March 26, 201214 yr comment_139036 Fetelor, vreau si eu niste sfaturi cu privire la cadourile pt nasii de botez?Ce se da, cum se da? Eu stiam ceva de parfum si prosop, in zona voastra cum se procedeaza sau ce ati oferit voi cadou?Eu cred ca trebuie sa te interesezi ce se da in zona la voi ,care e obiceiul,ca difera de la zona la zona Eu cand a implinit bub' un an,la luatul din motz le-am dat si colacii'' cum se spune la noi,am dat asa: o camasa nasului,o bluzita la nasa (ca mi-s si de cununie nasi tot ei),un set desta cu pilota cersaf,fete de perna cum se poarta acum ,si o jucarie la copilasul lor,turta la noi se chiama colac si e un colac mare impletit specialitate din paine (cumparat nu am cocarit eu ca era bub' mic si nu am avut timp)si orez,zahar ,ulei, faina (astea semnifica belsug)...da' eu le-am dat din toata inima cu mare drag ca intre prieteni dragi ,nu ca asa trebuie ca pe o povara sau o obligatie ci chiar din suflet si cu dragoste,si ei s-au bucurat sa le primeasca si le-a placut tot ,mi-au spus-o in nenumarate randuri ,ei mi-au dat si ei mie,nasa o bluzita,au venit cu ceva de baut la sot iar lui bub de imbracat pampersi,toate cele pt. baita o jucarie cum se obisnuieste,dar tare frumoase au mai luat si ei ,chiar avem tot filmat si pozat si tare frumos a mai fost Report
March 26, 201214 yr comment_139048 Buna dimineata la han! Eu sunt adormita rau, aseara n-aveam somni, dimineata nu ma puteam trezi, nu-mi place schimbarea asta de ora ca tare ma da peste cap.La noi a venit iar frigul, e soare, dar bate vantul si erau numai 5 grade dimineata.Pupici! Report
March 26, 201214 yr comment_139054 Io sunt fata babii cea rea, aia cu accidente si dureri, sper sa ma tolerati si pe mine. Cine a zis ca tu esti fata babii cea rea, EEEEE! Fi serioasa! Report
March 26, 201214 yr comment_139107 Sunt fata cea inventiva, dupa ce am schimbat 4-5 bandaje si leucoplasturi pe zi, ieri m-a lovit inspiratia, peste bandaj, mi-am tras niste scotch de ala industrial de l-am taiat pe bucatele ca altfel imi acoperea tot degetul. Foarte buna idee, mi-am adus aminte de la niste pantofi care ma incantau si ma rodeau pana la lacrimi, deci ca sa tin bandajul pe loc, am tras cu banda adeziva din aia odioasa. Partea buna e ca pantofii s-au dat pe brazda dupa vreo 10 zile. Voi sa nu faceti asa acasa, nesupravegheate!! Report
March 26, 201214 yr comment_139109 Sunt fata cea inventiva, dupa ce am schimbat 4-5 bandaje si leucoplasturi pe zi, ieri m-a lovit inspiratia, peste bandaj, mi-am tras niste scotch de ala industrial de l-am taiat pe bucatele ca altfel imi acoperea tot degetul. Foarte buna idee, mi-am adus aminte de la niste pantofi care ma incantau si ma rodeau pana la lacrimi, deci ca sa tin bandajul pe loc, am tras cu banda adeziva din aia odioasa. Partea buna e ca pantofii s-au dat pe brazda dupa vreo 10 zile. Voi sa nu faceti asa acasa, nesupravegheate!! ...de parinti, evident si daca nu aveti peste 18 ani!! Iti trimit un pupic ca sa treaca, asa cum imi facea mie mama cand ma durea cate ceva! Report
March 26, 201214 yr comment_139111 Buna ziua si azi, cu drag!Am avut zi de teren si am ajuns acasa oleaca mai devreme.Mai aveam putin si adormeam la volan, naspa rau cu schimbarea de ora ,bioritmul isi face treaba, habar n-are el de schimbarea orei...m-as culca, dar nu se poate, ma bag in trening si fug la Bate vantul napraznic, la un moment dat aveam senzatia ca ma arunca de pe sosea cand ma intalneam in trafic cu masini de mare tonaj.Stirea zilei este ca m-am ingrasat...nu am incaput in fusta de dimineata, am vrut alta, nici aia...asa ca ma bag la regim ca vreau sa ma imbrac in fustele mele antice Si gata, fug, nu vreau sa mai scriu mult ca lumea e ocupata si povestile nu mai sunt la moda.Sper ca toata lumea a a inceput cu bine saptamana, pupicei vanturati! Report
