Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Cred ca s-a acumulat oboseala, poate sa fie si o carenta de vitamine si minerale, ca tot a venit primavara. Cu corasonul nu am nimic, ca l-am controlat si tensiunea o am mult prea mica si nici asa nu este bine, deci fara cafeaua de dimineata nu pot trai.

Multumesc pentru grija! Sanatate la toate hangitele!

No, bun! atunci baga la greu verzituri de primavarasi poate un supliment de minerale si vitamine pe baze naturale, propolis, ceai verde, echinacea, chestii de astea... E si astenia de primavara, aud la toata lumea! ... si frigul asta, care ni s-a intors dupa doua saptamani de soare si caldura ... ce bine am dus-o ...eheh ... mie mi-e frig intr-una acum ... Sanatate multa! Tu esti vesela si optimistaasa ca o sa iti revii repede! :rolleyes:

Foxy, faptul ca aveti cazarea conteaza mult zic eu (dar de ce nu vreti sa mergeti cu masina, e departe tare?)

Georgi, si pe mine m-apuca uneori primavara asa un dor de duca, dar azi la noi e urat si ploua, zici ca e toamna...

Nu e neaparat vorba de distanta, ci de comportamentul in trafic al locuitorilor. Sunt cam nauci soferii acolo si nu suntem prea incantati sa ne intoarcem cu masina busita, infundata sau zgariata. Nu pomenesc nica de geamuri sparte sau oglinzi rupte..... Na, suntem mai materialisti! :rolleyes:

Foxy, faptul ca aveti cazarea conteaza mult zic eu (dar de ce nu vreti sa mergeti cu masina, e departe tare?)

Georgi, si pe mine m-apuca uneori primavara asa un dor de duca, dar azi la noi e urat si ploua, zici ca e toamna...

Nu e neaparat vorba de distanta, ci de comportamentul in trafic al locuitorilor. Sunt cam nauci soferii acolo si nu suntem prea incantati sa ne intoarcem cu masina busita, infundata sau zgariata. Nu pomenesc nica de geamuri sparte sau oglinzi rupte..... Na, suntem mai materialisti! :rolleyes:

Ah, am inteles acum, e destul de nasol atunci, normal ca nu vreti sa va loveasca masina.

Sanatate Giorgi, hai mai ca ai sigur ceva cu corasonul, iubesti si imprastii numai dragoste imprejurul tau! :rolleyes:

:violent1: ma si speriasem, credeam ca ai intuit ceva in simptome, dar era ea, dragostea, draga de ea!!! brava Hazel! ai detector de dragoste ? :toothy9;

ma tin tare, Oana! sunt la momentul adevarului: ori e laie, ori balaie!? am de atins un target cu Giorgi, sa urcam pe podium si sa defilam la fashion show!

asa Dani https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif abea astept s-o vad pe Daniella snur, cum a spus cineva pe aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Si la mine merge greu dupa prima saptamana, in 10 zile de abia am mai scapat de 1 kg si ala cu chiu cu vai. Pare ca trebuie sa tin mult si bine sa ma sap de 15 kg! ufff ce greu e, mai ales cand intru pe forum, mi se face o foame maxima!

Stim ca poti!! Nu te lasa!!

ma tin tare, Oana! sunt la momentul adevarului: ori e laie, ori balaie!? am de atins un target cu Giorgi, sa urcam pe podium si sa defilam la fashion show! :rolleyes:

Da, corect! Trebuie sa defilam la fashion show.

Uite, exemplu:

post-88-13335297022501_thumb.jpg

Neata, azi parca as bea si eu o cafea, ca sunt tare adormita.

La mine a fost o zi cam agitata ieri, azi cred ca va fi la fel, plus ca-mi vine nepotul din Germania in vizita, asa ca trebuie sa intru in ritm.

Iti doresc sa intri usor in ritm si sa ai zile mai putin agitate, usoare ca boarea de primavara!

