Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Iaca am mai imbatranit cu un an, noi sa fim sanatosi :(, familionul a vrut pizza asa ca am facut cateva tavi (Geanino numai eu stiu cat am poftit la pizzele tale, mi-am scos azi parleala :( ) , un tortulet cumparat, vin rosu de la tata, rasete si voie buna, a picat curentul, am iesit la o plimbare, ne-am intors si ne bagam la un film.

Mi-au facut copiii astia o mega surpriza, de mi-au dat lacrimile, au pus bani toti 4 si mi-au luat un laptotp, sa nu ma mai chinui cu rashnita ramasa de cand erau ei mici!

Sper ca aveti si voi un weekend frumos, va pup pe toate :scratch:

Hazel, La Multi Ani inca o data! Multumim de tratatie, fooooarte apetisant!

Copiii tai sunt intr-adevar super, sa fie sanatosi! care 4? nu aveai 2? :scratch:

Sa stapanesti laptopul sanatoasa si sa iti faca multa placere tot ce butonezi la el! :scratch:

Multumesc frumos fetelor, intr-adevar sunt norocoasa, am copii buni!

Daniella, cand o sa creasca Beutza mare o sa-ti aduca un baiat acasa, si o sa fie si el copilul tau:)

Eu am un baiat si o fata, dar si prietena si prietenul sunt tot copii mei, si deocamdata am 4. Cand vor avea ei copii, o sa am mai multi :scratch:

Dani, felicitari!! Bravo!! Tine-o tot asa! In cat timp ai slabit?

Tati a slabit 11 kg intr-o luna si 2 zile, mai are 5 kg de slabit :thumleft: Eu ma fac de rusine...tot la cele kg am ramas de slabit... :toothy6:

Arata f bine praji! Vreau si eu reteta! Te rog!

Ma bucur ca Bea e mai bine, pup la ea!

Am slabit 4,7 kg in 12 zile, dintre care 3,8 kg in prima saptamana. Daca pun la socoteala ca vreo 2 kg tot oscilam in sus si in jos, tot am dat jos aproape 3 kg dintre acelea de nu le mai dadeam nicicum jos de 2 ani, de cand am fost insarcinata. Asa ca sunt happy, dar totusi simt nevoia sa mai dau 8-10 kg jos, sa vedem cum as putea sa reusesc performanta asta :snorting: Deja am inceput sa am pofte ...

Tati vostru tine Atkins parca, nu? Eu nu as putea 2 luni numai carnet, sunt terminata in special fara legume. Si branza imi da tarcoale rau la cap, dar rezist...

Vad ca tu te tii tare pe dulciuri! Bravo tie ca te poti mentine, mancand asa.

Ma uit daca e vreu topic de cheesecake-uri, daca nu revin si iti dau reteta aici. E foarte simplu de facut, stii ca la mine rapid si bun e mama succesului, pe langa natural si sanatos ... . Nimic greu in a implini toate cele 4 conditii ... :tongue3:

:toothy6:

Mai Jeanetto, tare frumoasa ti-a iesit! dar zi si mie cum ai bagat fato gemul pe mijloc :tongue3: ? asa de mult a crescut coca deasupra gaurilor cu gem, sau ai aplicat alta tehnica de montare :thumleft: ?

Arata bine rau tarta Any in toate variantele, asa ca dumi viitoare cred ca le-o fac si eu copiilor... :snorting:

Oana, fata aseara a fost cu frendu' la un spectacol de step-dance ...azi a invatat toata ziua, si acum e invitata la restaurant de fam frendului, ca serbeaza o aniversare in fam.

asa ca ...:thumleft: ne-am conversat intens la micul dejun si la masa de pranz :snorting:,

maine eu am spectacol de la 15hla 20h si ea pleaca la fac ...asa ca o sa ne intersectam la masa de pranz :toothy6:

in rest azi am siestat la greu, am *gradinarit* oleac de tot, am stat la soare oleaca, am citit, m-am lalait pe net...si iaca a trecut si sambata

Stellina, la cati km e fata de casa? si cu ce frecventa vine acasa? boyfriendul e loco-casa?

Iti tin pumnii pentru spectacol!

Stellina, la cati km e fata de casa? si cu ce frecventa vine acasa? boyfriendul e loco-casa?

Daniella, e doar la 70 km cca...frendu e si el tot acolo , ca sunt la polly amandoi(EPFL lausanne) , dar la sectii diferite.

vin acasa pe wend de vineri seara pana duminica seara...ca au cursuri lunea de la 8h10 sau ceva gen.

stau la 6 min de metrou de fac.nu uita ca CH e o tara mica :thumleft: .stau in colocatie ( un apartament pe care il impart in 3 la fiimea si in 4sau 5 la frend)...nu locuiesc impreuna , ceea ce zic eu ca e mai bine :toothy6: ...dar a fost alegerea ei.

