Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Moama, Gianinooooo, esti jurat la masterches ??

Sublim arata. pacat sa-l tai :occasion14: ...

Sa-l mancati cu placere.

Moama, Gianinooooo, esti jurat la masterches ??

Sublim arata. pacat sa-l tai :notworthy: ...

Sa-l mancati cu placere.

Ci master..?!Neee am bronzat pateele' ca era cuptorul prea incins :occasion14:

Multumesc pentru urarile de drum bun, au fost cu folos. Trenul arhiplin, colega mea de scaun avea o geanta si-o sacosa, i le-a pus omul meu sus, nu doar ca e el galant si ea era micuta, dar in mijlocul balamucului ea avea un pasager suplimentar, un bichon. N-am vazut un animal mai cuminte, s-a urcat in brate si in afara de doua ori cand a baut apa din mana nici nu s-a miscat. Eu aveam loc la geam si la mine se simtea aerul conditionat si i-am facut loc sa fie mai racoare. Mi-a facut placere drumul ca l-am mai zmotocit pe drum si m-a lasat! Cand te gandesti cu cati oameni imposibili, galagiosi, imputiti, care te inghiontesc sau vorbesc nonstop la telefon am mers, as fi pus poza catelului pe usa CFR la ASA DA!

Aici toate sunt deja facute, maxim ce o sa ma invartesc sa fac sa pun masa! Dar m-am bucurat ca au fost apreciate cadourile de iepuras, pe care eu le-am ales, unul este chiar un cosulet cu iepuras, poate ii fac maine poza!

Vaii ce frumos! :rolleyes: si tie la fel draga Oana! :rolleyes:

Il astept pe Bubulet cu outele :lol: :notworthy:

Hi hi hi! Itala' a si ciocnit unu',de fapt mai multe :occasion14:

post-405-13344192177348_thumb.jpg

post-405-13344192237905_thumb.jpg

Neata fetelor, eu sunt la servici pana la pranz, apoi acasa si diseara cred ca plecam si noi la socri. Daca nu mai apuc sa intru, va doresc din tot sufletul sa aveti Sarbatori fericite si sa ne auzim sanatosi cu totii.

Sarbatori fericite alaturi de familie!!

Buna dimineata

Harnicute ati fost , bravo

Geany imi lasa gura apa cand ma uit la cozonacii tai :floare: ,mie in veci si pururi nu cred ca imi iese asa ,

Imi vine sa ma teleportez pana la tine

Oana ce bine arata pasca .Eu am dat comanda de pasca ,sambata ma duc sa o iau .E o patiserie in Brasov care dupa parerea mea face cea mai buna pasca din cate am mancat eu vreodata .De vreo 6 ani mereu comand de acolo.Are multa branza si e foarte aromata.

Aseara am vopsit si eu oualae, am pregatit maruntaiele pentru drob si in seara asta le fierb si fac sarmalele si maine restul.

Sper sa imi ajunga ziua ca sunt singura la bucatrie ca Andreea lucreaza maine si mai am de facut ciorbita,prajiturile , salata de beof, vreau sa fac si niste bute cu cascaval .

O zi buna si sa aveti spor

Multumesc :)

sa ai spor!

Buna dimineata,

Astazi mergem la biserica in alta parte si apoi acasa am ceva invitati.

Daca nu mai intru sa scriu va urez de pe acum:

post-413-1334382924138_thumb.jpg

Multumesc Carmen :floare:

Paste Fericit! Astept poze..

Da Stelino,paii sunt cam la fel doar ca la al meu e si opareala dar se poate sari pasul asta in rest pt. 1 kg. de faina (buna ooo)500 ml. de lapte 5 galbenuse cam 200-250 gr. zahar (cat de dulce place) ,50 gr. de drojdie,cam asta e, si mirodenii rasatura ce cum place,e simplu asa stilizat :)

Spor la cozonaci pufosi! :floare:

se aseamana si cu reteta mamei mele de cozonac, numai ca ea pune 6 oua la 1 kg de faina...

Geany, foarte bine ti-au iesit toate!! Esti "Da Best" :floare:

Pupici la zambetul de strengar. Crezi ca fetele nu au ciocnit outele!? Chiar pe toate le-a ciocnit si au mancat cate 2 oua fiecare...Copii!!

