April 10, 201214 yr comment_142202 Buna dimineata! Si noi suntem treji de mult! azi e soare sa vedem daca se mai incalzeste putin,o sa mai bantui cu bub',dar am si treaba (curatenie de facut ) O zi faina tuturor! Impulsionata de borsurile tale de loboda, am facut si eu aseara o ciorba de loboda, cu ceapa verde, cu tusa finala de multa leurda, leustean si patrunjel la stinsul focului. Apoi am adaugat un pahar mare de kefir si 3 oua batute. Am pana de Paste, ca mi-a iesit un vas de 3.5 l plin si picea cat o sa manance? doua jumatati de castronele. Doamne ce bine mai mirosea aseara, dar am terminat-o prea tarziu ca sa mai gust. Azi o devorez si de azi nu vreau sa mananc carne pana de Paste. Si in vinerea mare poate tin chiar post negru, adica apa, cafea, ceaiuri ... vedem ... Mai tine cineva?Pentru tati am montat aseara lasagna si am acoperit taav cu folie, cand ajunge sa o dea la cuptor 1 ora. Deci asta seara nu am de pregatit nik. La curatenie a fost femeia luni. Am rufe strans si impachetat si alte masini de spalat, ceva cumparaturi, maine mutzafiri si duminica la masa vin parintii ... Boni cum te simti la final de post? Tu nu mananci deloc carne/oua/lactate 40 zile x 2 an, nu? De aia arati asa tanara si proaspata! De cati ani faci acest exercitiu? Ceilalti din casa mananca? Le gatesti separat? Report
April 10, 201214 yr comment_142208 Buna dimineata, hangitelor!!! Si de la mine ceva dulce si bun, malaiul dulce al lui Cerra, Alex s-a indragostit efectiv de aceasta prajitura: Si o cafelutza! Si la noi este o zi frumoasa astazi, a iesit soarele, este cam frig, dar cum eu sunt o optimista, sigur vor veni zile frumoase de aici incolo.Pup toate fetele si va urez toate cele bune! Report
April 10, 201214 yr comment_142217 Giorgi, am dat jos 6 kg in cele 3 saptamani. Mai am 10-12 pana la podium. Ia sa vaz pe cine mai enervez. Macar sa ma mentin pana pe 7 mai imi doresc, dupa care sa abordez o noua perioada de dieta, pentru macar inca 5 kg, daca nu oi reusi mai multe. Ce fain e lipaiciul de laptic! are si portie de tarta alaturi! a fost si el sarbatorit de florii? Bravos! Tine-o tot asa, eu te astept sa urcam impreuna pe podium! Report
April 10, 201214 yr comment_142221 Boni cum te simti la final de post? Tu nu mananci deloc carne/oua/lactate 40 zile x 2 an, nu? De aia arati asa tanara si proaspata! De cati ani faci acest exercitiu? Ceilalti din casa mananca? Le gatesti separat?Nu stiu Boni cum se simte, dar iti raspund eu, ca si eu am tinut tot postul, e al treilea an. N-am mancat carne, oua, lactate 40 de zile. Am verificat etichetele la tot ce cumparam, ca gasesti proteine animale unde nu te-astepti. Cel mai mult simt lipsa lactatelor si a dulciurilor (ca majoritatea au lapte/oua in compozitie). Grija mea cea mai mare e sa nu ma infrupt cand o sa pregatesc una alta pentru paste, ca am obiceiul sa gust sau imi mai ling cate-un deget. Soata nu posteste, am gatit pentru el cu carne, pentru mine fara. Si-am mancat amandoi la aceeasi masa si n-am avut nici o problema. E, da' cand a fost vorba sa manance el dulciuri, i-am spus sa nu manance de fata cu mine, ca la alea chiar imi e greu sa rezist Iar acuma, abia astept Pastele sa mananc o friptura si niste pasca Report
April 10, 201214 yr comment_142224 'neata la han! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif e din nou soare! frig, da' nu-i bai, sunt "bicicloasa". i feel good! na, na, na, na, na, na!!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif va salut si pupacesc la gramada, ca nu prea am timp nici de citit Boni cum te simti la final de post? Tu nu mananci deloc carne/oua/lactate 40 zile x 2 an, nu? De aia arati asa tanara si proaspata! De cati ani faci acest exercitiu? Ceilalti din casa mananca? Le gatesti separat?Dani, merci de intrebare. ma simt bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifdoar postul pastelui il tinem strict. cel de craciun e mai lejer oricum, este dezlegare la peste in fiecare sf. de saptamana, aproape. si atunci mancam pastele cu somon si smantana a al any.cu carnea nu am probleme deloc, nu-i simt lipsa. la oua si lactate da, mai tanjesc. mai ales cand vad pe aici branzuri. de ex., postul asta, marea mea "destabilizare" a fost brie-ul in crusta. in rest pot privi la torturi si prajituri fara sa lesin. pofta imi este, dar rezist. brie-ul, in schim, m-a facut sa sufar post tin de aprox. 