March 27, 201214 yr comment_139294 OF! O sa-ti fie tare greu fara ea! Doar daca ai putea sa o tii la tine tot timpul. Dar lasa ca vine si socrella, nu este ca mama, dar.... Da, asa e! M-am invatat sa o am cu mine. Nu statea mult timp peste zi acasa, toata ziua muncea, dar seara era cu noi, si sambata dupa amiaza si duminica. Intr-adevar, imi va lipsi mult!Socrella va veni pe la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie pt ca atunci termina Mara scoala si trebuie sa stea cu fetele. Dupa vacanta va pleca iar acasa, nu-i ca ramane la noi asa cum a stat mama.Ea pleca de doua ori pe an (de Craciun si in august) cate doua-trei saptamani.Asa ca vom avea doua luni in care vom fi doar noi, singurei. Sa vedem cum vom reusi sa ne descurcam intre fete, scoli si munci. Adevarul e ca la situatia care o vom avea noi dupa Paste, nici mama nu ar fi putut sa ne ajute, ca la ora la care vom avea noi nevoie de cineva ea era la munca...Trebuie sa supravietuim doua luni, pana incepe vacanta si vine socrella la noi. Report
March 27, 201214 yr comment_139295 Sar-na da nu merita ca-i obraznic ,a bulit nazbocu' si acum e pedepsit Mna! Ci sa-i fac daca nu ma asculta si tzopaie pe pat?! Asa-i trebe ' Al tau ai putut sa-l pedepsesti ca intelege ca a facut o traznaie... da' lu' Mara la un an si ceva ce sa-i faci? Fata vedea ca mama trage cantarul de sub pat si se cantareste, asa ca s-a gandit si ea sa se cantareasca, doar ca a folosit laptopul (care era pus bine, tot sub pat). Cine s-a gandit ca are atata forta? Report
March 27, 201214 yr comment_139296 Sar-na da nu merita ca-i obraznic ,a bulit nazbocu' si acum e pedepsit Mna! Ci sa-i fac daca nu ma asculta si tzopaie pe pat?! Asa-i trebe ' si el? si Bea la fel, se ridica in picioare si fuge si tzopaie prin pat, ca stie ca ne crizam ... si ea rade de nu mai poate! ii place sa ne bage in panica copil cuminte si baba frumoasa vazut-ai?crezi ca Beatrice e cuminte? numai nazbatii face ba da, merita! arata-i jucariile de la Dany, mama lui Beutza Report
March 27, 201214 yr comment_139300 Sar-na da nu merita ca-i obraznic ,a bulit nazbocu' si acum e pedepsit Mna! Ci sa-i fac daca nu ma asculta si tzopaie pe pat?! Asa-i trebe ' Al tau ai putut sa-l pedepsesti ca intelege ca a facut o traznaie... da' lu' Mara la un an si ceva ce sa-i faci? Fata vedea ca mama trage cantarul de sub pat si se cantareste, asa ca s-a gandit si ea sa se cantareasca, doar ca a folosit laptopul (care era pus bine, tot sub pat). Cine s-a gandit ca are atata forta? Sorina , ,ma imprastii de ras!!! Pupam pe Mara cea inventiva !!!! Sa va povestesc ce-i la noi? Poarta de la gradina e legata cu sarma deasupra , ca la balamuc arata , dar d-ra a invatzat sa o deschida. Daca vede ca n-are success cu iesitu' afara se pune-n koor pe aleea si se joaca cu griblura , adica o arunca-n iarba. Daca ii spun ca nu-i voie...atunci ma striga: Mama ? Elela am....si baga cate un pumn de pietricele-n gura! Sau... Am o scula de plastic cu care se fac gauri in pamant pt rasaduri...asa-i place!!!! Ma striga: Mama? kom , Elela abet ( Elena arbeitet) si face frate la gauri cu tampenia aia pe unde apuca: in usturoi , in ceapa...strica TOT. Cand o cert , zice: Mama! Elela abet!!!! Report
March 27, 201214 yr comment_139302 Sar-na da nu merita ca-i obraznic ,a bulit nazbocu' si acum e pedepsit Mna! Ci sa-i fac daca nu ma asculta si tzopaie pe pat?! Asa-i trebe ' "nazbocu" s-ar traduce notebook-ul?!?! Si nu mai merge reparat?!?! OF! Al tau ai putut sa-l pedepsesti ca intelege ca a facut o traznaie... da' lu' Mara la un an si ceva ce sa-i faci? Fata vedea ca mama trage cantarul de sub pat si se cantareste, asa ca s-a gandit si ea sa se cantareasca, doar ca a folosit laptopul (care era pus bine, tot sub pat). Cine s-a gandit ca are atata forta? A patit ceva laptopul?!?! Daca nu, este clar trebuie schimbat locul! Pe mine m-a distrat faza, dar pe tine nu prea cred. Report
