April 3, 201214 yr comment_140702 'Neata si de la mine, iau cate ceva din bunataturile Stellei, salut omuletii matinali si va urez o zi frumoasa si usurica! Report
April 3, 201214 yr comment_140703 Buna dimineataFur si eu din bunatatiile lasate de Stella si fug la treabaAzi e ziua baiatului meu, implineste 20 de ani.De dimineata am vrut sa ii fac o poza da n-a fost chip sa stea la foto ca se grabea la servici.Asa ca am facut poza dupa tabloul facut anul trecut cand a terminat liceul. Sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!Eu care am un voinic de 6 luni jumate in casa stiu cit ti-e inima de mare acum!Sau ma rog...incep...sa stiu:) Report
April 3, 201214 yr comment_140704 Ce de bunatati vad STELLA Da o zi buna...eu intre timp am varsat cana cu cafea fierbinte pe mine ,pe patura pe sofa...lichidul sa dus in tapiterie...deci ce fac??? Mama ei de viata cind intri in zona cu episoade de acestea....e naspa rau!!Ca si faptul ca desi iau Mg dorm doar 4 oreCe fac cu canapeaua??????????? Report
April 3, 201214 yr comment_140705 Ce de bunatati vad STELLA Da o zi buna...eu intre timp am varsat cana cu cafea fierbinte pe mine ,pe patura pe sofa...lichidul sa dus in tapiterie...deci ce fac??? Mama ei de viata cind intri in zona cu episoade de acestea....e naspa rau!!Ca si faptul ca desi iau Mg dorm doar 4 oreCe fac cu canapeaua???????????Nasol cu cafeaua varsata.... Din ce material e canapeaua? Report
April 3, 201214 yr comment_140707 Buna dimineataFur si eu din bunatatiile lasate de Stella si fug la treabaAzi e ziua baiatului meu, implineste 20 de ani.De dimineata am vrut sa ii fac o poza da n-a fost chip sa stea la foto ca se grabea la servici.Asa ca am facut poza dupa tabloul facut anul trecut cand a terminat liceul. Sa ti traiasca baiatul si sa aiba noroc in tot ce face!!Iar tu noroc de o nora buna(ma rog cind o fi cazul) Report
April 3, 201214 yr comment_140712 Buna dimineataStellina multumim de tratatie, eu am venit dis de morgen la servici si nu am avut timp de mare lucru acasa. Cerra, eu la porcarii nu ma uit, sa fie clar! Ca stric toata tastatura aici, ce-as mai manca niste sorici, mama-mama! Si nici praji aia mortala nu as manca-o, nununu! Nici prajitura Gelutzei nu ma ispiteste, sunt doar tablouri cu natura moarta pentru mine, le admir doar cu ochiul hartistic Alimocanu, pup si eu cucui de baiat frumos, sa treaca repede. Lili ka multi ani la baiat, sa fie sanatos si fericit! Carmen iti doresc sa scada stressul, zambeste si tu si nu mai pune tot tot la inima! Sa aveti o zi usoara, va pup pe toate! Report
April 3, 201214 yr comment_140713 Buna dimineata la han! In sfarsit, soare si cald si nu mai bate vantul, ura!Lili, sa-ti traiasca feciorul, e tare frumusel!Ma uit la pozele voastre cu porci, sunci si alte cele si am impresia ca vine Craciunul. Arata intr-un mare fel, toate (ce-as manca niste soric proaspat...).Cerra, arata foarte apetisant prajitura ta, poate dai niste detalii, daca ai timp.Alina, piticul tau e tare dulce, cu tot cu cucuiul din frunte, te inteleg perfec cand povestesi asa despre relatia dintre voi.Cred ca am vrut sa mai raspund cuiva, da nu stiu cui, asa ca ma duc sa beau un ceai si revin.A, Stella, sa-ti treaca cu bine ziua, sa apuci sa si sufli un pic! Report
