March 27, 201214 yr comment_139369 Carmen,Am fost la Jegalia luni si nu-ti spun cat de frumos era la Iezeru, in preajma helesteului!Mi-a parut foarte rau ca nu am avut aparat la purtator sa-ti fac pofta de o baie!In Iezer! Report
March 27, 201214 yr comment_139370 Maii is grabita rau din cauza de huni flamanzi Zoazo'!!!! pateuri cu foietaj,sos de rosii cu oregano' cilli,cascaval si mezelic Io-s topita dupa astea si am si bere In rest supa de rosii si ostropel de pui cu piure... :D :D Report
March 27, 201214 yr comment_139372 Al tau ai putut sa-l pedepsesti ca intelege ca a facut o traznaie... da' lu' Mara la un an si ceva ce sa-i faci? Fata vedea ca mama trage cantarul de sub pat si se cantareste, asa ca s-a gandit si ea sa se cantareasca, doar ca a folosit laptopul (care era pus bine, tot sub pat). Cine s-a gandit ca are atata forta?Copiii te surprind mereu! Ei vad tot si apuca tot, indiferent ca-i in varful casei sau in fundul patului..... asa-i !! Report
March 27, 201214 yr comment_139374 Uite! Fata aista vine cu ispite din astea pe la noi! Pai se poate asa ceva!Daaaa, se poate. Ca e la han! Sar'na pentru tratatie, Geany! Nu sa puoate! Dati-mi bre una dupa ceafa ,sa-mi revin ca meret' Ca anu' ista nu am patit niciodata in viata vietilor mele,nu ma apuc de slabit nu am nici un gand si bobinez la maxim deci e jale cu J mare,tre sa fac ceva in privinta asta...poate maine (in fiecare zi spun ca de maine gata ) ti-as da eu ...un sfat dar nici eu nu sunt prea sus decat tine, asa ca! astept alte fete care au slabit si chiar se tin de treaba ..Eu stau greu la capitotul slabit si la ispite sunt prima!Dani!? i-a zii fata! Report
March 27, 201214 yr comment_139375 Buna ziua la tot hanul! Stiti voi ce se intampla cand pisica nu-i acasa...tragi la han! Nu stiu de ce sa ma plang si eu mai intai, ca dor n-am tras la han de bine...trag o dusca sa mai uit de frig, de oboseala, pfoaiiii, ce ma fac eu cu ora asta ca stau toata noaptea de vorba cu legitimu' si dimineatza nu m-as da trezitaaaa. M-am sculat cu niste cearcane de ai fi zis, vazandu-ma, ca am baut pana-n zori; nu am putut manca nimic fiindca era prea de dimineata, la serviciu ma ia ba cu foame, ba cu somn, imi venea sa strig in gura mare "Vreau sa dorm" si daca nu am facut-o era pentru ca oricum nu ma auzea nimeni.Am shef surd si orb si...vorba aia, Daca va intalniti cumva cu cel care mi-a furat sorele rugati-l impetuos sa mi-l aduca inapoi ca ma dor toate madularele, pliz!Pupici moleshiti la tot hanul, bine ca macar plec ospatata, poate ma culc pe brazda,la tara sau poate gasesc un motiv sa nu ma mai duc, dar ce te faci cu legitimu' e-ntr-o verva de nedescris! Vrea sa termine rapid cu treburile din curte fiindca s-a deschis sezonul la scrumbie si tre' sa bage si el coada...l-am auzit planuind cu fiica mea ca ma rapeste de Florii si ma duce la munte, sa vad daca se tine de plan. si eu vreau munte!! Poate mergem si noi in California sau in Canada la munte aul asta, vedem... Report
March 27, 201214 yr comment_139376 Frumoase fete ai, sa fie sanatoase si norocoase!! multumesc Report
March 27, 201214 yr comment_139378 Oana, sunteti o familie super faina. sa va traiasca blondinele dragalase.Gela, iaca nici eu nu m-am hodinit in final, ca era frijiderul gol, asa ca ma dusei la magazin sa iau alea alea...legume in special si niscai fructe..mi s-au lipit de mana si niscai sardele portugheze congelate...ca mi-ai facut pofta cu gratarele tale pestioase...Geanino, n-am vazut ce pateuri pusesi tui acolo...e o broblema la calc meu Report
