March 20, 201214 yr comment_137611 Aha! Probleme cu vederea Cerule' arata bestial placinta ta,da' nu mi-e pofta Stai ca ni' loveste acusica' pisti' ochi cu aia sarata deci cu aia m-o spart Report
March 20, 201214 yr comment_137612 Mergeti la prima pagina si dati clik pe forum culinar si apoi intrati la han. Se mai intampla si la mine asa. Report
March 20, 201214 yr comment_137613 Mergeti la prima pagina si dati clik pe forum culinar si apoi intrati la han. Se mai intampla si la mine asa. cerrutza orice manevre fac, tot nu vad nici o poza de placinte Report
March 20, 201214 yr comment_137615 Aha! Probleme cu vederea Cerule' arata bestial placinta ta,da' nu mi-e pofta Stai ca ni' loveste acusica' pisti' ochi cu aia sarata deci cu aia m-o spart Multumesc! Si a ta arata super bine .Ar fi chiar culmea cu ea in tava sa zici ceva amu. Las sa zica care nu au tava in fatza ochiului nu tu Vin si cu aia sarata mintenas. Report
March 20, 201214 yr comment_137618 da' a pus Giani ceva? ca io nu vad nika Nici eu nu stiu ce s-a intamplat, ca nu vad nici o poza, nica! eu vad : a pus tava cu placinta Tu iti permiti sa vezi, noi nu! Si nici placinta ta aia bestiala nu se vede!!! Nununu Report
March 20, 201214 yr comment_137619 Cerule' problema fetelor ce nu vad placintele nu e una tehnica Neshte,picaturi de pus in ochi ceva?!... Report
March 20, 201214 yr comment_137620 Geany si Cerra, la care sa vin intai sa mananc o bucatzica de placinta, IIIMMMM?!?! Report
March 20, 201214 yr comment_137621 Mergeti la prima pagina si dati clik pe forum culinar si apoi intrati la han. Se mai intampla si la mine asa. Cerra, esti plina de intentii bune, apreciez, sa stii! Report
March 20, 201214 yr comment_137623 cred ca tre sa-mi revina si vazul, ca parca-parca am miros! Report
March 20, 201214 yr comment_137624 Bub' m-a ajutat sa fac placinta si in timpul asta imi canta Avand in vedere ca nu il spune mereu pe R si ca e putin peltic,mai imaginati-va mimica si gesturile,si suna cam asa... Mama la picinte coaci' ...(ii moldovean,na' )Bunicuta lana toalcetata tlage la lindea'Si eu bat din palme-asa Mocio' tai' lemneli'Ieu adun sulcelili'O fetice' da la pui..... Shaici' se incurca,nu mai stia si o lua de la capat... Report
March 20, 201214 yr comment_137626 Bub' m-a ajutat sa fac placinta si in timpul asta imi canta Avand in vedere ca nu il spune mereu pe R si ca e putin peltic,mai imaginati-va mimica si gesturile,si suna cam asa... Mama la picinte coaci' ...(ii moldovean,na' )Bunicuta lana toalcetata tlage la lindea'Si eu bat din palme-asa Mocio' tai' lemneli'Ieu adun sulcelili'O fetice' da la pui..... Shaici' se incurca,nu mai stia si o lua de la capat... Deci ai muncit cu spor, ca ai avut "trubadurul" langa tine! Asta inseamna ca a iesit placinta buna! Report
March 20, 201214 yr comment_137627 Geany si Cerra, la care sa vin intai sa mananc o bucatzica de placinta, IIIMMMM?!?! dumneata nu mai esti la dieta, ai scapat de amaratele alea de 3 kg, nu-i asa ? am murit de ras cu cerrulina! Report
March 20, 201214 yr comment_137628 Bub' m-a ajutat sa fac placinta si in timpul asta imi canta Avand in vedere ca nu il spune mereu pe R si ca e putin peltic,mai imaginati-va mimica si gesturile,si suna cam asa...wooooaaaaa mai zi! in asa ambient si eu as face o gramada de bucate ... Report
March 20, 201214 yr comment_137629 Bub' m-a ajutat sa fac placinta si in timpul asta imi canta Avand in vedere ca nu il spune mereu pe R si ca e putin peltic,mai imaginati-va mimica si gesturile,si suna cam asa...wooooaaaaa mai zi! in asa ambient si eu as face o gramada de bucate ... Hahaha S-o vezi pe Bea acusi cu ce vine de la gradi' Report
March 20, 201214 yr comment_137630 Geany si Cerra, la care sa vin intai sa mananc o bucatzica de placinta, IIIMMMM?!?! dumneata nu mai esti la dieta, ai scapat de amaratele alea de 3 kg, nu-i asa ? am murit de ras cu cerrulina! E, am scapat, mai am 2 kg. pana ajung la cat vreau eu, dar macar virtual tot pot sa mananc!Nu tin neaparat o dieta, mi-am propus miscare, apa aia (adica 2l zilnic) incerc sa o beau, dar nu prea intra, mai degraba ceaiuri, fara dulciuri, nu ca as avea glicemia mare si cam atat, ca eu oricum mananc ca o vrabiutza. Report