Gianino, iar nu vad tartele tale :snorting:

Daniella, e doar la 70 km cca...frendu e si el tot acolo , ca sunt la polly amandoi(EPFL lausanne) , dar la sectii diferite.

vin acasa pe wend de vineri seara pana duminica seara...ca au cursuri lunea de la 8h10 sau ceva gen.

stau la 6 min de metrou de fac.nu uita ca CH e o tara mica :thumleft: .stau in colocatie ( un apartament pe care il impart in 3 la fiimea si in 4sau 5 la frend)...nu locuiesc impreuna , ceea ce zic eu ca e mai bine :toothy6: ...dar a fost alegerea ei.

Gianino, iar nu vad tartele tale :snorting:

deci iti vine fetita in fiecare we?! asta e super!

6 minute de la apartamentul unde sta ea la fac? e mare lucru sa nu pierzi vremea pe drum ... Deci nu stau in campus? Cu chirie? de ce ?

Multumesc frumos fetelor, intr-adevar sunt norocoasa, am copii buni!

Daniella, cand o sa creasca Beutza mare o sa-ti aduca un baiat acasa, si o sa fie si el copilul tau:)

Eu am un baiat si o fata, dar si prietena si prietenul sunt tot copii mei, si deocamdata am 4. Cand vor avea ei copii, o sa am mai multi :snorting:

ce toanta sunt! da, ai 4! ce frumos!

cand o sa imi aduca un baiat acs, o sa-l astepte tat-su cu pusca, prevad mari probleme pe tema asta, mai ales de nu va fi rapidist a zis de pe acu ca-l pune pe fuga ... :thumleft: ...sa mor de ras cand am mai auzit-o si pe asta! biata fetita mea!

:toothy6:

Mai Jeanetto, tare frumoasa ti-a iesit! dar zi si mie cum ai bagat fato gemul pe mijloc :tongue3: ? asa de mult a crescut coca deasupra gaurilor cu gem, sau ai aplicat alta tehnica de montare :thumleft: ?

Arata bine rau tarta Any in toate variantele, asa ca dumi viitoare cred ca le-o fac si eu copiilor... :snorting:

Hi hi ! Tehnica ,tehnica alla Geany =)) eu pun cuiburile de gem si apoi dau olea' de jur imprejur cu lingura aluat deasupra (cum acopera pisica) uite aicea foto in derect' de la locul comiterii faptei.. =)) https://forum.artaculinara.ro/topic/3301-tarta-cu-dulceata/page__st__20

Nu poti iesi din coada si sa ocolesti prin alta parte? Mai bine asa, decat sa stai pe loc...

Mi se pune pe inima cand avem de-a face cu astfel de noroc. Compatimesc la 'mneata!

La drumul ce-l aveam noi, nu se putea lua prin alta parte. Oricum, problema a fost pentru doar 200 m (pentru noi), adicatelea pana la sensul giratoriu de iesire din Bucale. Noi intram in targ, asa ca am mers ca-n branza o bucata. Normal ca dupa aia am nimerit in minunatia de trafic in care mai mult stai decat inaintezi, sa' asta-i situatia. :thumleft:

Hm...naspa!

Lasa, a fost aceptabil pana la urma. Vineri asa sunt cozile la iesirea din Bucuresti. Cum noi intram..... n-a fost o maaaaaare problema. :snorting:

Hi hi! I-am trimis lui maica-mea prin maroiu'la serviciu, felii de tarta cu dulceata si s-a gandit ea ca o sa-i dea si lui Florentina colega ei de stand cand v-a veni sa se dea mareata ce fata gospodina are ea,si o sa-i dea si lui tata cand o ajunge acasa,apoi a mancat,s-a gandit ca nu-i mai trebe' lui tanti' Florentina si a mancat si portia ei,apoi si tata are diabet,na' las' ca nu are voie si le-a mancat pe toate :thumleft: :snorting:

Asta-mi aduce aminte de replica nepotului, avand in fata o bucata (mai barosana) de ciucalata. Asta o mananc eu (si musca) iar pe asta i-o las lui mami - si da deoparte una bucata de ciucalata. Dupa vreo 3 minute, revine rapid asupra ideii, decretand: mai bine o mananc eu, ca se strica pana vine mama acasa! (peste vreo 3-4 ceasuri). :toothy6:

A venit frati.miu si mi l-a pus in functiune, dar nu e mai mult decat a facut si tati. Eu speram sa aiba mai multe puteri ceva. Nu e bun, nu trage, nu are putere are 35W alimentati din acumulator de 12V. Deci nu face nici o branza, imbatranesti pana trage un picut de mizerie de pe jos.