March 26, 201214 yr comment_139112 astazi mi-am facut de cap, am papat o ditamai felia de pizza ,cateva gurite de tort cicolata si dimineata am avut un castron de macaroane cu branza si acum seara, apa si iar apa si sper sa ajung sa fac si 30 minute fat burn.Tu cum mai stai cu dieta? brava ca ti.ai facut de cap si ca seara nu ai mai mancat si ca faci si un pic de sport. Mie mi-e lene, sunt leguma cand ajung acasa ..., nu mai am nici un chef. Sper sa se mareasca picea si sa iesim amandoua cu bicicletele. eu nu mai pot sa-mi fac de cap ca destul mi-am facut in ultimii 2-3 ani si se vede. Cu dieta nu stau rau, am incheiat azi a 4-a zi, destul de strict si am dat jos primele 2,5 kg ... apa si toxine. Vedem mai departe cum evoluam ... Bravo!! tine-o tot asa! Report
March 26, 201214 yr comment_139113 Buna ziua si azi, cu drag!Stirea zilei este ca m-am ingrasat...nu am incaput in fusta de dimineata, am vrut alta, nici aia...asa ca ma bag la regim ca vreau sa ma imbrac in fustele mele antice Si gata, fug, nu vreau sa mai scriu mult ca lumea e ocupata si povestile nu mai sunt la moda.Sper ca toata lumea a a inceput cu bine saptamana, pupicei vanturati! Intri in competitie la dat jos 1-2-3 kg., cu mine, cu Daniella, cu Oana si care mai sunt, si dupa aceea ... pe podium cu noi, sa defilam! Pupicei vanturati si tie si o saptamana minunata iti doresc! Report
March 26, 201214 yr comment_139115 Eu ma duc maine la Disney, eeee!! Ma duc sa ma si tund astazi ca mi-a crescut pleata, nu-mi mai las parul lung de mult, doar ptuin pana la umeri, ca e plictisitor lung Ne auzim luni fetelor, aveti grija sa nu raciti,multa sanatate la bolnaviori si toate cele bune va doresc!woaw! petrecere frumoasa si sa faci multe poze sa ne delectezi cu blondele tale zambarete si frumoase! Sa va mearga toate fantastic! Poze am facut, de distrat ne-am distrat dar acum de ce oare sa ma apuc? Report
March 26, 201214 yr comment_139116 Lili iti doresc sa realizezi tot ce-ti doresti!Dani, sanatate lui Bea!Oana distracte placuta!Izuk, ai plecat? multumesc Any ,ne-am distrat Report
March 26, 201214 yr comment_139119 Buna dimineata la han, greu cu ora noua, mi-e somn si o sa-mi ia ceva vreme sa ma obisnuiesc.Gelutza, ca de obicei esti speedy gonzales, superwoman. Sa-ti fie de bine duminica, sunt convinsa ca ati petrecut minunat si chiar daca esti obosita, nu ai fi tu daca ai sta degeaba!Daniella tinem pumnii sa iasa totul asa cum vrei tu! O saptamana drumoasa tuturor va doresc! Poftiti la cafeluta.Sa stii ca azi chiar n-am fost eu...nu stiu de la ce mi se trage: de la ora, de la oboseala, sau de la faptul ca astazi am ajuns printre altele si la scoala unde am invatat opt clase. Mi-am revazut clasa, am scrutat curtea scolii unde am facut si io, ca orice copil, nazdravanii (nu prea multe ca mama era dascalita si ma monitoriza la sange, pfiuuu, ce frustrata eram cateodata ca nu ma desfasuram in voie!)M-am intristat cand m-am impiedicat in cabinetul directoarei in dusumeaua rupta, iar in cancelaria scolii erau niste foite de iuta de pe vremea lu' tata mare...am plecat de acolo cu gandul de a mobiliza pe toata lumea cunoscuta sa facem ceva pentru scoala mea draga...dar nu cred ca am sanse de izbanda, urmeaza campania si banii vor merge acolo de la toata lumea, de jos in sus si de la stanga la dreapta...ce trist! Si tot nu am cautat liliacul, dar nu am uitat, o sa te surprind cand am sa-l gasesc. Report
