h15 sa o ia pe Giulia si la h16 pt Mara... iar el e acasa minim la h19. In ultimele zile mi-a venit acasa si la h20,30. Efectiv ideea asta cade.Singurul care ar putea pleca pt o urgenta, ramane el... da' asta doar daca poate pleca de la munca.Asa ca la noi se pleaca cu caruta... ori toti, ori niciunul. Si daca nu avem acte e greu...Concluzie: fetele maine sar scoala... iar lipseste Mara. Ma duc sa cumpar cate ceva. Va pupacesc! O zi buna! Report
March 20, 201214 yr comment_137552 Buna dimineataTot in graba am intrat si eu sa va salut si sa va urez o zi cat mai bunaEu am o stare tare naspa , l-am visat pe socrul meu ca era asa de fericit, oare ce o insemna asta?Si am o gramada de lucruri de rezolvat ca de..... cand vin, vin toate asa gramada de ma coplesesc Va pup pe toate Report
March 20, 201214 yr comment_137564 Pe mine papanasii aia m-au facut sa ma gandesc la savarine. Sa nu ma intrebati ce si cum, da' acu' mi-e pofta de savarineeee... oooffff, viata meaaaaa!!! Madame, este servita! Report
March 20, 201214 yr comment_137566 Furam dupa acceea sa mincam[/size][/b] ... !ce s-a intamplat Carmen?? nu am luat niciodata vouchere, tot nu am avut incredere ...am inteles eu ca nu aveti de ale gurii pe acolo, dar Iubita bine ai revenit!!Iata o utilizare idioata a gramaticii(care mi mai scapa)Deci am fost dupa aceea sa mincam(traducere)Cu vaucherele da o sa scriu la topic asa ca sa se stie caci coolbuy fac pe mortiiPupici si iar buna dimineata Te pup ! intelesesem, am vrut doar sa ne amuzam. Tuturor ne scapa goange de astea din viteza deci cu voucherele nashpa sper ca esti bine, e asa o vreme splendida afara, ca orice moral se ridica Report
March 20, 201214 yr comment_137570 Buna dimineata insorita! Pfuai ce-mi place primavara! Daniello, dar ce dieta minunata ai inceput tu de ai voie doar o leguma? Sa stii ca metoda ta functioneaza, tot mi-am repetat, slabesc, deja incep sa slabesc, si am reusti sa ma mobilizez cu numaratul caloriilor, a inceput si cantarul sa o ia timid in jos.E superba primavara!Tin dieta pe care a propus-o Dexter la retete detox. Se tine 3 saptamani si se dau jos circa 7 kg (300g/zi), dar depinde de organism, o sa dau si eu raport de rezultat la final.Dieta e simpla, ai voie 1 tip de carne, 1 tip de leguma si un fruct la pranz si seara, fara adaosuri uleiuri doar din lista:citez din Dex:[indent][i]"Listacarne - piept de pui fără nici o urmă de grăsime vizibilă, vacă-viţel slab, peşte alb, langustă, crab sau creveţi. ocazional (o dată pe săptămînă) ouă sau brinză de vaci cu 0% grăsime. legume - roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, salată verde, spanac, sparanghel, frunze de sfeclă roşie, varză, ţelină, chard (beta vulgaris) , frunze de cicoare fructe - măr, portocală, grepfruit şi căpşuni condimente: sare marină, piper, oţet de oricare (de mere e cel mai bun), făină de mustar, usturoi, busuioc, pătrunjel, alte frunze aromatice, 1 lingură de sos de soia ( sau tamari) de bună calitate zeama de la o lămîie şi o lingură de lapte de 2% pe zi principiul este următorul: se mănîncă carne, o legumă şi un fruct la masa de prinz şi altă carne, altă legumă şi alt fruct la masa de seară. între mese se mănîncă ... răbdări prăjite cu ceai de toate felurile şi apă cît cuprinde (min 2 L pe zi). cine nu poate mînca numai 2 mese, poate jongla cu combinaţiile de ex. fructele la micul dejun sau la gustare. NU ulei sau orice grăsime, nu dulciuri, nu alcool, nu bonboane, nu gumă de mestecat că trezeşte sucurile gastrice."[/i][/indent]Sa stii ca si eu imi repet ca mi se topeste surplusul de grasime si imi dispare orice urma de celulita chiar ACUM, ca formele se modifica si corpul revine la silueta de la 18 ani iuhuuu . Nu am observat la cantar, dar cand am fost la epilat cosmeticiana mi-a spus ca am slabit la copane, la fel si tati! Tot repetand mi-a venit si solutia cu aceasta dieta si sper sa am un rezultat bunicel intr-o luna. Functioneaza, functioneaza, am probat in mai mule directii, trebuie perseverenta si incredere. Multa convingere! Report