April 3, 201214 yr comment_140721 Da ce dieta tii Daniela? Si eu m-am detoxificat doua zile cu fructe, apa si rabdari prajite, dar mi s-a facut rau tare, nu cred ca mi-a fost vreodata asa rau de la nemincat. Tin pentru a ma detoxifia si pt a slabi in primul rand, deoarece nu reusisem sa dau jos decat vreo 12 kg din cele 18 luate in sarcina, + inca vreo 6-8 le luasem eu in anul precedent sarcinii, asa ca aveam un excedent de vreo 12-15 kg, care nu se misca de un an, desi incetasem cu dulciurile si in general mananc selectiv ingrediente/preparate sanatoase, evitand de obicei pe cele care ingrasa, patiserie, cocarie, prajeli. Desigur ca mai scap si la cele pe care nu mi le permit cand si mananc cantitativ mult pentru ca nu mananc, paine, cartofi, fainoase in geeneral si atunci tb sa ingurgitez mai mult ca sa ma satur. + nu am un program regulat de mese. Nefiind multumita de aspectul meu, adica eram chiar babana in opinia mea, am recurs la dieta de detoxifiere propusa de Dex (2 mese pe zi, fiecare cu 1 carne, 1 leguma, 1 fruct dintr-o lista relativ restrictiva). Nefiind admisa cafeaua (si eu la munci beam 4-5 /zi, in WE insa 0 fara probl) am avut si eu primele 4 zile de slabiciune si de lipsa de concentrare. Cam din a 5-a zi mi-am revenit insa la normal. Am pofte, dar mi le infranez ca sunt foarte determinata. Mai am sapt asta si scap. Dupa care timp de 6 saptamani se recomanda deosebita grija, introducand nu mai mult de 1 aliment pe zi din afara listei si observand reactiile pe cantar. Dupa 1 saptamana slabisem 3.8 kg, in a doua saptamana doar 1 kg, in a 3-a nici un semn inca.... Vedem luni dimineata rezultatul final, sper sa fie 7 kg. Daca nu mai tin o saptamana, pentru ca e posibil ca faza de platou sa tina 2 saptamani. Oricum de luni care urmeaza incep sa iau si Detoxicolon, care ajuta si el.Exclusiv cu fructe cum ai facut tu, eu am facut, cu numai grefuri si apa, timp de 5 zile si am slabit 5 kg. Dar aveam 23 ani si mai multa vointa, determinare, energie si rezistenta. in urmatorii 5 ani faceam frecvent 2 zile de fructe inaitne de orice eveniment ca sa imi scada complet burta si sa se aseze carnita mai frumos. Acum "mare" fiind, nu am mai reusit de-astea... deci, dieta propusa de dex este la acest topic:https://forum.artaculinara.ro/topic/3562-retete-detox/page__pid__140687__st__400entry140687 Report
April 3, 201214 yr comment_140722 'neata la han! gata cu ninsorile, iuhuuuu, azi sunt iar calare pe bicicleta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Eataly, doamne cat e de scumpa Manu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_boohoo.gif. sunt asa de dulci cand sunt mici si se concentreaza tare la ceva. si daca mai scot putin si limba...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif alimocanu, am fost la bubuleti si am vazut "cucuilul" cel scump. ti-am spus si iti mai spun de cate ori am ocazia: tare mi-e drag de voi. ma uimeste si ma bucura tare faptul ca pe cate esti de tanara pe atat esti de inteleapta. sa ai parte de o viata frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif steluto, am ascultat cavalerul din ce ai pus mai in urma. frumoasa muzica. da' cred ca in sala, la "locul faptei" e cu totul altceva. iti doresc o zi usoara. lili, sa-ti triasca feciorul sanatos si fericit, ca frumos este deja Eu care am un voinic de 6 luni jumate in casa stiu cit ti-e inima de mare acum!Sau ma rog...incep...sa stiu:)doar incepi, Lizu. stai sa vezi mai incolo, cand mai creste. eu credeam ca nu pot sa o iubesc pe Maia mai mult decat atunci cand era bebe. da' ai sa vezi cum creste iubirea asta pe zi ce trece... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif carmen, da-o-ncolo de canapea. bine ca nu te-ai ars tu prea tare. nu te mai necaji atat din orice. incerca sa treci mai usor peste toate cele si ai sa vezi ca viata iti va parea mai frumoasa si mai usoara. apropo de cafea varsata. saptamana trecuta, intr-una din zile, mi s-a agatat toarta de la ceasca de cafea de deget, nu stiu cum, si am ramas cu ea suspendata. era plina, normal https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif. s-a varsat pe mine (pe pantaloni si bluza), pe jos, pe perete... am umplut tot in jur. si doar jumate de cana s-a varsat, am mai avut si eu de baut jumatate. dar parea asa de multa cafea peste tot, parca as fi varsat 2 litri pupaturi la tot restul lumii. sa aveti o zi frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
