Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Floricica, ia si de la mine niste peisaje minunate cu Carpatii nostrii, sunt de asta vara (Zona Rucar-Arges si Muntii Dornei cu raul Bistrita).

Si niste pupici dulci! :headbang:

Giorgiana, ai impresionat-o pe Floricica cu pozele postate, dar pe mine si mai si. Pozele cu raul Bistrita sunt aproape de zona unde am copilarit eu.

Iti multumesc mult de tot pentru ele. Stiu ca putem gasi pe net poze, dar cele puse aici parca-mi plac mai mult, stiind ca au fost facute de voi. Multumesc inca o data :notworthy:

Buna dimineatza si din sud!

Frig si lipsa chef, dureri groaznice de spate...se anunta munci cu cantec.Bine ca a avut grija Hazel de cafea, altfel nicio sanmsa sa beau una curand, poate de dupa masa.

Carmenutz, nu te intrista, las ca o sa-ti fac si poze, atunci m-am dus in viteza sa duc un medicament unei matusici batrane si bolnave.

Pup tot hanul si asa pupacioasa cum sunt ma apuc de numarat , bifat, conceput, hartii, nu copii! :notworthy:

Zi insorita tututror, ca a mea e mohorata ca naiba!

Da, am auzit de la mami meu ca s a intors vremea rea si urata. Sanatate!

Multumesc, e vremea tare aiurea, ploua marunt si vantul e taios.

Giorgiana, ai impresionat-o pe Floricica cu pozele postate, dar pe mine si mai si. Pozele cu raul Bistrita sunt aproape de zona unde am copilarit eu.

Iti multumesc mult de tot pentru ele. Stiu ca putem gasi pe net poze, dar cele puse aici parca-mi plac mai mult, stiind ca au fost facute de voi. Multumesc inca o data :)

Daca ti-au placut asa de mult, iote inca cateva:

post-88-13329404431279_thumb.jpg

post-88-13329404617927_thumb.jpg

post-88-13329404891539_thumb.jpg

Cupilul tocmai citise Baltagul, deci a mers pe urmele Vitoriei Lipan.

Salutare!

Multumesc fetelor de complimentele facute :)

Eu simt ca am nevoie sa slabesc 3 kg, ca sa fiu ca inainte de sarcina cu Bebe, sa-mi vina toate hainele, mai ales pantaloni, am sute si prefer sa slabesc decat sa-i dau sau sa cumpar altii, mda...'fiecare cu pisicul lui' cum zice mami meu.

Geany, pup la Bubulet!

Maine imi vine in vizita o admiratoare de a mea, adica mai bine zis a blogului meu cu retete...Am invitat-o la o cafea dar pe langa trebuie sa fac si un dulce si un aluat sarat... si eu sunt fara chef , trebuie sa vina perioada care ma enrveaza in fiecare luna si imi da dureri de cap indispozitii si ma dezechilibreaza cu mancatul...mda

Pupici!!

Saluut!

Am trecut sa pup gogoselele blonde, Bub, Beutza si Alexutzu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Floricico, unge-ne si tu sufletul cu prezenta ta! Mi-e asa dor de tine si de rasul tau, si de nazbatiile tale...

Si la mine azi trist si mohorat.Nu ploua, da-s pleostita rau.Obosita adica!

Aaa, Gianny, si uitasem de pateurile alea!Nu le-am mai facut.Oricum, ale tale-s superbe.Se simte dragostea si sufletul tau in ele!

Ma duc sa fac bagajul, ca vineri plec iar la Braila.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif

:) sunt facute la Zugreni? i-a placut lui Alex?

Bonsoir ,les filles!

Mai am 2 zile si intru in vacantza!!!! yupyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!

Zau ca nu mai pot sa ma trezesc dimineatza! De la 6 la 6 jumate tot ma striga a' meu: Anamaria , vezi ca a sunat ceasul...vezi ca tre' sa te trezesti. Nu pot sa ma urnesc din pat si pace!