L-as duce inapoi dar nu stiu cum se procedeaza si nici sprijin de la tati nu am in aceasta actiune. Ideea e ca principiul nu e bun, nu ca aparatul asta e defect, de aia nu stiu daca o sa mi-l schimbe. :snorting:

Cum sa fac? Foxy, tu te pricepi? L-am luat de la Metro, unde nimeni nu iti arata si explica nimic si la garantie ne-au itnrebat: dar ce nu puteti sa il bagati singur in priza la bancul de probe, sa vedeti dc functioneaza? :thumleft:

Nu stiu cu ce se mananca hardughia, dar din nume (RobotX R800) mie-mi suna a putere mica - 800w..... Dar poate ma insel. In carticica lui ce zice? Ce putere are? Buton de sporire / micsorare a puterii de aspirare n-are?

Cine e firma ce l-a produs? Pe site-ul lor n-au informatii referitoare la aparatul asta?

Daca nu-i dati de cap si nu va place, il luati in carca (cu toate hartogariile si cutiile / accesoriile) si va duceti inapoi la Metro sa si-l bage ei undeva (pe raft adicatelea).

Poate, totusi, n-ar strica sa cititi carticica...... :toothy6:

Iaca am mai imbatranit cu un an, noi sa fim sanatosi :toothy6:, familionul a vrut pizza asa ca am facut cateva tavi (Geanino numai eu stiu cat am poftit la pizzele tale, mi-am scos azi parleala =)) ) , un tortulet cumparat, vin rosu de la tata, rasete si voie buna, a picat curentul, am iesit la o plimbare, ne-am intors si ne bagam la un film.

Mi-au facut copiii astia o mega surpriza, de mi-au dat lacrimile, au pus bani toti 4 si mi-au luat un laptotp, sa nu ma mai chinui cu rashnita ramasa de cand erau ei mici!

Sper ca aveti si voi un weekend frumos, va pup pe toate :tongue3:

Ooooooooooo, asta da aniversare!!!!!!!!! :thumleft: Sa folosesti laptopul cu spor si drag! :snorting:

deci iti vine fetita in fiecare we?! asta e super!

6 minute de la apartamentul unde sta ea la fac? e mare lucru sa nu pierzi vremea pe drum ... Deci nu stau in campus? Cu chirie? de ce ?

Daniella, vine vineri cu hainele murdare +carti ca are de invatat , si pleaca duminica seara cu hainele curate&calcate, plus niscai provizii. nu sta in campus ca nu a gasit, si oricum chiria e usor mai ieftina ( cam 100 fr lunar) la colocatie.

de unde stam noi la gara cu mijloacele de transport sunt cca 40 min plus 40 drumul pana la La, plus metroul pana la campus...ar fi insemnat sa plece pe l 6h de acasa...si la cat de grea e facul , insemna o mare pierdere de energie si oboseala inutila.

asa de unde sta la campus are 6 min de metrou, sta la fix 3 min de gara, asa ca ...un mare avantaj.la pranz mananca pe campus, au diverse cafetarii , si seara isi fac acasa de mancare pe rand intre ei. uite asta e facul lor

https://www.google.ch/search?rlz=1C1AVSX_enCH383CH383&q=epfl&um=1&ie=UTF-8&hl=fr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=tHl3T-_dM83HtAac_JzCBA&biw=1920&bih=965&sei=u3l3T6PmNMHYtAazkMyTBA

'Mna seara la tot poporu'! :thumleft: Si noapte buna. E trecut de 1 noaptea, asa ca ma pregatesc si io de nani dupa o zi destul de incarcata.

Am fost la film (detalii la topicul cinefililor), apoi am sosit acasa singura (jupanu' s-a dus cu baietii la beuta) si am trecut la treaba - am trantit un bors de rata clasa-ntai, am facut si friptura (din chept si copane), am pregatit si sosul Mayei de visine (astea le aveam deja in frigider, iar afinele din congelator nu mi s-au lipit de deste, desi am scurmat putel pe-acolo), alaturi de ceapa rosie cu prune uscate (n-am gasit prune proaspete si cum uscaturi mai aveam in casa, le-am scos la interval, ca sa le termin).

Borsu' a fiert multisor, da' intr-un final s-a inmuiat carnita. Las oala pe aragaz pana maine, n-am nici un chef sa trancan cu ape reci in chiuveta pana s-o raci continutu'. La friptana ma duc acusi sa inchid. Si o las si pe aia la interval, ca pic de somn.

Am avut un gand de-a face crema de zahar ars, da' n-am avut loc de rata. Poate-oi face maine. Sau, fac vreo tarta.... Sau nu fac nica si gata! :toothy6: Sa vedem ce si cum.