9 ani, de cand ne-am cumparat casa si ne-am mutat impreuna cu sotul (pe 5 februarie s-au implinit 9 ani). el e "de vina".asa ca gatesc de post pentru toata casa, iar Maia mai primeste cate un ou fiert, cate o paine cu unt si somon afumat sau cascaval. iar cand este "in deplasare" la bunici atunci papa ce pregateste bunica (rasfat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif)era sa uit, in postul asta mai strict ne mai "facem de cap" 2-3 zile. fac cate o pizza (ciuperci + masline + sos de rosii peste care pun branza) pe care o servim langa un pahar de vin rosu. sau mancam si noi paine cu unt si somon afumat, tot langa un pahar de vin.cam asa... EDIT: Cami https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
April 10, 201214 yr comment_142245 Am trecut si eu sa va salut , nu am timp sa citesc din urma , sper ca sunteti toate/toti bine . Va pup si va imbratisez cu drag .Noi suntem ok , ne-am intors in 4 aprilie din Gran Canaria , apoi pe 5 am plecat spre Romania , cu opriri scurte in Letonia si Polonia . Acum suntem la mama si e tare bine Report
April 10, 201214 yr comment_142246 Am trecut si eu sa va salut...hello https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gifasteptam povestiri, si eventual si poze, din vacanta. Report
April 10, 201214 yr comment_142249 Am trecut si eu sa va salut , nu am timp sa citesc din urma , sper ca sunteti toate/toti bine . Va pup si va imbratisez cu drag .Noi suntem ok , ne-am intors in 4 aprilie din Gran Canaria , apoi pe 5 am plecat spre Romania , cu opriri scurte in Letonia si Polonia . Acum suntem la mama si e tare bine Eeehhee, unde este mai bine ca la mama!!! Pupici si te asteptam cu poze din vacanta! Report
April 10, 201214 yr comment_142252 Boni , cand am timp o sa micsorez poze si o sa pun . Vacanta , per total , reusita . Timpul ne-a mai jucat feste , dar e normal in luna martie cred . De bronzat ne-am bronzat , am vizitat o parte din insula , am facut o baie in ocean desi era rece rau . Am fost putin dezamagiti de mancare la inceput ...era in regim PPS ...prost , putin si scump , dar am gasit si localuri bune pana la urma . Ne-am luat cateva lucruri ietfine si dragute . Dar cel mai important , m-am odihnit , m-am bucurat cat am putut de vreme , iar simptomele uratele pe care le-am avut in ultima perioada au disparut ca prin minune . Slava Domnului ca presimtirile mele legate de sanatatea mea nu s-au adeverit . Aveam doar mare nevoie de o pauza , de o schimbare de mediu . Report
April 10, 201214 yr comment_142253 Eeehhee, unde este mai bine ca la mama!!! Pupici si te asteptam cu poze din vacanta! Niciunde ! La mama e cel mai bine . Report
April 10, 201214 yr comment_142257 ...Dar cel mai important , m-am odihnit , m-am bucurat cat am putut de vreme , iar simptomele uratele pe care le-am avut in ultima perioada au disparut ca prin minune . Slava Domnului ca presimtirile mele legate de sanatatea mea nu s-au adeverit . Aveam doar mare nevoie de o pauza , de o schimbare de mediu .tare, tare ma bucur sa aud asa ceva https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
April 10, 201214 yr comment_142259 Any suna foarte apetisant menu-ul tau! Merci mult Cristina!Felicitari pentru casuta terminata, imi inchipui ce bucurie mare pe voi! Any, ai fost o adevarata albinuta! Abia astept sa vad pozele (daca ai apucat sa le faci), desi din descriere am inceput sa ma scurg usurel de pe fotoliu, de pofta..... Da Fox, am fost albinuta, am vrut, n-am vrut, a trebuit sa fac . Any[/b], arata f bine totul ce ai pregatit! Bravo! ma uimesti tot timpul de ce poti face! Merci Oana! Any, tare frumos! Incep deja sa imi imaginez atmosfera de la voi din familie si imi place mult de tot. Asa tare m-ai emotionat cand ai spus ca lasagna facuta de socrella a fost cea mai buna ever! Ai