April 5, 201214 yr comment_141462 Gelutza ce bucurie mi-ai facut sa postezi poza asta splendida! caisul tau inflorit e mai mult decat o poezie ! Nu pot sa nu-mi inchipui zumzetul albinutelor si parfumul florilor din gradina ta ... Report
April 5, 201214 yr comment_141468 Eu sunt tare multumita azi. A venit omul azi la mine s-a jucat cu labutele si pe urma a zis ca e prea frumos afara hai sa ne plimbam. Ne-am plimbat, am gasit o terasa deschisa, linistita am stat cica sa bem o bere, si pana la urma am stat 4 ore de vorba.Ce vroiam sa va zic amuzant, ca m-am plans ca anul asta nu am vazut nicio magnolie inflorita. La un minut dupa asta am trecut pe langa o curte si am vazut o magnolie mov!! Am ras ca rareori Dumenezeu e pe frecventa mea asa de prompt! Omul a zis ca imi canta pasarelele si primavara in creier. Nu e exclus! Report
April 5, 201214 yr comment_141469 Gelutza ce bucurie mi-ai facut sa postezi poza asta splendida! caisul tau inflorit e mai mult decat o poezie ! Nu pot sa nu-mi inchipui zumzetul albinutelor si parfumul florilor din gradina ta ...Am ales o poza aleatoriu, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa va aduc asa de multa bucurie...ma pregatesc de nani si voi adormi fericita daca voi sti ca printre toate lucrurile facute azi au fost si bucurii.Va pup de noapte buna! Report
April 5, 201214 yr comment_141482 Buna la toata lumea! In sfarsit m-am putut logaaaaaa si citi un pic! Nu stiu ce vant a batut la mine,dar forumul m-a lasat pe-afara si nicidecum nu a vrut sa deschida usa. Imi tot scria fel de fel de 'driver error database',nu mai stiu ce SQL code,daca nu gresesc,feluri de tot felul.Colac peste pupaza,am avut si o perioada nebuna la servici,a mai trebuit sa-i fac sotului niste ceva-uri de dus la jobul lui cu multi colegi,deci si cantitate multa,poate pun si poza zilele care urmeaza,daca ma lasa forumul. In fine,important ca si-a revenit.Doar ca nu stiu ce-ati mai facut,ce n-ati mai facut ,ce bunatati ati pregatit si ce evenimente importante ati avut.Sper sa recuperez macar o parte caci banuiesc ca am pierdut mult Report
April 5, 201214 yr comment_141483 Gela, superb caisul tau...iaca o poza *furata* de la un prieten pugliez cu un migdal in floare....Ellani, bine ai revenit. noapte buna la han. Report
April 6, 201214 yr comment_141484 Moatzaaaaaa! Moatza nu te vad de cateva zile? Te rog, fuga la raport! Mi-i dor de tine, fata draga! moatza o avea treaba cu clocitul oualor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Pusa, si mie mi-e dor de tine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif hello, hello!prea ocupata-s! nu clocesc, bre! deci: au fost pe rand renovari, munci dupa renovari, musafiri, pregatiri, aniversari de kinderi ajunsi barbati -22 de ani!- sfarsit de luna si de trimestru la toate muncile mele, plus altele - bine ca sunt!am bagat un ochi ieri, da' numa' 5 min, azi poate-poate reusesc sa vad ce mai faceti.numai bine tuturor! ai baiat mare!! Ce mami tanara esti! La multi ani pt baiat! Report
April 6, 201214 yr comment_141485 Hi hi! M-a amuzat asta http://www.gindul.md/archives/24030cica o halba de bere te face sa-i vezi pe ceilalti mai frumosi,trasaturi simetrice bla,bla bla ,ma intreb ce se intampla dupa mai multe halbe Cred ca noua cele cu dietele ne trebuie in fiecare zi multe halbe de bere si atunci ne vom vedea perfecte Report
April 6, 201214 yr comment_141486 Fetele cu dietetele! Ce fel de fructe am voie sa pap seara? Nu fac nici o dieta stricta, doar mai scad din paine si dulce... Parerea mea din tot ce am citit de-a lungul timpului:- daca e regim mai strict, le alegi pe cele cu un continut redus de zahar si bogata in antioxidanti, fibre si vit C: cele mai sarace in glucide si bogate in antioxidanti sunt fructele de padure (coacaze - the best!), lamaie (din care iti faci o limonada neindulcita sau indulcita cu extract de stevie/fructoza), - cele cu cantitate medie de zaharuri merg si ele: mar, portocala, grepfruit, pepene rosu/galben, caise, capsuni- daca e o dieta mai lejera orice in afara de cele bogate in zaharuri: banana, struguri, prune, pere, smochine, mandarine.cantitate maxima zilnica: cat doi pumni de ai tai (adica 2 mere). Altfel, fructele in exces ingrasa (si mai ales sucul sau smoothie), datorita cantitatii mari de fructoza pe care o contin.Cel mai bine: fructe autohtone de sezon si nu mai mult de volumul a 2 mere /zi, exceptandu-le pe cele din categ. bogate in glucide.Sper sa iti fie de folos. saru-mana esti o dulceata ca ti-ai facut timp sa-mi explici... Report