March 27, 201214 yr comment_139379 Oana, ce poze frumoase !Gela, felicitari pentru blog, am fost pe la tine si mi-a placut ce am citit! Report
March 27, 201214 yr comment_139386 Oana ! Superbe pozele si ingerasii aia de fetite iti vine sa le mananci Ma bucur nespus ca v-a placut si ca v-ati simtit bine ! Report
March 27, 201214 yr comment_139389 si io, si io! vin sa laud familia Oanei. mi-e drag tare de pozele unde esti cu fetele 3 mandreti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifsa va fie de bine mini-vacanta. Report
March 27, 201214 yr comment_139392 Oana sa va fie de bine dixtractia! Sunteti o familie superba!Nu stiu dom'le care e treaba, dar nici eu nu vad pozele datatoare de pohte Report
March 27, 201214 yr comment_139398 Oana, ce poze frumoase !Gela, felicitari pentru blog, am fost pe la tine si mi-a placut ce am citit!Any, multumesc, nici al tau nu e mai prejos!Daca te-ai uitat la data nasterii, e veche, insa am avut si inca mai am probleme cu PC si mai am de lucru la aranjamente si asezare in pagina dar, ce sa fac, texnica nu ma lasa...dar nu am vrut sa mai aman, le postez asa si mai lucrez pe parcurs la alte aspecte sa fiu sigura ca le-am depus undeva, la pastrare, am pierdut mult in toamna cand mi s-a stricat PC.Abia astept sa postez si retetele tale pe care le-am incercat si care au umplut lumea de extaz(culinar!) Report
March 27, 201214 yr comment_139400 Oana, Sunteti o famile de frumosi, ce mai! Si pentru ca tot mi-e foame si ma abtin, plec de aici ca sa nu pap fetele, Doamne cat is de gingase!Sa fiti sanatosi cu totii!Pupaceala, pupaceala, pupaceala, sa ajunga la toti! multumesc de complimete Acum am vazut ca ai blog , am rasfoit si eu putin, arata foarte bine! Felicitari!Multumesc, ma simt onorata de asa o vizita! Report
March 27, 201214 yr comment_139416 Mai ai cu reevaluarile? Dar nu va trebuie evaluator autorizat? Altfel, reevaluaera e atacabila fiscal..., nu? e a treia reevaluare pe care o prind aici si a doua la care lucrez efectiv. n-a fost nicio pb. am terminat-o!acum ma lupt cu niste rectificative pe 2007 ptr niste drepturi salariale castigate prin hotarare judecatoreasca. ce misto-i la munca mea! Boni, spor la pedalat! Bianca, la multi ani fericiti langa familia ta! Frumoasa orhidee! Mutti, mai da-i Elenei sa manance, a ajuns la pietre, saraca! Giorgiana, spor la trebi! Gela, ia-o usor! nici mie nu mi-a foat prea bine zilele astea doua. Oana, la voi e aer de vacanta, cald, relax, copii-ingerasi, parca traiti in alta lume! de fapt, chiar traiti in alta lume. Sunteti niste frumosi, iar tu nu ai nimic in plus - kg zic! Mancaruri n-am vazut, n-am auzit si ma bucur ca n-am pofte de niciun fel. sunt intr-o perioada suuuper din punctul asta de vedere. cum as face s-o prelungesc? cred ca-mi prieste sa fiu stresata la munci.maine ma duc iar prin magazine, am vazut cate ceva dragut Report
March 27, 201214 yr comment_139454 Nu sa puoate! Dati-mi bre una dupa ceafa ,sa-mi revin ca meret' Ca anu' ista nu am patit niciodata in viata vietilor mele,nu ma apuc de slabit nu am nici un gand si bobinez la maxim deci e jale cu J mare,tre sa fac ceva in privinta asta...poate maine (in fiecare zi spun ca de maine gata ) ti-as da eu ...un sfat dar nici eu nu sunt prea sus decat tine, asa ca! astept alte fete care au slabit si chiar se tin de treaba ..Eu stau greu la capitotul slabit si la ispite sunt prima!Dani!? i-a