Azi mi-s si cocosata de sale ca am plivit si sapat in gr4adina ( am dat-o pe Elena vreo 2 ore la vecini si am facut iute-iute treaba , ca daca e acasa, vine sa ma ajute ;) )

Maine am ore pana la 3 , apoi vine Lena la noi sa se joace cu Elena...cica vremea se inrautatzeste de maine...deci oricum in gradina o fi pauza.

Vineri am ore numai pana la 10.30!!!! Paradis!!!!!

Apoi vin iute acasa si ma apuc de calcat :) :) :) Ce fericire!

M-am plans prea mult? Sorry....:)

Multumesc mult, pozele sunt minunate.Parca simt pamantul moale si viu, frematand si florile de primavara sunt cele mai gingase.

Iar muntii nostri is cei mai faini munti din lume,respira si in poze.

Eu sunt f. bucuroasa ca am vb. cu o vara de-a mea la telefon o ora! :)

Era terorizata de maica-sa tatal mort,maica-sa ii lua tot salarul si o teroriza ca e o fire colerica,acum la 40 de ani si-a luat inima in dinti si a fugit cu alesul ei in Austria au depus actele pe 17 se casatoresc,spune ca se inteleg f. bine se iubesc mult (el e tot roman)si e fericita! :)

Hoasca moare de ciuda ca a pierdut salarul fetii' si nu mai are pe cine teroriza :)

Ce ma bucur pt. ea! :)

Doamne , Geany , cum poate o mama sa fie asa?

Mo'?! Parerea mea sa-mi fie cu iertare e dusa putin de-acasa,probleme cu scufita etc...fata asta a fost exploatata si terorizata la propriu',toti din familie o stim ...da' na' :) eu ma bucur nespus pt. ea ca a reusit sa-si dobandeasca o libertate,pe care inca nu stie sa o expluateze,se vede singura cu un barbat pe care il iubeste la 40 de ani si nu stie ce sa faca ,nu iese din casa deloc,nu stie ce sa-i gateasca si ce sa nu-i gateasca,si ce sa faca toata ziua...in schimb el o alinta si o iubeste imi spune ea si ca orice ar face e f. fericit si ma bucur enorm pt. ea! :) :)

Buna dimineata! Aseara n-am mai apucat sa mai bantui la calcularet, da' recuperez acu'! :) Mi-e cam foame, presupun ca si voua, asa ca nu mai stau mult la taclale si scot la interval cate ceva:

post-46-13329955302286_thumb.jpg

post-46-1332995540514_thumb.jpg

post-46-13329955461479_thumb.jpg

post-46-13329955535385_thumb.jpg

Stiu ca sunt si bautori de cafea printre noi, asa ca poftiti, va rog:

post-46-13329955784518_thumb.jpg

post-46-13329955839741_thumb.jpeg

post-46-13329955940327_thumb.jpeg

Eu servesc un ceai negru, dar va las si voua:

post-46-1332995611647_thumb.jpeg

post-46-13329956196344_thumb.jpg

O zi frumoasa sa avem cu totii! :)

Saluut!

Ma duc sa fac bagajul, ca vineri plec iar la Braila.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif

Drum bun si sa te intorci cu bine! :)

Buna dimineata, buna dimineata

Deja sunt la servici, iau si eu o cafea de la Foxulina, a iesit un pic soarele la Iasi, dar se anunta ploaie. E buna si ploaia, sa creasca floricelele in gradina :)

Va pup pe toate!

:) sunt facute la Zugreni? i-a placut lui Alex?

Pozele sunt facute la cativa km. de Vatra Dornei si putina distanta de Manastirea Rarau, s-ar putea sa fie Cheile Zugreni, in jurul nostru erau Muntii Rarau-Giumalau si Pietrele Doamnei.

Am mers si spre granita jud.Suceava cu jud.Bistrita prin pasul Tihuta, superba si zona aceea.

Lui Alex i-a placut enorm peisajul, zona, tot. A fost foarte incantat si mi-a zis ca i-ar place sa mai mergem pe acolo sa ne facem vacanta.

Mie mi-a dat impresia ca parca suntem intr-o alta lume. Este superba Bucovina.

'neata la fetele frumoase!

Azi am de facut un tort pt verisoara mea mai mica. Implineste 18 ani. Asa ca in seara asta se merge in vizeta.