March 27, 201214 yr comment_139303 Sar-na da nu merita ca-i obraznic ,a bulit nazbocu' si acum e pedepsit Mna! Ci sa-i fac daca nu ma asculta si tzopaie pe pat?! Asa-i trebe ' si el? si Bea la fel, se ridica in picioare si fuge si tzopaie prin pat, ca stie ca ne crizam ... si ea rade de nu mai poate! ii place sa ne bage in panica copil cuminte si baba frumoasa vazut-ai?crezi ca Beatrice e cuminte? numai nazbatii face ba da, merita! arata-i jucariile de la Dany, mama lui Beutza Stii cum se spune acum: copilul se educa si baba se duce la infrumusetare! Report
March 27, 201214 yr comment_139305 Maii is grabita rau din cauza de huni flamanzi Zoazo'!!!! pateuri cu foietaj,sos de rosii cu oregano' cilli,cascaval si mezelic Io-s topita dupa astea si am si bere In rest supa de rosii si ostropel de pui cu piure... Report
March 27, 201214 yr comment_139307 Sorina , ,ma imprastii de ras!!! Pupam pe Mara cea inventiva !!!! Sa va povestesc ce-i la noi? Poarta de la gradina e legata cu sarma deasupra , ca la balamuc arata , dar d-ra a invatzat sa o deschida. Daca vede ca n-are success cu iesitu' afara se pune-n koor pe aleea si se joaca cu griblura , adica o arunca-n iarba. Daca ii spun ca nu-i voie...atunci ma striga: Mama ? Elela am....si baga cate un pumn de pietricele-n gura! Sau... Am o scula de plastic cu care se fac gauri in pamant pt rasaduri...asa-i place!!!! Ma striga: Mama? kom , Elela abet ( Elena arbeitet) si face frate la gauri cu tampenia aia pe unde apuca: in usturoi , in ceapa...strica TOT. Cand o cert , zice: Mama! Elela abet!!!! Nu te imprastia... stai sa vezi de cate altele sunt capabili...Deja vad ca e inventiva si Elena, nu o sa-ti fie usor...Si, ma rog, de ce certi fata? Te ajuta in gradina... ce ai curaj sa zici ca nu o face? Brava, Elena!Sa o pupacesti din partea mea! A patit ceva laptopul?!?! Daca nu, este clar trebuie schimbat locul! Pe mine m-a distrat faza, dar pe tine nu prea cred. Nuuuu, nu s-a mai putut face nimic. Calculatorul era bun, doar ca se sparsese ecranul, asa ca am recuperat informatiile de pe el si l-am aruncat.Culmea e ca alesesem acel loc pt ca ma gandeam ca e sigur. Tot la fel si Mara topaia intr-una in pat, asa ca m-am gandit ca nu e la indemana ei acolo. Nici in ziua de azi nu reusesc sa-mi dau seama cum a facut sa-l scoata de acolo.Eu am intrat in camera exact sa o vad calare pe laptop. Era asa de fericita, si-mi explica ce ou a facut ea. Initial de la usa nu vedeam pe ce sta, chiar am zis ca e pe cantar. Doar cand am vazut-o ca a inceput sa sara in sus m-am dus la ea, mai mult sa o opresc sa nu se dezechilibreze si sa cada. Atunci mi-am dat seama pe ce topaia ea...Ce sa-i zici? Ce sa-i faci? Imi venea sa o mananc cu fulgi cu tot. Report
March 27, 201214 yr comment_139311 Maii is grabita rau din cauza de huni flamanzi Zoazo'!!!! pateuri cu foietaj,sos de rosii cu oregano' cilli,cascaval si mezelic Io-s topita dupa astea si am si bere In rest supa de rosii si ostropel de pui cu piure... Uite! Fata aista vine cu ispite din astea pe la noi! Pai se poate asa ceva! Report
March 27, 201214 yr comment_139314 Sa va povestesc ce-i la noi? Poarta de la gradina e legata cu sarma deasupra , ca la balamuc arata , dar d-ra a invatzat sa o deschida. Daca vede ca n-are success cu iesitu' afara se pune-n koor pe aleea si se joaca cu griblura , adica o arunca-n iarba. Daca ii spun ca nu-i voie...atunci ma striga: Mama ? Elela am....si baga cate un pumn de pietricele-n gura! Sau... Am o scula de plastic cu care se fac gauri in pamant pt rasaduri...asa-i place!!!! Ma striga: Mama? kom , Elela abet ( Elena arbeitet) si face frate la gauri cu tampenia aia pe unde apuca: in usturoi , in ceapa...strica TOT. Cand o cert , zice: Mama! Elela abet!!!!Pupam Elena cea inventiva si bilingva! Report
