Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

sa va traiasca taticul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

Bub, dulcelu'! 'be'c io tale-tale Bub'!Tac-su tot! N-ai tu treaba!

De rest, cum stii: pune-ti armura, da?

Pacat ca ninge!

sa va traiasca taticul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

Bub, dulcelu'! 'be'c io tale-tale Bub'!Tac-su tot! N-ai tu treaba!

De rest, cum stii: pune-ti armura, da?

Pacat ca ninge!

Hi hi! Sar-na ,desi numa eu is' kileru' cu bub' tot la mine trage,numa acolo in boza a stat olea la tacsu' care e topit dupa el,in rest e lipit de mine :occasion14:

Neste boze din vitrina mamii ca m-a luat melancolia,ca acolo am crescut...

Multe,cam toate de pe raftul asta sunt cadou de la mine,paharele de sampanie ,sahul..

post-405-13339075808096_thumb.jpg

Cescutele aurii inauntru cadou de la nunta mamii asa de frumoase sunt..

post-405-13339075894785_thumb.jpg

Set de cutite cu maner din plexiglas facut de bunicul meu cu manutele lui, cadou la nunta mamii

post-405-13339075964585_thumb.jpg

Cosuletul ala cu toprasi cadoo tot eu e asa de dragut :occasion15:

post-405-13339076018083_thumb.jpg

Off off maii maii!!! :occasion15:

Geanina mama,ia pupicestel tu pe Bubuletz si mai lasa melancolia ca nu i de tine!

Si felicitari pt masa bogata!

Geanina mama,ia pupicestel tu pe Bubuletz si mai lasa melancolia ca nu i de tine!

Si felicitari pt masa bogata!

Hi hi! Sar-na :occasion15: e de la sarbatori de la vreme de la dieta :occasion14: dar azi am mancat,si branzica cu de toate(ridichi ceapa verde rosii cery) si tonno de la conserva cu lamaie special' pt. mine ca eu peste nu mananc ,o fleica de cotlet am inpartito cu bub,si salata ca si garnitura,o feliuta mica de tort si visinata si vin ,asa ca :occasion15:

Cristos a inviat!!!!!

Celor ce sarbatoresc pastele sa aveti parte de lumina in suflet si bucurii.

La multi ani celor ce sarbatoresc azi ziua numelui :occasion15: :occasion15: Tatic de Geany, sot de Gela

Pup Bub frumos si ochios :occasion14: :floare:

Gianino, fain meniu; sa va traiasca Florinelul, si voi pe langa el.

Eu am fost la film cu fiimea am vazut Iron lady, superb joaca meryl.

+1. La multi ani Floricica si toti cei ce au nume de flori :occasion15: :occasion15:

pentru cei ce serbeaza Pastele cateva oua colorate, si Daniellei o portie de salata cu fructe. sa aveti o zi faina. la noi ploua :(

Te urasc! Ti-am zis ca te urasc???? :occasion14: Imi place la nebunie suportul pentru ouale vopsite.... :floare: As vrea si eu! Se gaseste pe undeva de cumparat? :-*

Foxulino, l-am primit cadou, dar pot intreba de unde l-a luat pretina mea. ti l-as trimite pe asta , dar trebuie lipit , ca s-a desprins in 2 parti :occasion14:

Foxulino, l-am primit cadou, dar pot intreba de unde l-a luat pretina mea. ti l-as trimite pe asta , dar trebuie lipit , ca s-a desprins in 2 parti :occasion14:

Ia intreaba! :occasion15: Desi.... parca am si niste superglue pe undeva. :occasion15:

Buna seara la spartu' targului si de la mine.

Azi am facut ochisori la 8, m-am uitat la o bucata de film, iar pe la 10 s-un pic, am picat in pat. La scurt timp a venit si jupanu', ca-i era si lui somn. :-* La 2 jumate' a dat jupanu' trezirea, ca n-ar strica sa merem si noi la magazin, sa facem ceva cumparaturi....

Am facut niste pastai cu morcovi, la abur, da' n-au mai ajuns salata. Poate maine.

