March 29, 201214 yr comment_139726 Hello, hello!io-s acasa azi, supraveghez niste meseriasi la treaba. Sorina, ce fel de tort ii faci, monti? Mutti, la mine-n targ la Tom Taylor nu-s decat haine ptr 15-20 ani, tricouri, blugi si-n general carpisoare. Cred ca am si eu un hanorac. moatzo , la noi sunt toate marimile......mie-mi plac cum arata. Ma gandesc la calitate.....eu am o singura camasa de la TT , al meu tot asa....asa ca nu stiu...ale noastre sunt bune , le avem de ani de zile , sa fie intamplare? a, nu, nu-i vorba de marime, ca eu port 36 e vorba de stil, parca nu prea mi se potriveste, eu sunt mai spre clasic. mi-am amintit ca am si o camasa cadrilata, am luat-o ptr un meci de fotbal, cand a venit Steaua la Buzau. iote, aveam si nr, ca jucatorii pe tricou cam in genul asta sunt, n-am vazut sacouri, fuste, rochii, mai de cucoane, asa si eu nu prea port genul asta. Report
March 29, 201214 yr comment_139727 'neata. la noi e soare acum, cu toate ca era ud pe jos dimineata. jurnal de bicicleta: inca am nevoie de manusi dimineata, dar nu ma plang. ma bucur ca am traseu bun si aer curat. azi n-a mai fost asa de greu jurnal de copila tunsa: e incantata de freza cea noua si de timpul scutit dimineata. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Foxxy, din toate cele servite de tine imi place de nu mai pot tigaia aceea, cu continut cu tot. am infulecat o felie mare, sar'na https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif sorina, sa-ti traiasca verisoara chiar asa, ce tort i-ai facut? mutti, 2ut va trimit niste energie de la mine, ca eu vad ca anul asta m-am adaptat mai usor la ora schimbata. de obicei imi era tare grau. acum ma frec bine la ochi atunci cand nu vor sa se deschida si parca nu mai e asa de greu. Report
March 29, 201214 yr comment_139732 Prognoza nu e prea buna http://vremea.ido.ro/Bacau.htm Merge, este asa si asa, trebuie sa faca omul un drum pana la Bacau, cu treaba nu de placere, dar vroia totusi sa stie cum este vremea. Multumesc mult! Report
March 29, 201214 yr comment_139738 Hello, hello!io-s acasa azi, supraveghez niste meseriasi la treaba. Sorina, ce fel de tort ii faci, monti? Mutti, la mine-n targ la Tom Taylor nu-s decat haine ptr 15-20 ani, tricouri, blugi si-n general carpisoare. Cred ca am si eu un hanorac. moatzo , la noi sunt toate marimile......mie-mi plac cum arata. Ma gandesc la calitate.....eu am o singura camasa de la TT , al meu tot asa....asa ca nu stiu...ale noastre sunt bune , le avem de ani de zile , sa fie intamplare? Mutti, eu am TT si se comporta foarte bine, camasi,pantaloni, tricouri,colanti ,toate rezista.Calitatea e buna, eu iau si pt mine si pt al meu.Mie imi place de ei ca gasesc la barbati S ca sa-i vina sotului. Report
March 29, 201214 yr comment_139739 Sorina spor la tort, sa-ti iasa cum vrei tu si sa-ti traiasca verisoara, 18 ani, este o varsta minunata! Saru' mana! Sorina, ce fel de tort ii faci, monti? Da, ca sa pot manca si eu... pai se poate altfel?Si pe ala care l-am facut duminica (am mancat in deplasare) tot monti il facui. Adica ce, eu stau in bucatarie de una singura si dupa aia la masa sa ma uit la ei cum baga ca spartii? Nu se esixta! jurnal de bicicleta: inca am nevoie de manusi dimineata, dar nu ma plang. ma bucur ca am traseu bun si aer curat. azi n-a mai fost asa de greu jurnal de copila tunsa: e incantata de freza cea noua si de timpul scutit dimineata. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif sorina, sa-ti traiasca verisoara chiar asa, ce tort i-ai facut? Brava! Folosestele cu incredere daca ai nevoie.Trebuie sa o tund si eu cat mai repede pe Mara. Aseara am facut blatul pufos al Rodicai, iar azi mai am de facut mousse-ul de afine si asamblarea. Si gata cu tortul!La cel de duminica nu am reusit sa fac nici o poza ca au tabarat hunii pe el si in 5 min nu a mai ramas nimic. Sper sa-l trag in poza pe asta de azi... Ia sa ma duc eu sa ma mai apuc de ceva treaba prin casa, ca pana acum am stat in curte si am pus tara la cale cu vecina. Report
