Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Neatza, bate vantul dar e senin. Sper sa se imbunatateasca ziua ca azi tot timpul nu-mi gasesc lucruri, zici ca se ascund de mine!! :floare:

si unde-s pozele?

Ai rabdare ca vor veni si pozele mai tarzior un pic... pana una alta, uite o anteprima:

post-133-13330902496428_thumb.jpg

Am avut munci, Oana...ce sa fac daca am viata culturala :-*

Uite acum mi-a mai trecut uitandu-ma la niste poze cu pici draguti intalniti pe traseul spectacolului.Dar am vazut si copilasi foarte saraci care stateau lipiti de peretei si se uitau cu jind la colegii lor mai bine imbracati pe care i-am antrenat in spectacol pana la urma, ce mila mi-a fost de ei, aveau niste ochi tristi!...

Brava Gelutza! Acum, ce sa-i faci, daca ai viata culturala? :floare:

Stai cateva zile un pic mai linistita si poate vei reusi sa-ti revii.

O zi frumoasa si un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti! :wacko:

Multumim, la fel si domniei dumneavoastra!

Buna dimineata!

Si de la mine niste chec aparitiv a la Zoazorica!

Ce fain arata! Cred ca am sa ajung cat de curand sa-l fac si pe asta...

buna dimineata. la noi ploua/ninge

Imi pare rau! Da' lasa ca de acum incolo tot vei avea parte de zile frumoase in bicicleta. :read2:

La Iasi ploua in continuare si e o vreme de facut bani si numarat copiii :D .

Beau un pahar mare de apa si ma bag la lucru, sa aveti o vinere usoara si un weekend superb!

Bani n-am, copii mi-am propus sa nu mai fac... cine stie, poate nu vine ploaia si la mine.

Spor la treaba!

Neatza, bate vantul dar e senin. Sper sa se imbunatateasca ziua ca azi tot timpul nu-mi gasesc lucruri, zici ca se ascund de mine!! :floare:

Eu trebuie sa ma duc sa rascolesc in acte, ca de cand cu mutatul nu prea am mai avut grija de ele si acum imi trebuiesc cateva dosare... vai si-amar de mine! Sper sa le gasesc si sa le pun in ordine cat mai rapid, ca daca nu sunt probleme grele pt mine.

Va pupacesc si va urez o zi insorita si la propriu si la figurat!

hello, hello!

si la mine-i nor, da' parca nu-i prea frig.

tot in renovari si meseriasi ma scald, da' termin eu!

am schimbat niste pamant pe la flori, acuma ma tin de oameni sa termine azi. mai stau un pic si le dau sa manance, sa vezi dupa aia chef la ei!

duminica am iar niste musafiri, musai sa ma incadrez in planificare.

un we glorios va urez, cic-ar sa fie nor si cam rece!

ptiii ce bine arata, sorina!!! mi-nu-nat! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Neatza la doamne. Eu aseara am avut premiera la cavaler...si am ajuns dupa 24h acasa...a inceput la 19h, plus ca ieri am avut animatie muzicala cu copii de dim, si sedinta dupa masa, asa ca acum sunt in acea pozitie cunoscuta sub numele de cefalo-rectala ( aka cu capu-n c..)

dar tre sa-mi dau un sut ca la 13h30 iar am animatie cu copilasi de scoala primara si tre sa fiu musai in forma.

in rest , va doresc un wend placut, cat se poate de insorit si nevantos.

diseara vine si copila acasa pe wend hurrra.

Oana si Gela , bravo pentru activitati si poze. Moatzo succes(uri) la gatit. ti-ai luat rochia cea ochita?

Hazel, n-am inteles daca numeri bani si faci copii sau invers pe timp de ploaie...dar la mine nu se pune ca ...e soare :floare:.

Gianinooo, ce mai faca ochiosu'? ceva buline???

mai intre eu pe aici sa va citesc printre pcaturi.

tot in renovari si meseriasi ma scald, da' termin eu!

am schimbat niste pamant pe la flori, acuma ma tin de oameni sa termine azi. mai stau un pic si le dau sa manance, sa vezi dupa aia chef la ei!

duminica am iar niste musafiri, musai sa ma incadrez in planificare.

