Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Aha! Probleme cu vederea ;)

:lol: ;)

Cerule' arata bestial placinta ta,da' nu mi-e pofta =))

Stai ca ni' loveste acusica' pisti' ochi cu aia sarata ;) deci cu aia m-o spart ;)

Mergeti la prima pagina si dati clik pe forum culinar si apoi intrati la han. Se mai intampla si la mine asa.

Mergeti la prima pagina si dati clik pe forum culinar si apoi intrati la han. Se mai intampla si la mine asa.

cerrutza :lol: orice manevre fac, tot nu vad nici o poza de placinte =))

Aha! Probleme cu vederea ;)

;) ;)

Cerule' arata bestial placinta ta,da' nu mi-e pofta =))

Stai ca ni' loveste acusica' pisti' ochi cu aia sarata ;) deci cu aia m-o spart :lol:

Multumesc!

Si a ta arata super bine ;) .Ar fi chiar culmea cu ea in tava sa zici ceva amu. Las sa zica care nu au tava in fatza ochiului nu tu

Vin si cu aia sarata mintenas.

da' a pus Giani ceva? ca io nu vad nika :lol:

Nici eu nu stiu ce s-a intamplat, ca nu vad nici o poza, nica! =))

eu vad : a pus tava cu placinta

Tu iti permiti sa vezi, noi nu! Si nici placinta ta aia bestiala nu se vede!!! Nununu ;)

Cerule' problema fetelor ce nu vad placintele nu e una tehnica :lol:

Neshte,picaturi de pus in ochi ceva?!...

post-405-13322485871512_thumb.jpg

Cerra, esti plina de intentii bune, apreciez, sa stii!

:lol:

Bub' m-a ajutat sa fac placinta si in timpul asta imi canta ;)

Avand in vedere ca nu il spune mereu pe R si ca e putin peltic,mai imaginati-va mimica si gesturile,si suna cam asa...

Mama la picinte coaci' ...(ii moldovean,na' )

Bunicuta lana toalce

tata tlage la lindea'

Si eu bat din palme-asa

Mocio' tai' lemneli'

Ieu adun sulcelili'

O fetice' da la pui

.....

Shaici' se incurca,nu mai stia =)) si o lua de la capat... ;)

Bub' m-a ajutat sa fac placinta si in timpul asta imi canta ;)

Avand in vedere ca nu il spune mereu pe R si ca e putin peltic,mai imaginati-va mimica si gesturile,si suna cam asa...

Mama la picinte coaci' ...(ii moldovean,na' )

Bunicuta lana toalce

tata tlage la lindea'

Si eu bat din palme-asa

Mocio' tai' lemneli'

Ieu adun sulcelili'

O fetice' da la pui

.....

Shaici' se incurca,nu mai stia =)) si o lua de la capat... ;)

Deci ai muncit cu spor, ca ai avut "trubadurul" langa tine! Asta inseamna ca a iesit placinta buna!

Geany si Cerra, la care sa vin intai sa mananc o bucatzica de placinta, IIIMMMM?!?! :lol:

dumneata nu mai esti la dieta, ai scapat de amaratele alea de 3 kg, nu-i asa ?

am murit de ras cu cerrulina! =))

Bub' m-a ajutat sa fac placinta si in timpul asta imi canta =))

wooooaaaaa mai zi! in asa ambient si eu as face o gramada de bucate ... :lol:

Bub' m-a ajutat sa fac placinta si in timpul asta imi canta =))

wooooaaaaa mai zi! in asa ambient si eu as face o gramada de bucate ... :lol:

Hahaha S-o vezi pe Bea acusi cu ce vine de la gradi' ;)

Geany si Cerra, la care sa vin intai sa mananc o bucatzica de placinta, IIIMMMM?!?! :lol:

dumneata nu mai esti la dieta, ai scapat de amaratele alea de 3 kg, nu-i asa ?

am murit de ras cu cerrulina! =))

E, am scapat, mai am 2 kg. pana ajung la cat vreau eu, dar macar virtual tot pot sa mananc!

