April 12, 201214 yr comment_142926 La crescut la tavi! Ma doare spatele,cat or fi la cuptor fac compozitia de drob Report
April 12, 201214 yr comment_142927 Ioi...intru linistia la han sa citesc ce ati mai scris si vad cozonacii Geaninei si :D ca eu sunt racita mar si nu stiu daca mai apuc sa fac mare lucru anul asta... Brava, Geany!! Tare harnica mai esti ...si cozonaci, si drob... Report
April 12, 201214 yr comment_142929 Stai asa ca a facut si sarmale!! Si parjoale! io mi-am luat bilet de tren maine plec la Buzau la parintii omului, daca vreti sa ne vedem dati un semn! Report
April 12, 201214 yr comment_142931 Ioi...intru linistia la han sa citesc ce ati mai scris si vad cozonacii Geaninei si :D ca eu sunt racita mar si nu stiu daca mai apuc sa fac mare lucru anul asta... Brava, Geany!! Tare harnica mai esti ...si cozonaci, si drob... Olguto ma bucur nespus sa te vad,si-mi pare tare rau sa te stiu bolnavioara ,sa te faci bine repede si mai vino pe aici Report
April 12, 201214 yr comment_142937 Drum bun Ioana, Gianinooooooooo, mai shezi oleac fimeii ...ca ai sa dai in branci maine ...zau asa.super cozonacii matali. moama si ce fain o sa miroase....mie imi place mai mult miroul , cozonacii doar in prima zi, abia raciti ...dupa, nu ma dau in vant dupa ei...si la pasca mereu am mancat doar umplutura...marginile le lasam Report
April 12, 201214 yr comment_142939 Drum bun Ioana, Gianinooooooooo, mai shezi oleac fimeii ...ca ai sa dai in branci maine ...zau asa.super cozonacii matali. moama si ce fain o sa miroase....mie imi place mai mult miroul , cozonacii doar in prima zi, abia raciti ...dupa, nu ma dau in vant dupa ei...si la pasca mereu am mancat doar umplutura...marginile le lasam Apai mamutza Steluta zau ca am inceput sa cam scartzai si cam dau numeri' (adicalea ma duc pan la camara sau la frigi' abar' n-am ce cautam acolo ,vb. aiurea inteleg 2 din unu sau invers deshtia)cozonac unul il dau mamii si o sa dam amandoua si de pomana la mormant la bunici ca asa e obiceiul la noi in rest il rad tata si coptii,mie imi place cu salata de oua rosi',si sotul e cu pasca cu lapte acru,maine o fac,ca nu mai poci nene,si sambata mac' la mama sa fac si la ea pasca si alte alea nush' ce mai vrea... Report
April 12, 201214 yr comment_142940 Deci , te putem arvuni si noi....bine ca stiu Gianino ... , vreau si eu si pasca , si cozo, si alea si alea si alelalte Lasa ca stiu cântarea cu mersul decis la camara sau frigi, si ajunsa acolo ma intreb ce am venit sa caut, si ma duc inapoi, si musai cand ajung sus, imi amintesc ....sa stii ca nu e grav ...e doar sâcâitor Report
April 12, 201214 yr comment_142941 Deci , te putem arvuni si noi....bine ca stiu Gianino ... , vreau si eu si pasca , si cozo, si alea si alea si alelalte Lasa ca stiu cântarea cu mersul decis la camara sau frigi, si ajunsa acolo ma intreb ce am venit sa caut, si ma duc inapoi, si musai cand ajung sus, imi amintesc ....sa stii ca nu e grav ...e doar sâcâitor Ha ha daa Stelinoo ma bucur ca nu-s singur pe lume... Finalul glorios!! Report
April 12, 201214 yr comment_142942 Gianinooooo, s-a umplut si la mine casa de miros, prin simpatie ; arata splendid, brava fatà. Report
April 12, 201214 yr comment_142945 Gianinooooo, s-a umplut si la mine casa de miros, prin simpatie ; arata splendid, brava fatà.Mi-a inchis sotul bucataria a zis ca-mi ajunge pe azi,doar daca adoarme fac ccompozitia de drob Report
