April 5, 201214 yr comment_141321 Sanatate Elenutzei si spor la fursecarit.Geaninooooo, sa mananci bors si pentru mine...eu am fost in gradina, am cules ceapa verde si leustean (ma-c sa le pozesc ) si mai , au deja bujorii aia arbustivi boboci...de Paste va aduc bujori pe masa.Eu azi facui un oloi mare de ciorba de vacuta cu miel si mult leustean va fi in ea...v-am zis ca vin infometatii fiimea cu tatso...asa ca le las o oala mare de bors.loboda aveam si eu Anamaria in gradina, dar am pierdut samanta...poate sa recuperez la toamna, sa-i cer lui fratello gospodra...acum mi-a lasat arpagic si seminte de marar sa seman in gradina, dar intai sa termin ceapa plantat ast toamna...se duce rapid , si e buuuuuna rau va pup Report
April 5, 201214 yr comment_141325 Sanatate Elenutzei si spor la fursecarit.Geaninooooo, sa mananci bors si pentru mine...eu am fost in gradina, am cules ceapa verde si leustean (ma-c sa le pozesc ) si mai , au deja bujorii aia arbustivi boboci...de Paste va aduc bujori pe masa.Eu azi facui un oloi mare de ciorba de vacuta cu miel si mult leustean va fi in ea...v-am zis ca vin infometatii fiimea cu tatso...asa ca le las o oala mare de bors.loboda aveam si eu Anamaria in gradina, dar am pierdut samanta...poate sa recuperez la toamna, sa-i cer lui fratello gospodra...acum mi-a lasat arpagic si seminte de marar sa seman in gradina, dar intai sa termin ceapa plantat ast toamna...se duce rapid , si e buuuuuna rau va pup Da da ! Stelino deabea astept sa pap un castron dreasa cu lapte batut eu ca sot si bub cu smantana...O sa mananc si pt. tine Report
April 5, 201214 yr comment_141326 Foxulina , am pus , nu rasare!!!! Nu vrea , d'le! Daniella , ieri la iepurasi nu m-a ajutat , dar azi la fursecuri o sa ma ajute sigur!!!! Azi n-am aspirat inca si nici n-am de gand pana deseara , stiu eu de ce . La cresa a facut fursecuri inca de la Craciun cu copiii. Cica ea era respunsabila cu impartzitul fainii Nush ce mi-a dat dr azi , o sa-i dau cand vine. Sa vedem ce povesteste azi de iepuras....azi au pus cosurile si asteapta sa le puna dulciuri in ele Fete , merci de urari! Eu oua nu vopsesc anul asta , cumpar gata vopsite , se cheama ca-s lenesa???? Ma gandesc de Pastele romanesc sa vopssc cu fata , cu pensula.... Report
April 5, 201214 yr comment_141331 ce sa poveasteasca Elena de iepurasi ? vorbeste asa de povestit? Bea doar silabe si cuvintele cand si cand spune goaga (goanga), Beatris, kiss, suck (A auzit la o melodie la tv) si nu mai stiu ce ..., dar pe moment. Cand vrea sa iti explice ceva da din maini si zice doar k k k , sau pa pa pa , sau ga ga ga, ta ta ta, ori similar ...Nu se cheama ac esti lenesa, ci ca ai bebe mic.Bea ar trage de foi, ar da cu mana sa imprastie faina si s-ar alege praful de creierii mei.... La gradi sunt mai cuminti, ca le e rusine sa faca nazbatii ca si cu mami. O duci cu virusul la gradi? o primeste? Noua la fiecare pas (Daca lipseste mai mult de 3 zile sau daca lipseste de boala) ne cere aviz de intrare in colectivitate.Elena e super! Report
April 5, 201214 yr comment_141335 Am vorbit cu dr...a zis ca doar de la gradi a luat virusul , asa ca.... Azi vine iepurasul , cum sa nu mearga ? Povesteste intruna , numai ca eu nu pricep nici jumate din ce vrea sa spuna. De ex , daca vrea afara ( langa noi se face un loc de joaca si cat a fost vremea buna s-au jucat totzi pruncii in tzarana , era un pamant nisipos , placerea lor. Nu-tzi spun cum arata seara! ) se duce la usa si zice , Mama , Elela aus !!! Da nu reactzionez , striga : Copii , Copii ( mai mult copi-copi) , Mama , da ! ( acolo) Imi arata cu mana . Ce vrei sa faci afara? Elela copi , mama! Si ce faci cu copiii? Elela vuuuuuuuuu ( si-mi arata cum arunca ea pietre , nisip...) Elela Meiina ,( = Melina , fetitza vecinei), mama , Mae ( Manuel) nai , mama , nai ( cu Manuel se cearta ) Asta inseamna povestit la noi Report