Nu tin neaparat o dieta, mi-am propus miscare, apa aia (adica 2l zilnic) incerc sa o beau, dar nu prea intra, mai degraba ceaiuri, fara dulciuri, nu ca as avea glicemia mare si cam atat, ca eu oricum mananc ca o vrabiutza.

Buna dimineata insorita! Pfuai ce-mi place primavara!

Daniello, dar ce dieta minunata ai inceput tu de ai voie doar o leguma?

Sa stii ca metoda ta functioneaza, tot mi-am repetat, slabesc, deja incep sa slabesc, si am reusti sa ma mobilizez cu numaratul caloriilor, a inceput si cantarul sa o ia timid in jos.

O zi frumoasa sa avem si sporuri =))

Ah si la multi ani la frate de Stella :lol:

tine-o tot asa! Bafta!

: Eu sunt bulanoasa rau si cu fund maricel :lol: dar sus sunt ok, nu ma plang de talie si de burta, sunt de nota 10 ;)

nu stiu daca esti fericita cu constructia asta tipic feminina, da' sa stii ca cea mai periculoasa e grasimea depusa sus, pe abdomen si in cutia toracica, pe organe. cica o talie mai mare de 80 cm pune pb serioase de sanatate.

asa ca vezi partea plina a paharului =))

hello, hello!

sculareaaaa!

la multi ani frate de Stellina, cel facator de sarmale si salatzi! sa-ti traiasca nepotelul!

m-am masurat ca sa vad cat am la talie, am 69 cm, stau bine!! Orcum mi-am propus sa mai slabesc si o sa fiu ok. Mie imi place sa fiu un pic mai plinuta jos ;) dar 4 kg minus.

Hi hi! Ne-am lamurit,cred ca am depistat problema...Inca o data scuze Oana daca a fost vina mea ;) :lol:

P.S Daca mi-a mai trimis cineva p.m sa stiti ca nu am primit nu ca nu am vrut sa raspund =))

;) nu trebuie sa-ti ceri scuze, vina nu a fost a ta ;)

Hai la mine daca vrei , te primesc cu draga inima =))

si iaca sa va servesc si cu placinta cu iaurt sarata.

post-1316-13322514939113_thumb.jpg

Geany, iaca asta este portia ta si numai a ta

post-1316-13322514102233_thumb.jpg

sorry, nu m am prins de faza pina nu am mancat din placinta dc nu vedeati voi placintele:)

sorry, nu m am prins de faza pina nu am mancat din placinta dc nu vedeati voi placintele:)

Hahahaha! ti-era foame si nu stiai cum sa ne ajuti mai repede, sa poti fugi sa dai iama in placinte! cu sarata e mai greu de rezistat, imi pun degraba atropina sa nu mai vad nici pe asta ... Pupam cerrulina harnica si talentata! :lol:

=))

ufffffffffffffffffffffffffffffff, nu m`am prins de smecherie.... las ca va prind eu la cotitura :lol:

Hahahaha! ti-era foame si nu stiai cum sa ne ajuti mai repede, sa poti fugi sa dai iama in placinte! cu sarata e mai greu de rezistat, imi pun degraba atropina sa nu mai vad nici pe asta ... Pupam cerrulina harnica si talentata! =))

Si eu va pup! Eu chiar credeam ca sa`ntamplat ceva de nu vedeti pozele ;) si .......

L`as ca de acu stiu cum e cu picatura`n ochi:))da sa sti ca imi era foame

Ai o fetitza minunata!

Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa. :lol:

;)

ufffffffffffffffffffffffffffffff, nu m`am prins de smecherie.... las ca va prind eu la cotitura ;)

Iarta-ne =)) ca e greu de rezistat la toate bunatatile pe care le postezi tu si celelalte harnicute pe aici :lol:

Geany si Cerra, la care sa vin intai sa mananc o bucatzica de placinta, IIIMMMM?!?! :hungry:

Hai la mine daca vrei , te primesc cu draga inima :love3:

si iaca sa va servesc si cu placinta cu iaurt sarata.

As veni pana la tine, ca este frumos la Timisoara, soanta a fost, eu nu. Dar dupa atata placinta, trebuie si multa miscare, ai si vreun parc in apropiere, sa fac si un jogging?! :bounce: