Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Nu renunta la vacanteeeeeee!! Doamne! Asta nu!! Faceti-va planuri, documentativa, ca apoi se rezolva. Stiu ca este un pic de stres pana ajungi sa-ti faci tot planul de vacanta, dar se meritaaaaaaaaaa!!

Si noi vrem sa mergem in vacanta, poate in Canada si California, dar mai vedem , ca acum ne facem refinantarea la casa ca a scazut dobanda mult si ne convine :toothy9; , apoi mai vedem cu vacantele...

Pupici!

De renuntat, nu renuntam. Dar vrem sa ne si priasca... :) Zilele astea tre' sa ne hotaram, daca o fi sa mergem undeva in afara tarii, trebuie sa luam beletele de aveon din timp.

Si la mine merge greu dupa prima saptamana, in 10 zile de abia am mai scapat de 1 kg si ala cu chiu cu vai. Pare ca trebuie sa tin mult si bine sa ma sap de 15 kg! ufff ce greu e, mai ales cand intru pe forum, mi se face o foame maxima!

Stim ca poti!! Nu te lasa!!

ma tin tare, Oana! sunt la momentul adevarului: ori e laie, ori balaie!? am de atins un target cu Giorgi, sa urcam pe podium si sa defilam la fashion show! :)

pe mine nu ma mai luati? Hai ca nu mai pap dulce de astazi :toothy9;

:) tu ma faci sa rad! pana cand nu mai mananci dulciuri :) ?

dupa cate cred eu, Oana, dumneata te poti urca pe podium chiar de azi, ca ziceai ca mijlocel ai, doar ai vazut ca rochiile propuse acopera poponeata si bulanele, deci nu ai probleme de defilat ... :) Oricum, daca ai apucat sa spui, acum astept sa vad cate ore te abtii de la dulciuri :)

De renuntat, nu renuntam. Dar vrem sa ne si priasca... :toothy9; Zilele astea tre' sa ne hotaram, daca o fi sa mergem undeva in afara tarii, trebuie sa luam beletele de aveon din timp.

eu te inteleg! ai dreptate, ce conteaza cazarea gratis daca mediul nu e prielnic (imprejurimi, natura, obiective, prieteni etc ... sau in fine acum fiecare ce urmareste in vacanta, insa cazare gratis avem si acs si nu mai dam banii pe avion si apoi obligatii pt cazari ... ). Mai bine renunti la cazare gratis, dar mergi intr-o zona/companie incantatoare ...

Moatzaaaaaa! Moatza nu te vad de cateva zile? Te rog, fuga la raport! Mi-i dor de tine, fata draga!

moatza o avea treaba cu clocitul oualor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Pusa, si mie mi-e dor de tine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

hello, hello!

prea ocupata-s! nu clocesc, bre! :occasion14:

deci: au fost pe rand renovari, munci dupa renovari, musafiri, pregatiri, aniversari de kinderi ajunsi barbati -22 de ani!- sfarsit de luna si de trimestru la toate muncile mele, plus altele - bine ca sunt!

am bagat un ochi ieri, da' numa' 5 min, azi poate-poate reusesc sa vad ce mai faceti.

numai bine tuturor!

Si la mine merge greu dupa prima saptamana, in 10 zile de abia am mai scapat de 1 kg si ala cu chiu cu vai. Pare ca trebuie sa tin mult si bine sa ma sap de 15 kg! ufff ce greu e, mai ales cand intru pe forum, mi se face o foame maxima!