April 5, 201214 yr comment_141336 'Neata buna la han.Sa aveti o zi buna, sa va mearga toate din plin.La multi copiilor sarbatoriti saptamana asta (al Moatzei si al lui Lili), sa va traiasca si sa va bucure mereu.Celor care sarbatoriti Pastele duminica asta, spor la pregatiri Intrebare intrebatoare: voi avea nevoie cam de 700-800g branza de vaci proaspata, pe care vreau sa o fac eu. Cati litri de lapte sa pun la prins? Cami, in jur de 5-6 l de lapte ai nevoie,fiinca ramane f mult zer.Mie la 2 l de lapte mi-a iesit undeva la 150 gr. Report
April 5, 201214 yr comment_141338 Geany , am egoism pe tine , vorba sefului Io nu gasesc aici loboda rosie...de fapt nu gasesc de nici care....io culeg d-aia salbatica. E buna...da' aia rosie asa-mi face cu ochiu..............Seamana ceva seminte si ai in livada proprie! cu seminte aduse de vant din Ro Report
April 5, 201214 yr comment_141340 Gianino, gatii si eu oloiu' de bors...na cu carne si alea alea, dar muuuuuuult leusetan, cum imi place mie, si am sa mananc cu ceapa verde...si o sa put diseara la spectacol..ei si, iaca scârba, mi-am facut damblaua Anamaria, pai e un intreg roman ce pove Elenutza ta acolo . fiimea cand era ca ele era tare ordonata...totul ducea la gunoi si zicea...*coshhhhh* ....vad ca cu varsta i-a trecut, ca acum in caera ei cand pleaca duminica seara , zici a trenut il ninno ( uraganul)ps, eu nu am prunci mici, dar tot gata vopsite iau ouale, le comand la nenea care-mi aduce de obicei de la o ferma...is mai scumpe...dar macar nu ma *zmangalesc* toata o zi faina si cat mai mult spor, dar si hodina , va doresc. Report
April 5, 201214 yr comment_141344 Pt. bub si sot e cu cartofi si taitei de casa,smantana ,ceapa verde si paine neagra...eu nexam simplu... Scuzati poza ca e fierbinte.. Report
April 5, 201214 yr comment_141346 Stella , eu n-o las pe Elena sa se apropie de gunoi (am noroc ca nici n-ajunge la manerul de la sertar ) ca mi-a insuflat cumnata-mea frica: al ei ducea cu mandrie tot ce prindea la cos si intr-o buna zi , cand sa lege punga a vazut ceva sclipind: ii aruncase niste aurituri!!!!! Deocamdata e bine ca nu ajunge la maner....sau ...na ja , nu ajunge bine. Ca acolo unde nu ajunge , se catzara ca o maimutzica: fixeaza o tzinta, impinge scaunelul ei pana acolo , se suie pe el si striga: Guck Mamma!!! ( uita-te , mama) Report
April 5, 201214 yr comment_141350 Gianinoooooooo, vazui borsu..ia ma duc si eu sa-l halesc pe al meu....si uitai sa va pui ciresii infloriti Mutti, totul e posibil la astia mici, cel mai bine sa -i lasi dar sa le arati ce pericole sunt... Report
April 5, 201214 yr comment_141351 Stella , la noi abia de vreo saptamana au iesit bujorii!!!! Fericito! Report
April 5, 201214 yr comment_141355 Geany, ce bors, poate ma duc si ti-l imit! Mutti, sper ca Elena sa fie bine, bine, multa sanatate!Ce poze stellina, am si eu un strop de primavara pozata, dar sa o descarc!Sa va mearga bine, fetelor, cu gandul la week! Report
April 5, 201214 yr comment_141359 Asta inseamna povestit la noi Aaaaa, asa vb si Bea. cu vuuu (Aspiratorul, feonul). Coa (pentru Cora, maidaneza noastra de curte) si in rest si ea turuie, dar nu pricep nik. Cand o apuca vorbitul, vorbeste intr-una.... Report
April 5, 201214 yr comment_141360 Paradis in curte si la Stella si la Gelutza (dupa descrierea copacilor infloriti, zumzait de albine si gradini inverzite/inflorite). Report
April 5, 201214 yr comment_141375 Paradisul...in gradina lui Stella! Carmen, exact fraza asta mi-a trecut prin minte cand am vazut poza, n-am reusit sa scriu, ai fost mai iute de tastatura, da nu-i bai ma bucur ca esti mai optimista te pup si numai bine Report
