April 3, 201214 yr comment_140851 Manu va multumeste tuturor! Lili sa-ti traiasca feciorul, din poza as zice ca seamana cu tine.Nu?Da, seamana cu mine Mi-am adus aminte de o intamplare de cand era in clasa 1I-a pus doamna invatatoare sa povesteasca cu cine seamana si ce au luat de la parinti , parti bune si parti rele.Si cand a venit randul lui Cristi sa povesteasca a zis scurt:Eu sunt frumos ca mama si econom ca tata Ne-a povestit invatatoarea razand cat de scurt a fost Cristi in descriere.Na, uite cum imi mai aduc aminte cate ceva de cand erau mici Report
April 3, 201214 yr comment_140855 Foxyy, sa va traiasca bucatarasul ,sa creasca mare si sa aduca multe bucurii.Daniella ,nu o sa fii batrana deloc la 58 de ani, Eu am un var care are un copil de 13 ani si un nepot de 3 ani de la fata mai mare si el are 60 de ani. Pe asta mic l-a facut la batranete ca asa s-a nimerit si e bine mersi. Report
April 3, 201214 yr comment_140859 Foxyy, sa va traiasca bucatarasul ,sa creasca mare si sa aduca multe bucurii.Daniella ,nu o sa fii batrana deloc la 58 de ani, Eu am un var care are un copil de 13 ani si un nepot de 3 ani de la fata mai mare si el are 60 de ani. Pe asta mic l-a facut la batranete ca asa s-a nimerit si e bine mersi.Saru'mana de urari! La fel si voua va dorim! Am o vaga banuiala ca si copilull il tine tinerel pe varul tau...... Ma refer la cel de 13 ani. Avand copii, vrei-nu vrei, te mentii si tu tanar! Report
April 3, 201214 yr comment_140863 Foxyy, sa va traiasca bucatarasul ,sa creasca mare si sa aduca multe bucurii.Daniella ,nu o sa fii batrana deloc la 58 de ani, Eu am un var care are un copil de 13 ani si un nepot de 3 ani de la fata mai mare si el are 60 de ani. Pe asta mic l-a facut la batranete ca asa s-a nimerit si e bine mersi.Saru'mana de urari! La fel si voua va dorim! Am o vaga banuiala ca si copilull il tine tinerel pe varul tau...... Ma refer la cel de 13 ani. Avand copii, vrei-nu vrei, te mentii si tu tanar! Da , il alearga prin curte si se joaca cu el mai ceva ca la 20 de ani.Si de il doare ceva nu-i refuza nimic smecherului mic Report
April 3, 201214 yr comment_140871 Arata f bine praji! Vreau si eu reteta! Te rog!Oana, iarta-ma ca nu am reusit pana acum. Am pus reteta aici:https://forum.artaculinara.ro/topic/3730-cheesecake/Sa stii ca e buna rau de tot, abia astept sa ma scap de dieta sa o gust si eu Multumesc ca ti-ai facut timp sa scrii reteta. Pupici! Report
April 3, 201214 yr comment_140878 Lili sa-ti traiasca baiatul...serie buna aia din 92 , si fiimea face 20 in mai tauroaica.Foxulino, am citit si admirat maiestria copchilotului.O zi faina tuturor...ma duc acusa la o mica siesta , ca peste 2h plec la munci o seara faina tuturor. la mine e doamna care calca, si mare fericire pe mine...dupa aia am doar sa le pun la loc Report
April 3, 201214 yr comment_140879 Eu in week-end am fost cu sontul la Bacau, pana la urma, dar a fost foarte obositor. Ieri am stat aproape toata ziulica in pat, nu m-am simtit bine deloc, ameteala, dureri de cap, palpitatii, Of!Daniella, felicitari pentru kg. pierdute si tine-o tot asa! Inca putin si ti-am zis, defilam pe podium. Eu mai am 1 kg. si nu se lasa dus.Dar de ce te-ai simtit rau Giorgi? de la ce sa fie ameteli si palpitatii? vreo fluctuatie de curent la corason (tensiune)?Si la mine merge greu dupa prima saptamana, in 10 zile de abia am mai scapat de 1 kg si ala cu chiu cu vai. Pare ca trebuie sa tin mult si bine sa ma sap de 15 kg! ufff ce greu e, mai ales cand intru pe forum, mi se face o foame maxima! Report
