Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Si acum salut si eu hanul si mai bine sa fac urari pentru saptamana viitoare, ca de maine cine stie pe unde ma mai poarta pasii, ma astept la fel de fel de"trimiteri", azi am participat la o manifestare in sprijinul copiilor autisti. Am venit acasa plina de frig, am gatit, am prajiturit, cornurit, sa ma ierte DD. dar am fost sora drumurilor saptamana trecuta si nu m-am rasfatat deloc, acum am si de rezerva pentru vreo doo zile ca sa fiu sigura ca nu sunt nevoita sa pap cartofi prajiti, nu ca nu mi-ar place dar nu avem voie de la dr.

Nu am reusit sa citesc tot din urma, sper sa nu mai fie niciun bolnavior si toata lumea a petrecut un week. de poveste, Geany, nu ma bate stella daca zic"jos clopul", mama tot mamam ramane, te-a rasfatat, nu gluma!

Mi-e dor sa stau la taclale cu voi, dar sunt in pom si pomu-n hair :) nu am terminat curatenia in nicio casa si duminica e ziua onomastica a sotului si nici planuri n-am facut fiindca trasesem eu ceva cu urechea, dar vad ca nu am primit anuntul oficial si daca s-o fi modificat planul trebuie sa ma pregatesc de musafiri si nici un meniu nu am schitat, o sa fac un gratar mare cat inima mea si niste aperitive cu peste si-un tort de post si gata! Macar de s-ar indrepta mai repede vremea ca nu mai suport degringolada asta atmosferica!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana faina, dar faina rau si calda cat cuprinde!

Multumesc frumos fetelor, intr-adevar sunt norocoasa, am copii buni!

Daniella, cand o sa creasca Beutza mare o sa-ti aduca un baiat acasa, si o sa fie si el copilul tau:)

Eu am un baiat si o fata, dar si prietena si prietenul sunt tot copii mei, si deocamdata am 4. Cand vor avea ei copii, o sa am mai multi :)

Si eu iubesc frenzii copiilor mult de tot si cred ca si ei pe mine; :) abia ii astept pe toti de Paste, ei fac toate sarbatorile la noi, copiii mei nu au lipsit de acasa la nicio sarbatoare!

Eu azi am taiat porcul, asa s-a nimerit ca in preajma Pastelui sa taiem porcul, dar vremea a fost aproape ca la Craciun :tongue3:

Am facut carnati, caltabosi si bineinteles am mancat sorici

post-1233-13333141124325_thumb.jpg

post-1233-13333141297001_thumb.jpg

post-1233-13333141476834_thumb.jpg

Geany ,La multi ani tatalui tau

Multa sanatate si bucurii :tongue3: :tongue3:

Frumos ati petrecut in familie

Hazel ,La multi ani!!!

Sa te bucuri de cadou, tare frumos :-*

N-am apucat sa va citesc inca dar va doresc de acu o saptamana cat mai buna

La Multi Ani cu intarziere Hazel, sanatate si tot ce-ti doresti.

lili, m-a omorat incet aici, cainele lui Pavlov e nimic langa mine aici :tongue3:

Buna dimineata

Va multumesc pentru urari, sa vi se intoarca inapoi inzecit si sa fiti fericite alaturi de cei dragi voua!

Geany inca o data la multi ani tatalui tau, ce frumos se joaca ei acolo :tongue3:

Gata weekendul, gata distractia, inapoi la munca si la dieta! Am deschis pagina fara sa-mi activez scutul anti poze si am dat cu ochii in bunatatile puse de Geany si De Lili. Awwww man!!! Ma duc sa beau un mare pahar de apa!

Va urez o saptamana buna si cu spor in tot ce va propuneti, cu soare, primavara, floricele si pasarele!

post-114-13333366951826_thumb.jpg

Am deschis pagina fara sa-mi activez scutul anti poze si am dat cu ochii in bunatatile puse de Geany si De Lili. Awwww man!!! Ma duc sa beau un mare pahar de apa!

Awww ca bine zici Hazel! Si eu am facut la fel!

Multumesc tuturor! Si ziua buna! :-*

Fox iti aduc deseara mancare rece sala' de vinete cred ca si o visinata :tongue3:

Ce destrabalare pe capu' meu. :tongue3: Da' cu ce ocaziune imi aduci mie???? :-*

Am vazut pozele de la petrecerea tatitanului!!!!! Se pare ca v-ati simtit destul de bine...... :-* :-* Bravo voua!

Neatza la han...moama Foxulino ce vrenica ai fost...eu ieri am siestat la greu, pe la 8h seara am picat pana pe la 23h30, si la 1 am luat-o de la cap cu dormitul pana dim la 8h

dar eram ko total...acum e deja mai roza viata. azi le fac sparanghel, niste verdeata ( foile alea verzi...bietola) branzeturi, salamuri, sunca alea alea...si inghetata..eu am spectacol de la 15h-20h asa ca mai lejer.

Gianino, deci incepe sezonul de bairamuri...sa va traiasca sarbatoritul.

Vrednica pe naiba! Pan' la urma, ieri am facut o crema de zahar ars si-o prajitura adunata de jupan de la scarbiciu (a cersit el reteta de la cineva de pe aici!!!!!!! Nu mi-a venit sa cred! :-*).

Rufe n-am mai spalat, ca inca nu erau uscate celelalte si n-aveam unde sa le-nsir. Cre' ca diseara bag una bucata masinuta, cand ajung acasa.

Altceva... ieri, pe ploaie, jupanu'-cel-cu-dureri-de-cap m-a scos afara, in ploaie, fin' ca vroia cacao cu lapte (si io vroiam crema de zahar ars, da' asta nu se contorizeaza, da? :-*). Noroc ca aveam gluga la purtator. E drept ca mai mult taraia, altfel nu ieseam din bloc! Si piata e la 3 minute.... :tongue3:

Pe seara am facut o crema de zahar ars. Si gata ziua! :tongue3:

Hi hi! Vin sa ma laud (sa-mi fie rusine) :tongue3:

Ia ce mi-a cadonat mami meu :-*

Papucei ortopedici pt. blugi..

Si o fustita frumoasa care imi sta tari ghini' e din raiat elasticizat in cline...o addorr!!

Vin cu impresii de la ziua lui papa' :-*

Felicitari pentru cadoiae si sa le folosesti cu maaaaaaare placere! :tongue3:

Si acum salut si eu hanul si mai bine sa fac urari pentru saptamana viitoare, ca de maine cine stie pe unde ma mai poarta pasii, ma astept la fel de fel de"trimiteri", azi am participat la o manifestare in sprijinul copiilor autisti. Am venit acasa plina de frig, am gatit, am prajiturit, cornurit, sa ma ierte DD. dar am fost sora drumurilor saptamana trecuta si nu m-am rasfatat deloc, acum am si de rezerva pentru vreo doo zile ca sa fiu sigura ca nu sunt nevoita sa pap cartofi prajiti, nu ca nu mi-ar place dar nu avem voie de la dr.

Nu am reusit sa citesc tot din urma, sper sa nu mai fie niciun bolnavior si toata lumea a petrecut un week. de poveste, Geany, nu ma bate stella daca zic"jos clopul", mama tot mamam ramane, te-a rasfatat, nu gluma!

Mi-e dor sa stau la taclale cu voi, dar sunt in pom si pomu-n hair :tongue3: nu am terminat curatenia in nicio casa si duminica e ziua onomastica a sotului si nici planuri n-am facut fiindca trasesem eu ceva cu urechea, dar vad ca nu am primit anuntul oficial si daca s-o fi modificat planul trebuie sa ma pregatesc de musafiri si nici un meniu nu am schitat, o sa fac un gratar mare cat inima mea si niste aperitive cu peste si-un tort de post si gata! Macar de s-ar indrepta mai repede vremea ca nu mai suport degringolada asta atmosferica!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana faina, dar faina rau si calda cat cuprinde!

Iar muncesti la greu....... :tongue3:

Eu azi am taiat porcul, asa s-a nimerit ca in preajma Pastelui sa taiem porcul, dar vremea a fost aproape ca la Craciun :tongue3:

Am facut carnati, caltabosi si bineinteles am mancat sorici

Da' si mieeeeeeeee!!!!! :tongue3: Macar o bucatica de soric, ceva..... :-*

Multumesc tuturor! Si ziua buna! :-*

Fox iti aduc deseara mancare rece sala' de vinete cred ca si o visinata :tongue3:

Ce destrabalare pe capu' meu. :tongue3: Da' cu ce ocaziune imi aduci mie???? :-*

Am vazut pozele de la petrecerea tatitanului!!!!! Se pare ca v-ati simtit destul de bine...... :-* :-* Bravo voua!

