March 21, 201214 yr comment_138005 Hi hi! Multumesc si din partea delfinasului de bub' Imi seamana ca eu ador apa ca o pestisoara ce sunt,da' nu stiu sa inot in schimb la balaceala sunt nambar' oan' v-am mai povestit ca la mare am luat doua colace,sau doi colaci?! ...ma rog ..unu' pt. muoa' si unu' pt' bub',bub' l-a spart pe al lui in momentu' unu' si ragea pe mal eu ma balaceam de nu aveam aer,pana a venit si mi l-a luat sotu' ca cica sa uita uoamenii Azi l-am tinut pe bub' la soare la utza la topogane dupa gradi' si are niste obrajori,e flamand. Eu am achizitionat vinete mai ieftine sa fac la cuptor cu parmigiano (parmigiana di melanzane) Pup obrajii rosii de bub cochet si parfumat! Dar cine e Emmaaaa? doamna educatoare? sau vreo coleguta?sa iei tu colacul baietului si sa te balacesti si el pe mal ... brava mami! parca sunteti din d-l Goe! plac tuturor parmi-giany? ai noroc! brava! Report
March 21, 201214 yr comment_138012 Heiiii, mi-au inflorit primele lalele in gradina, si zambilele si narcisele...wow...poate sa apuc sa fac si o poza ceva...va pup.Daniella la unt de alune, arahide etc...+1 , am oroare de astea...da asa cum zisesi tu...gusturile...si culorile nu se discuta. Report
March 21, 201214 yr comment_138018 Da stelino' Ema e febletea lui bub de la gradi' ,e o colega ce i-a dat lui de martisor o masinuta cu magnetel sa si-o puna pe frigider Dany mie si sotului ne plac ''parmi geany-le'',la coptii le pun pe paste Report
March 21, 201214 yr comment_138030 Am incercat o data untul ala de alune, mi s-a parut horror ...nah, de gustibus ... sau poate nu era de calitate ...Daca iti plac arahidele, iti place si un "unt" bun de arahide. Al nostru e cu bucati mari si din fericire, fara prea multe adaosuri. Report
March 21, 201214 yr comment_138032 Luuuuuuuuuuuuumeeeeeeeeeeee , luuuuuuuuuuuuuuuuumeeeeeeeeee!!!! Dau de baut! Am fost la dr azi si mi-a dat OK-ul !!!! Am trecut la mustatza cu un BMI de 29!!!!!!!!!!!!!! In 2 saptamani urmeaza sa primesc certificat si gata!!!! Chiar ca mi-s pe viata-n postul asta!!! De bucurie c-am scapat am comandat pizza-n seara asta!!!! Dupa 2 luni de infometare...chiar ca mi-a lipsit!!! Am mancat-o cu o pofta....cred ca as mai fi mancat. Acum , insa , simt ca explodez!!!!! Ma duc sa ma intind pe canapea cu un pahar de vin...sa fie tacamul complet . De maine cred ca merg la Dexter la detox Report
March 21, 201214 yr comment_138034 Fata , tot bolnava. Cand e ok...cand ajunge la 40. Tuseste noaptea rau rau.... Maine merg cu ea la dr si intorc biroul lu' nenea cu kooru'n sus!!! Sa-i faca TOATE analizele sa ved ce are. Numai ca .....sa asteptam....sa vedem.....astea nu-mi ajung. Boala o slabeste pe piticutza. Mi-e mila de ea , draga de ea. Report
March 21, 201214 yr comment_138040 Trimit si eu raze blande catre toate hangitele si hangiii de pe aici.Azi am baut cafeaua la soare, in curte, ce bine e sa ai taraaaaaaaaa!Cine nu are soare, de acum si pana la toamna sa vina la mine, ca sa-l impartim frateste p'asta de la mine, imi vine sa zburd pe campii, dar si pe pe balta e bine, la un pescuit!Invidiati-ma, va dau voie, am putin rai si nuuuu, nu sunt o laudaroasa, respir aer curat aici, parolll! Taraaaaaaa,ca taraaaaa,dar soareeeeeeeeeee,o daaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Va invidiez frumos,dar nu pentru soare,ca de' unul are mai mult,altul mai putin in functie de