April 12, 201214 yr comment_142822 Nu prea am timp sa va citesc, nevorbitelor mele dragi!dar as vrea sa ma cuibaresc intre Bubulici si metrul de pisic, cu visinul la fereastra, sa ma maangaie ingerasii blonzi ai Oanei, sa miroasa a cozonac (desi nu mananc, imi place mirosul!) si sa va stiu pe toate bine, sanatoase si fericite!Eu voi pleca la Braila si nu stiu cat timp voi avea sa intru, ca deh, merg acasa!Asa ca va pup si va urez ca tot ce va doriti sa va iasa!Sarbatori cu bine, credinta, pace si iubire! ZoazoNico, drum bun, sanatate multa la ai tai si sa petreceti cu bine! Report
April 12, 201214 yr comment_142830 da' ia zi mata, di undi iei cartoafi noi, ha? Din piata, de unde, 12 lei Kg.! buey, tu faci glume? oricum, la noi n-am vazut, cre' ca s-au gandit ca la pretul asta nu indrazneste multa lume! Report
April 12, 201214 yr comment_142832 da' ia zi mata, di undi iei cartoafi noi, ha? Din piata, de unde, 12 lei Kg.! Cat?!!! La noi , la aprozar ce-i drept , sunt la 5 lei/kg . La piata nu stiu cat sunt pentru ca inca nu am ajuns . Zerda , sa stii ca nici eu nu fac totul , mama se ocupa de supa ,sarmale , oua si friptura , eu de restul . Impartim munca. Report
April 12, 201214 yr comment_142836 buey, tu faci glume? oricum, la noi n-am vazut, cre' ca s-au gandit ca la pretul asta nu indrazneste multa lume! Nu fac glume, ieri dupa-amiaza am vazut in piata din apropierea serviciului si normal ca mi-a atras atentia. Totusi, 12 lei kg., dar nici nu am observat pe cineva sa cumpere. Report
April 12, 201214 yr comment_142837 Bai , da Gianina nu se incurca...Spor doamnelor harnicutze. Report
April 12, 201214 yr comment_142843 Ne-a anuntat, oficial, maine suntem liberi, macar atat, ca de bani sa ne dea ceva de Paste nu s-a pus problema!Asa ca am timp sa fac si eu ce mi-am propus. Deci vorba cantecului: "sarim pe cozonac sarim pe sarmalute..." Report
April 12, 201214 yr comment_142848 Ne-a anuntat, oficial, maine suntem liberi, macar atat, ca de bani sa ne dea ceva de Paste nu s-a pus problema! +1, se cunoaste ca suntem in aceeasi barca Report
April 12, 201214 yr comment_142850 Ne-a anuntat, oficial, maine suntem liberi, macar atat, ca de bani sa ne dea ceva de Paste nu s-a pus problema!Asa ca am timp sa fac si eu ce mi-am propus. Deci vorba cantecului: "sarim pe cozonac sarim pe sarmalute..."Asta da veste buna!!! Report
April 12, 201214 yr comment_142851 Buna dimineata!Am admirat flocosul Stellei, dar si minunatia de visin inflorit. Smotocim un pic bubuletul somnoros, pe Jasu cea muncitoare si pupam una buzata Zerda, sa treaca tristetea. E greu sa pierzi un patruped, e ca un membru al familiei.Ieri am bantuit nitel prin magazine, am luat niste ghivece de ceramica cu modele in relief, de-as fi gasit farfurii era mai bine. Da' asa...... merg si ghivecele, mai ales ca le tin in bucatarie. Am facut aseara Brie en croute..... o nebunie!!!!!! Am pus mai multe branzeturi, ca n-am avut chef sa impart aluatul in mai multe portii mici. Brie, Camembert.... o nebunie a iesit. Am folosit si un gem de prune facut de mine asta-toamna, fulgi de migdale si merisoare cumparasem.... Jupanu' a plescait vreo juma' de "placinta".Am facut si ceva mazare cu carne de gaina (chept, aripi si picioare). Mi-o cam iesit paru' din nas pana a fiert carnea, da' s-a facut, intr-un final. Mazarea era congelata, luase jupanu' de la Cora, da' n-am avut probleme cu ea, a fiert imediat. E drept ca eu am si pus apa calda peste ea, dupa ce-am scos-o din congelator si s-a inmuiat.Diseara tre' sa pregatesc niste haine, sa le iau pe post de bagaj si sa vad ce floricele ii duc maica-mii. Poate ceva Aloe Vera.... Mai vad in timpul zilei ce idei imi vin. Momentan, n-am planuri pentru diseara.O zi frumoasa tuturor! Iar mai pus sa ma gandesc la Brie en croute Report