March 20, 201214 yr comment_137571 Buna dimineata, merci la doamne de urari...o sa-i transmit .Eu azi continui sa repet la cavalerul rozelor...muzica e sublima, dar tare grea de invatat...da asa e in tenis si ca sa nu ziceti ca v-am impuiat capul , iaca si un kelkeshoz de baut, o maslina ceva... LA MULTI ANI SOTULUI! Multi ani inainte fericiti si sanatosi impreuna! Multumim de tratatie. Desi eu nu ma uit decat daca dai si un ceai neindulcit Sa-ti traiasca si stranepotul. Ai dat detalii despre bumbuletz? Report
March 20, 201214 yr comment_137577 Giorgi, m-ai terminat cu papanasii aia, de cand imi tot propun sa-mi permit si eu unu'!tocmai ce m-am desfatat cu niste tije de apio si ma pregatesc de-un festin cu morcovi! ce misto-i viata! papanasi ne trebuie noua?dqr nu ai mai dat alea 2 kg jos de care te plangeai dupa revelion? de ce mai tii dieta doamna?ce-i ala apio? doar legumesti?sa fim multumite cu ce ne pune DD in fata si ce ne dam noua insine voie , eu pana diseara doar un fresh din 2 greph dimineata Report
March 20, 201214 yr comment_137579 si in final ziua buna, imbratisari si pupaturi, ca eu m.am repezit pe raspunsuri fara sa dau buna ziua! excuzemoi! si nu, mie nu mi.e pofta de savarina, ca nu-mi place (pandispanul si frisca), dar daca mai puneti poze cu profiteroale ma terminati cu nervul capului si o sa ma rog de niste banari ... Glumesc! FACETI CE VA PLACE ...ca voi puteti! Dar o sa pot si eu, sa vedeti ce mai pun eu iar poze cand intru la dezmat, cand plec in vacanta ... Report
March 20, 201214 yr comment_137581 Buna dimineata insorita! Pfuai ce-mi place primavara! Daniello, dar ce dieta minunata ai inceput tu de ai voie doar o leguma? Sa stii ca metoda ta functioneaza, tot mi-am repetat, slabesc, deja incep sa slabesc, si am reusti sa ma mobilizez cu numaratul caloriilor, a inceput si cantarul sa o ia timid in jos.E superba primavara!Tin dieta pe care a propus-o Dexter la retete detox. Se tine 3 saptamani si se dau jos circa 7 kg (300g/zi), dar depinde de organism, o sa dau si eu raport de rezultat la final.Dieta e simpla, ai voie 1 tip de carne, 1 tip de leguma si un fruct la pranz si seara, fara adaosuri uleiuri doar din lista:citez din Dex:[indent][i]"Listacarne - piept de pui fără nici o urmă de grăsime vizibilă, vacă-viţel slab, peşte alb, langustă, crab sau creveţi. ocazional (o dată pe săptămînă) ouă sau brinză de vaci cu 0% grăsime. legume - roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, salată verde, spanac, sparanghel, frunze de sfeclă roşie, varză, ţelină, chard (beta vulgaris) , frunze de cicoare fructe - măr, portocală, grepfruit şi căpşuni condimente: sare marină, piper, oţet de oricare (de mere e cel mai bun), făină de mustar, usturoi, busuioc, pătrunjel, alte frunze aromatice, 1 lingură de sos de soia ( sau tamari) de bună calitate zeama de la o lămîie şi o lingură de lapte de 2% pe zi principiul este următorul: se mănîncă carne, o legumă şi un fruct la masa de prinz şi altă carne, altă legumă şi alt fruct la masa de seară. între mese se mănîncă ... răbdări prăjite cu ceai de toate felurile şi apă cît cuprinde (min 2 L pe zi). cine nu poate mînca numai 2 mese, poate jongla cu combinaţiile de ex. fructele la micul dejun sau la gustare. NU ulei sau orice grăsime, nu dulciuri, nu alcool, nu bonboane, nu gumă de mestecat că trezeşte sucurile gastrice."[/i][/indent]Sa stii ca si eu imi repet ca mi se topeste surplusul de grasime si imi dispare orice urma de celulita chiar ACUM, ca formele se modifica si corpul revine la silueta de la 18 ani iuhuuu . Nu am observat la cantar, dar cand am fost la epilat cosmeticiana mi-a spus ca am slabit la copane, la fel si tati! Tot repetand mi-a venit si solutia cu aceasta dieta si sper sa am un rezultat bunicel intr-o luna. Functioneaza, functioneaza, am probat in mai mule directii, trebuie perseverenta si incredere. Multa convingere! Suna cam ca si Metabolic Balance a mea...numai ca eu cantaream. Chestia e ca la MB fiecare are dreptul la alte fructe/legume...etc. De ex vecina mea nu are voie branza , eu n-aveam voie portocale...etc. Report
