Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Am facut maioneza, am fiert legumele, m-apuc mai acus dupa cina de facut cojile pentru profiterol.

Maine dimineata vreau sa fac vol au vent umpluti cu o crema de mortadella si ricotta, apoi torta pasqualina (aia cu spanac, ricotta si oua puse inauntru ca la drob), iepurele sa-l umplu si sa-l fac tot maine dimineata.

Tot maine sa fac crema de ciocolata, sa bat frisca si sa umplu profiterolul.

Oare la ce ora sa ma trezesc :thumleft: ? Cred ca la 7.

Executat tot ce mi am propus plus' buf burghinion' plus programare la coifeza grecoaica

Facuram cumparaturi..;ce ieftine au devenit toate in Gr....

Am recumparat floricele si omu le a plantat.

Acus ma ghinui la cina deseara... 3 linguri de yaouth 2% cu 2 capsuni...da nu pot si ma doare stomacul

De' oftica'..;am bagat ...MUZICA CLASICA.Ce mi place!!

===========================================================================================================

Gata s a rezolvat si cu cina...fuse si se duse!!

Bubul zmecher ...a stiut el sa te parasca la domn primar :crying: ....

Ha ha! Daa e ciochist :thumleft: (asa se zice la sot la munca daca unu' da cu ciocu..e ciochist) :appl:

Buna ziua, lume!

Bucurosi, bucurosi, vine week-ul, hei-rup!

Mi s-a parut ziua asta cat Himalaia...e nor, urat, ba plua, ba sta si io stau ca pe ghimpi stiind ca acasa ma asteapta niste blaturi de facut si alte alea...am baut multa cafea si ce rau e, dar n-am avut incotro, am fost prin diverse locuri si mi s-a oferit si io sa nu se simta omul rau ca il refuz, am facut-o de oaie,las' sa ma simt eu! -_- In basca mea daca sunt de inteles... :toothy9;

Am o ceatza in cap cu meniul pentru floricelul meu legitim nu stiu ce sa fac si cat de simplu, ca daca nu am chef, n-am si gata.Gratar, gratar, dar la aperitiv ce ruladesc io ca doar n-o sa cumpar salam, cand am scris "cumpar" mi-am adus aminte ca nici cadou n-am cumparat, wowww, shopinguiesc diseara, alta belea, Gelo, ai intrat la apa sa te vad cum te scoti!

Of ce bine era daca aveam o artista dintre voi prin preajma, avea cine sa ma ajute si pe mine la greu, dar asa, ce ma fac eu ca lumea mea nu-i de acord cu cratita, cumpara tot la pachet si gata, nu vrea munci in cuina, asa ca, nicio nadejde...dar ajutoare la mancat sigur, sigur voi avea vreo opt fara noi!

De atata grija e posibil sa nu fiu coerenta, parol ca am intrat asa -ntr-o criza si cand sunt asa nu am niciun spor, gresesc tot, ma frig la maini, dezastre mai imi trebuie, ca in rest toate-s ale mele...

Plec mai repede,sa nu va incarc cu ale mele, tineti-mi pumnii sa plutesc si sa ma si destrabalez putin, daca se poate, nu am mai facut-o cu farmec de la 8 Martie si mi-o cam fi! Sa cumpar sacaz sa unga omu' scula barem! Ca altfel scartaie! :lol:

Hai, hai!! ca nu te cred!! Tu sa nu ai chef! Acusi vii cu o masa incarcata si ne pui pe toate sa ne intrebam cum de ai putut tu sa faci atatea?!!

Nu te cred si gata!!

D scuza-ma ca rad, dar rad cu drag, ca stiu cum e.

plimbareala frumoasa sa aveti B)

Hmm! Ashea, ashea ,razi ... :toothy9;

Am fost la utza,dar cum a plouat azinoapte era mizerie si noroi,am fost la cumparaturi,eu mi-am luat iaurt dietetic si tot ce trebuie pt. o pizza deseara ca vor si bub' si sotul ca saptamana asta nu le-am facut (sau cel putin nu cred :lol: )am pus ochii pe baby hering congelat 7 roni kg.,am mai luat in trecut si facut cu sos la cuptor sa iasa ca o conserva de peste in sos tomat,ma atrage ideea poate o sa o comit saptamana aviatoare,bub' a gasit un colac mare impletit cu susan si a tras din el tot drumul ,a vazut pt. prima oara gandaci vaca domnului deaia rosii lipiti cate doi ce merg cor in cor'si tare mirat a mai ramas ,dupa ce i-a studiat temeinic,acum povesteste la toata lumea descoperirea (la tanti' vanzatoarea de la chiosc,vecinului de la scara ,si celui din lift,lui taicasu',bunicasa va afla deseara la telefon)cam asta fu' -_- :)

Am ras cu gura pan'la urechi de ce ai povestit tu despre Bub :D Le ai , ce mai!!