April 12, 201214 yr comment_142852 Buna dimineata, mi-e somn, mi-e lene, e urat afara, sta sa ploua....Oana, super ti-a iesit cozonacul, outele imi fac pofta de numa, iar pozele cu picea ta sunt minunate. Si fetele mele de abia asteapta sa vopseasca oua (erau asa figuri anul trecut, ca nu vroia niciuna sa manance din ouale vopsite de ele; le-am aratat cum faceam noi cu frunze si ciorap si au fost tare incantate, nu s-ar mai fi oprit din vopsit si decorat).Azi si maine mai merg si eu la servici, apoi gata o saptamana sunt libera...Stella, superb Fiocco, e chiar asa mare cum pare in poza?Geany, e un dulce bubuletul adormit, cata liniste si pace emana. Multumesc Debea astept sa le pun sa vopseasca outelele, amadoua...Sunt tare scumpi cand ii vezi in actiune Pupici! Report
April 12, 201214 yr comment_142854 Buna dimineata, pupam Bub cuminte-n somn, Jesu harnicuta albinutza, si zerda ca sa-i treaca din suparare.Foxulio &co drum bun si Paste fericit, ca unde-i mai bine ca la mama/bunica ??Oana super ideea cu outele dion pannacotta, si cozonacul fantastic arata.Moatzo, spor la operatia MOV finalizata si bafta la triat hartzoage.Giorgi, am citit, dar cam greu zau sa le tin minte pe toate si sa nu gresim...am sa spal dupa Paste, sau maine , ca am deja de vreo 2 masini.Merci pentru complimente la flocos...asa de mare e si cum are parul lung, pare si mai gras decat e. Multumesc Report
April 12, 201214 yr comment_142856 'neata lume https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif starea vremii: la noi s-a mai incalzit. e soare si frumos. azi am dus copila la bunici. au cerut-o peste noapte. o sa-mi fie tare pustie casa fara ea. dar maine merg la mama, la facut cozonaci, asa ca am s-o vad devreme si s-o iau in brate. azi, cand am plecat de acasa si si-a dat seama ca nu ne mai vedem azi, mai-mai ca a inceput sa planga. phiii de draga mi-e https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gifmaine am sa le dau la fete sa vopseasca outele cu colorant natural, anul trecut Jasu le-a vopsit.2 colaje cu Jasu anul trecut...doamne, cat e de scumpa!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifce coloranti frumosi aveti... la noi nu am vazut asa ceva, sa am curaj sa ii dau Maiei sa-si bage mainile acolo...noi le facem cu folie de plastic, care se "topeste" si se "lipeste" pe ou cand il bag in apa fierbinte. Sa stii ca nu s-a murdarit deloc, a fost f atenta. La unele chestii copii sunt f atenti, nici nu-ti imaginezi!Idee interesanta cu folia care se topeste, eu am ramas in urma...sunt si aici atatea prostiute de colorat oute dar eu tot cu coloranti alimentari am ramas, poate la anu viitor fac si eu cu coji de ceapa ca nu am facut niciodata, dar tot uit sa pastrez coji Report
April 12, 201214 yr comment_142857 Mama ce vrednicie!!Brava!Eu am fost aseara la un concert de Pasti de muzica bizantina...inaltator!!Casa e curata...in seara asta oferim o masa( la taverna) la ceata vesela de frantuji proprietari...apoi daca sunt 'cuminti in seara asta si au note bune la purtare' ii invit la o supa Marghirritza si la oua rosi imediat dupa biserica...da sa vedem(ma mai gindesc)Dulce nu fac caci duminica suntem invitati si uite tot asa!!Produc si eu o friptura de capra ceva drob si cioarba asta care aduce cu a noastraUn pup pe azi caci astept pe niste neni sa se urce pe casoi ca sa puna noua parabolaSper sa nu vina la calandrele grecesti:) Report
April 12, 201214 yr comment_142859 Lili, uite:....Multumesc frumos . De ai stii cat am cautat-o!Doar am facut de Craciun si am si notat-o undeva dar cine mai stie pe unde am pus-o Pup ingeras de Bubulet si printese blonde :crying: Si pup si flocos frumos si rasfatat Si la noi e innorat si uratZerda poate ajuta un pic Oana fain cozonac ai facut.Eu nu fac ca nu ma pricep si nici timp nu am, o sa cumpar un cozonac pentru Andreea ca ei ii place cel mai mult.Pentru Cristi am pasca , e preferata lui.Eu vreau sa fac sarmale , drob , salata de beof,am luat branza, ceapa verde , ridichi,rosii,salata verde,castraveti,Ciorba inca nu stiu de care sa fac, ma mai hotarasc azi, maine Si dulciuri trufele lui Stella , prajitura creme a la creme, asta mi-a zis Andreea sa ii fac si in rest cozonac, pasca si cam atat,cred Am vrut sa fac oua umpute dar am renuntat ca ai mei au zis sa nu mai fac .Si friptura acum si aici sa vedem cum o fac , ca