Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Oana, fata aseara a fost cu frendu' la un spectacol de step-dance ...azi a invatat toata ziua, si acum e invitata la restaurant de fam frendului, ca serbeaza o aniversare in fam.

asa ca ...:) ne-am conversat intens la micul dejun si la masa de pranz :),

maine eu am spectacol de la 15hla 20h si ea pleaca la fac ...asa ca o sa ne intersectam la masa de pranz :)

in rest azi am siestat la greu, am *gradinarit* oleac de tot, am stat la soare oleaca, am citit, m-am lalait pe net...si iaca a trecut si sambata

bine ca totusi v-ati mai intersectat :thumleft:

Dani, felicitari!! Bravo!! Tine-o tot asa! In cat timp ai slabit?

Tati a slabit 11 kg intr-o luna si 2 zile, mai are 5 kg de slabit :thumleft: Eu ma fac de rusine...tot la cele kg am ramas de slabit... :)

Arata f bine praji! Vreau si eu reteta! Te rog!

Ma bucur ca Bea e mai bine, pup la ea!

Am slabit 4,7 kg in 12 zile, dintre care 3,8 kg in prima saptamana. Daca pun la socoteala ca vreo 2 kg tot oscilam in sus si in jos, tot am dat jos aproape 3 kg dintre acelea de nu le mai dadeam nicicum jos de 2 ani, de cand am fost insarcinata. Asa ca sunt happy, dar totusi simt nevoia sa mai dau 8-10 kg jos, sa vedem cum as putea sa reusesc performanta asta :) Deja am inceput sa am pofte ...

Tati vostru tine Atkins parca, nu? Eu nu as putea 2 luni numai carnet, sunt terminata in special fara legume. Si branza imi da tarcoale rau la cap, dar rezist...

Vad ca tu te tii tare pe dulciuri! Bravo tie ca te poti mentine, mancand asa.

Ma uit daca e vreu topic de cheesecake-uri, daca nu revin si iti dau reteta aici. E foarte simplu de facut, stii ca la mine rapid si bun e mama succesului, pe langa natural si sanatos ... . Nimic greu in a implini toate cele 4 conditii ... :)

Bravo!! tine-te de cura! nu renunta! ai sa poti!!

Acum daca mai pap ceva dulce, mai reununt la paine si la altele...vreau sa slabesc si eu...

Pupici!

'Mna seara la tot poporu'! :thumleft: Si noapte buna. E trecut de 1 noaptea, asa ca ma pregatesc si io de nani dupa o zi destul de incarcata.

Am fost la film (detalii la topicul cinefililor), apoi am sosit acasa singura (jupanu' s-a dus cu baietii la beuta) si am trecut la treaba - am trantit un bors de rata clasa-ntai, am facut si friptura (din chept si copane), am pregatit si sosul Mayei de visine (astea le aveam deja in frigider, iar afinele din congelator nu mi s-au lipit de deste, desi am scurmat putel pe-acolo), alaturi de ceapa rosie cu prune uscate (n-am gasit prune proaspete si cum uscaturi mai aveam in casa, le-am scos la interval, ca sa le termin).

Borsu' a fiert multisor, da' intr-un final s-a inmuiat carnita. Las oala pe aragaz pana maine, n-am nici un chef sa trancan cu ape reci in chiuveta pana s-o raci continutu'. La friptana ma duc acusi sa inchid. Si o las si pe aia la interval, ca pic de somn.

Am avut un gand de-a face crema de zahar ars, da' n-am avut loc de rata. Poate-oi face maine. Sau, fac vreo tarta.... Sau nu fac nica si gata! :D Sa vedem ce si cum.