Pup la Bub!!

PS :gata cu raspunsurile la mesaje...deja sunt chemata....va urma...

Buna dimineata la han

La multi ani la tatic de Geany, m-am dixtrat tare citind ce jmecher e bubul si cum stie el cui sa parasca haha!

La multi ani la floricel de Gelutza, astept pozele cu bunatati, petrecere frumoasa!

La multi ani la toti cei ce poarta nume de floare!

Paste fericit celor ce sarbatoresc Invierea Domnului!

O zi superba va doresc, doamnele mele!

post-114-13338588247762_thumb.jpg

La multi ani la tatic de Geany, m-am dixtrat tare citind ce jmecher e bubul si cum stie el cui sa parasca haha!

La multi ani la floricel de Gelutza, astept pozele cu bunatati, petrecere frumoasa!

La multi ani la toti cei ce poarta nume de floare!

Paste fericit celor ce sarbatoresc Invierea Domnului!

+1. La multi ani Floricica si toti cei ce au nume de flori :toothy9; :lol:

pentru cei ce serbeaza Pastele cateva oua colorate, si Daniellei o portie de salata cu fructe. sa aveti o zi faina. la noi ploua -_-

post-16-13338650582668_thumb.jpg

post-16-13338651170491_thumb.jpg

hello, hello!

La multi ani ptr floriceii sarbatoriti azi in familiile voastre dar si in familia artei!

noi vom merge la sarbatoritii din Focsani.

si tot azi e ziua lu' Ciupu :toothy9; , face 5 ani!

La multi ani! Tuturor si mari si mici :lol:

Stelino ce dragute sunt outele pe suportul ala imbulinat -_- :toothy9;

Buna dimineata!

Ploua, imi beau cafeaua si ma gandesc la voi!

Sarbatori pascale fericite celor ce azi serbeaza Invierea!

La multi ani tuturor florilor noastre si tuturor florilor dragi din gradinile sufletelor voastre!

Va invit la micul dejun!

post-73-13338697647607_thumb.jpg

Buna dimineata/ziua doamnelor. Am revenit si eu dupa ceva vreme - v-am citit dar nu am avut ragaz sa scriu. Mi-ati inveselit ziua de multe ori - in special in ultima vremem cand am trecut printr-o perioad mai neagra :lol:

Sa raportez si eu - de o saptamana in vacanta si muncit ca un rob, cot la cot cu The Husband -_- ( ei nu chiar - dar vorba vine) sa terminam casa. Am terminat intr-un final si suntem foarte fericiti cu ce am realiazat.

Bucataria este gata :toothy9; - am probat cuptorul - mai jos dovada :)

post-86-13338798756721_thumb.jpg

post-86-13338799125693_thumb.jpg

Gradina si ea amenajata cat de cat - datorita socrilor care au ingrijit-o ca noi nu mai reuseam. Am si o gradinita de legume acum - si inca una in plan.

La multi ani de Florii si Hristos a inviat celor care sarbatoresc Pastele azi.

post-86-13338797948372_thumb.jpg

Va invit la noi la masa.

post-86-13338796960312_thumb.jpg

O zi insorita tuturor!

Buna fetelor!

Cristos a inviat! sau La multzi ani Floricilor si Florinilor! ( depinde de religie)

Cam liniste p-aci pe la han....e inchis? :(

Da e sarbatoare si n case de Narcis(e)(pup Destiny)) Viorica(sarut mina maicuta de acolo de unde esti acum ... Patricuta)..Florinei si Florinele,Floricici dar si Viorel(pup Gelutza) si Viorele

Hai cu beuta!!

hello, hello!

La multi ani ptr floriceii sarbatoriti azi in familiile voastre dar si in familia artei!

noi vom merge la sarbatoritii din Focsani.

si tot azi e ziua lu' Ciupu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif , face 5 ani!

Trai-ti-ar Ciupu si sa se "multiplice"! Dai si tu o bere pe faza asta?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Stella, merci de dedicatie! Este exact ce am pofta acum! woaaaw! arata exceptional! de cate ori imi pui salata asta mor de pofta, abia astept sa apara si la noi fructele de sezon.

Frumoase ouale si imi lace si suportul!

Cristina, sa stapaniti sanatosi si fericiti bucataria! ce ti.au crescut iepurasii! Foarte frumos ai aranjat masa de Paste! Ce face Annabelle? A venit iepurasul la ea?

Bub, ce smecher cu ochetzii aia. Am ras de numa cu gandacii care merg cate 2 ca trenul! Inca o data sa-ti traiasca taticul, abia astept sa vad preparatele si sa aud despre atmosfera de sarbatoare pe la voi!