zii fata! Eu nu sunt cu datul dupa ceafa, eu sunt cu picatura chinezeasca. Geany fata, nu e bine! E primavara baga dieta cu verzituri din piata, acum ai posibilitatea sa tii o dieta usor. Dar ... asta se poate numai cand simte omul ca poate, ca are sufiecienta determinare sa faca fata tentatiilor pentru o perioada de 3-10 saptamani macar ... . Geany, ia-o macar usor cu pateurile (foietajele). Nu sunt eu sa dau sfaturi, ca eu de 2 ani nu am reusit sa tin o dieta ca lumea, iar teorie stie toata lumea! Anyway , Geany: carne, legume, fructe si branzeturi (elimina toate fainoasele si orice urma de zahar). Asta in caz ca ai dori sa slabesti... , poate nu vrei si gata! Noi te iubim oricum, tu decizi pentru corpul tau! In alta ordine de idei, Oanaaaa superbi ingerasi ai tu! Si tu arati super, intr-adevar doar 1-2 kg iti mai stau pe creier tie ca sa te simti perfecta! Arati silueta, brava! Sunteti o familie tare frumoasa! Ma bucur din suflet pentru voi ca v-ati distat asa de grozav si mai ales ma bucur ca picele s-au distrat de numa! Mi-ai facut seara, ma culc linistita. De maine pana vineri seara nu mai intru ca gata mi-au venit delegatiile. Va pup, sa fiti cuminti si sa va distrati maxim aici! Sa auzim numai de bine! Report
March 27, 201214 yr comment_139455 ti-as da eu ...un sfat dar nici eu nu sunt prea sus decat tine, asa ca! astept alte fete care au slabit si chiar se tin de treaba ..Eu stau greu la capitotul slabit si la ispite sunt prima!Dani!? i-a zii fata! Greu la slabit, dar nu ai nevoie deocamdata! Arati perfect! Asa ca tu iti permiti sa papi si de aia si de ailalta. Noi astea de am luat proportii trebuie as avem grija de noi, nu ne mai permitem sa exageram ... Am avut asa niste pofte ultimmente, ca maamie a facut ba sarmale, ba musaca, ba mazare pt tati ... Dar nu vad nimic ... Report
March 27, 201214 yr comment_139456 Mancaruri n-am vazut, n-am auzit si ma bucur ca n-am pofte de niciun fel. sunt intr-o perioada suuuper din punctul asta de vedere. cum as face s-o prelungesc? cred ca-mi prieste sa fiu stresata la munci.maine ma duc iar prin magazine, am vazut cate ceva dragut Bravo! si eu la fel sunt in perioada de determinare, desi pofte am mai avut, dar nu a fost problema sa castig eu lupta. Du-te de-ti ia ceva noou si frumos de imbracat ca meriti! Azi la munci baietii au remarcat ca am slabit mult si ca daca mai slabesc un pic arat de 16 ani ... iuhuuu Si pe mine ma seaca sa ne reintoarcem sa rezolvam probleme "restante" din trecut... Report
March 28, 201214 yr comment_139462 Hihi nu cred! Si eu m-am ars! Am pantofi Kate Spade care nu imi mai vin...imi vine sa mor de ciuda!Port exact 6.5 acum. Foarte rar si numai la anumite firme mai intru in 6.De pilda am descoperit ca imi vin 6 la Ivanka Trump. Apropos cit are Bia ta? tu ai slabit la greutatea de dinainte de nastere?Si eu la fel am un dulap de pantofi masura "veche", dintre care unii noi sau purtati de 2-3 ori. Ca un facut, aia purtati mai mult si pe care i-as da inca intra... Beatrice are 1 an si 6,5 luni. Si 20 la picior (ca nu stiu daca intrebai de masura sau de luni). Printul mostenitor ce face? L-ai adus in RO plasat la parinti?Eu m-am uitat pe net cu cadoul de botez pt nasi si tin minte ca zicea: 1 sapun + 1 prosop si 1 material. Dar astea sun ttraditii vechi. Noi am luat de la Ikea de vreo 150 euro, decoratiuni (veioza, vaze obiectele de baie -sapuniera etc, suporturi de lumanarele, farfurii) tot in cele 2 culori in care au ei casa: alb/negru (si argintiu). Si am dat si 1 prosop mare + 1 sapun la baita de dupa botez. Si niste materiale frumoase (pe care le aveam eu de cand croitoream la greu, pt ca nasa are croitoreasa si isi mai lucreaza inca la ea ...). Daca zici ca si ei si-au facut casa noua zic sa mergi tot pe decoratiuni, sau un set de vase + fata de masa, lenjerie ... ceva mai mari...Succes!Deci trag concluzia ca nu m-am tzicnit eu cind imi aduc aminte ca am primit parfum si prosop...e mult de atunci, am botezat la 21 de ani. Bebe al meu are doar 6 luni, si da e cu parintii acum.Pe 21 abia avem botezul.Nu am reusit in astea 6 luni sa dau inapoi decit de la 78 in ziua nasterii, la 65 kg.Am avut-o si pe mama cu mine si gatea non stop si patologic:))Acum vad ca incep mai usurel sa dau jos si incerc cu rabdare sa ajung la 55 de kg si apoi mai vad eu.Am abonament la sala si incerc sa fac eliptica, abdominale si sa inot. Tot ma tine operatia, dar e mai usor. Report
March 28, 201214 yr comment_139465 Buna dimineata, buna dimineata!Iar am dormit prost si m-am trezit greu si cu o durere de cap, beau o cafeluta si o sterg la munci.Sa aveti o zi frumoasa! Report
March 28, 201214 yr comment_139466 Carmen,Am fost la Jegalia luni si nu-ti spun cat de frumos era la Iezeru, in preajma helesteului!Mi-a parut foarte rau ca nu am avut aparat la purtator sa-ti fac pofta de o baie!In Iezer! Gelutza iubita nu ma mai intrista si tu te rog!Imi merge anapoda rau ca uite am si uitat sa felicit Oana pt zeitele ei dar si pt felul cum arata!!(scuze)Gelutza eu o sa trag o raita pe la tine (pe drumul virtual)Fetelor cum sa scap de locatarul de la apartament(a semnat notificarea de sf de contract dar zice ca i place....are datorii enorme la intretinere cablu 2 luni si enel)Stiti o smecherie ceva ca de corecta(a se citi stupida) ce sunt dau tot in gropi:( Report
March 28, 201214 yr comment_139467 Am venit cu pozici!!Din 500 de poze am selectat cateva, daca era sa facem la orice spectacol, la orice atractie ,aveam peste 2000 de poze , asa ca , am lasat-o mai moale cu pozicile...Frumoase poze! Se vede ca v-ati distrat! Bravo voua! Report
March 28, 201214 yr comment_139468 Carmen,Am fost la Jegalia luni si nu-ti spun cat de frumos era la Iezeru, in preajma helesteului!Mi-a parut foarte rau ca nu am avut aparat la purtator sa-ti fac pofta de o baie!In Iezer! Gelutza iubita nu ma mai intrista si tu te rog!Imi merge anapoda rau ca uite am si uitat sa felicit Oana pt zeitele ei dar si pt felul cum arata!!(scuze)Gelutza eu o sa trag o raita pe la tine (pe drumul virtual)Fetelor cum sa scap de locatarul de la apartament(a semnat notificarea de sf de contract dar zice ca i place....are datorii enorme la intretinere cablu 2 luni si enel)Stiti o smecherie ceva ca de corecta(a se citi stupida) ce sunt dau tot in gropi:(Pai in contract ce-ai scris? Care-i perioada de preaviz? Ii arati contractul si-i zici clar: in data de.... pa si pu! Altfel, vin cu politia si-ti azvarl toate bulendrele in strada. Sau, ti le vand la vechituri, ca si-asa zici ca-s restante la unele utilitati. Report
March 28, 201214 yr comment_139469 hello, hello!cam inchisa si rece vremea la noi si ma resimt si eu. mi-ar tb un masaj, stiti ca io-s nebuna dupa masaj!iar am trebi multe la munca, n-am niciun chef! Carmen, vorbeste mai intai cu politistul comunitar din zona, ar tb sa te-ajute. Dani, bafta la delegatii, daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i! O zi buna tuturor! Report