Acu' astept sa se termine de fiert carnea de piu-piu, cu o gramada de ceapa si niste morcovi. Maine asta mananc la pranz, asortat cu ceva muraturi din camara. :occasion15:

Stau pe ganduri.... sa pregatesc acu' si-o omleta pentru dimineata, sau iau ceva fructe la pachet...??? Greu.... cre' ca fac omleta, totusi.

Maine ma duc sa pescuiesc copchilotu' de la gradinita, apoi cred ca facem fursecuri. Sa vedem ce pofte are si musiu. :occasion15:

In rest, azi a fost si soare si frumos, dar a venit si-o ploicica. Om vedea cum vor fi zilele urmatoare. Prin Bucovina, zapada are vreo 20 cm... :occasion14:

Ma duc sa invart la mancarica si sa fac rapid omleta. :floare:

Eu la ora asta nu mai pot decat sa spun "la multi ani!"tuturor florilor sau apartinatorilor pe melodia asta (dedicatia mea pentru floricelul meu, cu care am si dansat-o, la sentiment biansiur!)

Si-o felie tde tort cu bavareza de zmeura si alte fructe de padure pe deasupra...

post-1400-13339226502589_thumb.jpg

Gata, am fost prima pe faza, am inhatzat felia de tort ...yummmiiiiiiiiiii

No, apai sa-ti fie de bine! Io inghit in sec, ma duc sa ma spal pe dinti si apoi fug la nani, acusi incepe jupanu' sa zbiere dupa mine ca-i dimineata si io nu dorm..... :notworthy:

Gata, am fost prima pe faza, am inhatzat felia de tort ...yummmiiiiiiiiiii

No, apai sa-ti fie de bine! Io inghit in sec, ma duc sa ma spal pe dinti si apoi fug la nani, acusi incepe jupanu' sa zbiere dupa mine ca-i dimineata si io nu dorm..... :notworthy:

Sa-ti fie de bine! Noapte buna si bine ca mi-ai adus aminte sa ma spal si Io pe dinti:))))))))))))))

Pup tot hanul, dar in special Bubul ochios...Geany, ce desfatare, ce inventare de amintiri, ai grija de cheita, incuie-le bineeee!

Nu pot sa dorm ca am mancat prea mult....vreau concediu, nu mai vreau sa fiu asa de aglomerata si la Paste, nu, nu, nu! Aflu maine daca mi se aproba au ba...ma duc macar sa visez frumos!

Any suna foarte apetisant menu-ul tau!

Geany un adevarat festin ce ai facut tu acolo.

Si noi sarbatorim de doua ori pastele anul acesta si cel catolic si cel ortodox. Am avut musafiri vegetarieni ieri si am facut si mancatre vegetariana si traditionala. Azi ne relaxam. Annabelle a fost in extaz ca a avut 2 copilasi sa se joace.

Multumim Stella si Daniella pentru aprecieri - casa este intr-adevar ce ne-am dorim si pentru ca am facut-o noi ( adica The Husband :) ca eu am fost designerul si advisorul :thumleft: ) ne bucuram de fiecare detaliu din ea.

Maine culeg prima recolta de fasole pastai din gradina :notworthy: - deocamdata este pentru Annabelle ca este organica.

Geluta felia ai de tort arata intr-un fel mare :drool:

Foxyy sa pui si pe aici poze cu piscoturile tale ca si eu sunt in cautare de idei :floare:

Any suna foarte apetisant menu-ul tau!

Geany un adevarat festin ce ai facut tu acolo.

Si noi sarbatorim de doua ori pastele anul acesta si cel catolic si cel ortodox. Am avut musafiri vegetarieni ieri si am facut si mancatre vegetariana si traditionala. Azi ne relaxam. Annabelle a fost in extaz ca a avut 2 copilasi sa se joace.

Multumim Stella si Daniella pentru aprecieri - casa este intr-adevar ce ne-am dorim si pentru ca am facut-o noi ( adica The Husband :) ca eu am fost designerul si advisorul :thumleft: ) ne bucuram de fiecare detaliu din ea.