Astazi se anunta o zi frumoasa, cu mult soare. Si iar ma apuca dorul de duca, sa ma plimb intr-un parc in care de abia incep sa infloreasca copacii si florile isi scot capsorul gingas din pamant, sa ma plimb cu o barca care pluteste incet in josul apei si sa aud pasarelele cantand. Deja m-a apucat melancolia, nu este bine! :rolleyes:

E foarte bine ca ne amintesti in fiecare dimineata ca trebuie sa ne bucuram ca traim, respiram, vedem si mai ales primavara sunt asa de multe frumuseti de vazut! :violent1:

Am o zi mai "morcoveata" - tre' sa fac niste planuri (chipurile de vacanta), da' nu prea iese ce vreau eu. :(

Am avea 2 optiuni, o scurta vacanta in mai si una lunga in august, cu cazarea asigurata in fiecare caz. Numa' ca intr-un ar fi vorba de-o zona mai aglomerata (desi nu-i o mare problema asta, cat perioada). In celalalt caz, ar fi vorba de-o zona in care transportu' ne cam pune probleme.... si n-am vrea sa mergem cu masina, iar acolo e cam incurcata situatia, nu prea sunt trenuri...... Tre' sa rumegam bine ce facem. Complicat si cu vacantele astea.

Poate nu mai merem nicaieri si stam acasa. :love7: Si-asa n-am colindat inca toata tara, ce ne tot gandim la vacante pe alte meleaguri?????? :toothy9; Aaaaaaaaa, ca-i o oportunitate, ca am avea cazarea asigurata.... trag greu la cantar, e tare adevarat. Grea alegere. :love7:

eh, macar sa fim toti morcoviti de planificarea vacantelor in fiecare zi. Stiu ca e greu, dar e frumoasa planificarea asta. Bine ca nu ai de planificat bugetul companiei pe anul viitor, ca atunci te durea capul de unde sa mai tai si de unde sa mai scoti! Cu restul va descurcati. Acolo vreti sa va plimbati? ce va trebuie tren? autobuze nu-s? Daca imi permiti: unde te duci dumneata de isi rup aia oglinzile si isi sparg geamurile? in Egipt?

Sanatate multa si tie! Da, iubesc, tot ce ma inconjoara, tot ce este frumos, natura, copiii, animale, cei dragi sufletului meu in care va includ si pe voi, hangitelor! :love7:

Asa, asa! super! am zis eu ca tu esti cea mai cuminte de la han! Trebuie sa iti dam si un titlu, diploma ceva! ador tonusul si pofta ta de viata!

Daniella, eu sunt in aceeasi zi cu fratele tau, adica pe 15 mai.

ah! barbatii sunt mult diferiti de femeile nascute in aceeasi zi. Bine, ca cea mai importanta pana la urma e ora,d ar si sexul. Frati-miu e un carcotas, deci nu semanati! in schimb e extrem de meticulos si ii place lucrul bine facut (nici nu mananca pana nu da de cap si face o treaba de care s-a apucat sa fie perfecta!), cred ca se verifica la toti taurii, asa e?

ma tin tare, Oana! sunt la momentul adevarului: ori e laie, ori balaie!? am de atins un target cu Giorgi, sa urcam pe podium si sa defilam la fashion show!

asa Dani https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif abea astept s-o vad pe Daniella snur, cum a spus cineva pe aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

am 58,5kg, am scapat de mai bine de 5 kg in 2 sapt si 2 zile. Pana la snur mai am minimum 8,5 kg de dat jos si asta s-ar putea lungi pana la sf de an. Asta ca sa nu zic 13,5 pana la target de 45 kg ca iar dau unii si altii cu oua clocite :love7:

Moatzaaaaaa! Moatza nu te vad de cateva zile? Te rog, fuga la raport! Mi-i dor de tine, fata draga!

Da, corect! Trebuie sa defilam la fashion show.

Uite, exemplu:

valeu Giorgi ce target greu ai pus pe mijlocelul meu baban la ora asta! Pai pana fac eu talie de aia de viespe si brate de alea slabanoagesi fara celulita ne apuca Pastele viitor cred ... :rolleyes: Tu vrei sa ma tii la dieta vesnica bag seama!