Eu astept pe fete sa aduca la Han din ce au pregetit ele...

va pup!!

Da Stelino,paii sunt cam la fel doar ca la al meu e si opareala dar se poate sari pasul asta in rest pt. 1 kg. de faina (buna ooo)500 ml. de lapte 5 galbenuse cam 200-250 gr. zahar (cat de dulce place) ,50 gr. de drojdie,cam asta e, si mirodenii rasatura ce cum place,e simplu asa stilizat :hug:

Spor la cozonaci pufosi! :floare:

se aseamana si cu reteta mamei mele de cozonac, numai ca ea pune 6 oua la 1 kg de faina...

Daa pai e clasica,asta ar fi 6 cu tot cu oul pt. uns ala nu l-am pus la socoteala :)

Geany, foarte bine ti-au iesit toate!! Esti "Da Best" :-*

Pupici la zambetul de strengar. Crezi ca fetele nu au ciocnit outele!? Chiar pe toate le-a ciocnit si au mancat cate 2 oua fiecare...Copii!!

Eu astept pe fete sa aduca la Han din ce au pregetit ele...

va pup!!

Sar-na! :floare:

Ha ha! Asa si bub' vrea sa ciocneasca unul: lociu' ci unul velde ci unul galben ci unul abatztlu' :)

:) :hug:

P.S La noi ploua torential si e tare frig :)

[center]Mai Geanino, mai! Sa stii ca numa' bunica mai facea asa modele frumoase pe cozonaci si alte cele din aluat!

Taaaaare frumos mai arata, si mi-ai adus aminte de copilarie, si de bunica. Am plecat sa ma azvîrl în butoiul cu melancolii! :floare:

post-5-13344281517663_thumb.jpg[/center]

Noua ne facea bunica pupeze aveu ochisori cioc si pene si mini cozonacei in cani de tabla :-* na ca am cazut si eu in butoi.

Scuze pt. pozele de mai devreme ma uitam pe niste poze haioase glitter si a sunat telefonul,bub' a trimis postarea a inchis fereastra cu forumul si si-a dat desene ,noroc ca am verificat ca se incarcase mesajul :floare:

Ia una nostima sa treaca melancolia...

post-405-13344285192151_thumb.gif

post-405-13344285802502_thumb.jpg

:) :hug:

Moaca asta o mai am si eu uneori dupa cate o boacana de-a lui bub' ca de ezemplu asta de mai inainte cand mi-a incarcat mesaj cu poze :) :)

post-405-13344289048636_thumb.jpg

:)

Gianiono, si mamutza mea ne facea pupeze :floare:

Ia prima serie de cozonacei e gata, urmeaza seria 2 si 3...ca am facut ceva intre 1.5 si 2 kg de faina...initial era prevazut 1,5 kg, dar na...am mai pus oleac de faina ca era prea lipicios :hug:

de crescut a crescut, l-am lasat sa se bronzeze...miroase de numa in casa...de acum sa vedem gustul...

in schimb ciorba de miel a iesit wow...ca sotul a vrut sa manance o farfurie, si am luat si eu una :).

stufatul e gata...

fripturisionul si garnitura ...maine.

Fie ca Sfanta Lumina a Invierii sa va aduca cele 4 taine divine: incredere,lumina,speranta,iubire.

Clipe de neuitat alaturi de cei dragi :floare:

Va pup si va imbratisez pe toate si de asemeni pe printese si bubuleti :) :hug:

Am venit si eu sa va urez Paste fericit alaturi de cei dragi.

Vad ca v-au iesit toate minunat,Geany chiar daca a zis ca treaba-i gata,vad ca tot mai vrajeste in continuare,dar si ce minuni ii ies din maini....

Eu am stat cat am stat mamaliga saptamana asta,dar ultimele 2 zile,foc la ghete ca n-asteapta.Chiar daca nu era planificat nimic initial,s-a schimat foaia si avem oaspeti la masa de maine un cuplu de prieteni.

Asa ca azi de la 9 dimineata pana la 9 seara,apa ,paie si bataie.Si seara inca nu s-a terminat.Poate apuc sa fac si poze.

S-aveti o zi maine asa cum va doriti!

