Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

si eu cu mai putin timp dar am ajuns sa va citesc..

Geluto!! iar ma omori cu zile! Arata bine profiterolul, am sa-l fac si eu cu inghe, crema vanilie si frisca, daca tot fac , sa difersific gusturile.

Foarte frumoasa esti, multumesc de poze, eu nu am mai avut timp sa intru pe alte topice, dar imi voi face timp si am sa ma duc la topicul cu pricina ca sa te vad :crying:

Eu ma duc maine la Disney, eeee!! Ma duc sa ma si tund astazi ca mi-a crescut pleata, nu-mi mai las parul lung de mult, doar ptuin pana la umeri, ca e plictisitor lung :crying:

Ne auzim luni fetelor, aveti grija sa nu raciti,multa sanatate la bolnaviori si toate cele bune va doresc!

Distractie placuta la Disneyland! :crying:

Mie mi-a placut la nebunie la ala din Paris. :crying:

Buna seara la toate doamnele

Eu am niste zile tare grele ,off ca nu se mai termina greutatiile astea, asa m-am saturat ,ma rog bunului Dumnezeu sa se indure de mine si sa imi mai ia din greutati ca eu zic ca nu sunt o persoana rea si nu stiu unde am gresit de imi este atat de greu :crying:

O imbratisare din partea mea! :crying: Poate ajuta, macar un pic! :crying:

Buna dimineata!

M-am sculat in zori, am facut o painica rulata cu praz , masline sunci si alte alea, fiindca vreau sa o gaseasca fiica mea cand se scoala si am timp de forumeala pana plec la munci, tot am intrat sa scot ceva la imprimanta, cum sa ocolesc hanul?

E asa un parfum in aer, clar, miroase-a primavara!

Va doresc o zi usoara cu gandul la wek. totul se va sfarsi cu bine.

Lili, sunt convinsa ca le vei rezolva pe toate, o sa imi aduc aminte duminica, de Buna Vestire sa dau un pomelnic la manastire, pentru tine special!

Se mananca peste duminica, stiati, da? Eu abia astept sa fac un gratar cu pastruga si cega...

Va las ceva bun si plec, fara chef de hartoage, ca mi-au mancat sufletul, dar ma imbarbatez cu gandul ca maine o sa fac doar [i]ce vrea muschii mei!

[/i]

Pupicei proaspeti la tot mapamondu'!

Iote cin' se scoala de dimineata plina de energie!!!!! :crying: Bravo!

Arata tare bine rulada, precis e nemaipomenit de gustoasa, asa ca iau si eu o felie. :crying: Multumesc pentru tratatie! :crying:

Buna ziua, intr-un final! :crying:

Am avut ceva serbari pe la munci si am scris pe-apucate, ca masa cu bunataturi e taman in schinarea mea. Si cum io nu tin mortis sa caste tot satu' ochii-n monitoru' meu, am fost mai mult plecata.

Am venit cu rucsacu' in carca, astept sa vina var-miu si sa ne pescuiasca pe mama si pe mine, sa merem acasa. Mi-e cam groaza cand ma gandesc ce ma asteapta zilele astea.... da' asta e. N-am mai fost de vreo 6 luni, iar mama e aici de 3.... Maine vreau sa ma duc la tata, sa vedem ce plantute puse de noi anul trecut mai rasar acum, sa plantam niste trandafiri ce i-am cumparat special pentru el, eventual sa aducem ceva bulbi de la tara si sa-i punem in locul celor ce-or fi degerat.

plus ca la tara...... mai bine nu incep, ca ma apuca jalea. :crying:

Inca nu stiu la ce ora plecam, astept sa dea var-miu anuntu' si apoi sa vedem in ce ordine ne pescuieste. Sper sa vina la urma la mine, ca sa nu strambe astia de la munci prea tare din barna. :crying: Daca nu, asta e. Prea putin ma doare pe mine de parerea lor! :crying:

O zi frumoasa tuturor si-un sfarsit de saptamana cat mai placut!

ca sa nu strambe astia de la munci prea tare din barna. :crying: Daca nu, asta e. Prea putin ma doare pe mine de parerea lor! :crying:

asa, Zoe, fii barbata!

ai ceva drum pan'la tine, drum bun!