Azi am pus si rufele negre la spalat, am umplut uscatorul (si vorbim de-o hardughie barosana), am pus camasile jupanului pe umesase, sa se usuce mai frumos, lenjeria am atarnat-o pe usi (am si 2 uscatoare de atarnat pe usa), acu' astept sa vad cand s-or usca, sa le pot spala si pe alea albe (am vreo 2 masini si din astea). Dupa aia urmeaza alea ros'.... Apoi o iau de la capat cu adunatu' lor la haine murdare. :tongue3:

Cam atat, pentru moment. Somn usor tuturor! :snorting:

post-46-13332323856852_thumb.jpg

post-46-13332323985294_thumb.jpg

Multumesc tuturor! Si ziua buna! :floare:

Fox iti aduc deseara mancare rece sala' de vinete cred ca si o visinata :floare:

Neatza la han...moama Foxulino ce vrenica ai fost...eu ieri am siestat la greu, pe la 8h seara am picat pana pe la 23h30, si la 1 am luat-o de la cap cu dormitul pana dim la 8h

dar eram ko total...acum e deja mai roza viata. azi le fac sparanghel, niste verdeata ( foile alea verzi...bietola) branzeturi, salamuri, sunca alea alea...si inghetata..eu am spectacol de la 15h-20h asa ca mai lejer.

Gianino, deci incepe sezonul de bairamuri...sa va traiasca sarbatoritul.

Neatza la han...moama Foxulino ce vrenica ai fost...eu ieri am siestat la greu, pe la 8h seara am picat pana pe la 23h30, si la 1 am luat-o de la cap cu dormitul pana dim la 8h

dar eram ko total...acum e deja mai roza viata. azi le fac sparanghel, niste verdeata ( foile alea verzi...bietola) branzeturi, salamuri, sunca alea alea...si inghetata..eu am spectacol de la 15h-20h asa ca mai lejer.

Gianino, deci incepe sezonul de bairamuri...sa va traiasca sarbatoritul.

Hi hi! :floare: Daa!! :floare:

Sar-na o sa-i transmit :floare:

Buna dimineata la han la toata lumea! Azi e randul meu sa lenevesc hehehe

Geany la multi fericiti si sanatate taticului tau :floare:

O duminica superba va doresc!

Hi hi! Vin sa ma laud (sa-mi fie rusine) :)

Ia ce mi-a cadonat mami meu :)

Papucei ortopedici pt. blugi..

post-405-13333008900526_thumb.jpg

post-405-13333008949826_thumb.jpg

Si o fustita frumoasa care imi sta tari ghini' e din raiat elasticizat in cline...o addorr!!

post-405-13333009474029_thumb.jpg

Vin cu impresii de la ziua lui papa' :)

Mai intai va invit pe balcon...

Si-a pus toporasi in ghiveci el ii uda si-i ingrijeste...

post-405-13333013637386_thumb.jpg

Rezerva mea de busuioc ...

post-405-13333013696562_thumb.jpg

Asta miroase tare fain nush' ce soi e..

post-405-13333013753586_thumb.jpg

Mancare rece..

post-405-13333018308878_thumb.jpg

O teleamea f. buna..

post-405-13333018365808_thumb.jpg

Salata devanatai..

post-405-13333018437524_thumb.jpg

Sticla de visinata..

post-405-13333018491782_thumb.jpg

post-405-13333018544806_thumb.jpg

Saleuri cu branza de burduf de oi...

post-405-13333018618831_thumb.jpg

Pui la cuptor cu ierburi provensale (trimise de sorica) si cartofi..

post-405-13333018678165_thumb.jpg

Muraturi alla maman.

post-405-13333018736667_thumb.jpg

Tarta Anutza cu dulceata de capasuni' facuta de mama si inghetata de ciocolata..

post-405-13333018798255_thumb.jpg

Bicu se lupta cu bub'(bub' a invins :) )

post-405-1333301885915_thumb.jpg

Vin spumant...

post-405-13333018923722_thumb.jpg

Vreme no' coment,vant cu soare cu ninge' nu sa mai stie :)

post-405-13333018978814_thumb.jpg

Asta e... :)

Iaca am mai imbatranit cu un an, noi sa fim sanatosi :), familionul a vrut pizza asa ca am facut cateva tavi (Geanino numai eu stiu cat am poftit la pizzele tale, mi-am scos azi parleala :) ) , un tortulet cumparat, vin rosu de la tata, rasete si voie buna, a picat curentul, am iesit la o plimbare, ne-am intors si ne bagam la un film.

Sper ca aveti si voi un weekend frumos, va pup pe toate :)

La multi ani cu intarziere si din partea mea, o duzina de pupici in plus pentru intarziere, dar motivata!

E fain ce povestesti, sa stapanesti sanatoasa noaa ta scula! :)