Multzam, D-na Stella,numai ca trebuie sa vin cu dovada mai intai ca sa merit. :-*

Eluta sotul e de servici maroiu' e la mama afara toarna si e frig si deaia am mai vrajit :hug:

Noi te credem si fara dovezi :floare: Sper ca nu esti prea obosita,eu am fost ieri si alaltaieri,acu' is' ca un cintezoi :)

Intzeles,D-na Geany!Deci aveti nevoie de intimitate pentru vraji artistice :) Sau mai bine zis,nimeni in jur sa nu fure secretele :floare:

Nuuuuu,obosita nu-s,doar ca ma mai doare cate ceva,un picior,o mana, un spate :hug: .Stat in picioare,mers incolo-incoace prin casa dupa diverse,din astea.E nu e mortal,trece!Atat ca eu mai bine fac pana cad lata,caci daca ma asez un pic,gata,parca-mi nu m-as mai ridica si o lalai de intind mai mult timp lucrul.De-aia si am tras aproape fara oprire azi.Dar ce sa povestestesc lui Stan -Patzitul?!

Intzeles,D-na Geany!Deci aveti nevoie de intimitate pentru vraji artistice B) Sau mai bine zis,nimeni in jur sa nu fure secretele :)

Nuuuuu,obosita nu-s,doar ca ma mai doare cate ceva,un picior,o mana, un spate :D .Stat in picioare,mers incolo-incoace prin casa dupa diverse,din astea.E nu e mortal,trece!Atat ca eu mai bine fac pana cad lata,caci daca ma asez un pic,gata,parca-mi nu m-as mai ridica si o lalai de intind mai mult timp lucrul.De-aia si am tras aproape fara oprire azi.Dar ce sa povestestesc lui Stan -Patzitul?!

Hi hi! Nici un secret Elutza,doar ca nu-mi tihneste sa ma joc,si asa cu bub' duc lupte crancene daca mai e si sotul chiar ca ma las pagubasa :icon_fessee: apai tu stii ce-mi face fata?! numa pe capul meu sta in bucatarie,inchide si deschide frigiderul ala de parca vrea sa vada daca nu a mai aparut ceva prin miracol si intre timp peacolo si el nu stie :mad: vrea sa bea apa nu are pahar,vrea sa manance,nu are paine ,eu is la aragaz tre' sa se-nghesuie si el sa vada nush' ce la geam neaparat :sad3: deci sincer ,mai bine ma las pagubasa,bashca bub' care face numa boacane,tot in bucatarie cand pe masa cand sub masa de nu mai stiu la cin' sa tzip :sad1:

..............bashca bub' care face numa boacane,tot in bucatarie cand pe masa cand sub masa de nu mai stiu la cin' sa tzip :icon_fessee:

:sad1: la masa Gianino, tzipa la masa :sad3:

Glumeam,Geany.Eu ma uimesc mereu cum reusiti voi mamele cu mici copii sa pregatiti in general mancare,nu doar de sarbatori.Si ma mai uimesc cum putea mama mea(acum a lasat-o mai moale) sa stea 2-3 zile inainte de sarbatori si sa pregateasca fel de fel in cantitati industriale-minim 10 persoane.Eu fac 2-3 feluri acolo,pentru 4-8 portii si-s ca o babuta.Drept ca dupa am de spalat,curatat, bagat pe toate la loc cate-o ora,2,3 in bucatarie.Am scapat acum si de-asta pana maine.

Al meu sot nu se baga daca nu-l rog,dimpotriva zice el singur ca mai bine merge in treburile sale ca sa nu ma streseze.De fapt ii place sa fie surprins cu ce-i pun dinainte pe masa,in special de sarbatori, asa ca stie ca trebuie sa elibereze bucataria,altfel ioc surprize- surprize . :icon_fessee:

..............bashca bub' care face numa boacane,tot in bucatarie cand pe masa cand sub masa de nu mai stiu la cin' sa tzip :icon_fessee:

:mad: la masa Gianino, tzipa la masa :)

Ca la pereti Stelino! Ca la pereti :sad1: nu mai spun cu ordinea si curatenia :sad3: Is ai mei mi-s dragi de mor da cateodata imi vine sa-i cam strang de gat aka sa le dau aer cu portia cum ar spune tata care-i mai mucalit ashea :D B)