April 3, 201214 yr comment_140723 Da Daniella, primul cucui, a mai cazut si si-a zdrelit nasul pe la gradi... insa asa benghi in frunte n-avu' baietu' meu pana acum! A trecut perioada critica. Daca va spun ca ramane singur in casa,aproximativ 30 de min cat eu merg pana la cel mai apropiat magazin sa cumpar una alta.. o sa intelegeti ca e elcuminte sau ca eu sunt mama denaturata ca il las?Are perioade cand nu vrea sa iasa, mai ales dupa gradinita, cand eu trebuie sa mai iau o paine sau o apa sau mai stiu eu ce si imi zice sa merg singura ca el ma asigura ca o sa stea cuminte si ca o sa ma astepte. Prima data m-am prefacut doar ca plec si am stat pe langa ferestre sa-l pandesc, nimic deosebit. Cursul normal, la masuta lui, sa coloreze, deseneze sau sa faca un puzzle cu televizorul aprins si a asteptat sa ajung eu acasa. Ma incred in el pentru ca niciodata nu s-a pus singur in pericol, nu mi-a umblat prin dulapuri, nu a pus mana pe vreun cutit si nici acum nu pune chiar daca ii zic eu sa o faca, pentru ca il "taua" cutitul. NU a bagat tampenii in gura, se juca si la un an cu monede mici, cu jucarii marunte. Viata noastra impreuna nu a fost lipsita de evenimente, l-am gasit o data stand asezat in ultimul sertar al unui dulap si mi-a stat inima, insa probabil ca la noi n-au existat interdictiile si el n-a avut interes sa imi faca in ciuda. Cand am vazut ca manifesta curiozitati, de orice gen, am incercat sa ii arat, ce se intampla. Vrei sa te joci cu focul.. o sa te arzi, e alegerea ta! Nu ca mi-as fi dorit sa isi faca rau, Doamne fereste.Eu zic mereu ca Doamne Doamne mi l-a dat, ca sa trec mai usor peste alte incercari. E un copil bun si iubitor si sunt mandra nespus deel si zburda inima in mine cand cineva ma complimenteaza pentru cum e educat sau pentru ce zice/face.Si dupa cum se vede, starnita putina trebuie sa fiu, ca orice mama, ca sa vorbesc de puiul meu de cioara ore in sir! Tot ce spui despre puiul tau e intr-adevar de lauda! A mea nu este asa cuminte (Rascoleste sertare si dulapuri, pune mana sa probeze orice, baga in gura multe, e drept ca nu inghite obiecte mici, monede daca gaseste mi le da,..., nu aude cand ii spun ca NU e voie etc). Deci itnr-adevar fiul tau este demn de toata lauda si nu trebuie sa fii modesta!Nu cred ca este inconstienta sa lasi copilul de 5 ani nu? 30 min singur in casa, copilul trebuie incet, incet desprins de fusta mamei. Generatia mea de la 6 ani stateam singuri in casa, veneam si mergeam singuri la scoala cu cheia de gat. Deci, la 5 ani copilul e destul de mare sa stea jum de ora singurel. Important ca nu ii e frica sa stea singur si ca nu isi aduce aminte ca vroia sa faca nu stiu ce nu are voie. Report
April 3, 201214 yr comment_140724 Sa-ti traiasca feciorul Lili!! Aici e frumos si senin, soarele straluceste! Report
April 3, 201214 yr comment_140729 Moatzo, se numesc *ateliere de descoperire* si sunt clase de scoala primara de cate 20-25 elevi,care "descopera" grupuri de instrumente..de explu acum sunt corzile...o vioara , o viola( moa) un violoncel, un contrabas si harpa. clasa se imparte in 5 grupuri de 3-4-5 elevi, depinde de numarul lor, si fac pe rand *turul* celor 5 instrumente, le explicam cum se tine arcusul, si instrumentul, si ii invatam sa "cante corzi libere*..dupa ce au facut turul, au o mica pauza ( biscuiti si un suc, spalat pe maini) si apoi cu totii impreuna ( 5 muzicisti si o clasa de copii) facem rand pe rand cu fiecare un mic *concert* de 5 minute...aka noi cantam o piesa, si ei ne acompaniaza cantand corzi libere ( fara melodie, e doar un acompaniament ritmic daca vrei). Asta le da o idee despre ce e un instrument, si unii isi descopera *pasiuni* . in general cam o treime din copii fac deja un instrument in timpul liber, in general chitara, sau pian, vioara sau percutie Stella, e foarte frumos ceea ce faceti.Toata admiratia! Copii-s foarte incantati.Anul acesta copii de 5 ani fac laborator de muzica, anul trecut au cantat pe scena unui teatru cu un qvintet, iar prima intalnire cu un instrument muzical "live" au avut-o in primul an de gradi.Dovada, cu dedicatie! wow, e mai mare vioara decat ea Stella, chiar e frumos ce faceti voi cu copiii. Report