Maine culeg prima recolta de fasole pastai din gradina :notworthy: - deocamdata este pentru Annabelle ca este organica.

Geluta felia ai de tort arata intr-un fel mare :drool:

Foxyy sa pui si pe aici poze cu piscoturile tale ca si eu sunt in cautare de idei :floare:

Am pus niste poze acu' vreo luna - uite-aici!

Buna dimineata. Am facut aseara si omleta, iar acu' am si halit-o (nu pe toata, mai am si pentru altii, pentru diseara :D). Aduc ceva pentru micul dejun:

post-46-13339477682872_thumb.jpg

post-46-13339477738614_thumb.jpg

post-46-13339477792777_thumb.jpg

Cristina, ti-am admirat cocaturile, am salivat si-am inghitit in sec! Cand am mai citit si de pastai..... am baut si-un pahar cu apa! :D Sa fiti fericiti si sanatosi in casuta voastra, sa aveti parte de multe bucurii si sa ne incantati cu poze frumoase! :notworthy:

Gelutza, astept poze. Si mai astept si info (de la fiica ta)...... :floare:

Any, ai fost o adevarata albinuta! Abia astept sa vad pozele (daca ai apucat sa le faci), desi din descriere am inceput sa ma scurg usurel de pe fotoliu, de pofta..... :drool:

Geany, ti-am admirat vitrinile cu amintiri, dar si bunataturile realizate impreuna cu mamitica! :thumleft: Despre bub si taticul dumisale...... deja nu mai stiu ce sa zic, cuvintele-s de prisos. Bub e taaaaare bucuros sa stea in bratele lu' tat-su', iar sefu' e taaaaare mandru de-asa ficior.... :)

Sanatate multa tuturor! :)

Ce fete harmice si ce de bunatati! Sa va fie de bine petrecareala!

La Iasi e frig tare si innourat, am vazut vreo doua masini cu zapada pe ele! Ma duc sa hibernez, azi ar trebui sa fie o zi mai usoara, ma ascund in dosul monitorului so dorrrrrrrrrrrm!!! :notworthy:

O saptamana frumoasa va doresc! Si ceva soare daca se poate.....

Multumesc! :notworthy:

O zi buna tuturor!La noi a dat soarele desi e tare frig ,sper sa se incalzeasca :floare:

Fug si eu la treburi! :thumleft:

Buna dimineata tuturor! La noi e asa si asa pe-afara, paeca s-a mai inseninat un pic, dar e frig tare (1-2 grade, doar). Mi-e un somn de-mi pica ochii, sper sa ma trezesc un pic 9nici de citit pe la han n-am fost in stare decat asa, pe diagonala..)

Sa aveti o zi si o saptamana frumoase!

buna dimineata la han.

iar s-a scris "cu galeata" asa ca nu mai stiu cui si ce am vrut sa raspund.

urez si pe aici La multi ani! fericiti si sanatosi "infloritilor" si paste fericiti celor care il sarbatoresc acum https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

la noi e frig, intuneric, si ninge https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/unsure.gif vremea indeamna la meniu de craciun, nu de paste...

aduca ceva cald la han, pana apar "vremuri" mai primavaratece

post-84-13339527828357_thumb.jpg

'Neata!

Va servesc rapid cu cate ceva, nu am putut sa fac mai multe poze.

Gustarile facute de mine ieri dimineata

vol au vent cu crema de mortadella

post-13-13339529712197_thumb.jpg

torta Pasqualina, a fost super

post-13-13339529941695_thumb.jpg

post-13-13339530066293_thumb.jpg

salata boeof

post-13-13339530271884_thumb.jpg

mielul facut de soacra

post-13-13339530485211_thumb.jpg

rulada mea de iepure si cartofi soacrei

post-13-1333953085685_thumb.jpg

post-13-13339531055781_thumb.jpg

A mai fost lasagna facuta de socrella, cea mai buna lasagna ever, profiterol pe care nu l-am mai pozat.