unde 'l-a dus' harta lumii.Dar va invidiez pentru cum aratati, pentru pofta de viata si pentru energia pe care o aveti la varsta asta.Nu ca as putea-o ghici,chiar daca ziceti c-ati trecut deja si de nunta de argint(multi ani inainte!).As vrea si eu sa pot asa! Mie imaginatia mi-a jucat feste.Eu nu stiu de ce imi imaginam o D-na Gela cu batic,sort si capot de casa in care pregateste felurile fara numaaaaaaar. Bravos inca o data!Hi, hi, hi....I-am aratat sotului cum iti imaginai ca arat si a ras cu gura pana la urechi...Gela cu sortz si capot, mvaiii...in trening sau pantaloni scurti, cu castile pe urechi poti s-o vezi?Topaind in timp ce toaca ceva pe ritmurile ascultate la momentul respectiv, sau, impiedicandu-se de toate pragurile atunci cand gateste contra-timp, nicio unghie normala nu am la piciorul drept de atata impiedicat! Report
March 21, 201214 yr comment_138041 Sotul a hotarat azi sa taie brazii din fatza casei de aici deoarece s-au inclinat prea mult spre casa si in caz de o furtuna...iar eu simt ca daca va face asta imi taie mie o mana si un picior, off, ce necaz mi-e!Am pozat doar partea de sus fiindca trebuia sa ma duc la vecini pentru a poza in ansamblu....Da' nu puteti propti copacu'? Il legati cu ceva lanturi si-l prindeti de vreun stalp infipt solid in pamant.Sau, ii puneti niste barne, pe post de proptele....Nu cred ca se poate face ceva, azi i-am imbratisat, dragii de ei, sa mi-i lase macar pana la Paste! Report
March 21, 201214 yr comment_138043 Gelutza cind ma uit la pozele tale cu Borcea imi amintesc cum plecam cu carutele eu si tataia la balta sa ne vizitam stupii.Unde esti frumoasa copilarie??Draga mea,Copilaria ta cred ca e pe aici, pe undeva prin drumurile mele...daca vrei sa o regasesti, trebuie musai sa ajungi la noi, iti promit ca nu ne lasam pana nu o gasim, ce zici, te prinzi?ps. Uite, te invitam reverentios...poftiti, doamna! Am pus poze multe la topicul cu pozele "artistilor culinari", dar cum stii ca nu te pot refuza, uite una facuta in fugile de ieri intre nu stiu cate institutii... Asa da! mai vrem poze!! Report
March 21, 201214 yr comment_138046 Si acum sa salut calduros hanul, dupa documentarea de rigoare...Deci toata lumea sanatoasa si voioasa, neatinsa de astenie sau vreo alta nebunie primavaratica...Tratatie la greu, asa-mi place, am mai facut si eu cate ceva, dar cum ma impart zilnic in nus' cate parti...Sa stiti ca ieri ne-am oprit la manastire, am dus niste peste pentru Buna Vestire si am aprins o groaza de lumanari rugandu-ma si pentru sanatatea voastra si am sa fac acest lucru ori de cate ori ma opresc acolo, ca e in drumul meu spre tara...iata si dovada,abia acasa am vazut ca sotza din dotare a facut poze , se vede in partea de sus ca scrie " VII" acolo am aprins lumanari si pentru voi, rugandu-ma sa fiti sanatoase. Report
March 21, 201214 yr comment_138047 Luuuuuuuuuuuuumeeeeeeeeeeee , luuuuuuuuuuuuuuuuumeeeeeeeeee!!!! Dau de baut! Am fost la dr azi si mi-a dat OK-ul !!!! Am trecut la mustatza cu un BMI de 29!!!!!!!!!!!!!! In 2 saptamani urmeaza sa primesc certificat si gata!!!! Chiar ca mi-s pe viata-n postul asta!!! De bucurie c-am scapat am comandat pizza-n seara asta!!!! Dupa 2 luni de infometare...chiar ca mi-a lipsit!!! Am mancat-o cu o pofta....cred ca as mai fi mancat. Acum , insa , simt ca explodez!!!!! Ma duc sa ma intind pe canapea cu un pahar de vin...sa fie tacamul complet . De maine cred ca merg la Dexter la detox Ma bucur mult pentru tine, multa sanatate fetitei! Report