April 3, 201214 yr comment_140735 Multumesc mult fetelor E al meu si eu il vad cel mai frumos baiat din lume si sunt asa de mandra de el ca e cuminte si are capul pe umeri, no fiecare cioara isi lauda puiul. Am ajuns cu cititul la ziCerra si Gela m-ati facut sa balosesc pe aiciManu e o printesa scumpa Ali asa sunt copii cand sunt mici ,fata mea are si acum semnul la genunchi si o sa il aibe toata viata decand era mica si a cazut cu bicicleta la Pietrele lui Solomon , avea vreo 7 ani ,da s-a lovit rau de tot ,a avut o coaja groasa.Si multe alte vanatai si julituri ,pe unele nici nu le mai tin minte.Stii tu copil cuminte si baba frumoasa.Nu mai imi aduc aminte ce am mai vrut sa scriu ,batranetiile O zi buna la toata lumea si :) Report
April 3, 201214 yr comment_140736 Buna dimineataFur si eu din bunatatiile lasate de Stella si fug la treabaAzi e ziua baiatului meu, implineste 20 de ani.De dimineata am vrut sa ii fac o poza da n-a fost chip sa stea la foto ca se grabea la servici.Asa ca am facut poza dupa tabloul facut anul trecut cand a terminat liceul. Sa iti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!Eu care am un voinic de 6 luni jumate in casa stiu cit ti-e inima de mare acum!Sau ma rog...incep...sa stiu:)Multumesc Nu ma feresc sa spun ca sunt mandra ,si cand ma uit la el ,deja are 20 de ani pfai... nici nu stiu cum a trecut timpul Report
April 3, 201214 yr comment_140737 Buna dimineataFur si eu din bunatatiile lasate de Stella si fug la treabaAzi e ziua baiatului meu, implineste 20 de ani.De dimineata am vrut sa ii fac o poza da n-a fost chip sa stea la foto ca se grabea la servici.Asa ca am facut poza dupa tabloul facut anul trecut cand a terminat liceul. Sa ti traiasca baiatul si sa aiba noroc in tot ce face!!Iar tu noroc de o nora buna(ma rog cind o fi cazul) Multumesc , sa dea DD Report
April 3, 201214 yr comment_140738 Ia sa ma laud io cu bucatarasu' junior al fameliei.....Ieri, sor-mea avea ceva cursuri asa ca m-am dus io sa-l pescuiesc pe junior de la gradinita. Merem bine-mersi la piata, sa luam ceva verdeturi, morcovi si ardei grasi (normal ca a capatat si el cate ceva pe-alaturea - un morcov, un mar....), apoi ne ducem acasa, sa facem rulada de "omeleta". Normal ca am avut ajutoare la spartul oualelor (le dadea de masa si apoi se chinuia usor sa le desfaca), la pusul smantanii in castron - si la curatatul lingurii, ca deh.... unii se mai si jertfesc pe altarul curateniei! .Cand a venit randul mirodeniilor, am luat rasnita (cu baterii) si am presarat sare, apoi omuletu' a decretat: eu pun piper (desi nu-i zisesem / aratasem ca am si pentru piper rasnita de aia!!!!!!!). Normal ca l-am lasat sa butoneze, pana am cazut amandoi de acord ca e destul piper.Iau dintr-un dulap cutiuta cu busuioc (strans de mama), i-l dau sa-l miroasa si apoi pun ceva firisoare in castron. Ma ridic, dau sa pun cutia inapoi in dulap, cand il aud ca ma itnreaba: da' oregano nu pui???? Normal ca am scos cutiuta cu oregano, i-am dat sa miroasa continutul si a decretat: da, e oregano!!!!!! Am bagat mixerul in functiune, iar omuletu' m-a facut atenta: ai grija sa nu rastorni castronul!!!!!!!!!! Mai departe, era ceva interesant la teveu si n-a mai vrut sa ma ajute la ornat. Da' a facut si asa destule.... Normal ca nu prea mai avea rabdare si ma tot intreba: da' nu e gata "omeleta"???? Radea si jupanu' de mine, ca nu-i dau mancare omuletului!!!!Asa de rea a fost omleta, ca aseara sor-mea a halit vreo 3-4 felii, jupanu' tot vreo 3 (da' de alea groase, faceau cat vreo 5-6 taiate normal), asa ca pentru azi la pranz am luat si eu ce-a ramas - cam vreo 3 felii, cat sa-mi tina si mie de-o foame vreo juma' de ora. Diseara parca vad ca tre' sa fac alta rulada! Viitorul "artist culinar" vine tare din spate, bag seama...... Report