muncit mult, nu puteai sa te odihnesti azi? Nu mai aveai nik? de unde te-ai pricopsit cu 5 kg de mazare e aia? Si apoi voi 2 mancati 5 kg facuta cu usturoi? cand? Daniela, bobii i-am cumparat de la aprozar, au fost 5 kg necuratate.Raman foarte putini bobi dupa curatare. In plus, le-am mancat cu totii la tara. De fapt am ciugulit numai din ele pentru ca eramm prea satui. Socrella face un ragu foarte bun si asta ii da gistul acela special la pasta la cuptor. Si e bun, trebuie sa recunosc. Si in legatura cu atmosfera de la noi, e frumos, ce sa zic, dar mie imi lipseste mama, cu soacra nu o sa am niciodata o relatie de mama fiica, oricat de buna ar fi relatia. Report
April 10, 201214 yr comment_142261 Am trecut si eu sa va salut , nu am timp sa citesc din urma , sper ca sunteti toate/toti bine . Va pup si va imbratisez cu drag .Noi suntem ok , ne-am intors in 4 aprilie din Gran Canaria , apoi pe 5 am plecat spre Romania , cu opriri scurte in Letonia si Polonia . Acum suntem la mama si e tare bine Bun revenit!Ma bucur sa aud ca v-a priit vacanta. Acum, inca un pic de pauza, la mama acasa. Ceea ce nu-i rau deloc, zic eu. Report
April 10, 201214 yr comment_142265 Buna Izu' Dani' sa-ti fie de bine borsul Eu sunt rupta,am scos din bucatarie tot ce se putea scoate (masa ,scaune,un dulap soldat ,tras aragazul) si smotru la greu,mnee,ce sala?! ce abdomene?! , Report
April 10, 201214 yr comment_142270 Eu sunt rupta,am scos din bucatarie tot ce se putea scoate (masa ,scaune,un dulap soldat ,tras aragazul) si smotru la greu,mnee,ce sala?! ce abdomene?! , Si eu ma apuc dupa-amiaza, dar numai ce pot de una singura, nu are cine sa ma ajute la tras aragaz, scos eu stiu ce dulapuri. Ata e! Geamurile sa le vad curate, perdelele, praful sters, aspirat, scuturat paturi si om mai vedea la vara, cand o fi cald si se pot face mai multe lucruri. Deci spor la munci, sala...abdomene...!!! Report
April 10, 201214 yr comment_142274 Izuk, profita de stat la mama, si ia energie in avans pentru mai tarziu.Pupa Iza si sa aveti sarbatori Pascale pe cinste.Geaninooooooooooo, ia hai repede si la mine fata , ca vad ca esti pusa pe fapte mari. Anutza si inca odata brava.Giorgi spor si tie la treburi, si numai bine la toata lumea...eu am scos un sac mare de buruieni dintre ceapa verde si usturoi...numa bine de Paste o sa am de stufat. si mai am inca buruieni ca astea cresc precum fat frumos din poveste intr-o zi cat plantele-ntr-o vara zau asa. Report
April 10, 201214 yr comment_142288 Azi e frig si urat.Stam in casa.Manu are ultima zi de vacanza.Am facut prajituri, care nu ingrasa.Vreti? Poftiti, serviti fara sfiala.Sunt detox, Monty, Atkins, Dunkan: Cine vrea reteta? Report
April 10, 201214 yr comment_142291 Azi e frig si urat.Stam in casa.Manu are ultima zi de vacanza.Am facut prajituri, care nu ingrasa.Vreti? Poftiti, serviti fara sfiala.Sunt detox, Monty, Atkins, Dunkan:Cine vrea reteta?Io, io, io! Io o vreau!!!!!!! :floare: ;) Report
April 10, 201214 yr comment_142294 Poftiti, serviti fara sfiala.Sunt detox, Monty, Atkins, Dunkan:https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gife drept ca nu arata rau https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif Report
April 10, 201214 yr comment_142299 Brava Oana! abia astept sa vad ce creatii mai scoti de Paste ... Pup blondele! Multumesc Dani Pup si eu pe Bea Bafta in continuare cu diete !! Report
April 10, 201214 yr comment_142300 Aveti bureti de vase acasa si plastelina? Sincer? Da. Avem si copii prin preajma! :floare: Care aseara il criticau pe jupan ca nu i-au mai cumparat SI alta plastilina, in afara de cea cu care s-au jucat (ei doi) data trecuta. Report
April 10, 201214 yr comment_142302 Buna dimineata! Si noi suntem treji de mult! azi e soare sa vedem daca se mai incalzeste putin,o sa mai bantui cu bub',dar am si treaba (curatenie de facut ) O zi faina tuturor! Bafta la facut curat!! Report
April 10, 201214 yr comment_142305 Fox, atunci n-ai nici o scuza.La noi partea cea mai grea a fost sa obtinem "Kakaniul" ala pentru crema.Ca n-am plastelina maro'! Report