Gela, asta cand ai mai facut-o? bre, la tine-i si popota si patiserie si cofetarie! aferim!

Dani, ce frumos ai zis de Beutza, ca-i frumoasa. Tre sa fi fost induiosatoare scena privitului.

Lili, bafta la dieta! S-ar putea sa aiba rezultate imediate, da' nu-i de drum lung, crede-ma!

Giorgiana, da' ce vrei tu sa faci de-ti trebe nuci? te bucuri ca scade cantaru', nu?

Stella, spor sa ai, ca ziua-i cam incarcata!

Drum bun, Foxule, te asteptam cu drag sa te intorci.

Stella, cum stai cu treburile, mai ai?

buna ziua la han!

azi inca nu am sa dau buna ziua aici ca mi-am facut de lucru prin alte topice. la unele dintre ele am suferit, de-a dreptul...

eu am nitica febra musculara la picioare :) sa-mi fie de bine bicicleta, ca bine mai e sa dai din picioare prin aer curat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

va doresc o zi frumoasa si multa sanatate la bolnaviori.

felicitari celor care s-au lautat cu cate ceva. m-am bucurat alaturi de voi cand am citit, da' nu apuc sa mai fug in urma sa va enumar...

EDIT: lili te-am vazut si mi-am amintit de tine. capul sus ca toate trec pana la urma. e soare afara, infloresc florile, e frumos. bucura-te de orice lucru mic si ai sa vezi sa se vor indrepta lucrurile si pentru tine :floare:

M-am sculat in zori, am facut o painica rulata cu praz , masline sunci si alte alea, fiindca vreau sa o gaseasca fiica mea cand se scoala si am timp de forumeala pana plec la munci, tot am intrat sa scot ceva la imprimanta, cum sa ocolesc hanul?

Se mananca peste duminica, stiati, da? Eu abia astept sa fac un gratar cu pastruga si cega...

Tii tot postul? felicitari si tie si lui boni :) !

Pstruga si cega? vorbesti de lucruri sfinte! :floare: Tot domnul Gelu le-a pescuit si pe astea? cand e sezon :) ?

Ai reteta de rulada asta minunata postata, poate sa o fac si eu pt piciulina si tati :)

Painica cu praz si masline nu ai pozat-o?

Ai o gradina absolut superba :) . Imi pare tare rau de brazi si de plantute, dar poate organizezi gradina cum vrea d-l Gelu cu plantele la locul unde pot sa creasca fara sa nu incurce ...

Mie imi plac florile si lui tati, dar nu ne pricepem sa le ingrijim.

Fox, drum bun si distractie placuta!

Te rog sa imi spui si ce pamanat sa pun in jardinierele de afara pentru floricele ? sa aiau seminte? sau rasaduri? exista si unele rezistente, perene, care sa supravietuiasca afara si iarna?

Cu dieta nu stau rau, am incheiat azi a 4-a zi, destul de strict si am dat jos primele 2,5 kg ... apa si toxine. Vedem mai departe cum evoluam ...

Felicitari! Tot inainte! Chiar sunt curioasa sa vad cat vei da jos.

am raportat la topicul detox 700 g /zi in primele 4 zile. Si de cand iau si pranzul nu mi-e foame deloc, continui sa descarc din kilograme... :floare: Sper sa o tin macar la 300 g /zi, cum a reusit si Dex, pot si eu! :)

asa ca stau si o contemplu: e asa frumoasa :love:

Nu-i asa ca-i frumoasa?

Acum vreo cateva sapt m.am uitat la pozele de cand s-a nascut, era asa de uratica :) , dar mie si atunci mi se parea frumoasa. Asa ca e adevarat cu puiul ciorii... :)

Neata la han! Imi pica ochii de somn, bine ca-i vineri azi! La pranz imi pleaca Ale la Baia Mare, la concurs, sta pana duminica pe-acolo (e tare incantata ca merge cu diriga si cu prietena ei cea mai buna, se duce la distractie, ce mai). Maine cred ca mergem si noi la socrii, ca n-am fost demult, poate iesim si la un gratar, ceva.

