April 7, 201214 yr comment_141697 Buna dimineata In sfarsit am reusit sa intru si eu pe forum ca de 3 zile ma chinui, nu stiu ce a avut ca imi spunea ceva cum ca serverul nu raspunde Frumoase poze .Vazandule parca imi mai vine cheful de viata.O zi minunata sa aveti cu sanatate si spor.Pfai ,azi mi-am propus sa fac multe ,acum sa vedem daca imi si iese.Mai voiam sa zic ceva dar azi nu am cuvintele la mine E inorat si ploua.of,of asta e vreme de numarat bani si de facut copii........ Report
April 7, 201214 yr comment_141699 E inorat si ploua.of,of asta e vreme de numarat bani si de facut copii........ Ezact',dar cum bani nu am,coptii nu mai fac ,m-am apucat sa fac o ''specialitate alla geany'' sa vad ce mi-o iesi si fug cu ea cu specialitatea adicalea la mama Boni senks' pt. raza de soare deja ma simt mai bine Carmen sar-na si te pup! Maine vin cu impresii ca de obicei Report
April 7, 201214 yr comment_141700 E inorat si ploua.of,of asta e vreme de numarat bani si de facut copii........ Ezact',dar cum bani nu am,coptii nu mai fac ,m-am apucat sa fac o ''specialitate alla geany'' sa vad ce mi-o iesi si fug cu ea cu specialitatea adicalea la mama Boni senks' pt. raza de soare deja ma simt mai bine Carmen sar-na si te pup! Maine vin cu impresii ca de obicei Idem si la mineDe abia astept , sa vedem cu ce ne mai incanti aziEu vreau sa fac azi niste amandine ,ca n-am facut de multisor si imi e pofta , sa vedem Report
April 7, 201214 yr comment_141701 Si la mine tot innourat si frigutz e, si iar va ploua...ei si..taman bine ca o sa smulg mai usor buruienile, care au invadat si axfixiaza bietele floricele.Gela sa-ti traiasca Floricelul, si sa se bucure de cadou, ( tot tu vei munci sa cureti cei pesti pe care-i prinde ) si un pupiloi si de la moa, ca sa-ti transmit oleac de chef... Report
April 7, 201214 yr comment_141702 Cami, incantata de cunostinta ( re ) si eu demult am invatat ca taman cand e innourat e bine de cremuit cu nadejde, ca arde-al naibii nenea soarele pitit sub nori.Geanino, bucura-te de bairam si de cele bunaciuni de pe masa de Florii. Report
April 7, 201214 yr comment_141703 Idem si la mineDe abia astept , sa vedem cu ce ne mai incanti azi Hi hi! Specialitate alla Geany melci Astai prima tura mai am o tava la cuptor.. Sar-na Stelino! Report
April 7, 201214 yr comment_141707 Gianino, nu-i vad pe melci ....ps arata super faini . bravaHi hi hi! Cu aluat crocant mai de saratele asa am facut ,nu cu aluat de pizza Poate o sa postez reteta.. Report
April 7, 201214 yr comment_141708 Geany,imi lasa gura apa Fain mai arataSa va bucurati de toate bunatatiile si La multi ani tatucului tau Report
April 7, 201214 yr comment_141709 Stelino, de-acu' stiu si eu ca trebuie sa ma cremuiesc mai abitir daca e innorat. Geany si Geluta, sa va traiasca Floriceii si sa fie sanatosi. Spor la pregatri si distractie placuta. Report
April 7, 201214 yr comment_141727 Stelino, de-acu' stiu si eu ca trebuie sa ma cremuiesc mai abitir daca e innorat. Geany si Geluta, sa va traiasca Floriceii si sa fie sanatosi. Spor la pregatri si distractie placuta.Floricelul meu e o viorea:)))))))))))))Sa traiasca la toata lumea! Va multumesc tuturor ptr. ganduri si incurajari.Geany, gand la gand, am si eu la cuptor minipizzele.Va mai pup o data si plec, a iesit soarele si la mine, dar bate vantul rau si mi-a culcat la pamant toate florile, ma ofticccc!Merg sa bat icre din peste prins de floricel;o sa pozez si scula noua, pentru a putea pescui cu ea trebuie sa-i puna niste plute, o sa vi-l arat in exercitiul functiunii.Si sa stiti ca nu eram depresata(Geany, platesc patentu'!)dar nu am io loc de-ntors ca lumea;maine trebuie neaparat sa merg si la manastire de dimi fiindca avem ceva organizat si iar ma iau la tranta cu TIMPUL si normal, ma pune jos si nu-mi convine, vreau si eu sa-l bat o data macar, de ce numai el pe mine? Report
April 7, 201214 yr comment_141733 Foxyy, Boni, poftiti pe bancuta alaturi de mine si sa stam pana s-or coace fructele ca eu nu am mancat niciodata decat sambure de migdala. Intre timp putem sa incingem povestiri... poate vin si restul de fete care nu au treaba sarbatori/mese festive/bucatareala. Geany, sa-ti traiasca sanatos taticul. Frumosi melcii, ma duc sa ma uit cu ce i-ai umplut. Gelutza, sa-ti traiasca sanatos Viorel si sa-l rasfeti mereu cu tot felul de bunatati! Ador scriitura ta pitoreasca. Any si restul fetelor care serbeaza catolic: sa aveti un Paste fericit, lumina in suflet, dragoste in familie si mult soare! Report
