April 10, 201214 yr comment_142359 Eu sunt rupta,am scos din bucatarie tot ce se putea scoate (masa ,scaune,un dulap soldat ,tras aragazul) si smotru la greu,mnee,ce sala?! ce abdomene?! , Si eu ma apuc dupa-amiaza, dar numai ce pot de una singura, nu are cine sa ma ajute la tras aragaz, scos eu stiu ce dulapuri. Ata e! Geamurile sa le vad curate, perdelele, praful sters, aspirat, scuturat paturi si om mai vedea la vara, cand o fi cald si se pot face mai multe lucruri. Deci spor la munci, sala...abdomene...!!! Paii eu le harai singura,sotul e acasa dar nu-l suport prin picioarele mele ca mai tare ma incurca (sau is eu carcotasa rau?! ,cred ca partea 2 )perdele m-am scos ca am verticale doar o perdeluta in bucatarie,aia o fluier,maine o spal si lenjeriile de la pat ,mai am de frecat baie,geamuri e frig rau si bub sta numa dupa mine mi-i sa nu raceasca,le fac prin interior deocamdata si peafara doar doar s-o mai incalzi putin . Stelino,vin dar vezi ca eu trancan mult fata si-ti fac capu' damburi mi-i ca te lasi pagubasa Report
April 10, 201214 yr comment_142364 Gianino, care pe care , ca si eu pot melitza muuuuult si bine , tata meu avea o vorba ...gura bate c.... Report
April 10, 201214 yr comment_142366 Mnnee! Ai mei spun ca n-au mai vazut asa ceva,ei sunt mai taciturni asa mai ales tata ,las ca recuperez eu pt. toat familionul Report
April 10, 201214 yr comment_142369 Eu cand vorbesc cu frate-miu, el saracu' nu ajunge decat sa zica da, nu, bine. Vorbesc numai eu ! Report
April 10, 201214 yr comment_142376 ....sotul e acasa dar nu-l suport prin picioarele mele ca mai tare ma ... Si el stie treaba asta? =)) Report
April 10, 201214 yr comment_142377 Lili, astept sa-mi spui daca i-a picat bine prajiturica lui Mr. Eataly ! Report
April 10, 201214 yr comment_142378 ....sotul e acasa dar nu-l suport prin picioarele mele ca mai tare ma ... Si el stie treaba asta? =))Hi hi! Bineinteles ca stie,ca vine pe langa mine si-l alung Report
April 10, 201214 yr comment_142402 Noi, de maine mergem iar la gradi. Sper sa nu mai avem parte de alta tura de antibiotice. Vineri am avut consult la ORL si medicul asta e total impotriva inregimentarii copiilor inainte de 3 ani, din cauza de imunitate prea scazuta. Pe tati l-a convis si farama care ii lipsea ... Pe mine nu. Cica: la gradi nu dezinfecteaza in fiecare zi jucariile... mi s-a parut cam exagerat. Daniella , e extrem de exagerat! Copiii nu trebuie tzinutzi in eprubeta....se dezinfecteaza multe lucruri , toaletele , masa de schimbat ( pe noi ne lasa , de ex, daca vrem sa ne schimbam singuri copiii cand ii luam, dar dupa schimbat , desi scrie pe perete ca trebuie dezinfectat , vine o educatoare si ne cam controleaza ). Dar ce folos sa dezinfectezi jucariile? Daca e o infectzie virala , aerul cum il dezinfect5ezi= Si comunitatea le intareste sistemul imunitar , altfel ajung la 3 ani cand merg la gradi sa se imbolnaveasca imediat ce stranuta cineva spre ei Si Elena merge la maine la gradi iar. Noi trebuia sa plecam ieri in Nord, o zi-doua la cumnata-mea , apoi la Hamburg...la cumnata-mea au luat totzi in virus de la al mic ( are 2 ani si acum a inceput cresa) , au stat totzi pe toaleta. Asa ca nu ne-am mai dus.Pe langa asta , duminica dupa masa Elena a facut febra 41 , dintr-o data. N-a scazut sub 40 nici cu Nurofen. I-am dat seara si paracetamol , noaptea a fost mai bine...luni cand 40 cand nimic...azi OK toata ziua. Am dus-o totusi la dr...a consultat-o , n-are nimic, ii ies caninii!!!! Dar am tras o sperietura groaznica!!!! Report