April 3, 201214 yr comment_140739 Ia sa ma laud io cu bucatarasu' junior al fameliei.....Ieri, sor-mea avea ceva cursuri asa ca m-am dus io sa-l pescuiesc pe junior de la gradinita. Merem bine-mersi la piata, sa luam ceva verdeturi, morcovi si ardei grasi (normal ca a capatat si el cate ceva pe-alaturea - un morcov, un mar....), apoi ne ducem acasa, sa facem rulada de "omeleta". Normal ca am avut ajutoare la spartul oualelor (le dadea de masa si apoi se chinuia usor sa le desfaca), la pusul smantanii in castron - si la curatatul lingurii, ca deh.... unii se mai si jertfesc pe altarul curateniei! .Cand a venit randul mirodeniilor, am luat rasnita (cu baterii) si am presarat sare, apoi omuletu' a decretat: eu pun piper (desi nu-i zisesem / aratasem ca am si pentru piper rasnita de aia!!!!!!!). Normal ca l-am lasat sa butoneze, pana am cazut amandoi de acord ca e destul piper.Iau dintr-un dulap cutiuta cu busuioc (strans de mama), i-l dau sa-l miroasa si apoi pun ceva firisoare in castron. Ma ridic, dau sa pun cutia inapoi in dulap, cand il aud ca ma itnreaba: da' oregano nu pui???? Normal ca am scos cutiuta cu oregano, i-am dat sa miroasa continutul si a decretat: da, e oregano!!!!!! Am bagat mixerul in functiune, iar omuletu' m-a facut atenta: ai grija sa nu rastorni castronul!!!!!!!!!! Mai departe, era ceva interesant la teveu si n-a mai vrut sa ma ajute la ornat. Da' a facut si asa destule.... Normal ca nu prea mai avea rabdare si ma tot intreba: da' nu e gata "omeleta"???? Radea si jupanu' de mine, ca nu-i dau mancare omuletului!!!!Asa de rea a fost omleta, ca aseara sor-mea a halit vreo 3-4 felii, jupanu' tot vreo 3 (da' de alea groase, faceau cat vreo 5-6 taiate normal), asa ca pentru azi la pranz am luat si eu ce-a ramas - cam vreo 3 felii, cat sa-mi tina si mie de-o foame vreo juma' de ora. Diseara parca vad ca tre' sa fac alta rulada! Viitorul "artist culinar" vine tare din spate, bag seama...... Noroc ca ai avut supervizer, de aia ti-ai iesit omeleta asa de buna! Report
April 3, 201214 yr comment_140740 Noroc ca ai avut supervizer, de aia ti-ai iesit omeleta asa de buna! Daaaaaaa! Ai dreptate, tre' sa recunosc!!!!!Dupa ce i-am zis jupanului cum am facut io piata, cu bani putini si alimente mai multicele, a zis ca tre' sa discut cu sor-mea si sa-l mai iau pe omulet la cumparaturi din cand in cand!!!!! Iar mama mi-a adus aminte de "aventurile" ei prin piata, cand se intorceau amandoi acasa satui de atata branza si smantana cata li se dadea spre "gustare". Report
April 3, 201214 yr comment_140748 Dupa ce i-am zis jupanului cum am facut io piata, cu bani putini si alimente mai multicele, a zis ca tre' sa discut cu sor-mea si sa-l mai iau pe omulet la cumparaturi din cand in cand!!!!! Iar mama mi-a adus aminte de "aventurile" ei prin piata, cand se intorceau amandoi acasa satui de atata branza si smantana cata li se dadea spre "gustare". e bun asa un omulet la casa omului https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifsa va traiasca, foxule, si sa va bucure zilele. Report
April 3, 201214 yr comment_140753 Dupa ce i-am zis jupanului cum am facut io piata, cu bani putini si alimente mai multicele, a zis ca tre' sa discut cu sor-mea si sa-l mai iau pe omulet la cumparaturi din cand in cand!!!!! Iar mama mi-a adus aminte de "aventurile" ei prin piata, cand se intorceau amandoi acasa satui de atata branza si smantana cata li se dadea spre "gustare". e bun asa un omulet la casa omului https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifsa va traiasca, foxule, si sa va bucure zilele.Daaaaaaaaa, saru' mana pentru urari! Le intoarcem inmiit! Report
April 3, 201214 yr comment_140763 Hazel, si eu vreau cafea cu pisica Salutare la toata lumea, sa aveti o saptamana frumoasa.La mine e innorat si intunecat si urat si nu-mi place vremea asta deloc. Ma deprima Doamna este servita! Mersi frumos. Tare dragute sunt . Report
April 3, 201214 yr comment_140764 Buna ziua la Han! Am aparut si eu pe aici! Am incercat sa citesc din urma, insa nu prea am reusit. Eu in week-end am fost cu sontul la Bacau, pana la urma, dar a fost foarte obositor. Ieri am stat aproape toata ziulica in pat, nu m-am simtit bine deloc, ameteala, dureri de cap, palpitatii, Of! Lili, sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de amandoi copiii, daca eram mai harnica aveam si eu baiat de 20 de ani!!! Geany, meteorologul meu de servici, sa-ti traiasca taticul si sa fie sanatos! Ai vazut ce vreme ciufuta a fost pana la urma in week-end in Bacau! Foxxy, sa va traiasca viitorul "artist culinar" caruia ii place "omeleta" si Alex al meu zicea asa cand era mititel! Eataly, pupa dulce pe Manu, o viitoare "artista", cine stie pana la urma, chiar ii mai place sa deseneze?! Daniella, felicitari pentru kg. pierdute si tine-o tot asa! Inca putin si ti-am zis, defilam pe podium. Eu mai am 1 kg. si nu se lasa dus. Alina, sa-ti traiasca puiul cel cuminte, asta este bine si pentru tine si pentru el. Si eu eram asa cuminte cand eram mica, unde ma lasa mama tot acolo ma gasea. Alex al meu nu a fost asa! Nici eu nu am vazut porcii, fripturile la gratar, soriciul nu imi place, prajiturile si ce o mai fi fost pe acolo! O zi buna si frumoasa va doresc!!! Report
April 3, 201214 yr comment_140772 Daa! Giorgi' am facut si poze... https://forum.artaculinara.ro/topic/2266-la-hanul-arta-culinara/page__st__16840 Lili sa-ti traiasca baiatul Report
April 3, 201214 yr comment_140773 Manu va multumeste tuturor! Lili sa-ti traiasca feciorul, din poza as zice ca seamana cu tine.Nu? Report
April 3, 201214 yr comment_140774 Buna ziua si de la mine si voie buna la tot hanul! Nu avem motive sa bem si sa ne veselim azi? Ba da, e soare, suntem sanatosi, putem mirosi floricele si asculta o muzica buna pe langa atatea altele!!! deci, decretez: sa curga voia buna la han! Azi e ziua baiatului meu, implineste 20 de ani.De dimineata am vrut sa ii fac o poza da n-a fost chip sa stea la foto ca se grabea la servici.Asa ca am facut poza dupa tabloul facut anul trecut cand a terminat liceul. Sa-ti traiasca cavalerul! Tare e frumusel! Sa fie sanatos, sa aiba noroc si fericire! Ce baiat mare ai si ce mama tanara esti! Cand o sa implineasca fiica mea 20 eu o sa am 58 ani, vai-vai ... 'neata la han! gata cu ninsorile, iuhuuuu, azi sunt iar calare pe bicicleta boni te admir mult pentru mersul pe bici la servici si iesit din sfera comoditatii cu fundul in masina. Eu am o distanta relativ mica pana la munci, ar trebui sa ma invrednicesc si eu! Ia sa ma laud io cu bucatarasu' junior al fameliei.....Viitorul "artist culinar" vine tare din spate, bag seama...... Copilotul incepe sa te piloteze si la bucatareala. Vezi ca uitai sa pui oregano dc nu era el? Lipsea ceva apoi ... Carmen, nu te mai necaji, toate o sa-ti mearga de acum din plin daca ai incredere si iti propui sa fie asa cu convingere! Ia-le mai usor si cand se intampla una bocana, repeta-ti ca toate se vor rezolva si iti va merge totul foarte bine de acum! iar tu azi ai o zi minunta (asta o spui in fiecare dimineata si crezi ca asa va fi!) promiti? Report