March 26, 201214 yr comment_139120 Boni, iar m-am uitat dupa impresiile tale; de dimineata, cand m-am apropiat de satul meu,ma cuprinsese o emotie placuta si mi-am adus aminte si in masina de intalnirea ta, nu vrei sa ne spui nimic, inseamna ca nu ti-ai revenit inca din emotie... Report
March 26, 201214 yr comment_139121 Buna ziua si azi, cu drag!Stirea zilei este ca m-am ingrasat...nu am incaput in fusta de dimineata, am vrut alta, nici aia...asa ca ma bag la regim ca vreau sa ma imbrac in fustele mele antice Si gata, fug, nu vreau sa mai scriu mult ca lumea e ocupata si povestile nu mai sunt la moda.Sper ca toata lumea a a inceput cu bine saptamana, pupicei vanturati! Intri in competitie la dat jos 1-2-3 kg., cu mine, cu Daniella, cu Oana si care mai sunt, si dupa aceea ... pe podium cu noi, sa defilam! Pupicei vanturati si tie si o saptamana minunata iti doresc!Multumesc, plec la miscare, dar cred ca o sa misc precum melcul fiindcahttp://www.youtube.com/watch?v=rJs-6LWX79Y Report
March 26, 201214 yr comment_139124 si eu cu mai putin timp dar am ajuns sa va citesc.. Geluto!! iar ma omori cu zile! Arata bine profiterolul, am sa-l fac si eu cu inghe, crema vanilie si frisca, daca tot fac , sa difersific gusturile.Foarte frumoasa esti, multumesc de poze, eu nu am mai avut timp sa intru pe alte topice, dar imi voi face timp si am sa ma duc la topicul cu pricina ca sa te vad Eu ma duc maine la Disney, eeee!! Ma duc sa ma si tund astazi ca mi-a crescut pleata, nu-mi mai las parul lung de mult, doar ptuin pana la umeri, ca e plictisitor lung Ne auzim luni fetelor, aveti grija sa nu raciti,multa sanatate la bolnaviori si toate cele bune va doresc!Distractie placuta la Disneyland! Mie mi-a placut la nebunie la ala din Paris. Anul trecut cand am stat o saptamana la Paris nu am mai apucat sa mergem si la Disney, dare cred ca e la fel de frumos ca si aici. Noi la Disney am fost cred ca de 10 ori sau de mai multe ori, suntem avantajati ca este la 3 ore distanta de noi cu masina si asa putem merge de multe ori. Report
March 26, 201214 yr comment_139134 Am plecat. Ne reauzim luni, ca nu mai am timp de net de-acasa. Bafta la gradinarit si de zile frumoase! Report
March 26, 201214 yr comment_139135 Izuk? esti supi pe noi? Pupam Lili, inceteaza sa mai spui ca nu merge nimic. Totul iti merge din plin, repeta asta cu toata convingerea, chiar si cand ai nervi cand te trazneste aia una/doua etc....Ai trecut la garderoba de vara? culori vii? Trebuie sa fac terapie cu tine . Help, Koral! +1 , fii optimista Lili!! Report
March 26, 201214 yr comment_139136 Salut!Ma mai primiti?Zerda, uite, daca pup eu, trece degetelul!A-nceput we-ul si-am inceput si eu treaba.Fiindca maine am niste drumuri de facut, azi mi-am facut baie, am spalat baia(desi pana maine-i la loc!), acum am ultima masina cu rufe de scos!Lili, ce-i aia "imi zboara optimismul"? Pai, fata draga, il legi bine-bine cu lantul si nu-i dai drumul orice-ar fi! Danutzo, cum se mai simte Bea?Ali, Mutti, piticeii vostri ce mai fac? Oana, mi-e dor de gogosicile tale de miere si soare!Sper ca sa am mai mult timp sa stau pe-aici, ca s-a lungit ziua si s-a scurtat timpul!(off, iar ma plang!Nu-s deloc cuminte!)Stiti ca maine se schimba ora? Sa nu uitam cumva! Dar harnicuta mai esti!Ptu!, ptu!Asa-i! Nu este timp! Te credem...Lasa ca pun cateva poze cu blondinele si iti trece din plans... Report