Spor la impins de la spate, atunci! Si o duminica placuta alaturi de invitatii tai!

ptiii ce bine arata, sorina!!! mi-nu-nat! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Nu-i prea frumos el, ca se vede ca nu am avut chef de decorat, da' de buuuun, a fost fooooaaaarteeeee bun! A mai ramas putin tare din el si bine-inteles ca a ramas la ele, ca parca in dimineata asta as fi devorat o bucatica. Bine ca-i la ele!

N-am avut ce face si am dat pagina in urma, si am balit la bunatatile puse de Foxy. Am fugit pe ultima pagina inapoi si am dat de minunatia de tort a sorinei!

Mai beau un pahar mare de apa si ma duc la munci inapoi!

Gelutza, eu am doi copii, asa ca ii numar, si stau la servici sa fac bani :floare:)

Moatzo succes(uri) la gatit. ti-ai luat rochia cea ochita?

hi, hi, succes total, un sarafan si-o rochie.

Stella, ce-nseamna animatie cu copiii?

Sorina, tu esti cofetarul familiei, bravos! V-ati distrat bine? ai facut vorbele cu nepoatele?

Boni, daca nu mai exersezi cu bicla in we, luni iar faci febra :floare:

Gela, tu ai activitati cu minorii, ca Stella. Cat de implicata esti in toate!

Am descarcat pozele de ieri, asa ca va servesc cu un tort aniversar...

Sorinel, ia pune tu, mama, neste cantitati si "instructiuni" si ce mai trebe ca sa se numeasca "reteta"

Sorina, tu esti cofetarul familiei, bravos! V-ati distrat bine? ai facut vorbele cu nepoatele?

Pai, sa stii, ca asa e! Le-am invatat cam rasfatate. De fapt pe verisoarele mele tot noi le-am crescut pt o perioada de cativa ani buni, asa ca sunt ca si fetele mele.

Si da, s-au oferit voluntar, nu a trebuit sa le intreb eu nimic. A fost de ajuns sa le explic despre ce e vorba si au sarit toate trei (matusa si verisoarele) cu gura pe mine. Care cum va putea in cele doua luni vor veni sa stea cu fetele.

M-as bucura sa fie asa. Saptamana viitoare de joi pana marti fetele mele au vacanta de Paste, asa ca Patty oricum venea sa stea cu ele. Si cand munceam inainte in zilele de vacanta, asa de peste an, ea a venit mereu sa stea cu ele.

Si acum sa ma laud cu fetele mele...

post-133-1333093155743_thumb.jpg

post-133-13330931811254_thumb.jpg

post-133-13330932076695_thumb.jpg

post-133-13330932269418_thumb.jpg

Moatzo, se numesc *ateliere de descoperire*

http://www.osr.ch/page.asp?pageid=34

si sunt clase de scoala primara de cate 20-25 elevi,care "descopera" grupuri de instrumente..de explu acum sunt corzile...o vioara , o viola( moa) un violoncel, un contrabas si harpa. clasa se imparte in 5 grupuri de 3-4-5 elevi, depinde de numarul lor, si fac pe rand *turul* celor 5 instrumente, le explicam cum se tine arcusul, si instrumentul, si ii invatam sa "cante corzi libere*..dupa ce au facut turul, au o mica pauza ( biscuiti si un suc, spalat pe maini) si apoi cu totii impreuna ( 5 muzicisti si o clasa de copii) facem rand pe rand cu fiecare un mic *concert* de 5 minute...aka noi cantam o piesa, si ei ne acompaniaza cantand corzi libere ( fara melodie, e doar un acompaniament ritmic daca vrei). Asta le da o idee despre ce e un instrument, si unii isi descopera *pasiuni* . in general cam o treime din copii fac deja un instrument in timpul liber, in general chitara, sau pian, vioara sau percutie :)

Sorinel, ia pune tu, mama, neste cantitati si "instructiuni" si ce mai trebe ca sa se numeasca "reteta"

Vine, vine, da ' mai pe seara ca acusica as avea ceva treaba si eu stau aici, cu voi de vorba, in loc sa ma duc sa rascolesc hartoagele... :)

Asa ca va pupacesc si fug la treaba!

Buna dimineata (la mine nu e prea buna, e frig, ploua si colac peste pupaza s-a luat gazul, deci s-a oprit centrala, deci mi-e frig de numa...). In rest, toate bune, bine ca e vineri, deseara merg iar la zumba si acolo sigur ma si incalzesc ma si binedispun.

Moatzo, spor la trebi, pune si tu o pozica-dpua, sa-ti vedem noile achizitii (pe tine, bineinteles).