April 10, 201214 yr comment_142405 Sanatate la fatucele de gradi si la toata lumea. eu acum am venit de la "cavalerul rozelor " ....nu de alta dar voiam sa prescurtez , sa scriu doar *cavaler* , dar apare Dragos sau nrares , sau ce stiu eu cine, si-mi ies vorbe ca vin noaptea de la cavaleri ...noapte buna Report
April 11, 201214 yr comment_142416 'Neata!Nimeni pe aici? Inca dormiti? Ia sa pregatesc io ceva rapid si revitalizant. Daca tot e post, va aduc numa' fructe si ceai, sa nu pohtiti la ce nu trebe! Pe aici e cam racorica, dar se pare ca se incalzeste. La 7 erau 3 grade...... brrrrrrrr. Acu' deja sunt 6! Si e si soare, senin.... Sa vedem cat de mincinosi sunt aia de la meteo. Io cre'ca-s mai mincinosi ca mine si nu vine iar era glaciara. Pentru vineri, sambata si duminica, nu prea le-a iesit prognoza (la Bucuresti ma refer).Am ceva de lucru acu', da' diseara la 4 am rupt usa, am ceva drumuri de facut, pachete / hartii de predat, altele de luat... Treaba, nu asa....Se apuca virgula cineva de bucatarit pentru Paste? E drept ca maine se fac ouale si vineri cozonacii, da' poate unii-s mai grabiti ca altii.... Io am luat ieri hartie creponata si vineri seara sau sambata dimineata urmeaza sa incondeiem ouale dupa metoda descrisa de Laura. Intre timp, mama face restul mancarurilor..... Sper sa nu faca prea multe...... O zi frumoasa va doresc! Report
April 11, 201214 yr comment_142418 Buna dimineata! Bub' e treaz de la 7 La noi e soare sa vedem daca se mai incalzeste ca frig a mai fost! O zi minunata tuturor va urez! Report
April 11, 201214 yr comment_142419 FOX ce bine arata salata de fructe dar si ceaiul Eu maine fac,cumparaturile cu sotul azi inca smotru(poate reusesc sa fac geamurile daca nu-i prea frig),apoi o sa fac,cozonacii,invart sarmalele,drobul si pasca,oua imi face mama nu ma mai ung eu,poate o sa-l las pe bub sa se joace cu vreo 2. Report
April 11, 201214 yr comment_142425 ... La 7 erau 3 grade...... brrrrrrrr. Acu' deja sunt 6! Si e si soare, senin.... si la noi tot frig, la 8 erau vre-o 2-3 grade, era alba iarba. acum e soare si se incalzeste. am halit fructe, merci Fox. o zi frumoasa tuturor Report
April 11, 201214 yr comment_142430 Ce bine arata!! Cu ce fel de faina ai facut? Si bunica mea facea praji cu malai si era asa de buna!! cred ca are acelasi gust, ca arata la fel Pupici! Cu faina alba, dar malaiul o cana a fost grisat si o cana l-am facut malai fin (cu blender-ul), dar iese foarte buna, are un gust aparte, Alex s-a indragostit de prajitura asta. Cerra a pus reteta, la "Ce dulciuri ati facut azi?" Report
April 11, 201214 yr comment_142431 Buna dimineata! O zi frumoasa, senina si scaldata de razele calde ale soarelui, va doresc la toate hangitele! O gustare si de la mine, nu numai de la Foxxy! Report