March 21, 201214 yr comment_138048 Pupam copilotul si pe matusica inapoi! Nu l-am mai vazut pe omulet de cateva zile. Tre' sa remediez lipsurile.... Toate trec, Foxxy, bine ca omu' nu a patit nimic, de invatzat, cred ca a invatzat ceva...iti doresc sa treci cat mai repede peste acest disconfort si sa vina masinutza cat mai repede la scara, stiu cat e de greu cand lipseste, ufff! Report
March 21, 201214 yr comment_138049 Heleu...eu tot pe matura nenica...acum ma duc sa ma siestez, ca diseara am o repetitie grea tare( ca de altfel toata saptamana,si cum aseara am stat sa *bricolez* partitura pana dupa 12h...si m-am sculat disdemorgen, sunt cam chiauna de somn).asa ca fac si eu cum zice geanina, "somnul de frumusheatza .maimaimai...da tare dichisit mai e Bub-ul cand e sa culeaga complimente de la Emma ....ei da dichisit, pomadat, parfumat...un adevarat domnisorel Foxulino, imi pare rau ca jupanul a sifonat oleac trasina , de asa e graba strica treaba deseori.Noroc fata, ca n-ai fost tu la volan....aiaiaiaiiiiiiiiiiiiiCe bine ca nu-s doar eu mai mereu pe matura, m-as fi simtit tare stinghera... Vreau si eu la concertul tau! Report
March 21, 201214 yr comment_138051 A dat Bunul sa va pot saluta si eu!N-am avut net doua zile si eram ca leul in cusca!La multi ani fratiorului-bunic, Stellino!N-am sata sa va citesc, fiindca chiar ma dadeati disparuta!Vazui doara pozele Gellutzei! Mandra si frumoasa esti, mai, fatuca! Ei, cum sa nu te iubeasca dl Gellu? Ba chiar si eu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif A, si m-a distrat si faza cu oceanul! Geanny, iar esti totala! Pup si pe tine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Acu va las, ca pic!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif Report
March 21, 201214 yr comment_138054 A dat Bunul sa va pot saluta si eu!N-am avut net doua zile si eram ca leul in cusca!La multi ani fratiorului-bunic, Stellino!N-am sata sa va citesc, fiindca chiar ma dadeati disparuta!Vazui doara pozele Gellutzei! Mandra si frumoasa esti, mai, fatuca! Ei, cum sa nu te iubeasca dl Gellu? Ba chiar si eu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif A, si m-a distrat si faza cu oceanul! Geanny, iar esti totala! Pup si pe tine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Acu va las, ca pic!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gifSi eu te pup si la fel, fug, fiindca sunt rupta dupa repetitia de astazi, am dansat un brau moldovenesc si a scos untul din noi instructorul, nu alta.Am turneee in Turcia si Bulgaria inainte de Paste, nici nu stiu cum sa ma impart, am planificat deja niste actiuni de binefacere, nu vreau sa ma gandesc la iuresul care ma asteapta, mi-e ca tre' sa-mi iau concediu macar o saptamana, altfel nu voi face fatza...Si domnul Gelu vrea sa construiasca... Report
March 21, 201214 yr comment_138057 Anyyy, am facut profiteroalele, dar din pacate nu am facut sedinte foto la final,am plecat la repetitie in mare graba...uite dovezile, dar nu am si prezentarea finala...lumea mea nu a vrut sa le scald de tot in crema de ciocolata, eu da...Au fost tare bune, te pupacesc pentru retept! Report
March 21, 201214 yr comment_138062 Am fost chemati de urgenta la gradi sa luam copila: febra 39,4. Am fugit cu ea la medic: otita bilaterala. Antibiotice 7 zile Report
