April 13, 201214 yr comment_143038 Doamna Geany, bravo Daca as putea te-as lua si la mine sa ma ajuti Report
April 13, 201214 yr comment_143039 Paii asi veni cu mare drag am facut si bucataria bec, ca facusem dezastru Report
April 13, 201214 yr comment_143061 Paii asi veni cu mare drag am facut si bucataria bec, ca facusem dezastru Pai ce bine ar fiEu frec tastatura pana la ora 5 ca sunt la serviciOf,of, Report
April 13, 201214 yr comment_143069 Hello, eu is calare pe matura de disdemorgen, acum am venit sa va salut, si ma duc la *dezghicat* mazare, ca gasii proaspata in piata, am luat si capsuni...am mancat ca desert cu zahar ( asa intregi, le inting in zahar...yummi )...am cumparat un vagon de legume, fructe, verdeturi branzeturi, alea alea...iar o sa zica sosul meu ca-s dusa cu pluta Gianinoooooooooooo , ia da fuguta mata pan la mine si-mi adu oleac de pasca si cateva galuste...friptura v-o las...a si nu uita si o felie de cighir...merci si bogdaproste...Duci pasca si cozonac la izvorul tamaduirii?Drum bun Ioana,Nicoleta si Monica si tuturor celor ce se deplaseaza.Maine ma apuc si eu de unele si altele... Report
April 13, 201214 yr comment_143074 Geany, ce bine arata totul!! Vreau sarmale!!! Spor fetelor la treaba!! Va pup!! Report
April 13, 201214 yr comment_143083 Sar-na! Stelino noi iesim doar la mormant si le sfinteste preotul si dam de pomana ,atat ,nici la inviere nu merg,sotul e de servici eu stau cu bub' acasa Report
April 13, 201214 yr comment_143100 Fetele!! Va Urez Un Paste Cat Mai Colorat!! Sa stiti ca va iubesc pe toate Felicitari speciale pt voi.. Au vopsit fetele outele si au iesit super frumoase- trebuie sa-si laude mama fetele Sunt vopsite cu colorant alimentar natural.. Pupici!! Report
April 13, 201214 yr comment_143106 Vaii ce frumos! si tie la fel draga Oana! Il astept pe Bubulet cu outele Report
April 13, 201214 yr comment_143107 Brava Oana, felicita fetele, Gianino, pupa Bubul zglobiu Pupici de la fete!! Report
April 13, 201214 yr comment_143108 Brava Oana, felicita fetele, Gianino, pupa Bubul zglobiu Bub' a fost cam ''rautz''cred ca gelos ca nu prea i-am mai dat atentie,ti-am zis ca mi-a rupt ''jucaria'' de sters geamuri iar in rest numa' boacane sa ma necajeasca azi l-am tot amanat ca-l duc la utza si nu l-am mai dus saracul hi hi hi! m-a facut sa rad ,chiar m-am gandit la tine,ca aveam nevoie la pasca la floricele (s-au cam afundat in aluat si poate nu se vad prea bine) de sucitorul rulant de la jocul de jucarie de gatit ce i l-ai dat tu cadou,ca sucitorul meu de lemn e mare rau si-mi trebuia asta mic,bub' m-a prins si m-a admonestat hiieeiii! ata-i' a meu di' la tanti' Stelutza' tu ial pe al tau '' si a fugit cu el si l-a ascuns sa nu-l mai iau,noroc ca-mi facusem treaba cu el Erau floricele si frunze peacolo facute cu sucitorul tau dar mi s-au cam afundat in aluat ca le-am pozitionat prea in coltul crucii trebuia sa le fixez mai pe colac ,ma rog... Si sexiune branzoasa (dulce cu iute de oi si stafide )atata-i de bunnaa!!!... Asta-i pt. noi pt. dat de pomana fac maine la mama ,am taiat ca deja i-am pus sotului sa ia la servici sa duca si la colegi ca iese din tura duminica la 11 si inainte deasta cand schimba tura pun toti sa ciocneasca un ou si sa faca o masa asa,i-am dat de toate la el Report
April 13, 201214 yr comment_143112 Brava Giani, faina pasca si frumos a crescut.O s-o manance cu mare pofta si placere sotul&colegii.Pupa Bubul "suparacios" si du-l maine la utza-utza. Report