April 3, 201214 yr comment_140880 Lili sa-ti traiasca baiatul...serie buna aia din 92 , si fiimea face 20 in mai tauroaica.Foxulino, am citit si admirat maiestria copchilotului.O zi faina tuturor...ma duc acusa la o mica siesta , ca peste 2h plec la munci o seara faina tuturor. la mine e doamna care calca, si mare fericire pe mine...dupa aia am doar sa le pun la loc invat-o si unde sa le puna si scapi si de partea a doua! tauroaica si eu, deci stiu cu ce se mananca, determinata si incapatanata, cu un dezvoltat spirit al posesiunii, loiala in dragoste si in prietenii + familie/parinti. Report
April 3, 201214 yr comment_140881 Lili sa-ti traiasca baiatul...serie buna aia din 92 , si fiimea face 20 in mai tauroaica.Foxulino, am citit si admirat maiestria copchilotului.O zi faina tuturor...ma duc acusa la o mica siesta , ca peste 2h plec la munci o seara faina tuturor. la mine e doamna care calca, si mare fericire pe mine...dupa aia am doar sa le pun la loc Multumesc Stella,La fel si tie sa va bucure viata si sa fie sanatoasa Chiar ca serie buna ,tot copchii unul si unul Report
April 3, 201214 yr comment_140882 Lili sa-ti traiasca baiatul...serie buna aia din 92 , si fiimea face 20 in mai tauroaica.Foxulino, am citit si admirat maiestria copchilotului.O zi faina tuturor...ma duc acusa la o mica siesta , ca peste 2h plec la munci o seara faina tuturor. la mine e doamna care calca, si mare fericire pe mine...dupa aia am doar sa le pun la loc invat-o si unde sa le puna si scapi si de partea a doua! tauroaica si eu, deci stiu cu ce se mananca, determinata si incapatanata, cu un dezvoltat spirit al posesiunii, loiala in dragoste si in prietenii + familie/parinti.Si eu tot tauroaica Report
April 3, 201214 yr comment_140884 Si eu tot tauroaica!Lili, la multi ani baiatului tau!Multumesc mult Report
April 3, 201214 yr comment_140891 tauroaica si eu, deci stiu cu ce se mananca, determinata si incapatanata, cu un dezvoltat spirit al posesiunii, loiala in dragoste si in prietenii + familie/parinti. Report
April 3, 201214 yr comment_140895 Pai la tauroaice e si Maya, Cara ( Arcadia) si Giorgi parca, sa vina la apel. Felicitari la doamnele tauroaice Report
April 3, 201214 yr comment_140905 Lili sa-ti traiasca baiatul...serie buna aia din 92 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif, si fiimea face 20 in mai https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif tauroaica.Foxulino, am citit si admirat maiestria copchilotului.O zi faina tuturor...ma duc acusa la o mica siesta , ca peste 2h plec la munci https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif o seara faina tuturor. la mine e doamna care calca, si mare fericire pe mine...dupa aia am doar sa le pun la loc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Lili, sa-ti traiasca flacaul!?Tare frumusel!Si deshtept: scurt, precis si la obiect!Ce atata vorbarie?Stellina, sa-ti traiasca si tie frumusetea de tauroaica!Foxyy, gata!De-acu'...NO WAY, JOSE! Pup copchilotu'!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