vrem sa mergem la Crizbav duminica si atunci facem gratar ,dar daca ploua si stam acasa atunci vad ori la cuptor , ori la tigaie.Cam asta vreau sa fac, sper sa apuc sa fac tot ce mi-am propusSpor la treburi si o zi buna sa aveti Daca ma crezi, asta e primul meu cozonac, l-am facut dupa reteta lui mama, din cate isi aminteste si ea, nu are o reteta anume, pune totul din ochi. Am facut doar un cozonac si astazi am sa fac pasca sau mai astept pana maine... Sotul meu nu vrea salata de beuf, vrea salata de vinete, ca nu am mai mancat cred ca de 1 an Am sa fac si niste parjolute si mai vad ce pofte mai apar... Report
April 12, 201214 yr comment_142860 Ziua buna .Zerda , imi pare rau , dar poate e mai bine asa decat sa se chinuie .Oana , imi place Yasu , e tare harnicuta si dragalasa .2ut , Paris ...visul meu de-o viata , dar nu am avut noroc pana acum , poate doar daca as fi plecat singura . Dar sper si eu ca in luna mai sau iunie sa ajung , mai ales ca acum am fost invitati de prietena mea care locuieste in Paris de ani buni . Eu visez Paris , Iza Disneyland . Sper sa ne vedem amandoua visul cu ochii in curand . M-am hotarat sa fac drob si eu , pentru prima data . Dar fac de pui pentru a nici mamei si nici sotului nu le place mielul , iar eu nu pot spune ca ma dau in vant prea tare dupa el . La noi , fara miel , nu are rost sa bagam banii in el ca sa-l taraim de colo colo si sa-l aruncam in final . Salata "buf" ,oua rosii , sunca de casa , drob ,o supa/ciorba ...inca nu ne-am hotarat , sarmale , friptura de porc , cartofi noi si mai vedem noi inca o garnitura ceva , tort cu nuca si un fel de cheesecake...cam astea vom pregati . Wow cate pregateli!!Eu sunt cea mai puturoasa, fac f putine.. Multumesc de compliment Report
April 12, 201214 yr comment_142861 Daa miroase tare frumos in bucatarie...Sunt crizata'' de timp asa ca nu va asteptati la finetzuri Report
April 12, 201214 yr comment_142863 Nu prea am timp sa va citesc, nevorbitelor mele dragi!dar as vrea sa ma cuibaresc intre Bubulici si metrul de pisic, cu visinul la fereastra, sa ma maangaie ingerasii blonzi ai Oanei, sa miroasa a cozonac (desi nu mananc, imi place mirosul!) si sa va stiu pe toate bine, sanatoase si fericite!Eu voi pleca la Braila si nu stiu cat timp voi avea sa intru, ca deh, merg acasa!Asa ca va pup si va urez ca tot ce va doriti sa va iasa!Sarbatori cu bine, credinta, pace si iubire! Sa petreci cat mai frumos alaturi de ai tai! Pupici!! Report
April 12, 201214 yr comment_142864 Eu sunt cea mai puturoasa, fac f putine..Mai zi, mai zi.... Io, care nici nu tai o ceapa.... fac taaaaaaaare multe! Tu macar ai facut cozo.... io astept sa-i faca mama. Report
April 12, 201214 yr comment_142866 Daa miroase tare frumos in bucatarie...Sunt crizata'' de timp asa ca nu va asteptati la finetzuri Astea-s sarmalele pregatite pentru mine, da? Report
April 12, 201214 yr comment_142867 Ape' zacetzi ashea bre'! Ni-o vinit inima la loc! La trreeaabbaa!! Am zis si nu degeaba , acusica tac- pac si Geany vine cu sarmale si... Bravo!! Asa da! Report
April 12, 201214 yr comment_142868 Ne-a anuntat, oficial, maine suntem liberi, macar atat, ca de bani sa ne dea ceva de Paste nu s-a pus problema!Asa ca am timp sa fac si eu ce mi-am propus. Deci vorba cantecului: "sarim pe cozonac sarim pe sarmalute..." ma bucur pt tine Atunci la treaba!! Report
April 12, 201214 yr comment_142869 Mama ce vrednicie!!Brava!Eu am fost aseara la un concert de Pasti de muzica bizantina...inaltator!!Casa e curata...in seara asta oferim o masa( la taverna) la ceata vesela de frantuji proprietari...apoi daca sunt 'cuminti in seara asta si au note bune la purtare' ii invit la o supa Marghirritza si la oua rosi imediat dupa biserica...da sa vedem(ma mai gindesc)Dulce nu fac caci duminica suntem invitati si uite tot asa!!Produc si eu o friptura de capra ceva drob si cioarba asta care aduce cu a noastraUn pup pe azi caci astept pe niste neni sa se urce pe casoi ca sa puna noua parabolaSper sa nu vina la calandrele grecesti:)Suna destul de bine ! vreau si eu invitata!! Report