Azi am pus si rufele negre la spalat, am umplut uscatorul (si vorbim de-o hardughie barosana), am pus camasile jupanului pe umesase, sa se usuce mai frumos, lenjeria am atarnat-o pe usi (am si 2 uscatoare de atarnat pe usa), acu' astept sa vad cand s-or usca, sa le pot spala si pe alea albe (am vreo 2 masini si din astea). Dupa aia urmeaza alea ros'.... Apoi o iau de la capat cu adunatu' lor la haine murdare. :)

Cam atat, pentru moment. Somn usor tuturor! :)

post-46-13332323856852_thumb.jpg

post-46-13332323985294_thumb.jpg

Ce harnicuta!! Suna tare bine ce ai facut! :)

Moatzo, se numesc *ateliere de descoperire*

Stella, e foarte frumos ceea ce faceti.Toata admiratia! :thumleft:

Copii-s foarte incantati.Anul acesta copii de 5 ani fac laborator de muzica, anul trecut au cantat pe scena unui teatru cu un qvintet, iar prima intalnire cu un instrument muzical "live" au avut-o in primul an de gradi.Dovada, cu dedicatie!

Vai ce incantare, eu sunt topita dupa violonisti, am si eu unul de ocazie,dar a ta m-a topit,pup violonista mica si pe masa care a avut placerea sa o faca, citat :) !

Ce harnicuta!! Suna tare bine ce ai facut! :thumleft:

Oanaaa, dar tu ce mai bucataresti ca mi-e dor de cratita ta! :)

Am ajuns la tara, sunt fericita, nu mi-au degerat rosiile in solar, le-am mangaiat si pozat ca pe niste eroaie! :thumleft:

Sa va fac cinste cu ceva dulce de bucurie, vreti?

V-am spus ca ieri am facut multe si de toate ca sa imi scot parleala...

Prajitura cu crema de branza si zmeurici...

post-1400-13333814124318_thumb.jpg

Oanaaa, dar tu ce mai bucataresti ca mi-e dor de cratita ta! :D

Eu am facut un bors de pui, friptura de vita la cuptor si tarta cu visine. Lene mare sa le pozez :thumleft: Mai stau in banca mea pana de Paste :), dar mai vad...

Vad ca esti destul de ocupata si pe drumuri si la bucatarie, astept si poze cu ce mai gatesti :)

Te pup!!

Am ajuns la tara, sunt fericita, nu mi-au degerat rosiile in solar, le-am mangaiat si pozat ca pe niste eroaie! :)

Sa va fac cinste cu ceva dulce de bucurie, vreti?

V-am spus ca ieri am facut multe si de toate ca sa imi scot parleala...

Prajitura cu crema de branza si zmeurici...

post-1400-13333814124318_thumb.jpg

Noroc ca am tarta cu visine facuta ca salivam la prajiturile tale :thumleft:

Geany, f frumoas aprezentare!! Multumesc :thumleft: Masa plina, cu multe bunataturi, Bub si bunicu , fericiti, nu gluma!! Nu mai zic de cadourile primite, imi place f f f f mult fusta, si mie imi plac fustite de genul ala :) Sa te bucuri de cadouri!

Hazel, bafta la baut apa! :D ...adica la dieta..

Etaly, Manu e o scumpa si foare finuta! Multa sanatate!

Lili, deja se simt sarbatorile din pozele tale cu taierea porcului si nu mai zic de bunataturile facut :)

Eu pe aici...nimic deosebit...e luni si urasc asta :)

Oanaaa, dar tu ce mai bucataresti ca mi-e dor de cratita ta! :D

Eu am facut un bors de pui, friptura de vita la cuptor si tarta cu visine. Lene mare sa le pozez :thumleft: Mai stau in banca mea pana de Paste :D, dar mai vad...

Vad ca esti destul de ocupata si pe drumuri si la bucatarie, astept si poze cu ce mai gatesti :)

Te pup!!

Pai, ma lupt cu mortaciunile cocosesti :) din ladoaie, dar nu am gatit ceva elaborat fiindca nu a fost timp, am pus la ce gatim si uite si niste cornuri cu sunca, tot de ieri, azi pauza !

post-1400-13333822498658_thumb.jpg

Multumesc Oana! :thumleft:

Geluta arata superb prajitura! De revista!!! :)

Pai io numai cu revista in mana stau:)))))))))))))))))))))))))

Pfoaaa, cat e ceasul si eu vreau salata de ton in seara asta, muica, e aproape opt si eu nu am papat!

La naiba, merit net pe paine! :thumleft:

Am fugitttt la o salata faina!

Seara buna tuturor, mai vin la P.C. dar lucrez, nu stiu daca mai am timp de beut la han, cred ca imi fierb vin sa ma incalzesc cu totul!