March 27, 201214 yr comment_139316 Al tau ai putut sa-l pedepsesti ca intelege ca a facut o traznaie... da' lu' Mara la un an si ceva ce sa-i faci? Fata vedea ca mama trage cantarul de sub pat si se cantareste, asa ca s-a gandit si ea sa se cantareasca, doar ca a folosit laptopul (care era pus bine, tot sub pat). Cine s-a gandit ca are atata forta?Copiii te surprind mereu! Ei vad tot si apuca tot, indiferent ca-i in varful casei sau in fundul patului..... Report
March 27, 201214 yr comment_139319 Uite! Fata aista vine cu ispite din astea pe la noi! Pai se poate asa ceva!Daaaa, se poate. Ca e la han! Sar'na pentru tratatie, Geany! Report
March 27, 201214 yr comment_139322 Uite! Fata aista vine cu ispite din astea pe la noi! Pai se poate asa ceva!Daaaa, se poate. Ca e la han! Sar'na pentru tratatie, Geany! Nu sa puoate! Dati-mi bre una dupa ceafa ,sa-mi revin ca meret' Ca anu' ista nu am patit niciodata in viata vietilor mele,nu ma apuc de slabit nu am nici un gand si bobinez la maxim deci e jale cu J mare,tre sa fac ceva in privinta asta...poate maine (in fiecare zi spun ca de maine gata ) Report
March 27, 201214 yr comment_139323 Sa va povestesc ce-i la noi? Poarta de la gradina e legata cu sarma deasupra , ca la balamuc arata , dar d-ra a invatzat sa o deschida. Daca vede ca n-are success cu iesitu' afara se pune-n koor pe aleea si se joaca cu griblura , adica o arunca-n iarba. Daca ii spun ca nu-i voie...atunci ma striga: Mama ? Elela am....si baga cate un pumn de pietricele-n gura! Sau... Am o scula de plastic cu care se fac gauri in pamant pt rasaduri...asa-i place!!!! Ma striga: Mama? kom , Elela abet ( Elena arbeitet) si face frate la gauri cu tampenia aia pe unde apuca: in usturoi , in ceapa...strica TOT. Cand o cert , zice: Mama! Elela abet!!!! Copiii astia sunt plini de idei nastrusnice!Am un nepot si cand era mic ii placea sa bage in gura nisip si sa-l molfaie. Elena ta cu pietricele. Alex al meu cand era mic si-a dat un tub de crema de ras pe el, ca sa-si faca frectie cum a vazut la buni. Aveam un caine lup, care il adora pe Alex si el manca din castronul cainelui chiar daca ii dadeam intai lui Alex sa manance si dupa aceea cainelui, cainele se dadea la o parte si il lasa pe el sau se baga la el in cotet si de cele mai multe ori catelul iesea sa-i faca lui loc si ramanea langa cotet sa-l pazeasca. Report
March 27, 201214 yr comment_139325 Nu sa puoate! Dati-mi bre una dupa ceafa ,sa-mi revin ca meret' Ca anu' ista nu am patit niciodata in viata vietilor mele,nu ma apuc de slabit nu am nici un gand si bobinez la maxim deci e jale cu J mare,tre sa fac ceva in privinta asta...poate maine (in fiecare zi spun ca de maine gata ) Pai hai, ca te asteptam pe podium la defilat, deci, ce mai stai! Report
March 27, 201214 yr comment_139339 Multumesc Sorina, esti draguta! pofta buna sa ai (ce papi?) Am papat carnita de purcelus la gratar cu muraturi de la tata meu... buuuuneeee rauuu! Report
March 27, 201214 yr comment_139346 Buna ziua la tot hanul! Stiti voi ce se intampla cand pisica nu-i acasa...tragi la han! Nu stiu de ce sa ma plang si eu mai intai, ca dor n-am tras la han de bine...trag o dusca sa mai uit de frig, de oboseala, pfoaiiii, ce ma fac eu cu ora asta ca stau toata noaptea de vorba cu legitimu' si dimineatza nu m-as da trezitaaaa. M-am sculat cu niste cearcane de ai fi zis, vazandu-ma, ca am baut pana-n zori; nu am putut manca nimic fiindca era prea de dimineata, la serviciu ma ia ba cu foame, ba cu somn, imi venea sa strig in gura mare "Vreau sa dorm" si daca nu am facut-o era pentru ca oricum nu ma auzea nimeni.Am shef surd si orb si...vorba aia, Daca va intalniti cumva cu cel care mi-a furat sorele rugati-l impetuos sa mi-l aduca inapoi ca ma dor toate madularele, pliz!Pupici moleshiti la tot hanul, bine ca macar plec ospatata, poate ma culc pe brazda,la tara sau poate gasesc un motiv sa nu ma mai duc, dar ce te faci cu legitimu' e-ntr-o verva de nedescris! Vrea sa termine rapid cu treburile din curte fiindca s-a deschis sezonul la scrumbie si tre' sa bage si el coada...l-am auzit planuind cu fiica mea ca ma rapeste de Florii si ma duce la munte, sa vad daca se tine de plan. Report