April 5, 201214 yr comment_141418 La mine inca nu s-a inverzit locul si de la o zi la alta se schimba infatisarea peisajului, iar explozia florala ma condamna la poezie si nu e loc si pentru ea. Mi-e rusine de albinutze sa nu fac si eu cate ceva, asa ca zumzai si eu pe limba mea, dar stupul meu e gol, ca mai am doua zile pana la salariu si cam bate vantul...dar nu ma plang, am cules stevie si ceapa verde din curte si-am facut un orez de post de am invins lupii pentru o portie. Azi nu am avut timp de pozici,aseara am venit tarziu de la dansuri si de la ultima pozare au inflorit si corcodusii; vedeta gradinii mele este o zambila alba batuta,o superbisima pe care promit sa o pozez maine in toata splendoarea ei;am si mov si roz, dar asta troneaza, am cumparat-o din Bulgaria acum doi ani.Faceti cunostinta cu caisul de sub geamul meu...cand ma scol dimineatza imi vine sa-l imbratisez!Maine pozez mult si vin cu prospaturi. Report
April 5, 201214 yr comment_141438 La mine inca nu s-a inverzit locul si de la o zi la alta se schimba infatisarea peisajului, iar explozia florala ma condamna la poezie si nu e loc si pentru ea. Mi-e rusine de albinutze sa nu fac si eu cate ceva, asa ca zumzai si eu pe limba mea, dar stupul meu e gol, ca mai am doua zile pana la salariu si cam bate vantul...dar nu ma plang, am cules stevie si ceapa verde din curte si-am facut un orez de post de am invins lupii pentru o portie. Azi nu am avut timp de pozici,aseara am venit tarziu de la dansuri si de la ultima pozare au inflorit si corcodusii; vedeta gradinii mele este o zambila alba batuta,o superbisima pe care promit sa o pozez maine in toata splendoarea ei;am si mov si roz, dar asta troneaza, am cumparat-o din Bulgaria acum doi ani.Faceti cunostinta cu caisul de sub geamul meu...cand ma scol dimineatza imi vine sa-l imbratisez!Maine pozez mult si vin cu prospaturi.Doamne cind iti citesc si recitesc postarea imi vine noastalgic parfum de LA MEDELENIAici nu am copacii in flore le duc dorul de ma doare sufletul...visul meu era sa am in dormitor un tablou cu un cais inflorit ....dar inca nu l am concretizat...daca mai pui poze cu cei' cei ne infloresc sufletul' promit sa ti fur cu acordul tau o fotografie sa gasesc printre cunostintele mele de la uap cineva care sa mi transforme visul in realitate.Multumesc o sa visez numai albinute! :floare: Report
April 5, 201214 yr comment_141458 La mine inca nu s-a inverzit locul si de la o zi la alta se schimba infatisarea peisajului, iar explozia florala ma condamna la poezie si nu e loc si pentru ea. Mi-e rusine de albinutze sa nu fac si eu cate ceva, asa ca zumzai si eu pe limba mea, dar stupul meu e gol, ca mai am doua zile pana la salariu si cam bate vantul...dar nu ma plang, am cules stevie si ceapa verde din curte si-am facut un orez de post de am invins lupii pentru o portie. Azi nu am avut timp de pozici,aseara am venit tarziu de la dansuri si de la ultima pozare au inflorit si corcodusii; vedeta gradinii mele este o zambila alba batuta,o superbisima pe care promit sa o pozez maine in toata splendoarea ei;am si mov si roz, dar asta troneaza, am cumparat-o din Bulgaria acum doi ani.Faceti cunostinta cu caisul de sub geamul meu...cand ma scol dimineatza imi vine sa-l imbratisez!Maine pozez mult si vin cu prospaturi.Doamne cind iti citesc si recitesc postarea imi vine noastalgic parfum de LA MEDELENIAici nu am copacii in flore le duc dorul de ma doare sufletul...visul meu era sa am in dormitor un tablou cu un cais inflorit ....dar inca nu l am concretizat...daca mai pui poze cu cei' cei ne infloresc sufletul' promit sa ti fur cu acordul tau o fotografie sa gasesc printre cunostintele mele de la uap cineva care sa mi transforme visul in realitate.Multumesc o sa visez numai albinute! :floare:Ma bucur daca ti-am inflorit in suflet o bucurie cat de micuta, Carmen!O sa fac multe pozici maine si tu sa-ti alegi caisul care-ti place, sa ti-l "rasadesti" cum si unde doresti! Si-ti mai dau o veste...a-nceput sa inverzeasca salcia pe malul dinspre balta si se vede asa de frumos verdele acela crud, noi ne uitam din gradina de la stupina direct acolo si canta cucul si-au venit berzele si nu mai spun, prea dau tot din casa:))))))))))))))))))))) Report