March 26, 201214 yr comment_139137 Placinte crete cu branza de oi sarata ,sunt fierbinti.. Fug sa-i fac lui bub dulci cu gem de gutui,... Luati de serviti Edit:..cu gem de gutui,deci dulci pt. bub'.. Si din resturi de aluat cu miere, nuca si zahar vanilat cum ne facea bunica .. Efectiv m-ai spart! Dupa ce am bagat toate dulciurile posibile la Disney, mi-ai facut o pofta de placinte crete cu branza sarata de-mi vine s ale fac acum, oare le fac? Report
March 26, 201214 yr comment_139138 Şi eu am lipsit motivat. Miercuri dimineaţa, micul meu , înainte de a ieşi din casă, către grădi(el) şcolaă(eu) a început să tuşească până a vărsat. Schimbat haine, întins în pat, în 5 minute era roşu ca para focului şi fierbinte. Febră 39. Sunat la şcoală că nu pot să vin , mers la medicul de familie, consult, diagnostic bronhopneumonie. Suntem pe klacid de miercuri, acum parcă ne revenim la normal, deşi încă se aud raluri la plămâni. joi şi azi am fost la serviciu,a venit soţul mai repede acasă şi eu aveam program doar de la 12. Noroc că el poate să lucreze parţial şi de acasă, deşi nu întotdeauna , dar de data asta ne-am sincronizat cumva şi am reuşit să ajungem la week-end, cînd nu e problemă şi pot sta acasă.Vă pup pe toate, şi o încurajez pe Lili să aibă încredere în îngerul ei păzitor,că fiecare are unul şi el ne rezolvă multe probleme pe care noi nici nu ne gândim că ar avea vreo rezolvare. De asemenea, pup pe toţi copilaşii, le doresc sănătate celor bolnăviori şi multă distracţie în week-end celor sănătoşi. sanatate la micut! Report
March 26, 201214 yr comment_139140 'neata la han.eu azi sunt tare bucuroasa ca am sa ma vad cu o prietena din copilarie (am fost colege in scoala generala) care acum e prin alte zari. a venit in tara doar pentru o spatamana pentru aniversarea bunicii, care a implinit 90 de ani. sa-i traiasca! doamne, ne stim de pe vremea cand noi aveam varsta copiilor nostri... abea astept sa ne asternem la o poveste sarut cu drag toata gasca. sa aveti o zi frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif EDIT: ca am citit despre koralina. of multa sanatate tuturor bolnaviorilor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Ce frumos!! Cum a fost revederea? Report
March 26, 201214 yr comment_139143 Buna ziua la fete!Iaca, in harnicia mea, am aparut si eu.Am terminat 80 % din treburile pe azi, ma pregatesc iar de plecare pe ici-colo!Sanatate multa la bolnaviori si bolnavioare!Ma doare pe mine cand citesc despre bolnaviori, dar cand sunt piticei, ma doare si mai tare!Rabdare si putere, va doresc, fetelor!Si, ca sa nu vin cu mana goala, luati o felie de chec aperitiv.Proaspat-cald, doar prestat: Uitai sa zic: reteta am pus-o aici:https://forum.artaculinara.ro/topic/3698-chec-aperitiv/page__pid__138739__st__0&?do=findComment&comment=138739 I s-a stricat leptoapa lui Stefan si-acum impartim "frateste" calculatorul meu.Ca tot ziceam sa stau mai mult pe-aici!Iaca na! Tre' sa plec!Da' mai viiin!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Tu si Geany va tineti de prostii vadca F bine arata, am sa citesc reteta, poate se face saptamana asta Report
