April 10, 201214 yr comment_142306 Aveti bureti de vase acasa si plastelina? Avem, avem, dar nu asa de roz! Dar facem rost. Si mai vem si ceva plastelina, dar cred ca este deja beton de acum. HI,HI! Report
April 10, 201214 yr comment_142308 Buna dimineata, la noi e foarte frumos, dar frig (e inghetata apa prin santuri).Am o durere crancana de cap, sper sa-mi treaca dupa ce mananc (apropos de masa, ati adus o gramada de bunatati la han, parca as incepe cu salata de fructe a Stellei).Sa aveti o zi frumoasa, frumoasa si mult spor! Pup ca sa-ti treaca capul! Report
April 10, 201214 yr comment_142309 Lili, cum adica bureti de vase si plastilina? Adica nu-s prajituri adevarate???? Report
April 10, 201214 yr comment_142310 Buna dimineata! Si noi suntem treji de mult! azi e soare sa vedem daca se mai incalzeste putin,o sa mai bantui cu bub',dar am si treaba (curatenie de facut ) O zi faina tuturor! Impulsionata de borsurile tale de loboda, am facut si eu aseara o ciorba de loboda, cu ceapa verde, cu tusa finala de multa leurda, leustean si patrunjel la stinsul focului. Apoi am adaugat un pahar mare de kefir si 3 oua batute. Am pana de Paste, ca mi-a iesit un vas de 3.5 l plin si picea cat o sa manance? doua jumatati de castronele. Doamne ce bine mai mirosea aseara, dar am terminat-o prea tarziu ca sa mai gust. Azi o devorez si de azi nu vreau sa mananc carne pana de Paste. Si in vinerea mare poate tin chiar post negru, adica apa, cafea, ceaiuri ... vedem ... Mai tine cineva?Pentru tati am montat aseara lasagna si am acoperit taav cu folie, cand ajunge sa o dea la cuptor 1 ora. Deci asta seara nu am de pregatit nik. La curatenie a fost femeia luni. Am rufe strans si impachetat si alte masini de spalat, ceva cumparaturi, maine mutzafiri si duminica la masa vin parintii ... Boni cum te simti la final de post? Tu nu mananci deloc carne/oua/lactate 40 zile x 2 an, nu? De aia arati asa tanara si proaspata! De cati ani faci acest exercitiu? Ceilalti din casa mananca? Le gatesti separat? Tot am pofta de bors de lobada, ma omorati usor , tu si Geany La tine vad ca toate sunt la locul lor, te-ai scos! Report
April 10, 201214 yr comment_142311 Lili, cum adica bureti de vase si plastilina? Adica nu-s prajituri adevarate????Pai ce prajituri adevarate nu ingrasa? Deloc??? Report
April 10, 201214 yr comment_142312 Buna dimineata, hangitelor!!! Si de la mine ceva dulce si bun, malaiul dulce al lui Cerra, Alex s-a indragostit efectiv de aceasta prajitura: Si o cafelutza! Si la noi este o zi frumoasa astazi, a iesit soarele, este cam frig, dar cum eu sunt o optimista, sigur vor veni zile frumoase de aici incolo.Pup toate fetele si va urez toate cele bune! Ce bine arata!! Cu ce fel de faina ai facut? Si bunica mea facea praji cu malai si era asa de buna!! cred ca are acelasi gust, ca arata la fel Pupici! Report
April 10, 201214 yr comment_142314 Boni cum te simti la final de post? Tu nu mananci deloc carne/oua/lactate 40 zile x 2 an, nu? De aia arati asa tanara si proaspata! De cati ani faci acest exercitiu? Ceilalti din casa mananca? Le gatesti separat?Nu stiu Boni cum se simte, dar iti raspund eu, ca si eu am tinut tot postul, e al treilea an. N-am mancat carne, oua, lactate 40 de zile. Am verificat etichetele la tot ce cumparam, ca gasesti proteine animale unde nu te-astepti. Cel mai mult simt lipsa lactatelor si a dulciurilor (ca majoritatea au lapte/oua in compozitie). Grija mea cea mai mare e sa nu ma infrupt cand o sa pregatesc una alta pentru paste, ca am obiceiul sa gust sau imi mai ling cate-un deget. Soata nu posteste, am gatit pentru el cu carne, pentru mine fara. Si-am mancat amandoi la aceeasi masa si n-am avut nici o problema. E, da' cand a fost vorba sa manance el dulciuri, i-am spus sa nu manance de fata cu mine, ca la alea chiar imi e greu sa rezist Iar acuma, abia astept Pastele sa mananc o friptura si niste pasca Te felicit ca poti tine post! + 1 , asa suntsi eu cu dulciurile, nu le pot rezista Report
April 10, 201214 yr comment_142316 Lili, cum adica bureti de vase si plastilina? Adica nu-s prajituri adevarate????Pai ce prajituri adevarate nu ingrasa? Deloc??? Pai eu aspectul asta nu prea l-am cantarit (ca sa fim tot in tema). Mie daca ceva imi place,gust si nu ma gandesc cate calorii are.Adica am citit rapid si m-am uitat mai mult la poze.As fi jurat ca-s adevarate. Report