March 29, 201214 yr comment_139760 Prognoza nu e prea buna http://vremea.ido.ro/Bacau.htm Merge, este asa si asa, trebuie sa faca omul un drum pana la Bacau, cu treaba nu de placere, dar vroia totusi sa stie cum este vremea. Multumesc mult! Acum e inorat si bate vantul dar e cald,daca se incrunta mai rau iti dau de stire Report
March 29, 201214 yr comment_139763 Prognoza nu e prea buna http://vremea.ido.ro/Bacau.htm Merge, este asa si asa, trebuie sa faca omul un drum pana la Bacau, cu treaba nu de placere, dar vroia totusi sa stie cum este vremea. Multumesc mult! Acum e inorat si bate vantul dar e cald,daca se incrunta mai rau iti dau de stire OK! Tinem legatura (dar nu de patrunjel )! S-ar putea sa ma ia omul si pe mine cu el, dar nu stiu sigur inca. Report
March 29, 201214 yr comment_139769 Ok.tinem legatura de patrunjel sau ce vrei tu Tare bine va sta pe biciclete,eu nu stiu sa merg pe bicicleta Report
March 29, 201214 yr comment_139883 Astazi mi-a fost in vizita admiratoarea blogului meu, o persoane f draguta, finuta si am vorbit non-sto, nu ne mai opream, aveam multe de vorbit. Am servit-o cu Gustarele Pretzel cu sunca si cascaval si la cafeluta am avut Chocolate Brùlée, reteta a lui Eataly- o reteta f f f buna, fina, cum imi place mie, se merita sa o incercati si mai ales ca e f f usor de facut. A fost f impresionata de tot ce am facut si i-a placut mult. si dovezile... Voi ce ati mai facut? Report
March 29, 201214 yr comment_139884 Buna seara si de la mine dupa o zi de cacao...Vremea rea si urata, sefu crizat(in basca mea daca il mai inteleg) starea de sanatate proasta,tot cea am trait azi se poate incadra intr-un titlu ce cuprinde cuvintele cheie"agonie" si "extaz".In fine, am supravietuit intre o inmormantare si niste spectacole pentru copii facute cadou scolarilor din niste scoli rurale pe unde fusesem io trimisa luni sa anunt vestea;am fost desemnata sa insotesc trupa prin scoli fiindca am, citez din shefu"o viata mai culturala si ma duc la ansamblu" Asa ca acum sunt vraiste si incep sa ma refac din tandari, daca pot, daca nu , mai e si maine o zi si sper din suflet ca aia sa fie oleac mai roz! Report
March 29, 201214 yr comment_139885 Bonsoir ,les filles! Mai am 2 zile si intru in vacantza!!!! yupyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! Zau ca nu mai pot sa ma trezesc dimineatza! De la 6 la 6 jumate tot ma striga a' meu: Anamaria , vezi ca a sunat ceasul...vezi ca tre' sa te trezesti. Nu pot sa ma urnesc din pat si pace! Azi mi-s si cocosata de sale ca am plivit si sapat in gr4adina ( am dat-o pe Elena vreo 2 ore la vecini si am facut iute-iute treaba , ca daca e acasa, vine sa ma ajute ) Maine am ore pana la 3 , apoi vine Lena la noi sa se joace cu Elena...cica vremea se inrautatzeste de maine...deci oricum in gradina o fi pauza. Vineri am ore numai pana la 10.30!!!! Paradis!!!!! Apoi vin iute acasa si ma apuc de calcat :) Ce fericire! M-am plans prea mult? Sorry.... Ma bucur pt tine ca intri in vacanta +1, si eu ma trezesc cu greu dimineata, imi da desteptarea Jasu la ora 7:30 dimineata, inainte la 6 ma trezea , acum e mai bine Sa pui poze cu gradina... Pupici! Report
March 29, 201214 yr comment_139886 Saluut! Ma duc sa fac bagajul, ca vineri plec iar la Braila.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif Drum bun si sa te intorci cu bine! Sa ai vreme frumoasa! Report
March 29, 201214 yr comment_139887 'neata la fetele frumoase!Azi am de facut un tort pt verisoara mea mai mica. Implineste 18 ani. Asa ca in seara asta se merge in vizeta.Va pupacesc! Va urez o zi exceptional de frumoasa! si unde-s pozele? Report