April 3, 201214 yr comment_140906 Ce de bunatati vad STELLA https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Da o zi buna...eu intre timp am varsat cana cu cafea fierbinte pe mine ,pe patura pe sofa...lichidul sa dus in tapiterie...deci ce fac??? Mama ei de viata cind intri in zona cu episoade de acestea....e naspa rau!!Ca si faptul ca desi iau Mg dorm doar 4 oreCe fac cu canapeaua??????????? Carmen, freaca pata cu apa rece(ar fi trebuit turnata imediat!) si cu orice detergent apoi, dar ff putin! Mai sunt si niste sprayuri pentru tapiterie.Cafeaua nu e pata grea!Pup mult, poate trece stresul! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Si eu te iubesc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
April 3, 201214 yr comment_140913 Sarut mina Zoazorico am frecat pata si am deschis toate ferestrele si am tot mutat' locul faptei' la soare...rezultat se pare ca va fi ok...ourrra!Deci azi m am apucat de spalari nu mai astept persoana care ma ajuta , am cumparat flori, am plantat , am inceput terasele si bucataria de vara....miine incepe capitolul covoarePerdelele s gatate dar mai am musticarele si alte cele.Voi v ati apucat de curatenie? De abia astept sa ma reintilnesc cu tine Zoazorico apar la problemelle romanesti pe 18PUP Report
April 3, 201214 yr comment_140929 tauroaica si eu, deci stiu cu ce se mananca, determinata si incapatanata, cu un dezvoltat spirit al posesiunii, loiala in dragoste si in prietenii + familie/parinti. ei Any draga, le-am amintit numai pe ale bune, doar nu o sa ne stric firma Report
April 3, 201214 yr comment_140930 Pai la tauroaice e si Maya, Cara ( Arcadia) si Giorgi parca, sa vina la apel. Felicitari la doamnele tauroaice de Maya stiu si suntem pe aproape si de ani 29 amandoua parca... , sau parca ea are 27, e mai pice decat mine ... Felicitarile le incepem mai acusi, in 3 saptamani ... Vale pe cat e? Report
April 3, 201214 yr comment_140943 tauroaica si eu, deci stiu cu ce se mananca, determinata si incapatanata, cu un dezvoltat spirit al posesiunii, loiala in dragoste si in prietenii + familie/parinti. ei Any draga, le-am amintit numai pe ale bune, doar nu o sa ne stric firma De aia-mi place mie de tine ! Report
April 3, 201214 yr comment_140946 Venii si eu acum de la pestacol...sunt ko...si maine disde morgen scularea,ca am de facut alea alea...multe si marunte.Daniella, Vale e pe 17 mai. Report
April 4, 201214 yr comment_140955 Buna dimineataFur si eu din bunatatiile lasate de Stella si fug la treabaAzi e ziua baiatului meu, implineste 20 de ani.De dimineata am vrut sa ii fac o poza da n-a fost chip sa stea la foto ca se grabea la servici.Asa ca am facut poza dupa tabloul facut anul trecut cand a terminat liceul. La multi ani, baiatului!! ce frumusel e!! Pupici! Report
April 4, 201214 yr comment_140956 Mi-e foame de mor, am mancat peste si ala nu tine de foame, pfoaaa si e unsprezece, cum naiba sa mananc la ora asta si daca nu, ce ma fac pana la ziua,mare dilema! Pai sunt cele mai dulci ore de a savura orice mancare Report
April 4, 201214 yr comment_140957 Ce de bunatati vad STELLA Da o zi buna...eu intre timp am varsat cana cu cafea fierbinte pe mine ,pe patura pe sofa...lichidul sa dus in tapiterie...deci ce fac??? Mama ei de viata cind intri in zona cu episoade de acestea....e naspa rau!!Ca si faptul ca desi iau Mg dorm doar 4 oreCe fac cu canapeaua??????????? Chiar ca ai avut ceva ghinion in ultima vreme! Relaxeaza-te papa ceva dulce Te bag si pe tine in cercul dulcineelor Pupici! Report
April 4, 201214 yr comment_140958 'neata la han! gata cu ninsorile, iuhuuuu, azi sunt iar calare pe bicicleta pupaturi la tot restul lumii. sa aveti o zi frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Asa te vrem!! Report