Iete asa ca mi-e drag de tine :-*

Buna dimineata tuturor! La noi e soare dar tare frig!

Bub' merge azi cu duoamna' in parc,maroiu' e in escursie' B) iar eu...hm,hm! tineti-va bine...am trecut la pascutul oficial de primavaraa!! :cheers:

..........................................................................

:( :crying: :((

Buna dimineata tuturor! La noi e soare dar tare frig!

Bub' merge azi cu duoamna' in parc,maroiu' e in escursie' :( iar eu...hm,hm! tineti-va bine...am trecut la pascutul oficial de primavaraa!! :cheers:

..........................................................................

B) :crying: :((

'Neata si de la mine!

Si pe aici e ger! 2 grade erau la ora 8. Cand am iesit din bloc, am inghetat instant!!!!!!! B) Trebe un ceai cald, ca altfel nu-i a buna!!!

post-46-13333494787006_thumb.jpeg

Si pentru Geany, cu dedicatie:

post-46-1333349450093_thumb.jpg

Buna dimineata,

Imi pare rau ca nu pot sa va servesc live cum se spune , ca mai am sorici destul.E asa de fraged .Da cea mai buna a fost pomana porcului :crying:

Eu am pozat o parte din carnati si cartabosi, au iesit destui ,si azi o sa fac jumerile , vai de abia astept si o sa le dau prin masina de tocat,le fac pasta de jumeri.Porcul a avut in jur de 140 kg si l-am facut juma -jumi cu ai mei, mai corect e invers ,adica ei l-au facut juma-jumi cu noi.

De, mama tot mama ramane :((

Off, da frig mai e!!!

Eu sunt la munca ,si sunt obosita si n-am chef de nimic si e luni :cheers:

Geany, sa-ti traiasca tatutzul multi ani sanatos! Sa va fie de bine mancarurile si dixtractia! Sa te bucuri de cadouri, sa le porti sanatoasa! Misto sa te duci la ziua lui tata si sa primesti asa cadoriseala, brava mami de Geany!

Salutare la tot hanul! Va doresc o saptamana minunata si insorita!

Merci de tratatii, dar eu nu vad nik, nici la oftalmolog nu am ajuns inca ... :cheers: Servesc doar ceai de la Foxyy si niste ridichi de luna! :(( Mai am o saptamana de supliciu :crying:

Gata weekendul, gata distractia, inapoi la munca si la dieta! Am deschis pagina fara sa-mi activez scutul anti poze si am dat cu ochii in bunatatile puse de Geany si De Lili. Awwww man!!! Ma duc sa beau un mare pahar de apa!

Hazelina, de o vreme tot te aud cu paharul cu apa! Sanatate curata! dar tii post doar cu apa :cheers:, sau vreo dieta?

Mai intai va invit pe balcon...

Asta miroase tare fain nush' ce soi e..

Asta e gardenie. E superb mirosul!!!!!! Iar floricica e incantatoare! :crying:

Vreau si euuu!!!!!!! :((

+1! Merg in jardiniere afara foxulina? Ma gandesc in mod serios la oferta ta, de a ma ajuta la gradinarit, oare vii duminica dimineata (pe la 10-11 cand vrei tu, ma ofer si sa vin sa te iau cu masina) la mine, sa ne punem pe treaba? sau sambata? ce zici? numai sa am timp sa cumpar cele necesare? ce tb sa cumpar eu pt 15 jardinere, facem o lista de necesar? Am jardinierele de piatra fara fund, puse pe dale in curte, oare trebuie sa iau niste ghivece de plastic pe care sa le pun in cofrajul de piatra? sau merge sa punem pamantul direct in ele? ma gandesc ca de la udat + ploi sa nu curga siroaie cu pamant prin toata curtea? oare cum ar trebui wsa facem? valeu ce impiedicata sunt ... :cheers:

si gardeniile cum tb luate? rasaduri, seminte? ce altceva? mai punem si alte flori? as vrea si in micuta gradinuta, printre trandafiri sa mai plantam ceva, ce ar merge?

de platit nu platesc bine, doar plata in natura, ori comanzi si eu execut, ori facem si de un gratar. Ma gandesc sa iau si un gratarel mai pricopsit de curte, dar nici la ala nu ma pricep de care, ma ajutati cu ceva sfaturi? oare sa iau electrici si iarna sa mearga si pe terasa, ar fi o idee?