April 6, 201214 yr comment_141487 Multumesc fetelor pt complimente Mutti, multa sanatate lui Elena!Geany, m-ai omorat cu zile ! Vreau bors cu lobada!! ce bine arata! Am salivat mult...Foxxy, cum mai merg planurile de vacanta?Stelino ce frumos e la tine in gradina!! Vreau si eu o gradina ca a ta!! Si-mi place si migadalul inflort a vecinului, e super fain Gelutzo, astept poze, incanta-ma! La mine totul e ok, Jasu a scapat de virusul la stomac dar imi pare rau ca nu a putut merge astazi la gradi, si era o zi frumoasa pt ea: sa culeaga oute, aveau petrecere, venea iepurasul Na...ce po-ti sa-i faci? Asta-i viata!! In rest...ma gandesc ce papa bun sa fac de Pasti,de dulciuri am sute de retete care asteapta! Ha,ha! Am vazut ca nu s-a stat la Arta culinara, s-au facut multe duliuri aratoase si par destul de gustoase Le vreau pe toate acum Ma declar si eu cu copil in vacanta ca si Geany, ar fii fost frumos sa ne fii intalnit Pupici!! Report
April 6, 201214 yr comment_141488 Ma urc pe podium cu pantaloni, ca sa arat ca am slabit si-mi sta bine Ai dreptate dumneata, greu la mine cu dulciurile, dar vad ca am rezistat jumate de zi, mai vad in continuare...asa Oana! hopa sus ca meriti sa faci o defilare!Astept cu dulciurile alea sa vad cat te mai abtii Au trecut 2 zile fara sa pap dulciuri Am ajuns la 56kg - am slabit inca 1 kg, se poate!! Mai sunt 2 kg de slabit, ca sa fiu ok.. Report
April 6, 201214 yr comment_141489 La multi ani cu realizari si sanatate pt berbantii familiei PUSICA draga!! sI o zi frumoasa pt toate hangitele ca a mea e deja(m am cintarit am pierdut 1 kg in 4 zile) Bravo!! Hai cu slabeala!! Report
April 6, 201214 yr comment_141490 Buna dimineata, Carmen bravo pentru vestile bune, alea rele uita-le.Faini morcovi Oana , i-ai pregatit ptr iepurasul de Paste?O zi faina si de la mine...azi e o zi mai calma, doar diseara spectacol, vine familia ptr Pastele asta , plus o prietena buna...asa ca wow, de maine is libera pana marti seara....ce bine. Multumesc Sunt morcovii care i-am facut prin ianuarie cand era socrela mea la mine si vroiam sa vad daca-mi merge ideea practic, si a mers!!As vrea sa fac cornete de Pasti dar sotul meu este la cura fara carbohidrati si nu vreau sai stric treaba mai ales ca este la ultimele kg...cele 5 Ma bucur ca esti libera, iti doresc sa ai parte de vreme frumoasa si petreceri pe cinste! Report
April 6, 201214 yr comment_141491 Vacanta placuta bubulet si mamina lui,multam fetelor....wow am uitat centrala 'la munte' pe 20 grade parcaSa apucat omuletzu sa vopseasca casuta de pasarele ....i au vindut dizolvant.....ma da prosti sunt comerciantii astia!ce naiba!! ce dragut!! Report
April 6, 201214 yr comment_141492 Neatza! Bub' s-a trezit cu noaptea in cap,acum ca e in vacanta speram si eu sa dormim mai mult,sanki se pare ca o sa dormim mai putin si cand era la gradi trageam de el dimineata ca suna ceasul la 7,30 azi la 6,40 era drepti Azi noapte a plouat dar acum se pare ca da soarele asa ca poate iesim si azi daca e frumos afara. O zi minunata tuturor! Report
April 6, 201214 yr comment_141494 O zi splendida la tot hanul! Spor in toate! woaaaaaa Stella, ce superb e migdalul in floare! O incantare, cu un scaunel in fata lui ma puteti lasa toata ziua... . Nu cred ca am vazut vreodata un migdal, sau daca l-oi fi vazut, nu l-am recunoscut. Fructele nu se mananca, corect? Aici cer gri, afara innorat! Asta nu imi prea place, dar vedem cum reusim sa ridicam moralul ... Report
April 6, 201214 yr comment_141495 Neatza! Bub' s-a trezit cu noaptea in cap,acum ca e in vacanta speram si eu sa dormim mai mult,sanki se pare ca o sa dormim mai putin si cand era la gradi trageam de el dimineata ca suna ceasul la 7,30 azi la 6,40 era drepti aceeasi situatie si la noi, plus ca acasa fiind, seara nu mai vrea sa se culce. E clar nu e obosita. De la gradi vine franta, la 9 se culca. Report
April 6, 201214 yr comment_141496 si eu care vroiam sa-ti spun ca ce matinala esti , da' vad ca Bubu ii di vina, pupa-l-as io pe el de Bubulet fara somn o zi insorita va doresc Report
April 6, 201214 yr comment_141497 Da' pai la noi bub' e seful ,si stii cum e vb. aia seful e sef si-n pielea goala acum l-a catapultat pe tacsu' dincolo la dvd ca sta el la calculator,dar am noroc,ca acum are desene cu tom &jery pe tv. bumerang asa ca mai bantui eu un pic peaici Il duc la utza azi la topogane sa-si mai consume energia Report
April 6, 201214 yr comment_141500 Foxxy, cum mai merg planurile de vacanta?Momentan stagneaza, asteptam sfarsitul de saptamana sa ne dumirim ce si cum. Negocieri, discutii...... Report
April 6, 201214 yr comment_141501 O zi splendida la tot hanul! Spor in toate! woaaaaaa Stella, ce superb e migdalul in floare! O incantare, cu un scaunel in fata lui ma puteti lasa toata ziua... . Nu cred ca am vazut vreodata un migdal, sau daca l-oi fi vazut, nu l-am recunoscut. Fructele nu se mananca, corect? Aici cer gri, afara innorat! Asta nu imi prea place, dar vedem cum reusim sa ridicam moralul ...Da-te mai incolo, sa ma asez si io langa tine pe scaunel. Stella si Gelutza, superbe pozele voastre! Report
April 6, 201214 yr comment_141502 Da' pai la noi bub' e seful ,si stii cum e vb. aia seful e sef si-n pielea goala acum l-a catapultat pe tacsu' dincolo la dvd ca sta el la calculator,dar am noroc,ca acum are desene cu tom &jery pe tv. bumerang asa ca mai bantui eu un pic peaici Il duc la utza azi la topogane sa-si mai consume energia Pune-l la alergari toata ziua, sa vezi ce pica lesinat dupa aia!!!! Si maine doarme si pana la amiaz! Report
April 6, 201214 yr comment_141503 Buna dimineata la han!Multumesc pentru poze Stellina si Gelutza, la Iasi inca nu au inflorit copacii, abia azi am vazut un zarzarel cu cateva floricele timide, la mama zambilele si lalele inca nu au inflorit iar saptamana viitoare se anunta iar o racire a vremii Sa aveti o zi usoara, weekendul e dupa coltz. Si vacanta frumoasa la cupii si mamici! PSMi-am pus migdalul wallpaper!!! Report
April 6, 201214 yr comment_141504 'Neata!Cum zicea si Daniella, e cam uratel afara, se pare ca va ploua, dar sunt 13 grade, ceea ce nu-i rau.Aduc cate ceva de rontait: Sau asa: O zi frumoasa sa avem!!!! Si, nu uitati..... vine sfarsitul de saptamana, Floriile, Pastele catolicilor..... Sa speram ca si vremea va fi buna de sarbatorit. Report
April 6, 201214 yr comment_141505 Buna dimineata la Han si hangite! Foxxy, pup dulce, am reusit sa intru pe forum si edit: multumesc pentru bunatatile aduse!!In sfarsit, am intrat pe site, ieri mi-a fost imposibil, nu stiu exact ce se intampla dar numai pe site-ul arta culinara nu puteam sa intru, restul site-urilor nu aveau nici o problema.V-am citit asa din fuga, ma uit pe geam si nu imi place deloc ce vad, innorat si ploaie si cata treaba mai am de facut, dar asta e!Am respirat aerul curat si am mirosit parfumul florilor din gradina lui Stella si a lui Gelutza si l-am smotocit putin pe Fiocco!Moatza, sa-ti traiasca baiatul, sa va bucurati de el, sa ajunga ce isi doreste el si vorba cantecului: "Si sa va vad cu nepotei"!Oana, te asteptam si pe tine si dupa aceea urcam pe podium, dar stai sa ajungem intai la ce ne-am propus fiecare( eu mai am 1 kg. si nu se da dus deloc). Mutti, sanatate multa lui Elena si pupici ca sa-i treaca burtica! Va urez din tot sufletul o zi frumoasa, in ciuda faptului ca afara ploua! Report
April 6, 201214 yr comment_141507 Buna dimineata la han. azi cand puteam si eu sa dorm muuuuuuult...din inertie m-am trezit tot ca babele .Oana , migdalul este pozat in sudul Italiei...unde e mai cald ca aici, si Daniella "le mandorle" se mananca si sunt buuune tare https://www.google.ch/search?hl=fr&rlz=1C1AVSX_enCH383CH383&q=il+mandorlo+frutto&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1920&bih=965&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=KIZ-T9mbD4nOsgaCtKWyBA va doresc o zi minunata; si la noi s-a mai racorit, dar ieri dupa 2-3 zile ploioase a iesit un pic soarele sa speram ca va fi fain pe wend...ca asa cum zicea Gianina, cum e la Florii e si la Paste.si va spusesem ca a inceput sa imboboceasca si rhododendronul Report