April 7, 201214 yr comment_141747 Multumesc frumos la toata lumea pentru urari!Cum am zis sarbatoresc de doua ori. Maine si duminica viitoare .Vreau sa ma apuc sa fac cate ceva, voi fa ce eu vreo doua gustari, apoi iepurele umplut si profiterol. Va mai fi lasagna si pulpa de miel la cuptor cu rosmarin.Apoi luni mergem la tara, gratar si pizze la cuptorul mare de afara.Am luat o sacosa mare de anghinare, de facut tot la c uptor si o sacosa mare de bobi proaspeti pe care o sa-i fac cu usturoi la tigaie. Acum vreau sa fierb cartofii si morcovul pentru salata boeof, sa fac cojile pentru profiterol. Stau de o bucata buna pe net, am vorbit la telefon cu mama vreo jumate de ceas si cu o prietena alte minute bune.Sa vad poate ma urnesc din loc sa fac cate ceva . Report
April 7, 201214 yr comment_141748 Gata am venit de la mama ,am scurta la mana de la frecat salata de icre(nici macar nu-mi place ) salata de peste e la macerat,cotletele puse cu ierburi si rosmarin ,tortulet mic din blat de negresa ,crema fiarta de cacao cu rom ,ceva frisca,visine din visinata si maine mai punem niste mandarine si kiwi deasupra ca asa vrea tata ,o sa mai avem cas cu ridichi si rosioare destia... Am visat ca mi-am pierdut poseta ,alias gentoiu' tip postarita mama o uraste pe gentuta mea rapciugoasa dar e tare practica si stiu ca-mi era de bani de chei de mobil si o cautam si eram disperata ca nu o gasesc,i-am povestit mamii visul ,de frica am mers azi cu geanta intr-o sacosa,ma rog nu va zic... ,cand vine tata se aseaza oftand pe scaun si zice ca i-a crescut rau tensiunea azi ca nu gasea portofelul si avea ceva banuti in el (tata e si zgarcit rau daca pierde un leu inebuneste)a cautat peste tot nexam,cred ca si in frigider l-a cautat =))cand colo din buzunarul de la piept cum s-a cotrobait in cuier a alunecat in maneca de la haina deci maica-mea m-o stuchit' iar ca am al 7 simt De bucurie m-a cadonat tata cu parte din cumparaturile facute asa ca mi s-or lungit mainile,mi-a dat branzica,faina alba,malai,zahar,nuci si esente vanilie sa fac cozonaci,fulgi de ardei iute cilli si lui bub va arat acusi boza... Report
April 7, 201214 yr comment_141751 Mai mai , ce bub zmecheros avem noi la han.Gianino, sa-ti fie cu folos cadoriseala lu' tatanelu matali Report
April 7, 201214 yr comment_141752 Anutza, eu am facut pe diseara sarmale cu varza si in foi de vitza...pe maine fac o pulpa( gigot) de miel la cuptor cu cartofi noi.Pun de o crema de vanilie ca sa umplu un cremes, si poate "làmaiata" casei...am ridichi, salata , rosioare , burduf si telemea primite din RO, oua colorate de la fermier ( nu ma mai deranjez eu )la aperitive, de asemenea si mici pateuri: si 2 colombinutze mici si delicate :)pentru culoarea pascala. Report
April 7, 201214 yr comment_141758 Geany, e teroare copchilu' asta a tau smecheros!Stella, eu oua rosii o sa fac pentru pastele ortodox si sarmale la fel o sa fierb tot atunci. Report
April 7, 201214 yr comment_141760 Geany, e teroare copchilu' asta a tau smecheros! Da mie-mi spui?! nush' cui o fi semanand Azi a vrut sa-i povesteasca si lui bunicasu'cu gandacii vaca domnului ,da' mereu uita cum ii chiama si zice :''zi tu mami''', da' eu eram ocupata si i-am dat viteza asa ca zice:...deci bicule sunt nishte gangacci,loshii (= rosii in traducere)ci' melg ei cate doi acea cu fundu ' ii chiama domnu' vaca ,mda! Am vatzut eu ci' elau multi ,multi ,mda! Report
April 7, 201214 yr comment_141768 tare Bub-ul...bre sa nu-i arati ochiu' boului, ca cine stie ce comedie de floricica inventeaza .Anutza, rectific...am *facut* doar sa fiarba sarmalele fata mea ele sarmalele erau crosetate de fratello , Dzeu sa-i dea sanatate ca bune le-a mai facut. Report
April 7, 201214 yr comment_141770 tare Bub-ul...bre sa nu-i arati ociu' boului, ca cine stie ce comedie de floricica inventeaza . Ha ha ha! Daa e jale cu el ne amuza de numa' Va povestisem ca de la dieta am devenit aricioasa ' si ca bub' si-a luat-o pe motiv de dezordine si m-a parat lui mama:''am fulat-o de la mami'' ..ce-i facut mai?! intreaba maica-mea..''Am fulat-o '' I-am esplicat' mamii care bineinteles ca m-a certat ca am batut baietu' Report
April 7, 201214 yr comment_141771 tare Bub-ul...bre sa nu-i arati ochiu' boului, ca cine stie ce comedie de floricica inventeaza .Anutza, rectific...am *facut* doar sa fiarba sarmalele fata mea ele sarmalele erau crosetate de fratello , Dzeu sa-i dea sanatate ca bune le-a mai facut. Stiu Stellino, ca- alea de la congi crosetate de fratello!Asa si eu tot de la congelator, crosetate de mama, D-zeu sa-i dea sanatate sa-mi mai faca si la vara cand or veni aici! Report
April 7, 201214 yr comment_141774 Bubul zmecher ...a stiut el sa te parasca la domn primar .... Report