March 29, 201214 yr comment_139888 'neata. la noi e soare acum, cu toate ca era ud pe jos dimineata. jurnal de bicicleta: inca am nevoie de manusi dimineata, dar nu ma plang. ma bucur ca am traseu bun si aer curat. azi n-a mai fost asa de greu jurnal de copila tunsa: e incantata de freza cea noua si de timpul scutit dimineata. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif si eu tund fetele la rotund mai scurtut, ca cea mare tot zice sa o tund, nui plac camele sau sa-i rpind parul in coada...Fain ca mergi cu bicicleta, tine-o tot asa! Report
March 29, 201214 yr comment_139889 Hello, hello!io-s acasa azi, supraveghez niste meseriasi la treaba. Sorina, ce fel de tort ii faci, monti? Mutti, la mine-n targ la Tom Taylor nu-s decat haine ptr 15-20 ani, tricouri, blugi si-n general carpisoare. Cred ca am si eu un hanorac. moatzo , la noi sunt toate marimile......mie-mi plac cum arata. Ma gandesc la calitate.....eu am o singura camasa de la TT , al meu tot asa....asa ca nu stiu...ale noastre sunt bune , le avem de ani de zile , sa fie intamplare? Mutti, eu am TT si se comporta foarte bine, camasi,pantaloni, tricouri,colanti ,toate rezista.Calitatea e buna, eu iau si pt mine si pt al meu.Mie imi place de ei ca gasesc la barbati S ca sa-i vina sotului. Ioana draga ce mai faci tu? Chiar ma intrebam de cum nu mai intri la han?!! Pupici!! Report
March 29, 201214 yr comment_139890 Buna seara si de la mine dupa o zi de cacao...Vremea rea si urata, sefu crizat(in basca mea daca il mai inteleg) starea de sanatate proasta,tot cea am trait azi se poate incadra intr-un titlu ce cuprinde cuvintele cheie"agonie" si "extaz".In fine, am supravietuit intre o inmormantare si niste spectacole pentru copii facute cadou scolarilor din niste scoli rurale pe unde fusesem io trimisa luni sa anunt vestea;am fost desemnata sa insotesc trupa prin scoli fiindca am, citez din shefu"o viata mai culturala si ma duc la ansamblu" Asa ca acum sunt vraiste si incep sa ma refac din tandari, daca pot, daca nu , mai e si maine o zi si sper din suflet ca aia sa fie oleac mai roz! Wow !! cate activitati ai !! Bafta!! si sper sa fie mai buna ziua de maine Pupici!! Report
March 29, 201214 yr comment_139893 Buna seara si de la mine dupa o zi de cacao...Vremea rea si urata, sefu crizat(in basca mea daca il mai inteleg) starea de sanatate proasta,tot cea am trait azi se poate incadra intr-un titlu ce cuprinde cuvintele cheie"agonie" si "extaz".In fine, am supravietuit intre o inmormantare si niste spectacole pentru copii facute cadou scolarilor din niste scoli rurale pe unde fusesem io trimisa luni sa anunt vestea;am fost desemnata sa insotesc trupa prin scoli fiindca am, citez din shefu"o viata mai culturala si ma duc la ansamblu" Asa ca acum sunt vraiste si incep sa ma refac din tandari, daca pot, daca nu , mai e si maine o zi si sper din suflet ca aia sa fie oleac mai roz! Wow !! cate activitati ai !! Bafta!! si sper sa fie mai buna ziua de maine Pupici!!Am avut munci, Oana...ce sa fac daca am viata culturala Uite acum mi-a mai trecut uitandu-ma la niste poze cu pici draguti intalniti pe traseul spectacolului.Dar am vazut si copilasi foarte saraci care stateau lipiti de peretei si se uitau cu jind la colegii lor mai bine imbracati pe care i-am antrenat in spectacol pana la urma, ce mila mi-a fost de ei, aveau niste ochi tristi!...Uite niste pozici,nu ca ar fi reusite,dar stiu ca iti plac pozele cu copii. Report
March 29, 201214 yr comment_139895 Astazi mi-a fost in vizita admiratoarea blogului meu, o persoane f draguta, finuta si am vorbit non-sto, nu ne mai opream, aveam multe de vorbit. Am servit-o cu Gustarele Pretzel cu sunca si cascaval si la cafeluta am avut Chocolate Brùlée, reteta a lui Eataly- o reteta f f f buna, fina, cum imi place mie, se merita sa o incercati si mai ales ca e f f usor de facut. A fost f impresionata de tot ce am facut si i-a placut mult. si dovezile... Voi ce ati mai facut?Eu nu vazusem postul tau; cand am scris eu cred ca scriai si tu postul asta...imi place mult ce ai facut, te felicit pentru intalnire, suna foarte frumos! Report