Va pupacesc! Va urez o zi exceptional de frumoasa!

Eu sunt f. bucuroasa ca am vb. cu o vara de-a mea la telefon o ora! :)

Era terorizata de maica-sa tatal mort,maica-sa ii lua tot salarul si o teroriza ca e o fire colerica,acum la 40 de ani si-a luat inima in dinti si a fugit cu alesul ei in Austria au depus actele pe 17 se casatoresc,spune ca se inteleg f. bine se iubesc mult (el e tot roman)si e fericita! :)

Hoasca moare de ciuda ca a pierdut salarul fetii' si nu mai are pe cine teroriza :)

Ce ma bucur pt. ea! :)

Doamne, ce mama poate fi asta! Oricum, din pacate, am mai auzit de astfel de cazuri.

Dar cum tot raul este spre bine, sa fie fericita cu alesul inimii!

Foxxy, am gustat din bunatatile aduse de tine la han, am baut si cafeaua, acum ar trebui sa ma apuc de lucru, ar trebui! :)

Sorina spor la tort, sa-ti iasa cum vrei tu si sa-ti traiasca verisoara, 18 ani, este o varsta minunata!

Aici a iesit soarele si se prevede o zi frumoasa, cu mult soare. Si mie asa imi vine sa ma duc sa ma plimb intr-un parc, numai la servici sa nu stau!

O zi minunata va doresc, la toate hangitele!

Hello, hello!

io-s acasa azi, supraveghez niste meseriasi la treaba.

Sorina, ce fel de tort ii faci, monti?

Mutti, la mine-n targ la Tom Taylor nu-s decat haine ptr 15-20 ani, tricouri, blugi si-n general carpisoare. Cred ca am si eu un hanorac.

Neata si de la mine!

Mutti, te inteleg perfect, si io stau cate un sfert de ora dupa ce suna ceasul, cu ceasul in mana si deschizand din cand in cand cate un ochi sa vad cat ii...

La noi azi e mohorat, nu se vede nici urma de soare, dar macar s-a mai incalzit un pic si nu mai bate vantul.

Va pup pe toate, revin.

Buna dimineata! :)

O ce festin ne-ai adus si azi Fox! :)

La bub' la gradi' vine preotul azi sa-i impartaseasca .E frumos si soare la noi azi!

O zi minunata tuturor!

Hello, hello!

io-s acasa azi, supraveghez niste meseriasi la treaba.

Sorina, ce fel de tort ii faci, monti?

Mutti, la mine-n targ la Tom Taylor nu-s decat haine ptr 15-20 ani, tricouri, blugi si-n general carpisoare. Cred ca am si eu un hanorac.

moatzo , la noi sunt toate marimile......mie-mi plac cum arata. Ma gandesc la calitate.....eu am o singura camasa de la TT , al meu tot asa....asa ca nu stiu...ale noastre sunt bune , le avem de ani de zile , sa fie intamplare?

Neata si de la mine!

Mutti, te inteleg perfect, si io stau cate un sfert de ora dupa ce suna ceasul, cu ceasul in mana si deschizand din cand in cand cate un ochi sa vad cat ii...

La noi azi e mohorat, nu se vede nici urma de soare, dar macar s-a mai incalzit un pic si nu mai bate vantul.

Va pup pe toate, revin.

Azi , la fel , nu puteam sa ma ridic!!!!

Si cand m-am ridicat , eram tzeapana de spate , de ieri de la gradinarit...

Si al meu tot cocosat umbla azi-dimineatza. A zis ca azi dupa-masa NU MAI FACEM NIMIC , stam pe terasa si ne uitam la Elena cum face prostii in gradina°!!!!

Azi trebuia sa vina Lena la ea sa se joace...nu ma tzin nervii , zau...o sa trec pe la ei sa-i spun ca n-am chef azi. Si casa arata ca naiba........

Va pup pe toate!!!

Buna dimineata! :floare:

O ce festin ne-ai adus si azi Fox! :hug:

La bub' la gradi' vine preotul azi sa-i impartaseasca .E frumos si soare la noi azi!

O zi minunata tuturor!

Geany, sti cumva cum o sa fie vremea in Bacau in acest week-end?!