April 12, 201214 yr comment_142948 Ioi...intru linistia la han sa citesc ce ati mai scris si vad cozonacii Geaninei si :D ca eu sunt racita mar si nu stiu daca mai apuc sa fac mare lucru anul asta... Brava, Geany!! Tare harnica mai esti ...si cozonaci, si drob... sanatate! Report
April 12, 201214 yr comment_142949 Olgutza si fetele bolnavioare, mari si mici, multa sanatate.Gianinoooooooo, asculta si tu macar odata de sotz, si du-te la nani...mai e si maine o zi fata mea. Report
April 12, 201214 yr comment_142950 Gianinooooo, s-a umplut si la mine casa de miros, prin simpatie ; arata splendid, brava fatà.Mi-a inchis sotul bucataria a zis ca-mi ajunge pe azi,doar daca adoarme fac ccompozitia de drob Foarte frumosi cozonacii!! Era si normal sa-ti inchida bucataria, dar ce vrei? Vrei sa stai in pat de Paste?Mai incetinel asa... Eu fac maine mancarea, astazi am facut curatenie si apoi am somat Report
April 12, 201214 yr comment_142951 Adjudecat! Cel mov cu argintiu e pentru Ellani! Multumesc Care-i urmatorul 'done' din lista? S-a stabilit:maine la pranz plecam! Drum bun si Paste fericit alaturi de familia ta!Ellani, o imbratisare si fa si tu ce si cat poti...mai eu v-am zis, nu spal eu , spala *maritza( masina)* asa ca uffffffffffa , ca ma sâcaia rau asta...ca daca n-ai recipisa, si aia zic ca vezi ca nu au primit sau ce stiu eu ....deci am rezolvat-o si pe asta Stella, Dac-ar fi sa fac cat pot....zero s-ar numi,de-aia trebuie sa pot macar un pic mai mult.Sper ca maine sa se-aleaga ceva din zi,caci azi,aproape ca si ieri Mi-e si rusine,lumea munceste si face fara numar,fara numar zilele aste,iar eu...Apoi si eu zic ca nu spal eu,ci masina,dar mama zice ca oricum se face apa murdara care merge la morti si-i pacat.O fi ,n-o fi,dar daca stiu deja,nu ma mai apuc.Bine ca s-a rezolvat si-ai scapat. Ioi...intru linistia la han sa citesc ce ati mai scris si vad cozonacii Geaninei si ca eu sunt racita mar si nu stiu daca mai apuc sa fac mare lucru anul asta..Brava, Geany!! Tare harnica mai esti ...si cozonaci, si drob. Mda,mai bine ma uitam la un film decat sa dau peste cozonaci care arataaaaaaaaaa de numa' .Si cum nu mai apuc sa fac acum....Iar tu ,Olguta,vina la mine,macar n-oi fi una singura care nu face mare lucru. la pasca mereu am mancat doar umplutura...marginile le lasam Idem,de aia,daca ma urnesc,am zis ca fac o pasca fara aluat macar.Am mai facut,ne-a placut deci hotarat. Mi-a inchis sotul bucataria a zis ca-mi ajunge pe azi,doar daca adoarme fac ccompozitia de drobBine-a facut!Si asta nu o zic cu ciuda ca nu fac nimic eu,ci pentru ca chiar mai trebuie si sa te odihnesti,altfel,cum zicea si Stella,nu mai arde dupa a nimic de oboseala. Report
April 12, 201214 yr comment_142952 Buna seara, la han Gata si ouale mele colorate. A tinut si anul acesta chestia cu betele de chibrit- nu mi s-au spart decat 3, din 33 Report
April 12, 201214 yr comment_142954 Ellani , are dreptate si mamutza ta , am si eu dreptate, ca daca nu faceam azi, nu mai stiu cand apucam, luni e a2a zi de Paste si marti vine doamna la alcat asa ca mai bine sa aiba ce calca .Doina, sublime oua ai facut...pssssst , care-i poanta cu chibritele ?? macar pentru doamnele de aici, ca eu cum spusei le iau de-a gata Report
April 12, 201214 yr comment_142960 F. frumoase outele Sotul s-a culcat da' si eu ma duc la nani ca ce e mult strica,si maine mai e o zi ''tomorow is a nadar day'' http://www.youtube.com/watch?v=pg5wCJuPdXI&feature=related Cozo' cald.. Report