:) :) :D

Gela, serios, arata super fain prajitura ta!

:) :) :D

Gela, serios, arata super fain prajitura ta!

Ma bucur ca va place,este foarte, foarte buna, dar nu am putut sa o tai mai fain deoarece erau blaturile prea proaspete, le-am facut si le-am umplut imediat ca muream de pofta. Fetele mi-au facut diploma de merit pe PC-ul de la munca astazi, pentru prajiturit!

Salutare!

Am trecut sa va salut!Bueyy, nu ma pot invata cu ora asta nouadeloc!Da' deloc! Azi dimineata n-am auzit ceasul, si-n loc de 4:30 m-am trezit la 5:15, ora la care deja trebuia sa fiu imbracata!Nu va spun ce viteza am bagat! in juma' de ora ieseam pe usa!Uuufff!Tare nasol e!

Pup Manu frumoasa si concentrata!

Gelutza, ma oftici!Da' tot te pup si pe tine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Eu azi am taiat porcul,

Predam legatura de la Brasov la Timisoara

Eu azi am taiat porcul :thumleft:

post-1316-13333931066913_thumb.jpg

post-1316-13333929893189_thumb.jpg

alegeti vreo bucata frageda si proaspata (calda inca)

post-1316-13333930049324_thumb.jpg

si un gratarel?

post-1316-13333930479179_thumb.jpg

Predau legatura dar nustiu in ce zona :) Sa vedem cine urmeaza dar sa nu va mirati ptr ca ''Vara poate fi ca Iarna'' :)

Tiiiiiiiiii, iar nu vad pozele :), Cerra draga , sa va fie di ghini :)

Multumesc frumos!

Ehee, aburite lentilele? :thumleft:

Nu vad pozele :thumleft: da' simt miros de soric proaspat.. si-as jumuli vreo 2 metri patrati, asa pentru inceput. As putea manca soric... sa-mi fie rau si dupa aia sa ma apuc iar de mancat!

De la mine de pe front, nu prea multe noutati, decat ca si-a facut fiu'meu primul cucui in frunte... aseara alerga ca bezmeticul si a intrat in coliziune directa cu un stalp de piatra, cum era primul, el a inceput sa planga, eu am incercat sa-l calmez, n-am reusit asa ca m-am apucat si eu de plans cu el... ce tare mi-s:))

In rest, va citesc zilnic, scriu cand si cand, ca de obicei. La multi ani sarbatoritilor de saptamana trecuta si de saptamana asta si cea viitoare si tot asa:) Merg sa pun o foto la bubuleti cu fiu-meu de la piscina de astazi:)

Leidiz end gentalmens...va pupez!

:) , am ras cu pofta!! :)

chiar ca arata ca din reviste!

Salutare!

Am trecut sa va salut!Bueyy, nu ma pot invata cu ora asta nouadeloc!Da' deloc! Azi dimineata n-am auzit ceasul, si-n loc de 4:30 m-am trezit la 5:15, ora la care deja trebuia sa fiu imbracata!Nu va spun ce viteza am bagat! in juma' de ora ieseam pe usa!Uuufff!Tare nasol e!

Pup Manu frumoasa si concentrata!

Gelutza, ma oftici!Da' tot te pup si pe tine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Ofof, mai Zoazo ce sa patesti tu! Eu mai tot timpul sunt intarziata dimineata, ca vreau sa mai stau 5 min in pat si se fac 20 min :) Urasc trezitul dimineata :thumleft:

sa mai treci pe la noi

Pupici!!

Eu azi am taiat porcul,

Predam legatura de la Brasov la Timisoara

Eu azi am taiat porcul :thumleft:

post-1316-13333931066913_thumb.jpg

post-1316-13333929893189_thumb.jpg

alegeti vreo bucata frageda si proaspata (calda inca)

post-1316-13333930049324_thumb.jpg

si un gratarel?

post-1316-13333930479179_thumb.jpg

Predau legatura dar nustiu in ce zona :) Sa vedem cine urmeaza dar sa nu va mirati ptr ca ''Vara poate fi ca Iarna'' :)

sa va fie de bine!!