Eu prin gradina n-am inca decat ghiocei si branduse inflorite, in rest de=abia daca mai apar ceva muguri pe ici-colo.

Bafta multa Ale! Nici la mine nu a inverzit nimic. Am vreo 2-3 crini, trebuie sa verific daca au supravietui puii de magnolie si am vreo 10 trandafiri mari ... in rest menta si not big deal. Oricum intra catelusa si isi face nevoile pe acolo si lasa o gramada de par jegy, asa ca nici macar plante aromatice nu pot tine in curte.

Buna dimineata!

Inca o zi frumoasa! :floare:

Ma uitam dimineata la mine in gradinita a mijit o zambila. :)

Daniella, Bea cum se mai simte?!?! Pupici la fata mumoasa!

imi place de tine tare mult, in fiecare zi vezi soarele si partea frumoasa a lucrurilor! Felicitari pentru atitudine :) Asta ca sa stie toata lumea si sa nu se mai mire: asta e secretul datorita caruia Giorgi ramane mereu tanara si frumoasa!

Beutzu e asa si asa, multumi de intrebare. Nu cred ca o dor urechile, dar are niste dureri ca mai plange si vera numai in brate la mama-sa. In rest azi a pocnit-o si cufurezeala ... Cand vine una, vin toate ... :)

[Giorgiana, da' ce vrei tu sa faci de-ti trebe nuci? te bucuri ca scade cantaru', nu?

Dar ce nu se poate face cu nucile; cornuletze fragede, reteta veche a mamei (ii plac lui Alex), Greta Garbo, nu am mai facut demult (ii place mamei) si cozonac (sper sa imi iasa de data asta pentru ca am reglat cuptorul), ca mai este un pic si vine Pastele. La noi in familie il sarbatorim si pe cel catolic si pe cel ortodox, bucuria cupilului sa ciocneasca cat mai multe oua, insa nu are voie sa manance foarte multe si sper sa inteleaga asta.

Dar ce ma bucur ca scade cantarul :floare: , vine acum vara si am vreo doua-trei rochii si fuste in care nu as fi intrat si ma zgariam pe ochi.

Azi ma duc acasa. Ce sa-ti aduc? :floare:

Eu vreau nuci! :) Am fost cuminte, zau! :)

Drum bun si sa te intorci cu bine! :) :)

confirm! Giorgi e cea mai cuminte dintre noi! :)

Nucile se fac mai la toamna, cred ...

Fox, eu nu cer nimic, dar iti doresc sa ai un we superb pe meleagurile care iti plac ... Ce nu gasesti oua de taran si pe acolo?

eu am nitica febra musculara la picioare :) sa-mi fie de bine bicicleta, ca bine mai e sa dai din picioare prin aer curat

Ha, ha, ha... nu rad de tine ci cu tine, ce credeai ca bicicleta merge singura? Pedaleaza, Boni!

Las' ca ai sa vezi ce bine te vei simti peste cateva zile.

Nu as fi zis niciodata ca sedentara de mine va ajunge sa se indragosteasca de plimbarile in bicicleta. Uite ca acum, ori de cate ori am ocazia, pedalez la greu.

Tot inainte!

Acum vreo cateva sapt m.am uitat la pozele de cand s-a nascut, era asa de uratica :floare: , dar mie si atunci mi se parea frumoasa. Asa ca e adevarat cu puiul ciorii... :)

Eu la Giulia imediat cum am vazut-o le-am zis la moase razand ca e urata... Au sarit toate cu gura pe mine ca nu-i adevarat si eu radeam ca nebuna.

Da' e urata mea!

Bine, dupa ce au spalat-o arata a copil frumos, dar imediat dupa nastere era urata rau.

[b]imi place de tine tare mult, in fiecare zi vezi soarele si partea frumoasa a lucrurilor! Felicitari pentru atitudine :) Asta ca sa stie toata lumea si sa nu se mai mire: asta e secretul datorita caruia Giorgi ramane mereu tanara si frumoasa![/b]

Beutzu e asa si asa, multumi de intrebare. Nu cred ca o dor urechile, dar are niste dureri ca mai plange si vera numai in brate la mama-sa. In rest azi a pocnit-o si cufurezeala ... Cand vine una, vin toate ... :)

:floare: :) :) :)

Stiu cum e cu copiii, cum este si vorba: "cate bube rele, toate-n "dosul" babii mele". Pupici!