Stim ca poti!! Nu te lasa!!

ma tin tare, Oana! sunt la momentul adevarului: ori e laie, ori balaie!? am de atins un target cu Giorgi, sa urcam pe podium si sa defilam la fashion show! :D

pe mine nu ma mai luati? Hai ca nu mai pap dulce de astazi :occasion14:

:D tu ma faci sa rad! pana cand nu mai mananci dulciuri :D ?

dupa cate cred eu, Oana, dumneata te poti urca pe podium chiar de azi, ca ziceai ca mijlocel ai, doar ai vazut ca rochiile propuse acopera poponeata si bulanele, deci nu ai probleme de defilat ... :D Oricum, daca ai apucat sa spui, acum astept sa vad cate ore te abtii de la dulciuri :D

Ma urc pe podium cu pantaloni, ca sa arat ca am slabit si-mi sta bine :D

Ai dreptate dumneata, greu la mine cu dulciurile, dar vad ca am rezistat jumate de zi, mai vad in continuare...

Nu renunta la vacanteeeeeee!! Doamne! Asta nu!! Faceti-va planuri, documentativa, ca apoi se rezolva. Stiu ca este un pic de stres pana ajungi sa-ti faci tot planul de vacanta, dar se meritaaaaaaaaaa!!

Si noi vrem sa mergem in vacanta, poate in Canada si California, dar mai vedem , ca acum ne facem refinantarea la casa ca a scazut dobanda mult si ne convine :D , apoi mai vedem cu vacantele...

Pupici!

De renuntat, nu renuntam. Dar vrem sa ne si priasca... :D Zilele astea tre' sa ne hotaram, daca o fi sa mergem undeva in afara tarii, trebuie sa luam beletele de aveon din timp.

biletele de avion trebuie luate din timp ca se scumpesc de la zi la zi, eu am patit-o pe pielea mea...am dat cu 200$ in plus ca am asateptat 1 saptamana :occasion14: , ca sa ma decid..

Fetele cu dietetele! Ce fel de fructe am voie sa pap seara? Nu fac nici o dieta stricta, doar mai scad din paine si dulce...

Fetele cu dietetele! Ce fel de fructe am voie sa pap seara? Nu fac nici o dieta stricta, doar mai scad din paine si dulce...

Parerea mea din tot ce am citit de-a lungul timpului:

- daca e regim mai strict, le alegi pe cele cu un continut redus de zahar si bogata in antioxidanti, fibre si vit C: cele mai sarace in glucide si bogate in antioxidanti sunt fructele de padure (coacaze - the best!), lamaie (din care iti faci o limonada neindulcita sau indulcita cu extract de stevie/fructoza),

- cele cu cantitate medie de zaharuri merg si ele: mar, portocala, grepfruit, pepene rosu/galben, caise, capsuni

- daca e o dieta mai lejera orice in afara de cele bogate in zaharuri: banana, struguri, prune, pere, smochine, mandarine.

cantitate maxima zilnica: cat doi pumni de ai tai (adica 2 mere). Altfel, fructele in exces ingrasa (si mai ales sucul sau smoothie), datorita cantitatii mari de fructoza pe care o contin.

Cel mai bine: fructe autohtone de sezon si nu mai mult de volumul a 2 mere /zi, exceptandu-le pe cele din categ. bogate in glucide.

Sper sa iti fie de folos.

hello, hello!

prea ocupata-s! nu clocesc, bre! :occasion14:

deci: au fost pe rand renovari, munci dupa renovari, musafiri, pregatiri, aniversari de kinderi ajunsi barbati -22 de ani!- sfarsit de luna si de trimestru la toate muncile mele, plus altele - bine ca sunt!

am bagat un ochi ieri, da' numa' 5 min, azi poate-poate reusesc sa vad ce mai faceti.

numai bine tuturor!

Sa-ti traiasca feciorul! sa fie sanatos, sa aiba noroc si sa va bucure viata mereu!

Bine ca e doar munca si aglomeratie. In rest le scoatem noi la capat. Spor la treburi!

Ma urc pe podium cu pantaloni, ca sa arat ca am slabit si-mi sta bine :occasion14:

Ai dreptate dumneata, greu la mine cu dulciurile, dar vad ca am rezistat jumate de zi, mai vad in continuare...

asa Oana! hopa sus ca meriti sa faci o defilare!