March 27, 201214 yr comment_139352 Vreau si eu leurda! Aici nu se gaseste.. Oana, ia uite ce am gasit pe net http://condimenteweb.ro/condimente/leurda-c90 Poate ai noroc (eu am gasit leustean sub numele de lovage ) multumesc Report
March 27, 201214 yr comment_139355 Gela draga...hodina placuta si bun venit la clubul celor cu lacune la somn ...dar remediem tovarasi...ma duc mintenash sa fac o siestutza..o siestulina sau cum s-o mai zice... Report
March 27, 201214 yr comment_139358 Si eu vreau o siesta... in schimb trebuie sa plec sa-mi iau pitica de la autobuz. Garantat nu am nici o sansa la siesta dupa ce vin fetele acasa.Asa ca ma bucur pt siesta voastra... Am fugit! Report
March 27, 201214 yr comment_139361 Maii is grabita rau din cauza de huni flamanzi Zoazo'!!!! pateuri cu foietaj,sos de rosii cu oregano' cilli,cascaval si mezelic Io-s topita dupa astea si am si bere In rest supa de rosii si ostropel de pui cu piure...Cica sa mai incapi in fuste...te ingrasi din privit, la naiba!Bine ca am si eu bere,ca altfel...! Report
March 27, 201214 yr comment_139364 Am venit cu pozici!!Din 500 de poze am selectat cateva, daca era sa facem la orice spectacol, la orice atractie ,aveam peste 2000 de poze , asa ca , am lasat-o mai moale cu pozicile... Am stat 3 zile la Disney, am fost in 3 parcuri, ne-am distrat f mult, fetele au fost in extaz mai tot timpul, am mancat de toate, doar eram in vacanta! Am stat la coada pentru orice caracter ca sa facem poze, nu aveam scapare din cauza fetelor, vroiau sa faca poze cu ele.In orice parc al Disney-ului sunt restaurante bune, fast food (noi nu suntem cu asa ceva) au diferite masinute, animalute zburatoare,pt toate varstele. Au spectacole f f f f impresinant de frumoase- cu actori foarte buni, filme 3D, terenuri de joaca cat mai colorate si sofisticate,magazine, trenulete, rollacoster-ere, toate caracterele din desene animate care poti face poze cu ele...etc si amd...nu-ti ajunge o zi intreaga sa le faci pe toate inr-un parc, un parc este foarte imens. poza cu castelul printeselor castelul ,seara, dupa spectacol.. concerte.. Am asistat la American Idol poze cu caractere.. ziua lui Bebe.. la spectacol, am avut primele locruri din fata fetele adormite cu jucariile cumparate de la parcruri la hotel, mami obosita, fetele inca cu energie la colorat.. Report
March 27, 201214 yr comment_139366 Oana, Sunteti o famile de frumosi, ce mai! Si pentru ca tot mi-e foame si ma abtin, plec de aici ca sa nu pap fetele, Doamne cat is de gingase!Sa fiti sanatosi cu totii!Pupaceala, pupaceala, pupaceala, sa ajunga la toti! Report
March 27, 201214 yr comment_139367 Gela draga...hodina placuta si bun venit la clubul celor cu lacune la somn ...dar remediem tovarasi...ma duc mintenash sa fac o siestutza..o siestulina sau cum s-o mai zice...Las ca nici eu nu am mai plecat si legitimu'ramane la tara la noapte.Dar nu ma culc acum de teama ca la noapte iar nu dorm...poate daca nu am cu cine sa mai vorbesc, ma odihnesc si eu...hodina placuta! Report
March 27, 201214 yr comment_139368 Oana, Sunteti o famile de frumosi, ce mai! Si pentru ca tot mi-e foame si ma abtin, plec de aici ca sa nu pap fetele, Doamne cat is de gingase!Sa fiti sanatosi cu totii!Pupaceala, pupaceala, pupaceala, sa ajunga la toti! multumesc de complimete Acum am vazut ca ai blog , am rasfoit si eu putin, arata foarte bine! Felicitari! Report