Si Sorina lipseste! poftiti la raport doamna! Sper ca toata lumea sanatoasa!

Boni, bravo de 3 x, pt bicicleta!!! Sunt cuprinsa de admiratie maxima!

Zerda, fain sa ai o zi norocoasa in fiecare saptamana!

eh, macar sa fim toti morcoviti de planificarea vacantelor in fiecare zi. Stiu ca e greu, dar e frumoasa planificarea asta. Bine ca nu ai de planificat bugetul companiei pe anul viitor, ca atunci te durea capul de unde sa mai tai si de unde sa mai scoti! Cu restul va descurcati. Acolo vreti sa va plimbati? ce va trebuie tren? autobuze nu-s? Daca imi permiti: unde te duci dumneata de isi rup aia oglinzile si isi sparg geamurile? in Egipt?

Nu chiar, da' pe aproape..... :rolleyes: Am studiat pe net nitel problema si se pare ca acolo nu e gara..... desi "oraselul" are 2 milioane jumate de omuleti.... Trece nu-s ce tren pe nu-s unde, apoi sunt ceva autobuze care fac legatura intre gara aia din camp si oras..... Mda..... buna treaba.

Ramane sa vedem ce facem, daca merem sau nu. Si in ce conditii, cu masina noastra, sau cu transportul lor (si pe nervii nostri).

Oricum, tre' sa planificam si bugetu' - om avea noi cazarea asigurata, da' beletele de aveon costa. Autobuzele nu-s chiar moca... etc.

Buna si de la mine!

Soare cald, frumos :violent1: ,am fost prin piata cascat gura prin magazine,de azi bub' e in vacanta asa ca o sa ne plimbam mult daca o tine-o vremea tot asa.. :rolleyes:

am 58,5kg, am scapat de mai bine de 5 kg in 2 sapt si 2 zile. Pana la snur mai am minimum 8,5 kg de dat jos si asta s-ar putea lungi pana la sf de an. Asta ca sa nu zic 13,5 pana la target de 45 kg ca iar dau unii si altii cu oua clocite :rolleyes:

Moatzaaaaaa! Moatza nu te vad de cateva zile? Te rog, fuga la raport! Mi-i dor de tine, fata draga!

Si Sorina lipseste! poftiti la raport doamna! Sper ca toata lumea sanatoasa!

Boni, bravo de 3 x, pt bicicleta!!! Sunt cuprinsa de admiratie maxima![b]

[/b]

moatza o avea treaba cu clocitul oualor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Pusa, si mie mi-e dor de tine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Dani, alea 5 kg ar trebui sa se simta deja bine de tot in haine. eu si 2-3 kg le simt.

sorina mi-a zis mie (cam am intrebat-o pe topicul monti) ca s-a apucat de munca. ea ne-a zis la toate ca in aprilie incepe munca, dar am uitat ca deja-i aprilie. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

de bicicleta am mai zis cum sta treaba. am pista prin parc de la scara blocului la scara biroului (aproximativ) ca altfel nu ma invredniceam io. da' tare-i bine sa faci miscare in aer curat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Foxyy, spor la cercetat si programat. tin pumnii sa va iasa bine vacanta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/read2.gif

O zi norocoasa si eu si micuta Maia! Trebuie doar sa crezi si sa vezi cum se aplica! O fi efectul placebo, dar la mine merge! Ca tot ati vorbit de zodii eu sunt nascuta in ziua lui Mercur, sunt negociator din nastere, negustor si mesager si hot... asta e!! :rolleyes:

E foarte bine ca ne amintesti in fiecare dimineata ca trebuie sa ne bucuram ca traim, respiram, vedem si mai ales primavara sunt asa de multe frumuseti de vazut! :rolleyes:

Asa, asa! super! am zis eu ca tu esti cea mai cuminte de la han! Trebuie sa iti dam si un titlu, diploma ceva! ador tonusul si pofta ta de viata!