April 10, 201214 yr comment_142317 'neata la han! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif e din nou soare! frig, da' nu-i bai, sunt "bicicloasa". i feel good! na, na, na, na, na, na!!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif va salut si pupacesc la gramada, ca nu prea am timp nici de citit Boni cum te simti la final de post? Tu nu mananci deloc carne/oua/lactate 40 zile x 2 an, nu? De aia arati asa tanara si proaspata! De cati ani faci acest exercitiu? Ceilalti din casa mananca? Le gatesti separat?Dani, merci de intrebare. ma simt bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifdoar postul pastelui il tinem strict. cel de craciun e mai lejer oricum, este dezlegare la peste in fiecare sf. de saptamana, aproape. si atunci mancam pastele cu somon si smantana a al any.cu carnea nu am probleme deloc, nu-i simt lipsa. la oua si lactate da, mai tanjesc. mai ales cand vad pe aici branzuri. de ex., postul asta, marea mea "destabilizare" a fost brie-ul in crusta. in rest pot privi la torturi si prajituri fara sa lesin. pofta imi este, dar rezist. brie-ul, in schim, m-a facut sa sufar post tin de aprox. 9 ani, de cand ne-am cumparat casa si ne-am mutat impreuna cu sotul (pe 5 februarie s-au implinit 9 ani). el e "de vina".asa ca gatesc de post pentru toata casa, iar Maia mai primeste cate un ou fiert, cate o paine cu unt si somon afumat sau cascaval. iar cand este "in deplasare" la bunici atunci papa ce pregateste bunica (rasfat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif)era sa uit, in postul asta mai strict ne mai "facem de cap" 2-3 zile. fac cate o pizza (ciuperci + masline + sos de rosii peste care pun branza) pe care o servim langa un pahar de vin rosu. sau mancam si noi paine cu unt si somon afumat, tot langa un pahar de vin.cam asa... EDIT: Cami https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Bine ca rezisti! Report
April 10, 201214 yr comment_142319 Lili, cum adica bureti de vase si plastilina? Adica nu-s prajituri adevarate???? Nu!Shhhhtttt.Sa nu ne auda Mr Eataly, ca diseara vrem sa i le servim la desert! Report
April 10, 201214 yr comment_142320 Am trecut si eu sa va salut , nu am timp sa citesc din urma , sper ca sunteti toate/toti bine . Va pup si va imbratisez cu drag .Noi suntem ok , ne-am intors in 4 aprilie din Gran Canaria , apoi pe 5 am plecat spre Romania , cu opriri scurte in Letonia si Polonia . Acum suntem la mama si e tare bine Sa aveti o vacanta cat mai placuta la mami tau! Te asteptam cu poze si impresii. Pupici!! Report
April 10, 201214 yr comment_142321 Buna Izu' Dani' sa-ti fie de bine borsul Eu sunt rupta,am scos din bucatarie tot ce se putea scoate (masa ,scaune,un dulap soldat ,tras aragazul) si smotru la greu,mnee,ce sala?! ce abdomene?! , Harnicuta mai esti!! Report
April 10, 201214 yr comment_142322 Azi e frig si urat.Stam in casa.Manu are ultima zi de vacanza.Am facut prajituri, care nu ingrasa.Vreti? Poftiti, serviti fara sfiala.Sunt detox, Monty, Atkins, Dunkan: Cine vrea reteta? foarte frumoase prajituri din buretei! ce ai pus in mijloc? Report
April 10, 201214 yr comment_142324 No Boni atunci iti dau gogosi, poftim: Gogosiiiiiiiiiiiii!!! Report
April 10, 201214 yr comment_142331 La prima privire puteam sa jur sa sunt prajituri adevarate. Ma gandeam deja la crema cu zmeura, fragute sau capsuniOff,off,mai,mai Report
April 10, 201214 yr comment_142334 Lili, da' nu ingrasa.Serios. Acu ma scuzati dar ma duc sa ma joc "nu te supara frate2 , revin mai tarziu si va zic cine a castigat! Report
April 10, 201214 yr comment_142336 Lili, da' nu ingrasa.Serios. Acu ma scuzati dar ma duc sa ma joc "nu te supara frate2 , revin mai tarziu si va zic cine a castigat! Citisem intr-un ziar de o tipa care manca bureti de vase Bafta la joc Report
April 10, 201214 yr comment_142338 Citisem intr-un ziar de o tipa care manca bureti de vase Da, eu eram!...............Glumesc!Serios? Report
April 10, 201214 yr comment_142340 Aveti bureti de vase acasa si plastelina? aha, deci e mai simplu decat mi-am imaginat. buretele l-am "ginit" imediat, dar ma gandeam ca ai lipit ceva pasla deasupra. buretii colorati de la noi i-am vauzut cu partea scortoasa doar pe negru. iar "crema" chiar nu stiam ce poate fi. No Boni atunci iti dau gogosi, poftim:stii ceva? prefer prajiturile de mai sus , ca alea sigur nu ingrasa Report
April 10, 201214 yr comment_142343 Citisem intr-un ziar de o tipa care manca bureti de vase Da, eu eram!...............Glumesc!Serios?nu erai tuSerios vorbesc , da nu mai tin minte din ce tara era tipa Report
April 10, 201214 yr comment_142345 Stai ca m-am prins de ce mananca bureti:asa absoarbe grasimile si nu se ingrasa! Report
April 10, 201214 yr comment_142346 Stai ca m-am prins de ce mananca bureti:asa absoarbe grasimile si nu se ingrasa! Asta e articolul: 14:03, 29 feb 2012Kerry Trebilcock, o tanara de 21 de ani din Marea Britanie, a mancat 4.000 de bureti de vase, relateaza The Sun. Tanara sufera de pica, o afectiune din cauza careia simte nevoia sa consume obiecte nealimentare. Preferatii ei sunt buretii de vase, pe care ii consuma cu sos de friptura, mustar, ketchup sau miere. Uneori, inmoaie buretii in ciocolata calda sau ceai, la fel ca pe biscuiti. La un moment dat, ajunsese sa manance cinci bureti pe zi. Tanara spune ca nu poate sa spele vase fara sa manance si un burete NO COMMENT Report