April 12, 201214 yr comment_142962 Iaca Gianino, am *julit* din mers bucata...doar acuma asa cum e imi place mie cozonacul...maine de deja "vechi" Noapte buna si hodina cat cuprinde, ca azi si ieri te-ai dat peste cap , de m-ai ametit si pe mine Report
April 12, 201214 yr comment_142963 Bravo Geanino, ai muncit ca o eroina azi! Cred ca esti franta, mergi la nani! Report
April 12, 201214 yr comment_142965 Hi hi hi! Ci sa fac bre' sunt ''excesiva'' in toate,eu ori fac ori nu fac ,nu prea am eu simtul proportiilor si imi place sa bucataresc mult numa' sa am cu ce Vise dulci tuturor! Ne culcam pe lauri cum s-ar spune,sotul care nu prea e cu cozonacul,dupa ce a halit juma ma striga prin casa master shef paii sa stie..eee!! Report
April 12, 201214 yr comment_142969 Se pun odata cu ouale la fiert si cateva bete de chibrituri (nu ma intrebati cate- eu am pus o cutiuta din aia mica- sa fie ) Si anul trecut si anul acesta la mine a tinut figura- cele 3 care s-au spart, anul acesta, au fost cele "infasate" in acele foite colorate, sa ascund crapaturile .Si toate au fost oua albe din comert, stiti voi, cele care au coaja ca foita de ceapa. Report
April 12, 201214 yr comment_142971 De rusine m-am inverzit deja!!Io n-am facut nimic! Nu trebuie sa te simti asa deloc fiecare are motivatia lui si stilul lui de viata ca sa spun asa ,eu de exemplu,am familion mare si asa e cererea,la noi se obisnuieste ca se iese la mormant asa se chiama si asa e datina la noi si se da de pomana oua rosii cozonac pasca,vine preotul face slujba,ca apoi e cimitirul plin de resturi si oua aruncate dupa atata truda si migala la facut ,ca cei ce primesc pomana vor doar de baut si bani asta-i partea 2 si nici nu vreau sa vb. despre asta dar noi stim ca ne-am facut datoria fata de cei dragi trecuti in nefiinta,sotul e de serviciu' de inviere in noaptea de sambata spre duminica vine acasa duminica pe la 11 sunt colegi fiecare duce ce are se mananca la comun tre' sa-i dau de toate la el,eu ma duc la ai mei si la rude ei vin la mine tre' sa am ce sa le pun pe masa ,deci toate au rostul lor ,sunt multumita ca am avut cu ce, si sa fim noi sanatosi ca sarbatori au fost si cu voia domnului vor mai fi cu mese mai bogate sau mai putin,noi sa fim sanatosi asta conteaza ,lumina in suflet Report
April 12, 201214 yr comment_142975 Offf sa-mi spun si eu oful! Ai mei nu s-au potrivit la bucatarie neam, tip circ , scandal , tsunami. Mama spala si ce nu s-a murdarit, tata murdareste ce nici nu stiai ca e in dulap. De 20 de ani sunt mediator. Acum imi doresc ca tot sa fie bine, deobicei cadeau la impacare ca uite ce bine i-a iesit aleia mici( nus mica , dar asa ma vad ei).Imi lipseste activitatea, satisfactia si mai ales ma doare ca mama mi-a zis ca ea nu are veleitati de bucatareasa. I-am zis ca-i multumesc pentru categorisire, insa nu apreciez tonul. Deci da, sunt o bucatareasa, au mancat din mana mea vreo 12 ani, nu apreciaza, noroc ca labutzele mananca rontzanele, ele nus dezamagite. Report
April 13, 201214 yr comment_142980 Se pun odata cu ouale la fiert si cateva bete de chibrituri (nu ma intrebati cate- eu am pus o cutiuta din aia mica- sa fie ) Si anul trecut si anul acesta la mine a tinut figura- cele 3 care s-au spart, anul acesta, au fost cele "infasate" in acele foite colorate, sa ascund crapaturile .Si toate au fost oua albe din comert, stiti voi, cele care au coaja ca foita de ceapa. Frumoase oute!..interesanta chestia cu chibriturile.. Report