ah! barbatii sunt mult diferiti de femeile nascute in aceeasi zi. Bine, ca cea mai importanta pana la urma e ora,d ar si sexul. Frati-miu e un carcotas, deci nu semanati! in schimb e extrem de meticulos si ii place lucrul bine facut (nici nu mananca pana nu da de cap si face o treaba de care s-a apucat sa fie perfecta!), cred ca se verifica la toti taurii, asa e?

am 58,5kg, am scapat de mai bine de 5 kg in 2 sapt si 2 zile. Pana la snur mai am minimum 8,5 kg de dat jos si asta s-ar putea lungi pana la sf de an. Asta ca sa nu zic 13,5 pana la target de 45 kg ca iar dau unii si altii cu oua clocite :violent1:

Dani, daca nu as fi asa, as lua-o razna, cred. Cate probleme ne inconjoara in fiecare zi si cati nervi ne facem!!!

Meticuloasa sunt si eu, deci asta este valabila cred ca la toti taurii si nu ma las pana treaba pe care m-am apucat sa o fac nu este perfecta.

Aia cu titlu si diploma, nu este pentru mine, nu ma dau in vant dupa ele. Optimista si plina de viata o sa fiu pana la adanci batraneti, nu ma pot schimba si nici nu imi doresc.

Dar de 50 kg. nu esti multumita, mie mi se pare destul, 45 kg. este cam exagerat, sigur arunca cineva cu oua clocite. Spor la slabit!

O talie ca fetele acelea care defileaza am putea avea, insa bratele mi se par cam slabanoage, mie nu imi place chiar asa.

O zi norocoasa si eu si micuta Maia! Trebuie doar sa crezi si sa vezi cum se aplica! O fi efectul placebo, dar la mine merge! Ca tot ati vorbit de zodii eu sunt nascuta in ziua lui Mercur, sunt negociator din nastere, negustor si mesager si hot... asta e!! :rolleyes:

Deci sa inteleg ca astazi este ziua ta norocoasa, atunci la cat mai multe zile norocoase! :violent1:

Nu chiar, da' pe aproape..... :D Am studiat pe net nitel problema si se pare ca acolo nu e gara..... desi "oraselul" are 2 milioane jumate de omuleti.... Trece nu-s ce tren pe nu-s unde, apoi sunt ceva autobuze care fac legatura intre gara aia din camp si oras..... Mda..... buna treaba.

Ramane sa vedem ce facem, daca merem sau nu. Si in ce conditii, cu masina noastra, sau cu transportul lor (si pe nervii nostri).

Oricum, tre' sa planificam si bugetu' - om avea noi cazarea asigurata, da' beletele de aveon costa. Autobuzele nu-s chiar moca... etc.

dar ci secret e bre de nu vrai sa zici uni te duci? Vezi ca in unele orase, chair de mergi cu masina nu ai cum te deplasa, ca fie in centru nu e permis decat cu autorizatie, fie parcarile costa de rup! De ex in Roma/Milano nu ai ce face cu masina! dar cum mai oras de 2,5 mil locuitori fara infrastructuraprivind transportul in comun si fara gara? pare ciudi! eteyr :tongue3: , ma lasi curioasa acu?!

Dani, alea 5 kg ar trebui sa se simta deja bine de tot in haine. eu si 2-3 kg le simt.

sorina mi-a zis mie (cam am intrebat-o pe topicul monti) ca s-a apucat de munca. ea ne-a zis la toate ca in aprilie incepe munca, dar am uitat ca deja-i aprilie. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

de bicicleta am mai zis cum sta treaba. am pista prin parc de la scara blocului la scara biroului (aproximativ) ca altfel nu ma invredniceam io. da' tare-i bine sa faci miscare in aer curat

da, in prima sapt cand am dat aproape 4 kg, s-a vazut bine la haine, dar acum de cand dau numai 1 kg/sapt, nu mai am rabdare. Mi-am luat o salopeta noua si tot o incerc la cateva zile sa vad daca imi sade mai bine, dar nu, tot tb sa mai dau jos vreo 5 kg ca sa stea ca lumea.