April 13, 201214 yr comment_143113 Brava Giani, faina pasca si frumos a crescut.O s-o manance cu mare pofta si placere sotul&colegii.Pupa Bubul "suparacios" si du-l maine la utza-utza.No maine mergem la mama la trebi',pasca papa si bub' ii place Report
April 13, 201214 yr comment_143127 Eu acum am curatat prin bucatarie, dupa prapadul de astazi. Maine urmeaza tura a doua, dar am zis ca macar cand vin de la serviciu sa nu ma apuc de treaba in haos, am ajutor de nadejde pe cumnata-mea, a invartit saracuta sarmale... ca eu nu prea reusesc sa combin treaba asta.. si compozitia de clatite, in rest ma arunc cam la orice:) Doar cumparaturile astazi au fost efectiv istovitoare... am plecat in Slovenia la ora 14 si am ajuns acasa, era aproape 19, dar am luat tot, tot, cu lista de-acasa, verificata si bifata+ doua "tricoae" noi pentru madama de mine. Copchilu' meu a avut mancarici si i-a trebuit sa vina cu noi, stiam ca o sa oboseasca, la ultimul magazin, aproape de casa, a inceput sa planga si-mi striga.... reao ce esti, am crezut ca ma duci acasica mea... In rest am vopsit ouale aseara, cu infantu impreuna... le-a combinat de le-a nenorocit, le-am dat cu sidef si ii aratam cum sa le frece in maini ca sa intinda luciul peste tot si el ca sa vada mai bine, le trantea de masa.. Cred ca va scriu toate astea, ca-s nevorbita de mult. Toata lumea doarme, eu sunt franta, pentru ca lucrez intr-un hotel si a fost arhi plin, insa cred ca de toate cate dureri am, nu reusesc nici sa ma ridic de pe scaun. Doamnelor, domnilor, va pupez si va doresc in continuare spor la treaba si sarbatori luminoase, cu armonie... ce-mi doresc eu cel mai mult:) Report
April 13, 201214 yr comment_143128 Alinutza, iti doresc din suflet sa gasesti armonia, si sa ai un Paste luminat de voie buna si veselie.Pupa copilul istovit, si du-te dsi tu la culcare . notte cara.sogni d'oro Report
April 14, 201214 yr comment_143130 Fetele!! Va Urez Un Paste Cat Mai Colorat!! Sa stiti ca va iubesc pe toate Felicitari speciale pt voi.. Au vopsit fetele outele si au iesit super frumoase- trebuie sa-si laude mama fetele Sunt vopsite cu colorant alimentar natural.. Pupici!!Bravo pt minute pricepute a doi iepurasi! Sa ti traiasca si un PASTE cu armonie si sanatate! Report
April 14, 201214 yr comment_143133 Buna dimineata,Astazi mergem la biserica in alta parte si apoi acasa am ceva invitati.Daca nu mai intru sa scriu va urez de pe acum: Report
April 14, 201214 yr comment_143137 Paste fericit va urez tuturor! Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti si mai ales fericire si pace. Spor la treburi Report
April 14, 201214 yr comment_143140 Buna dimineata, multumim de urari, si voua la fel, sa aveti un Paste lin si frumos, cu pace si voie buna, sanatate si noroc.eu inca nu m-am apucat de cele mancari, mai am vreme Gianinoo, fii atenta ca donsoara care vrea cozonaca pe care o sa-l framante a venit sa doarma la noi , si cred ca iar comitem reteta ta, sau a lui Gabicara , sa vedem pe care o alege,; ultima data a facut-o pe-a ta.o zi faina tuturor, spor la treburi cui mai are. Report
April 14, 201214 yr comment_143143 Da Stelino,paii sunt cam la fel doar ca la al meu e si opareala dar se poate sari pasul asta in rest pt. 1 kg. de faina (buna ooo)500 ml. de lapte 5 galbenuse cam 200-250 gr. zahar (cat de dulce place) ,50 gr. de drojdie,cam asta e, si mirodenii rasatura ce cum place,e simplu asa stilizat Spor la cozonaci pufosi! Report
April 14, 201214 yr comment_143150 Eu ma joc ... Am imbracat drobul in aluat Floricele Frunzulite. Edit!.. Din rest de aluat am facut si vreo 2 pateuri cu branza Am cam bronzat pateele' ca era cuptorul prea incins Report