April 11, 201214 yr comment_142432 Buna dimineata tuturor! La noi e mult mai frumos azi ca ieri, s-a si incalzit un pic, sper sa o tina tot asa (desi de Pasti au anuntat ploaie, ploaie, ploaie).Foxy, ma dau la fructele tale, arata iam-iam.Izuk, sa va fie de bine vacanta, sa-ti tihneasca si sarbatorile si sa mai vii la povesti cand ai timp.Spor la treaba tuturor harnicutelor (mie nu-mi sta deloc capul la lucru, oricum mergem la socri de Pasti; tot fac planuri, liste si alte cele, ca miercurea viitoare plecam la Paris 4 zile si sunt agitata tare, mai ales ca avem avion la intoarcere la o ora imposibila si nu prea avem cu ce ajunge in afara de taxi, care e cam 150 euro ).O zi frumoasa va doresc!Editez, ca sa iau si o felie (sau doua) de cozonac de la Georgy. Report
April 11, 201214 yr comment_142434 Buna dimineata, raportez frig la mine-n sat, basca ieri am reusit marea performanta sa-mi fac ditamai basica in podul palmei drepte de la scos papadie ( moama ce radacina recalcitranta au...basca neshte buruieni care se intind ca fragutzele...incepi sa tragi de un vrej...si te deplasezi oleaca sa ajungi la radacina , or fi avand ele vreun rost abscons aceste buruieni, ca inafara de a inabusi plantele decorative sau comestibile...eu nu vad ...dar in fine,totul are un rost pe lume...poate ca si bashica din podul palmei...tocmai ca sa-mi zica sa nu ma iau dupa Gianina si sa frec la podele si jamuri, mai mult decat strictul necesar )Am luat si eu din mers din fructe, ceai si m-am infruptat chiar cu o felie de cozonac...cighir/drob nu cred ca voi face de paste , asa ca voi lua duminica o felie )o zi faina la albinutele gospodine si vrenice. Report
April 11, 201214 yr comment_142436 Buna dimineata, raportez frig la mine-n sat, basca ieri am reusit marea performanta sa-mi fac ditamai basica in podul palmei drepte de la scos papadie ( moama ce radacina recalcitranta au...basca neshte buruieni care se intind ca fragutzele...incepi sa tragi de un vrej...si te deplasezi oleaca sa ajungi la radacina , or fi avand ele vreun rost abscons aceste buruieni, ca inafara de a inabusi plantele decorative sau comestibile...eu nu vad ...dar in fine,totul are un rost pe lume...poate ca si bashica din podul palmei...tocmai ca sa-mi zica sa nu ma iau dupa Gianina si sa frec la podele si jamuri, mai mult decat strictul necesar )Am luat si eu din mers din fructe, ceai si m-am infruptat chiar cu o felie de cozonac...cighir/drob nu cred ca voi face de paste , asa ca voi lua duminica o felie )o zi faina la albinutele gospodine si vrenice. Hi hi! Pup eu manuta sa treaca Am frecat si baia si am facut dormitorul inclus geamul,am terminat de spalat lenjeriile,bag perdeaua de la bucatarie si fac si geamul de la bucatarie,hai ca am spor ,incet incet,dau gata azi balconul ma baga in boale ca sunt geamuri multe si mari si cele mai murdare si bub sta numa dupa mine ,bine ca sotu-i de servici tre' sa termin,musai musai azi,dar am spor! ma mai asez o tara sa vad ce ati scris si fug iar... Report
April 11, 201214 yr comment_142441 Any, Mr.Eataly a fost foarte dezamagit ca nu erau comestibile, mai ales ca Manu ii spusese la telefon ca facem "pasticcini". Dar s-a consolat cu o gogoasa. Report
April 11, 201214 yr comment_142448 'neata la hansi la noi de dimineata a fost rece ,acum e soare si se mai incalzeste Am facut de dimineata cumparaturile si diseara vreau sa termin dormitorul copiilor Am primit niste maruntaie de miel si eu nu am facut niciodata drob pana acum, aveti vreo reteta de drob buna, ?Da fara marar ca nu ne place mararul?In rest fur si eu din bunatatiile de pe aici ca imi e o foame si nici cafea nu am baut ca toanta de mine am uitat sa cumpar aseara ,azi am luat dar aici la servici nu am unde sa imi fac O zi buna cu spor sa aveti Report