Dupa o sapt colegii m-au complimentat ca arat ca la 20 de ani si dc mai slabesc un pic o sa ma intrebe lumea de bolentin. Ei sunt draguti, stiu eu ca mai trebuie inca de 2 x pe atat!

Woaaaaw! Nu stiam de Sorina ca a gasit de lucru! cand a zis?!!!! Ma bucur tare pentru ea! Bravo Sorina si mult succes sa fie pe termen nelimitat, sa te adaptezi usor, sa te intelegi cu colegii si sefii si sa iti placa ce faci!

Boni, chiar ai noroc cu pista si cu aerul curat! Acum vreo 12 ani am facut si eu inercarea sa merg la serviciu cu bici (vreo 7 km) printre masini, pe langa trotuar, traverseaa, dupa 2 zile era sa ma calce masina de vreo doua ori asa ca am abandonat proiectul. Iar in Bucuresti aer curat, numai un pic dupa ploaie, in parc.

O zi norocoasa si eu si micuta Maia! Trebuie doar sa crezi si sa vezi cum se aplica! O fi efectul placebo, dar la mine merge! Ca tot ati vorbit de zodii eu sunt nascuta in ziua lui Mercur, sunt negociator din nastere, negustor si mesager si hot... asta e!! :floare:

aha, si eu mi-am fcut astrograma mai multi ani in urma si mi-a iesit ca am karma de hotz, dar interpretarea astroloagei in cazul meu a fost, ca exista multe sanse de a fi furata...

E foarte bine ca ne amintesti in fiecare dimineata ca trebuie sa ne bucuram ca traim, respiram, vedem si mai ales primavara sunt asa de multe frumuseti de vazut! :hug:

am 58,5kg, am scapat de mai bine de 5 kg in 2 sapt si 2 zile. Pana la snur mai am minimum 8,5 kg de dat jos si asta s-ar putea lungi pana la sf de an. Asta ca sa nu zic 13,5 pana la target de 45 kg ca iar dau unii si altii cu oua clocite =))

Dani, daca nu as fi asa, as lua-o razna, cred. Cate probleme ne inconjoara in fiecare zi si cati nervi ne facem!!!

Meticuloasa sunt si eu, deci asta este valabila cred ca la toti taurii si nu ma las pana treaba pe care m-am apucat sa o fac nu este perfecta.

Aia cu titlu si diploma, nu este pentru mine, nu ma dau in vant dupa ele. Optimista si plina de viata o sa fiu pana la adanci batraneti, nu ma pot schimba si nici nu imi doresc.

Esti si foarte inteleapta! Trebuie nu doar sa fii facut, dar si sa ai multa intelepciune sa fii optimist si vesel mereu.

Deci am dreptate ca taurii sunt meticulosi si perfectionisti! Deh, trebuia sa avem si noi un defect! =))

Eu am furat doua lucruri in viata mea, fructe din livada in tabara( ca sunt crescuta in Bucuresti, numai blocuri) si un soldatel de la un amic, ca muream de ce mult imi placea! aveam vreo 7 ani, nu cred ca m-am iertat nici acum, pentru fructe m-am iertat imediat! Pana la urma l-am facut cadou ca sa ma spal de pacate!

Dar sunt foarte rea de paguba, daca ma fura cineva, imi poarta ghinion! Altfel, poti sa-mi ceri si camasa de pe mine.

dar ci secret e bre de nu vrai sa zici uni te duci? Vezi ca in unele orase, chair de mergi cu masina nu ai cum te deplasa, ca fie in centru nu e permis decat cu autorizatie, fie parcarile costa de rup! De ex in Roma/Milano nu ai ce face cu masina! dar cum mai oras de 2,5 mil locuitori fara infrastructuraprivind transportul in comun si fara gara? pare ciudi! eteyr :floare: , ma lasi curioasa acu?!

Pai tocmai ce-am discutat cu jupanu', in timpul pranzului si zice ca nu prea are chef de iesirea asta. Nu prea avem ce vedea, in afara de centrul orasului.... Asa ca, poate-l conving sa mergem pe la munte, sau prin Delta, prin Maramures, pe la Cheile Nerei..... sunt atatea si-atatea locuri ce-as vrea sa le vedem, numa' timp si bani sa fie! :tongue3:

Noi am vrea intr-un we sa mergem pe Transalpina. Cine a fost si cum e?