March 30, 201214 yr comment_139914 Buna dimineata, tuturor! Gela, mai stai si tu linistita, poate s-or mai potoli durerile. Lasa-i si pe altii sa umble fleaura, tu ai umblat destul!Oana, e bine ca te-ai mai destins ai ai avut musafiri cu care ai avut ce vorbi. Si, la bunatatile pe care le pregatesti mataluta, era si greu sa nu fie impresionata tantea cu pricina! Mie mi-e somn, e innorat pe aici, da' ceva mai caldut - 10 grade erau la ora 7. Sa vedem cum o fi mai incolo. Ma apuc de rasfoit niste hartogarii, nu inainte de-a lasa cate ceva pe-aici: Astept sa vina ora 4, ca sa spal putinica. Am de spalat ceva rufe - o parte azi, altele maine. Tot maine merem si la film, ar trebui sa duca jupanu' masina in service.... sa vedem daca si ce reusim sa facem.O zi frumoasa si un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti! Report
March 30, 201214 yr comment_139926 Buna dimineata! Oana ma bucur de intalnirea pe care ai avut-o arata minunat ce ai prgatit,Gela ce poze frumoase cu copii,Fox ca de obicei ne imbii cu bunatati La noi e frig si ploua,bub' e liber asa ca stam cuminti pe-acasa Un sf. de saptamana cat mai placut tuturor va urez! Report
March 30, 201214 yr comment_139933 Buna dimineata! Foxxy, ca intotdeauna a adus bunatati, am luat cate ceva, ca o vrabiutza si ma duc la lucru. Chiar daca este mai rece afara si bate vantul, eu va urez din tot sufletul o zi frumoasa si senina si asa cum v-o doriti voi! Si un sfarsit de saptamana si mai frumos si mai senin! Oana, sa-ti fie de bine intalneala si hmmm! ce bunatati ai facut tu acolo! Gelutza, se rezolva toate pana la urma si tu stii cu sigurantza sa depasesti situatiile neplacute, "doamna profesoara", iti sta tare bine intre copiii si sigur ei ti-au mai inseninat putin ziua! Geany, sa-mi spui cand se opreste ploaia si daca se indreapta putin vremea, oricum plecarea maine este dupa ora pranzului. Pupici! Si de la mine niste chec aparitiv a la Zoazorica! Report
March 30, 201214 yr comment_139942 buna dimineata. la noi ploua/ninge https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif asa ca azi nu scriu in jurnalul de bicicleta, ca n-am ce cand am deschis ochii de dimineata era mai intunecat, era si ud pe jos, dar nu vedeam nici o opreliste in asta. eu viteaza: tot cu bicileta merg si azi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleep.gif si atunci a dat o rafala mare de vant si a inceput ninsoarea. na' mitzo, biciclisto! mai ai curaj? n-am mai avut https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif asa ca acum sunt cu masina si afara ploua. macar nu mai ninge. stiu ca e necesara ploaia, dar parca putea sa fie mai cald... Oana, eu sufar cand vad pozele cu brule-ul de cioco:( las' ca mai e putin si-l fac si eu. pana atunci iau de la tine, ca aici, la han, e voie orice mai iau si de pe la Foxxy si ma declar multumita ...Dar am vazut si copilasi foarte saraci care stateau lipiti de peretei si se uitau cu jind la colegii lor mai bine imbracati pe care i-am antrenat in spectacol pana la urma, ce mila mi-a fost de ei, aveau niste ochi tristi!...gelutza, ai asa o inima mare. sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate pupaturi la toata gasca. va doresc o zi frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
March 30, 201214 yr comment_139943 Buna dimineataVai ce poze faine, Oana, Gelutza, Giorgiana!La Iasi ploua in continuare si e o vreme de facut bani si numarat copiii . Beau un pahar mare de apa si ma bag la lucru, sa aveti o vinere usoara si un weekend superb! Report