April 11, 201214 yr comment_142454 'neata la hansi la noi de dimineata a fost rece ,acum e soare si se mai incalzeste Am facut de dimineata cumparaturile si diseara vreau sa termin dormitorul copiilor Am primit niste maruntaie de miel si eu nu am facut niciodata drob pana acum, aveti vreo reteta de drob buna, ?Da fara marar ca nu ne place mararul?In rest fur si eu din bunatatiile de pe aici ca imi e o foame si nici cafea nu am baut ca toanta de mine am uitat sa cumpar aseara ,azi am luat dar aici la servici nu am unde sa imi fac O zi buna cu spor sa avetiSunt mai multe retete de drob pe aici. Eu fac cu ingrediente crude. Reteta - aici.Nu vrei marar, nu pui. Suplimentezi cu patrunjel, sau cu ce verdeturi vrei tu. Report
April 11, 201214 yr comment_142459 Foxyy , mersi de reteta arata tare bine ,cred ca asa o sa il fac Report
April 11, 201214 yr comment_142464 Foxyy , mersi de reteta arata tare bine ,cred ca asa o sa il facCu placere! Noi asa il facem mereu, indiferent de tipul dihaniei (pui, miel.....). Report
April 11, 201214 yr comment_142466 Buna dimineata, raportez frig la mine-n sat, basca ieri am reusit marea performanta sa-mi fac ditamai basica in podul palmei drepte de la scos papadie ( moama ce radacina recalcitranta au...basca neshte buruieni care se intind ca fragutzele...incepi sa tragi de un vrej...si te deplasezi oleaca sa ajungi la radacina, or fi avand ele vreun rost abscons aceste buruieni, ca inafara de a inabusi plantele decorative sau comestibile...eu nu vad ...dar in fine,totul are un rost pe lume...poate ca si bashica din podul palmei...tocmai ca sa-mi zica sa nu ma iau dupa Gianina si sa frec la podele si jamuri, mai mult decat strictul necesar )Am luat si eu din mers din fructe, ceai si m-am infruptat chiar cu o felie de cozonac...cighir/drob nu cred ca voi face de paste , asa ca voi lua duminica o felie )o zi faina la albinutele gospodine si vrenice. Hi hi! Pup eu manuta sa treaca Am frecat si baia si am facut dormitorul inclus geamul,am terminat de spalat lenjeriile,bag perdeaua de la bucatarie si fac si geamul de la bucatarie,hai ca am spor ,incet incet,dau gata azi balconul ma baga in boale ca sunt geamuri multe si mari si cele mai murdare si bub sta numa dupa mine ,bine ca sotu-i de servici tre' sa termin,musai musai azi,dar am spor! ma mai asez o tara sa vad ce ati scris si fug iar...Iote colo harnicutele....Eu am spalat geamurile acu' vreo saptamana, m-a apucat subit harnicia intr-o seara si am facut curat in toata casa. Perdelele oricum le-am pus prin iarna la spalat, asa ca n-am treaba cu ele acum.... Poate reusesc diseara sa dau cu aspiratorul, sa fie curat in casa.Mama a zis ca a cumparat o oratanie (curcan) si o sa-l pregateasca in fel si chip. Sa vedem ce branzeturi ia zilele urmatoare (cas, urda). Iar sambata dimineata (in cel mai rau caz) , luam verdeturile si gata cumparaturile.Pastile si cozonacii le face ea maine si poimaine, asa ca eu o sa fiu musafir! S-ar putea sa mergem pe la neamuri, in vizite (in Bucovina), da' ramane de vazut cat de mincinosi sunt aia de la meteo. Daca nu, stam acasa si ne relaxam. O vacanta merita toata lumea, nu? Report