Zozo, ce amuzant e pisoiul!

La multi ani tuturor florilor!

Abia astept sa postati mesele de Paste. Desi eu nu o sa fac mare lucru anul asta, abia astept sa ma delectez privind minunatele voastre preparate si decoruri :(

Noi, de maine mergem iar la gradi. Sper sa nu mai avem parte de alta tura de antibiotice. Vineri am avut consult la ORL si medicul asta e total impotriva inregimentarii copiilor inainte de 3 ani, din cauza de imunitate prea scazuta. Pe tati l-a convis si farama care ii lipsea ... Pe mine nu. Cica: la gradi nu dezinfecteaza in fiecare zi jucariile... mi s-a parut cam exagerat.

Hai Gelutza cu ospatul de Viorel. :(

La Multi Ani, Ciupu! :(

Hello la tot hanul!

A trecut si ziua de azi.

M-am trezit de dimineata devreme, am luat micul dejun cu dl.Any apoi eu am intrat in priza.

Am facut asa: salata boeof, vol au vent cu crema de mortadella, torta pasqualina care a iesit senzational.

La felul 1 a facut soacra-mea lasagna.

Felul 2 eu am facut iepure umplut si soacramea 2 picioare de miel la cuptor cu cartofi.

Apoi desertul l-am facut tot eu, profiterol.

Toata dimineata am stat in bucatarie, apoi am inpachetat tot si am dus, am stat la masa, ajutat acolo la strans masa, vase, etc.

Acum sunt acasa, am lasat de dimineata vraiste peste tot, nici nu stiu cum de am avut timp sa fac un dus inainte de pranz.

Acum am strans erau oale si tigai peste tot, chiuvete plina, ca nu am mai avut timp inainte de a pleca.

Mai tarziu vrem sa mergem la cinema.

LA MULTI ANI!!!! tuturor florilor!!! :occasion14: :occasion15:

Hristos a inviat! celor care sarbatoresc Pastele.

Am intrat sa va salut. Eu ieri am muncit pe rupte, a fost si zi frumoasa, astazi am stat, am resimtit efortul depus ieri. Si am facut de mancare cu omul meu, i-am dat liber lui mama, fiind o Margareta astazi. Am facut o ciorba acra si buna cu loboda si cartofi si un pui pe sare. YAM! YAM!

Cami, ma bucur sa te revad si sa-ti fie de bine plimbarea si balaceala! :floare:

Moatza, sa-ti traiasca Ciupu alaturi de Ciupa!!! :occasion15:

Si pup dulce si un Bub smecheros! :-*

Anutza si Giorgi vrenicutze. sa va fie de bine ziua de azi. eu mai am liber si maine.

au plecat musafirii , ma duc cu fiimea la film acusica...dl G sta acasa sa nu lase fiocco-ul singurel :occasion14:

o seara placuta tuturor.

Hi hi! va invit la masa ...

post-405-13339042769895_thumb.jpg

Sala' de icre'

post-405-13339042836009_thumb.jpg

Sala' de beste'

post-405-13339042918351_thumb.jpg

Poza de grop cu rosioare si ridichi si ceapa verde si mai vedeti voi...

post-405-13339042987151_thumb.jpg

Cotlete de porc la tava cu rozmarin si stropite cu vin.

post-405-13339043258836_thumb.jpg

Sala'

post-405-13339043203775_thumb.jpg

Tort ,blat de negresa cu nuci,crema cu unt si rom,visine din visinata...

post-405-13339043385487_thumb.jpg

post-405-13339043451143_thumb.jpg

post-405-13339043535161_thumb.jpg

Si.

Tanda si cu manda' (alias bub' si tacsu')

post-405-13339046736515_thumb.jpg

Ochisori.

post-405-13339046791009_thumb.jpg

Bub melancolic.

post-405-13339046938721_thumb.jpg

Giorgi' ia ce vreme ninge.

post-405-13339047193866_thumb.jpg

Bub' ii e frig la picioare. :occasion15:

post-405-13339047922257_thumb.jpg

Cheadoo tata i-am luat sah a zis ca o sa-l prinda diminetile cu mama si ca or sa joace toata noaptea...

post-405-13339046466945_thumb.jpg

Boza din vitrina mamii sorica la nunta..

post-405-13339047123132_thumb.jpg

Iubiittaa!! Frumoasa mai e :occasion15: :occasion14:

post-405-13339047474282_thumb.jpg

Je'

post-405-13339047398058_thumb.jpg

Si papusa mamii de pe vitrina..

post-405-13339047534682_thumb.jpg

Sii gattaa!