Astept cu dulciurile alea sa vad cat te mai abtii :D

hello, hello!

prea ocupata-s! nu clocesc, bre! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif

numai bine tuturor!

Si cand te-apuci ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Sa-ti traiasca "barbatelul"! Ca tot copil va fi pentru tine!Sa va bucure si sa va faca bunici! (cum o fi Moatza=bunica?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Woow, what a sexy Granma!!!WooW! Si la cat o stiu eu iubitoare de copii...Tare m-as bucura!)

Alalalt "copil" (Ciupu") ce mai face?

Ha ha! Daa,primise maroiu' un tricou nostim cu o halba din plastic transparent cusut si pe dedesupt se vedea ca si cum era umplut cu bere lichid,dar nu a vrut sa-l poarte chiar o sa-l intreb ce a facut cu el ca tare nostim mai era :lol:

Eu ma intreb de unde scot astia ''studiile'' astea asa de inteligente ,oare le-a trebuit mult sa ajunga la asa o concluzie savanta?! :105:

A durat ceva pana am postat reteta, dar sper sa ma ertati :105:

Am postat astazi [size=3][u][b]Cornete a la Mamasa[/b][/u][/size]

post-1297-13335808015451_thumb.jpg

Nu mai am timp sa citesc ce ati scris, ma cheama fetele afara, o voi face maine in schimb...

Pupici!!

Stii.....dupa zona asta cu evenimente'naspa' ma consolez spunind ca va venii una frumoasa (stii din ciclul'speranta crapa ultima' :105: :lol:

brava Carmen! Ai prins ideea! tine-o tot asa! Este deja o perioada frumoasa pentru tine! O zi minunata incepe chiar azi! :lol:

Bravo Cramen! asa te vrem!!

Eu va multumesc din suflet ca de la voi dragele mele imi i au doza de optimism zilnica

Da, ieri mi a scris agenta care mi a pus chiriasii actualii si zis ca se va ocupa si ea,in plus cadou de pasti de la omulica al meu Plus o seara minunata alaturi de prietennii nostri parizieni care s au instalat in casa lor. A, si mai vreau si eu sa se prinda a cincea gardenie si,si ,si...;covor de margarete bordeaux ca niciodata nu mi s au prins:(

.Astea sunt vestile bune.

Partea mai putin buna este ca ni se reproseaza ca nu am murit!!(se asteapta mostenirea....OUFFFFF!)Uneori chiar mi e greu dar nu mult timp ca am decis sa luam'vitamine'...NA!

Sa astepte !

La multi ani cu realizari si sanatate pt berbantii familiei PUSICA draga!!

post-413-13335995447701_thumb.jpg

sI o zi frumoasa pt toate hangitele ca a mea e deja(m am cintarit am pierdut 1 kg in 4 zile)

Buna dimineata, Carmen bravo pentru vestile bune, alea rele uita-le.

Faini morcovi Oana , i-ai pregatit ptr iepurasul de Paste?

O zi faina si de la mine...azi e o zi mai calma, doar diseara spectacol, vine familia ptr Pastele asta , plus o prietena buna...asa ca wow, de maine is libera pana marti seara....ce bine.

post-16-133360322023_thumb.jpg

post-16-13336032366617_thumb.jpg

post-16-13336032593168_thumb.jpg

post-16-13336032668536_thumb.jpg

Carmen, nici nu stii ce ma bucur ca ai inceput ziua bine, ca ai continuat sa slabesti, ca ai primit cadou de la omulet, ca ai petrecut o frumoasa seara cu prietenii! :105:

Stella, merci de tratatie, eu imi trag capsunile si fructele de padure in fata si incep sa degust ... :lol: .

Vacanta frumoasa si bucatareala placuta de Paste, de musafiri etc...

Tare faine cornetele Oana, brava de idee, de pricepere si de rabdare!