Azi ma duc acasa. Ce sa-ti aduc? :)

Eu vreau nuci! :) Am fost cuminte, zau! :)

Drum bun si sa te intorci cu bine! :) :)

confirm! Giorgi e cea mai cuminte dintre noi! :)

Nucile se fac mai la toamna, cred ...

Fox, eu nu cer nimic, dar iti doresc sa ai un we superb pe meleagurile care iti plac ... Ce nu gasesti oua de taran si pe acolo?

Dani, mi-ai placut enorm, de unde poti tu sa confirmi ca eu sunt cea mai cuminte dintre voi si ca nu mai merit cateodata si vreo :floare: :) ?!?!

Nucile se mai fac la toamna, da, dar din toamna trecuta mai sunt puse bine.

Izuk, ai plecat?

Nu Any , inca nu am plecat,abia miercuri saptamana viitoare plec. Va citesc zilnic , dar incerc sa scriu mai putin .

Dani, mi-ai placut enorm, de unde poti tu sa confirmi ca eu sunt cea mai cuminte dintre voi si ca nu mai merit cateodata si vreo :floare: :) ?!?!

Nucile se mai fac la toamna, da, dar din toamna trecuta mai sunt puse bine.

pai aia e, ca esti prea cuminte, poate sa-ti dam o bataita ca sa fii mai artagoasa pe aici, ca altfel nu vad de ce!

ce-mi place este ca esti in fiecare zi optimista si te bucuri de cate ceva, de soare, de ghiocei, de revenirea la viata a naturii, de apropierea we etc. De cate ori te citesc dimineata, imi incep ziua bine dispusa :) Nu e vreo data sa te plangi sau sa ai lucruri rele de spus despre altii, desi sunt convinsa cu totii avem diverse greutati care mai de care ...

Brava ca incapi iar in rochite! Cate kg ai ajuns 50? Te ajung si eu mai acusi :)

Acum vreo cateva sapt m.am uitat la pozele de cand s-a nascut, era asa de uratica :) , dar mie si atunci mi se parea frumoasa. Asa ca e adevarat cu puiul ciorii... :)

Eu la Giulia imediat cum am vazut-o le-am zis la moase razand ca e urata... Au sarit toate cu gura pe mine ca nu-i adevarat si eu radeam ca nebuna.

Da' e urata mea!

Bine, dupa ce au spalat-o arata a copil frumos, dar imediat dupa nastere era urata rau.

Eu am vazut-o mereu frumoasa. In poze nu iese ea prea bine, dar in realitate e scumpa foc. Insa tat'su dupa ce a vazut-o a venit la mine la reanimare si mi-a poestit ce au facut, cum au cantarit.o etc si mi-a spus spasit: dar e uratica ... :floare: M-am revoltat, dar acum cand ma uit la poze, pfooooai! puiul ciorii e frumos ...

ca sa nu strambe astia de la munci prea tare din barna. :floare: Daca nu, asta e. Prea putin ma doare pe mine de parerea lor! :)

asa, Zoe, fii barbata!

ai ceva drum pan'la tine, drum bun!

Am, am. Ma pregatesc acu' de plecare.

Mie imi plac florile si lui tati, dar nu ne pricepem sa le ingrijim.

Fox, drum bun si distractie placuta!

Te rog sa imi spui si ce pamanat sa pun in jardinierele de afara pentru floricele ? sa aiau seminte? sau rasaduri? exista si unele rezistente, perene, care sa supravietuiasca afara si iarna?

Daca platiti bine, va ajut io cu gradinaritu'... :)

Eu pun pamant obisnuit in jardiniere. Iar la plante.... Semintele pot sa iasa mai greu, sa nu incolteasca, sa fie plantele mai plapande.... Depinde ce timp si rabdare ai sa le bibilesti. Daca n-ai, ia rasaduri! :floare: