Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata, moama ce vrenice si matinale sunteti. eu am baut acum cafeaua si am mancat una bucata chifla din ( ezit intre miel si iepure :notworthy: ) painea facuta ieri sa bucur copilele, dar care erau saracele asa de bolnavioare si maraite, ca doar noi adultii am profitat de paine:).

Si.

Tanda si cu manda' (alias bub' si tacsu')

Ochisori.

Bub melancolic.

Giorgi' ia ce vreme ninge.

Bub' ii e frig la picioare. :notworthy:

Cheadoo tata i-am luat sah a zis ca o sa-l prinda diminetile cu mama si ca or sa joace toata noaptea...

Boza din vitrina mamii sorica la nunta..

Iubiittaa!! Frumoasa mai e :thumleft: :floare:

Je'

Si papusa mamii de pe vitrina..

Sii gattaa!

Geany, vad ca vremea asta urata si rece te-a adus in pragul melancoliei.

Sa-ti traiasca familionul (taticul, mamica, surioara, tanda si manda si maroiul)si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!!!

Eu la ora asta nu mai pot decat sa spun "la multi ani!"tuturor florilor sau apartinatorilor pe melodia asta (dedicatia mea pentru floricelul meu, cu care am si dansat-o, la sentiment biansiur!)

Si-o felie tde tort cu bavareza de zmeura si alte fructe de padure pe deasupra...

Sa-ti traiasca "floricelul", sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de copiii vostrii!!!

Any, arata minunat "pregatelile" tale, as lua si eu o bucata zdravana de tort.

Sa aveti Sarbatori frumoase in continuare (inca o saptamana, nu?)

Stella, care copile sunt bolnave? (poate ai scris pe undeva prin urma si am pierdut eu)

Acum am vazut ce a adus Any la han, mama, mama ce de bunatati, dar torta aia Pasqualina arata de nu se poate!!! :hungry:

Any, spor la bobi!!! :toothy9;

Am vazut si eu ce minunatii a adus anutza la han :toothy9; plus *prada* proaspata , yammmi...dar azi e pasqueta la italieni, si e de traditie :hungry:

Copilele (14 luni si 2 ani si 9 luni erau nepotelele prietenei care a fost in vizita la noi )

Am vazut si eu ce minunatii a adus anutza la han :toothy9; plus *prada* proaspata , yammmi...dar azi e pasqueta la italieni, si e de traditie :hungry:

Copilele (14 luni si 2 ani si 9 luni erau nepotelele prietenei care a fost in vizita la noi )

Aha, am inteles. Tare pacat ca au fost bolnavioare, ca altfel la varsta asta sunt tare, tare dulci.

Buna dimineata la tot Hanul!

Chiar daca astazi este asa o vreme de iarna, nu de primavara, v-am adus bunatati la Han, asa ca de zi de sarbatoare!

post-88-1333956060015_thumb.jpg

post-88-13339560532445_thumb.jpg

post-88-13339560464612_thumb.jpg

post-88-13339560386454_thumb.jpg

post-88-13339560685705_thumb.jpg

post-88-13339560316898_thumb.png

Georgi, faine bunatati ai adus dar nimic nu se compara cu ghemul ala de blanita neagra :toothy9;
Ia Gianino, facui un brontozaur de animal din paine, dupa ideea pusa de tine :toothy9;, si iaca si minunea de scaricica , wow ce buna eeeeeeeeeee...

post-16-13339573483077_thumb.jpg

post-16-13339573653725_thumb.jpg

post-16-13339573817196_thumb.jpg

Ha ha ! Da' ce fain e Stelinoo!! :toothy9; lui bub' i-ar place mult..

La mine nu a mers forumul sper sa nu fie probleme dar daca nu ma vedeti sa stiti ca asta e broblema... :hungry:

Eu am facut lectii cu bub. o pagina cu liniute,o sa facem lectii in fiecare zi cate o pagina de bastonase si destea.Apoi am iesit la cumparaturi bate un vant rece de te ia pe sus asa ca nexam utza :sad4:

Acum dau in clocot un pui intreg apoi il masez cu boia iute dulce si piper si-l dau la cuptor intreg stropit cu vin o sa pap si eu piept fara piele cu salata si fac si cartofi copti la sot si coptii...asta-i meniul ...

Ha ha ! Da' ce fain e Stelinoo!! :toothy9; lui bub' i-ar place mult..

La mine nu a mers forumul sper sa nu fie probleme dar daca nu ma vedeti sa stiti ca asta e broblema... :hungry:

Eu am facut lectii cu bub. o pagina cu liniute,o sa facem lectii in fiecare zi cate o pagina de bastonase si destea.Apoi am iesit la cumparaturi bate un vant rece de te ia pe sus asa ca nexam utza :sad4:

Acum dau in clocot un pui intreg apoi il masez cu boia iute dulce si piper si-l dau la cuptor intreg stropit cu vin o sa pap si eu piept fara piele cu salata si fac si cartofi copti la sot si coptii...asta-i meniul ...

Si eu am facut ieri un pui intreg, dar pe pat de sare grunjoasa, tot asa dupa ce l-am masat cu putine condimente, iese tare gustos si asa si grasimea din pui se scurge in sare, deci am putea zice ca puiul devine dietetic.

Si in Bucuresti este o vreme, cum se zice: nici catelul sa nu il dai afara.