March 20, 201214 yr comment_137631 Buna dimineata insorita! Pfuai ce-mi place primavara! Daniello, dar ce dieta minunata ai inceput tu de ai voie doar o leguma? Sa stii ca metoda ta functioneaza, tot mi-am repetat, slabesc, deja incep sa slabesc, si am reusti sa ma mobilizez cu numaratul caloriilor, a inceput si cantarul sa o ia timid in jos. O zi frumoasa sa avem si sporuri Ah si la multi ani la frate de Stella tine-o tot asa! Bafta! Report
March 20, 201214 yr comment_137632 : Eu sunt bulanoasa rau si cu fund maricel dar sus sunt ok, nu ma plang de talie si de burta, sunt de nota 10 nu stiu daca esti fericita cu constructia asta tipic feminina, da' sa stii ca cea mai periculoasa e grasimea depusa sus, pe abdomen si in cutia toracica, pe organe. cica o talie mai mare de 80 cm pune pb serioase de sanatate.asa ca vezi partea plina a paharului hello, hello!sculareaaaa! la multi ani frate de Stellina, cel facator de sarmale si salatzi! sa-ti traiasca nepotelul! m-am masurat ca sa vad cat am la talie, am 69 cm, stau bine!! Orcum mi-am propus sa mai slabesc si o sa fiu ok. Mie imi place sa fiu un pic mai plinuta jos dar 4 kg minus. Report
March 20, 201214 yr comment_137633 Hi hi! Ne-am lamurit,cred ca am depistat problema...Inca o data scuze Oana daca a fost vina mea P.S Daca mi-a mai trimis cineva p.m sa stiti ca nu am primit nu ca nu am vrut sa raspund nu trebuie sa-ti ceri scuze, vina nu a fost a ta Report
March 20, 201214 yr comment_137641 Geany si Cerra, la care sa vin intai sa mananc o bucatzica de placinta, IIIMMMM?!?! Hai la mine daca vrei , te primesc cu draga inima si iaca sa va servesc si cu placinta cu iaurt sarata. Geany, iaca asta este portia ta si numai a ta sorry, nu m am prins de faza pina nu am mancat din placinta dc nu vedeati voi placintele:) Report
March 20, 201214 yr comment_137643 sorry, nu m am prins de faza pina nu am mancat din placinta dc nu vedeati voi placintele:)Hahahaha! ti-era foame si nu stiai cum sa ne ajuti mai repede, sa poti fugi sa dai iama in placinte! cu sarata e mai greu de rezistat, imi pun degraba atropina sa nu mai vad nici pe asta ... Pupam cerrulina harnica si talentata! Report
March 20, 201214 yr comment_137644 Mergeti la prima pagina si dati clik pe forum culinar si apoi intrati la han. Se mai intampla si la mine asa. Cerra, esti plina de intentii bune, apreciez, sa stii! ufffffffffffffffffffffffffffffff, nu m`am prins de smecherie.... las ca va prind eu la cotitura Report
March 20, 201214 yr comment_137650 sorry, nu m am prins de faza pina nu am mancat din placinta dc nu vedeati voi placintele:)Hahahaha! ti-era foame si nu stiai cum sa ne ajuti mai repede, sa poti fugi sa dai iama in placinte! cu sarata e mai greu de rezistat, imi pun degraba atropina sa nu mai vad nici pe asta ... Pupam cerrulina harnica si talentata! Si eu va pup! Eu chiar credeam ca sa`ntamplat ceva de nu vedeti pozele si ....... L`as ca de acu stiu cum e cu picatura`n ochi:))da sa sti ca imi era foame Ai o fetitza minunata! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa. Report
March 20, 201214 yr comment_137652 Mergeti la prima pagina si dati clik pe forum culinar si apoi intrati la han. Se mai intampla si la mine asa. Cerra, esti plina de intentii bune, apreciez, sa stii! ufffffffffffffffffffffffffffffff, nu m`am prins de smecherie.... las ca va prind eu la cotitura Iarta-ne ca e greu de rezistat la toate bunatatile pe care le postezi tu si celelalte harnicute pe aici Report
March 20, 201214 yr comment_137654 Geany si Cerra, la care sa vin intai sa mananc o bucatzica de placinta, IIIMMMM?!?! Hai la mine daca vrei , te primesc cu draga inima si iaca sa va servesc si cu placinta cu iaurt sarata. As veni pana la tine, ca este frumos la Timisoara, soanta a fost, eu nu. Dar dupa atata placinta, trebuie si multa miscare, ai si vreun parc in apropiere, sa fac si un jogging?! Report