Asaaaaaa.... da. Si io as vrea. N-am fost, am inteles ca e aproape terminat traseul. Terminat de reparat, ma refer. Dinspre Bucuresti ar fi mai usor si mai accesibil traseul. Mai au de lucru la partea dinspre Ardeal. Dar, asteptam cunoscatorii, sa ne lamureasca. :tongue3:

Noi am vrea intr-un we sa mergem pe Transalpina. Cine a fost si cum e?

Nici eu nu am fost si mi-ar place, de fapt sunt multe locuri frumoase in tara noastra si nu le-am vizitat.

Buna dimineata tuturor!

Am o zi mai "morcoveata" - tre' sa fac niste planuri (chipurile de vacanta), da' nu prea iese ce vreau eu. :)

Am avea 2 optiuni, o scurta vacanta in mai si una lunga in august, cu cazarea asigurata in fiecare caz. Numa' ca intr-un ar fi vorba de-o zona mai aglomerata (desi nu-i o mare problema asta, cat perioada). In celalalt caz, ar fi vorba de-o zona in care transportu' ne cam pune probleme.... si n-am vrea sa mergem cu masina, iar acolo e cam incurcata situatia, nu prea sunt trenuri...... Tre' sa rumegam bine ce facem. Complicat si cu vacantele astea.

Poate nu mai merem nicaieri si stam acasa. :) Si-asa n-am colindat inca toata tara, ce ne tot gandim la vacante pe alte meleaguri?????? :) Aaaaaaaaa, ca-i o oportunitate, ca am avea cazarea asigurata.... trag greu la cantar, e tare adevarat. Grea alegere. :)

O zi frumoasa si lejera va doresc! :)

Nu renunta la vacanteeeeeee!! Doamne! Asta nu!! Faceti-va planuri, documentativa, ca apoi se rezolva. Stiu ca este un pic de stres pana ajungi sa-ti faci tot planul de vacanta, dar se meritaaaaaaaaaa!!

Si noi vrem sa mergem in vacanta, poate in Canada si California, dar mai vedem , ca acum ne facem refinantarea la casa ca a scazut dobanda mult si ne convine :toothy9; , apoi mai vedem cu vacantele...

Pupici!

Buna ziua la Han!

Am aparut si eu pe aici! :)

Am incercat sa citesc din urma, insa nu prea am reusit.

Eu in week-end am fost cu sontul la Bacau, pana la urma, dar a fost foarte obositor. Ieri am stat aproape toata ziulica in pat, nu m-am simtit bine deloc, ameteala, dureri de cap, palpitatii, Of!

O zi buna si frumoasa va doresc!!! :)

Sanatate! Sper sa te simti mai bine :)

Sanatate multa si tie si celor dragi!

Ma simt mai bine astazi.

ma bucur ca esti ok astazi :toothy9;

Si la mine merge greu dupa prima saptamana, in 10 zile de abia am mai scapat de 1 kg si ala cu chiu cu vai. Pare ca trebuie sa tin mult si bine sa ma sap de 15 kg! ufff ce greu e, mai ales cand intru pe forum, mi se face o foame maxima!

Stim ca poti!! Nu te lasa!!

ma tin tare, Oana! sunt la momentul adevarului: ori e laie, ori balaie!? am de atins un target cu Giorgi, sa urcam pe podium si sa defilam la fashion show! :)

pe mine nu ma mai luati? Hai ca nu mai pap dulce de astazi :toothy9;

Stii.....dupa zona asta cu evenimente'naspa' ma consolez spunind ca va venii una frumoasa (stii din ciclul'speranta crapa ultima' :) :)

brava Carmen! Ai prins ideea! tine-o tot asa! Este deja o perioada frumoasa pentru tine! O zi minunata incepe chiar azi! :toothy9;

Bravo Cramen! asa te vrem!!