March 26, 201214 yr comment_139144 Buna dimineata la amiaza!Cum Gelutza mi-a facut un chef nebun de gradinarit, am sters-o dis de dimineata la piata, am cumparat 3 trandafiri si un pomisor - un par si m-am dus de i-am plantat la parinti in gradinita, ca eu stau la bloc si nema gradina. O zi asa frumoasa, caldura, albine si cantec de pasarele, si parintii bucurosi sa ne vada o sa va pun poze cu trandafirii cand infloresc, unul grena, unul galben si unul corai! Sanatate la puiutzi bolnaviori, bucurii la Floricica trista si un weekend asa cum vi-l doriti! Va pup pe toti! astept poze Report
March 26, 201214 yr comment_139146 Eu m-am auto declarat invalida si am zis ca nu fac nimic, m-a tinut pana la 11.Cand am auzit susurind o voce infometata, am zis, ciorba de legume si basta. Tot scotocind prin congelator, am gasit si niste fasole verde lata. Si am zis ca ce mare lucru, mare lucru n-a fost dar sa stiti ca merge mai bine cand ai toate degetele !! Cu aceasta ocazie am mai golit din congelator ca pseudo soacra s-a exprimat ca din congelator numai o pisica lipseste ca nu ai loc sa pui nimic. Acum daca a venit primavara golesc tot! Zozo, daca eram in stare de functionare normala, poate ne vedeam si noi ca fetele la cumparaturi Multa sanatate! Report
March 26, 201214 yr comment_139148 Seara buna sa nu uitati ca asta noapte se schimba ora..http://stirileprotv.ro/stiri/social/pierdem-o-ora-de-somn-romania-trece-in-noaptea-de-sambata-spre-duminica-la-ora-oficiala-de-vara.htmlDormim mai putin,ora 3 devine ora 4 Sefule cand te-au facut pe matali' s-a aruncat tiparu',al meu sot nu suporta nici sa dau eu cu aspiratoru' (cica-l nervozeaza' zgomotu' ,el care lucra la aviatie pintre' avioane )dapoi sa mai puna el mana pe' obect' Azi am vazut leurda e plina piata si ma gandeam la mneatali',1 ron legatura da' mica legatura cu trii' frunzi Va salut si pup pe toti! Vreau si eu leurda! Aici nu se gaseste.. Report
March 26, 201214 yr comment_139149 Gelutza superb cantecul, multumesc frumos. Dar inainte de salcami astept sa innebuneasca liliacul! Ma faci sa caut pozele de anul trecut ca si eu vreau liliac, eu am alb, lila si mov.E o zumzaiala, am pus sitele la geamuri, gata!O sa semana si eu niste flori in jardiniere, le bag in solar, mai pe seara, acum e prea mare dogoare acolo...si pe urma le rasadesc in gradina de flori.Menta indiana seman astazi.Acum sunt ba pe aici, ba pe la cuptoare...am taiat ultimul dovleac din doatare si vreau sa-l gatez pe tot, sa nu mai dau de colo , colo ce ramane! Te rog, te rog, pune niste poze cu liliac! Iubesc liliacul alb si cel mov inchis! Mie mi se zice Lili, si simt ca liliacul e floarea care ma defineste! Hai ca le caut acum, de bine ce doream sa innebuneasca salcamii, s-a intamplat sa imi indeplineasca cineva dorinta, dar stii cine au innebunit?Au innebunit cocosii din ograda si alergau gainile ca niste disperati, sa le calce, biansiur,si alea mai usoare fugeau, dar alea grase, grele, se-mpiedicau si cocosii le-au bosorogit, n-am vazut asa ceva, a trebuit sa taiem de urgenta doua, nu mai puteau sa sufle si nici sa mearga, pfiiiiu, eram un pachet de nervi ca nu imi trebuia carne si nici chef sa le transez nu aveam, acum am terminat si am alti nervi ca tre' sa stau la rand la dus, restul lumii a mancat saratele si a baut bere pana acum si acum i-a gasit dusatul, vedea-i-as vesnic tineri pe toti! Dar lasa, ca pana se duseaza lumea, mananc si eu saratele si beau vin ca nu am chef de bere, ma pastrez pentru maine la scrumbie. Ha, ha!! Lasa fata cocosii in pace Glumesc Si eu as vrea o scrumbie dar facuta de tine, nu vrei sa fii vecina mea? Report