March 20, 201214 yr comment_137582 Am o rugaminte pentru fetele care ne incinta dimineata cu poze de bunataturi. Va rog sa nu postati poze care au scris pe ele adrese de blog sau de alte forumuri romanesti de profil, adica culinare. Report
March 20, 201214 yr comment_137584 Suna cam ca si Metabolic Balance a mea...numai ca eu cantaream. Chestia e ca la MB fiecare are dreptul la alte fructe/legume...etc. De ex vecina mea nu are voie branza , eu n-aveam voie portocale...etc. Citez din Dex:cantităţile:[indent][i]• carnea max 300g, • legumele sunt la liber, dar nu un vagon, • fructele 1 bucata la o masă, greful o jumate iar căpşunile o cană.[/i][/indent] dimineata nexam, sau: ceai, ceai, ceai !eu iau fructele dimi urmate de 1 carne + 1 leguma la pranz si 1 alta carne + 1 alta leguma la cina. Ieri si azi pranzul sarit, ca nu am avut ce sa iau la pachet. Report
March 20, 201214 yr comment_137586 Hello fetele, eu mai strang de prin bucatarie ca nu am reusit sa pun tot la punct aseara si ascult muzica lui Strauss pe care a pus-o Stella!Stella sa-ti traiasca fratele, la multi ani! Report
March 20, 201214 yr comment_137587 Eu am o stare tare naspa , l-am visat pe socrul meu ca era asa de fericit, oare ce o insemna asta? ca se caieste soacra-ta si va da voua ce-a numarat ea pe-ascuns dqr nu ai mai dat alea 2 kg jos de care te plangeai dupa revelion? de ce mai tii dieta doamna? [i]ba daaa, dar parca nu de-acolo de unde voiam eu .[/i] ce-i ala apio? doar legumesti? haidi bre! apio e telina, tije rod. Report
March 20, 201214 yr comment_137588 dar nu ai mai dat alea 2 kg jos de care te plangeai dupa revelion? de ce mai tii dieta doamna?[i]ba daaa, dar parca nu de-acolo de unde voiam eu .[/i]nu-mi spuen ca ai slabit de la pectorali? acolo slabesc femeile prima data Si celulita se da jos ultima, cand ajugem la 45 kg Eu am forma cu burta (mereu am avut si la 47-49 kg) Deci pieptul inainte, burta retractata! Report
March 20, 201214 yr comment_137589 Cine nu-i gata il iau cu lopata.... Placinta cu iaurt,vanilie,stafide ,coaja de lamaie... Report
March 20, 201214 yr comment_137598 Moatza.....ca se caieste soacra-ta si va da voua ce-a numarat ea pe-ascuns Vai,vai cred ca mai bine isi da o mana decat sa ne dea noua ceva..... no,noIn fine , sa se spele cu ei pe cap nici nu avem nevoie ,sa fim noi sanatosi Geanyyyyyyy, imi vine sa ling monitorul la cum arata placinta ta. Report
March 20, 201214 yr comment_137601 Geanyyyyyyy, imi vine sa ling monitorul la cum arata placinta ta. da' a pus Giani ceva? ca io nu vad nika Report
March 20, 201214 yr comment_137604 [ Cine nu-i gata il iau cu lopata.... Placinta cu iaurt,vanilie,stafide ,coaja de lamaie... Nu vreau cu lopataaaaaaaaaaaaaa Idem placinta Pina se raceste pik placinta Geanynei va servesc cu a mea ca am taiat`o e caldutza inca sa se mai racoreasca putin si cea cu iaurt si cascaval ,ceapa verde si va servesc si cu aia. Report
March 20, 201214 yr comment_137605 Geanyyyyyyy, imi vine sa ling monitorul la cum arata placinta ta. da' a pus Giani ceva? ca io nu vad nika Mai bine ca nu vezi nimic Report
March 20, 201214 yr comment_137606 Geanyyyyyyy, imi vine sa ling monitorul la cum arata placinta ta. da' a pus Giani ceva? ca io nu vad nika Nici eu nu stiu ce s-a intamplat, ca nu vad nici o poza, nica! Report
March 20, 201214 yr comment_137608 da' a pus Giani ceva? ca io nu vad nika Nici eu nu stiu ce s-a intamplat, ca nu vad nici o poza, nica! eu vad : a pus tava cu placinta Report
March 20, 201214 yr comment_137610 Geanyyyyyyy, imi vine sa ling monitorul la cum arata placinta ta. da' a pus Giani ceva? ca io nu vad nika Nici eu nu stiu ce s-a intamplat, ca nu vad nici o poza, nica! nici la mine nu se vede nici o poza, nik! Report