Stella, ce faina mi se pare treaba asta cu copiii, pacat ca la noi n-am auzit de asa ceva (chiar povesteam cu sotul meu ca fiica-mea invata la scoala teorie muzicala, note, masuri, solfegii, dar nu le pune niciodata sa asculte ceva, sa-i familiarizeze cu muzica clasica, cel putin pana acum ).

Sorina, foarte fain tortul,(ah, ce pofta mi-e de un dulce), foarte faina familia ta, cu fete, cu nepoate, ce bine ca sunteti aproape unii de altii.

Geluta, cum mai esti dupa atata alergatura? Macar in weekend te hodini si tu otzara?

Pai, sa stii, ca asa e! Le-am invatat cam rasfatate. De fapt pe verisoarele mele tot noi le-am crescut pt o perioada de cativa ani buni, asa ca sunt ca si fetele mele.

Si da, s-au oferit voluntar, nu a trebuit sa le intreb eu nimic. A fost de ajuns sa le explic despre ce e vorba si au sarit toate trei (matusa si verisoarele) cu gura pe mine. Care cum va putea in cele doua luni vor veni sa stea cu fetele.

M-as bucura sa fie asa. Saptamana viitoare de joi pana marti fetele mele au vacanta de Paste, asa ca Patty oricum venea sa stea cu ele. Si cand munceam inainte in zilele de vacanta, asa de peste an, ea a venit mereu sa stea cu ele.

Si acum sa ma laud cu fetele mele...

O mamica cu 4 copilasi. O familie frumoasa si vesela. Imi place tare mult de voi! :)

Se reface, am taiat coltul desprins dupa ce s-a vindecat carnea de dedesubt. Arata urat unghia asa ciuntita dar nu mai doare si o sa se refaca incet incet.

Gianinooo, ce mai faca ochiosu'? ceva buline???

Stelino! :-* Bub' e liber azi de la gradi'(asa are in fiecare ultima vineri din luna ,doamna cerc pedagogic)

Sorina fain tort :)

Eu am facut tarta lui Any cu cuiburi de mai multe feluri de dulceata (gutui,portocale si gref rosu,capsuni si caise)

Tare simpla si buna ,va servesc si pe voi!

post-405-13330954241952_thumb.jpg

ioi, zerda. cand te citesc mi se increteste pielea pe mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif dar ma bucur ca ti-e bine.

sorina, frumoase si vesele sunteti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif pot sa-ti zic ceva? da' nu te superi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

asa, cu parul mai lung, nu mai este asa de interesanta "grizoneala". pe scurt de tot arata altfel. ti-ar sta mai bine cu culoare in par...

Sorina, arata bine tortul si chiar este aspectuos si daca a fost si gustos, atunci este OK! Pup dulce toate fetele frumoase ,si mici si mari! :)

Geany si tarta ta cu dulceatza arata bine si merge dupa checul meu aperitiv! :-*

Moatza, spor la treburi, ca sigur ai mare nevoie! :)

Zerda, pupam fata, ca sa treaca degetul mai repede! :)

Stella, cred ca ti-a facut placere sa participi la atelierele cu copiii!

Si apropos de familiarizarea copiiilor cu muzica clasica, la Alex la scoala i-a dus pana acum de doua ori la spectacole de Opera si el, personal, a fost foarte incantat.

Dar nu stiu daca fac multe scoli treaba asta. Ieri de exemplu, au avut un atelier numint "radio book", copiii care au talent l-a citit, recitat au fost inregistrati, ca intr-un studio radio, pe CD-uri si s-a pregatit cateva zile pentru asta si imi povestea ca s-a emotionat putin la inceput, dar dupa aceea totul a iesit cum a vrut el.

A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!!

A venit vacantza, cu trenul din Frantza!

Sa te bucuri pe deplin de vacantza!

La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza.

Annamaria, profita din plin. aici abia de miercuri incep la scoali .

eu o sa am 4 zile libere( aici vinerea mare e libera, si lunea de Paste la fel.)

A venit vacantza, cu trenul din Frantza!

Sa te bucuri pe deplin de vacantza!

La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza.

Da da da! Si maroiu' se duce cu dirigintele la Marasesti,alta zi la vivariu ,muzeu,apoi un proect la revista scolii destia,bub idem are :-*

Sa stii ca a dat soarele dupa ploaie si e frig momentan :)