March 21, 201214 yr comment_138065 Of , Dani...pitica mea e de luni acasa. Tot asa am luat-o si noi l a 10 dimineatza de la cresa. Zice a care AUA si arata la gat , dar gatul nu e inflamat. Urechea dreapta cica e. Multa bafta la noapte , Dani! Report
March 21, 201214 yr comment_138066 Da stelino' Ema e febletea lui bub de la gradi' ,e o colega ce i-a dat lui de martisor o masinuta cu magnetel sa si-o puna pe frigider Dany mie si sotului ne plac ''parmi geany-le'',la coptii le pun pe paste Tot e bine ca mananca si pe paste, daca vede al meu vinete in mancare ... totusi la italieni a gustat parmiggiana nestiind ce este ...Asa face la un restaurant bun mananca si un rahat, daca nu e cu marar, singura conditie... Report
March 21, 201214 yr comment_138068 Of , Dani...pitica mea e de luni acasa. Tot asa am luat-o si noi l a 10 dimineatza de la cresa. Zice a care AUA si arata la gat , dar gatul nu e inflamat. Urechea dreapta cica e. Multa bafta la noapte , Dani! V-a dat atibiotice? ma oftic, ca pana acum nu luaseram deloc. Nu stiu daca a fost cea mai buna idee cu gradi asa de mica ... . Sper din tot sufletul sa nu fie otita de aia cu dureri. Este disperata de serul fiziologic si batista bebelusului. Acum are atatea cu care o chinui, antibiotic, panadol+paracetamol, ser, batista, picaturi de nas, am si picaturi de urechi just in case de dureri, un antialergic, si nici nu mai stiu ... e asa de trista ..., iar cand ma vede cu ustensilele in mana se pune pe o jaleeee Report
March 21, 201214 yr comment_138070 Am fost la dr azi si mi-a dat OK-ul !!!! Am trecut la mustatza cu un BMI de 29!!!!!!!!!!!!!!Brava Mutti! sa stapanesti diploma multi ani sanatoasa si sa ai parte de clipe frumoase in profesie!ce e BMI? Indice de masa corporala? e bn? e rau? de carte nu v-a intebat? numai de silueta? ce fel sunt si la voi examenele ... Bine ca ai scapat!E bine ca ti-ai permis azi sa sarbatoresti, de maine hai cu mine la Detox cu Dex! Sunt ziua 3 si am slabit 2 kg dupa primele 2 zile. 3 saptamani mi se pare ok, ca sa imi revin cat de cat pt a merge la mare ... Report
March 21, 201214 yr comment_138072 Fata , tot bolnava. Cand e ok...cand ajunge la 40. Tuseste noaptea rau rau....Maine merg cu ea la dr si intorc biroul lu' nenea cu kooru'n sus!!! Sa-i faca TOATE analizele sa ved ce are. Numai ca .....sa asteptam....sa vedem.....astea nu-mi ajung. Boala o slabeste pe piticutza. Mi-e mila de ea , draga de ea.Multa, multa sanatate! o tii acasa? cu cine? de cand e racita? scumpa mica ... Report
March 21, 201214 yr comment_138073 Si acum sa salut calduros hanul, dupa documentarea de rigoare...Deci toata lumea sanatoasa si voioasa, neatinsa de astenie sau vreo alta nebunie primavaratica...Tratatie la greu, asa-mi place, am mai facut si eu cate ceva, dar cum ma impart zilnic in nus' cate parti...Sa stiti ca ieri ne-am oprit la manastire, am dus niste peste pentru Buna Vestire si am aprins o groaza de lumanari rugandu-ma si pentru sanatatea voastra si am sa fac acest lucru ori de cate ori ma opresc acolo, ca e in drumul meu spre tara...iata si dovada,abia acasa am vazut ca sotza din dotare a facut poze , se vede in partea de sus ca scrie " VII" acolo am aprins lumanari si pentru voi, rugandu-ma sa fiti sanatoasesa-ti dea DD sanatate! fii binecuvantata Gelutzo! suflet mare si bun! Report