Gianino, daca-l faci intr-un "drob" de sare, ramane puiul zemos, si e bun tare...da sarea trebuie aruncata :toothy9;

Gianino, daca-l faci intr-un "drob" de sare, ramane puiul zemos, si e bun tare...da sarea trebuie aruncata =))

Nu-i place Stelino ,nu vrea,nu se refera sa nu fie puiul uscat inauntru ci si pe afara ,si asa doar la cuptor stramba din nas el vrea portionat si prajit in tigaie si dat doar cu sare nimik altceva :toothy9; mi-a si spus :''vezi ca o sa-ti iasa uscat asa si sa nu pui portocale pe el sau mai stiu eu ce ierbaciuni'' :mad: ieri nu i-a placut cotletul la mama ca pusese pe el rosmarin si cica spune el a stricat bunatate de carne :hungry:

Il mai pacalesc eu cu pampliziruri deastea dar acum e in perioada''ca nu vrea'',la' ca-i trece :sad4:

Mai da ce seamana bub-ul cu tacso :hungry: . apoi Geanino, are si el dreptate , ca prajit in ceaun si cu sare, si alaturi cu mujdei, dai cu caciula-n caini , cum zicea bunmucul meu :toothy9;

Mai da ce seamana bub-ul cu tacso =)) . apoi Geanino, are si el dreptate , ca prajit in ceaun si cu sare, si alaturi cu mujdei, dai cu caciula-n caini , cum zicea bunmucul meu :mad:

Da fata numa asa vrea :hungry: ce ma-nerveaza ...

Bub' e tacsu bucatica rupta si gesturile si tranjii' toti is a lui tac-su ,eu parca nici nu am trecut peacolo :toothy9;

Azi puteam sa-i prajesc sotului pui si niste piept sa-mi fac eu la gratar dar am zis sa mai dau drumul la cuptor sa mai fac si in casa cald ,asa am pus si cartofi la copt si nu mai muncesc am hutuchit tot acolo si stau la cioace cu voi ,da parca vad sotul ca ma pune sa fac si o mamaliguta si mujdei sigurrr!! :sad4: Eu imi fac o salata,langa niste piept de pui fara piele dar pe seara ca acum la amiaza am bors de loboda.

Mai da ce seamana bub-ul cu tacso :) . apoi Geanino, are si el dreptate , ca prajit in ceaun si cu sare, si alaturi cu mujdei, dai cu caciula-n caini , cum zicea bunmucul meu =))

Da fata numa asa vrea :sad4: ce ma-nerveaza ...

Bub' e tacsu bucatica rupta si gesturile si tranjii' toti is a lui tac-su ,eu parca nici nu am trecut peacolo :hungry:

Azi puteam sa-i prajesc sotului pui si niste piept sa-mi fac eu la gratar dar am zis sa mai dau drumul la cuptor sa mai fac si in casa cald ,asa am pus si cartofi la copt si nu mai muncesc am hutuchit tot acolo si stau la cioace cu voi ,da parca vad sotul ca ma pune sa fac si o mamaliguta si mujdei sigurrr!! :mad: Eu imi fac o salata,langa niste piept de pui fara piele dar pe seara ca acum la amiaza am bors de loboda.

Si eu , si eu tot bors de loboda proaspata, Hmmm, ce bun a iesit! Mi-am luat si la servici in termos, hi,hi!

In schimb carnea de pui prajita un ulei, in ce vrei tu, nu o mananc nici daca ma bati, daca nu este la gratar sau la cuptor, sa nu o vad, vezi alt mofturos si evident fara piele! :toothy9;

Salut la Han!!

La multi ani de florii! si eu am o floricica e Jasu care vine de la Jasmine si se pronunta Geasmin si insemana in romaneste Iasomia - suna mai bine in engleza =))

Sper sa-mi aduc aminte din cele citite sa dau raspunsuri la toate...

Geany, scump Bub al tau , dar si tatsu nu e mai prejos! :appl:

Mi-a placut presentarile tale si alea de papa si alea cu vitrilele mamei tale. Foarte frumoase chestiute are mami tau!! Si ce papa bun ati facut!!

Steluta, f frumos mielul!!

Any, arata f bine totul ce ai pregatit! Bravo! ma uimesti tot timpul de ce poti face!

Geluta, arata bine felia de tort, cum ai facut?

ma mai duc sa rasfiesc din urma ca am uitat ce raspunsuri sa mai dau...

Salut la Han!!

La multi ani de florii! si eu am o floricica e Jasu care vine de la Jasmine si se pronunta Geasmin si insemana in romaneste Iasomia - suna mai bine in engleza :-*

La multi ani! :appl:

Pe ea o s-o vad peste 2 luni? =))

Salut la Han!!

La multi ani de florii! si eu am o floricica e Jasu care vine de la Jasmine si se pronunta Geasmin si insemana in romaneste Iasomia - suna mai bine in engleza =))

LA MULTI ANI!!! :appl: florii tale, Jasmine/Iasomia!!!

Cami, frumoase peisaje ! si tu scumpa!

Cristina , condoleante! Foarte frumoasa bucatarie ai! Destul de spatioasa, asa cum imi place mie! Mi-a placut outele colorate la nebunie!!

Georgiana, ce potol si ce bine arata!!

Eu m-am pus serios pe treaba, adica sa fac mai mult sport, sper sa ma simt bine sa ma tin serios. :appl:

Poate astazi fac ceva dulciuri pt Paste, doar ca sa vada surorile mele cum arata, ca asa le faceam inainte cu 3 zile de Paste dar na...

Pupici!!