March 30, 201214 yr comment_140006 A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!! A venit vacantza, cu trenul din Frantza! Sa te bucuri pe deplin de vacantza! La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza. Scoala altfel????Adica un fel de proiect? suna interesant Report
March 30, 201214 yr comment_140007 A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!!Fericito!!!!! Si, unde plecati? Plecam dupa Pastele nemtzesc in Nord , la Bremen. Si daca apucam si Hamburg. Report
March 30, 201214 yr comment_140008 Annamaria, profita din plin. aici abia de miercuri incep la scoali .eu o sa am 4 zile libere( aici vinerea mare e libera, si lunea de Paste la fel.) la fel si la noi......noi luni plecam deja spre nord Report
March 30, 201214 yr comment_140009 A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!! A venit vacantza, cu trenul din Frantza! Sa te bucuri pe deplin de vacantza! La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza. Da da da! Si maroiu' se duce cu dirigintele la Marasesti,alta zi la vivariu ,muzeu,apoi un proect la revista scolii destia,bub idem are Sa stii ca a dat soarele dupa ploaie si e frig momentan Geanino , la noi va fi frig pana dupa Paste....nasol. Report
March 30, 201214 yr comment_140010 A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!! A venit vacantza, cu trenul din Frantza! Sa te bucuri pe deplin de vacantza! La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza. Da da da! Si maroiu' se duce cu dirigintele la Marasesti,alta zi la vivariu ,muzeu,apoi un proect la revista scolii destia,bub idem are Sa stii ca a dat soarele dupa ploaie si e frig momentan Am preluat legatura: Multam fain ca ma tii la curent cu vremea! Si Alex se duce o zi la Muzeul Literaturii, in alta zi vine cineva in scoala si le face putina educatie sexuala, aia nu strica, in alta zi se duc la cel mai apropiat liceu sa-l viziteze si tot asa. Report
March 30, 201214 yr comment_140012 A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!! A venit vacantza, cu trenul din Frantza! Sa te bucuri pe deplin de vacantza! La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza. Scoala altfel????Adica un fel de proiect? suna interesant Foarte interesant, uite aici poti sa te documentezi mult mai bine: http://www.isj.ph.edu.ro/files/news/1/501.pdf Report
March 30, 201214 yr comment_140014 A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!! A venit vacantza, cu trenul din Frantza! Sa te bucuri pe deplin de vacantza! La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza. Da da da! Si maroiu' se duce cu dirigintele la Marasesti,alta zi la vivariu ,muzeu,apoi un proect la revista scolii destia,bub idem are Sa stii ca a dat soarele dupa ploaie si e frig momentan Geanino , la noi va fi frig pana dupa Paste....nasol. Hi hi! La noi se spune ca ,cum va fi de florii asa va fi de paste asa ca astept floriile sa vad cum o fi pastele Report
March 30, 201214 yr comment_140015 A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!! A venit vacantza, cu trenul din Frantza! Sa te bucuri pe deplin de vacantza! La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza. Da da da! Si maroiu' se duce cu dirigintele la Marasesti,alta zi la vivariu ,muzeu,apoi un proect la revista scolii destia,bub idem are Sa stii ca a dat soarele dupa ploaie si e frig momentan Am preluat legatura: Multam fain ca ma tii la curent cu vremea! Si Alex se duce o zi la Muzeul Literaturii, in alta zi vine cineva in scoala si le face putina educatie sexuala, aia nu strica, in alta zi se duc la cel mai apropiat liceu sa-l viziteze si tot asa.Asa asa,te tin la curent (nu electric ) Report
March 30, 201214 yr comment_140017 Foarte interesant, uite aici poti sa te documentezi mult mai bine: http://www.isj.ph.edu.ro/files/news/1/501.pdf Noi avem intre semestre o saptamana pt proiecte , tot cam asa ceva. Numai ca la noi nu-i reglementata prin hotarari si mai nush ce...fiecare clasa / grupa isi alege o tema , un proiect si lucreaza toata saptamana la asta. Ceva mai altfel decat scoala . Report
March 30, 201214 yr comment_140018 A venit vacantza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de la ora 10.30 mi-s oficial in vacantza!!!! Yuppy!!!!...La noi vine vacantza peste o saptamana, dar urmatoarea saptamana se numeste "Scoala altfel", deci fac altceva in afara de scoala si este cam tot un fel de vacantza.mutti, vacanta placuta. am aflat si eu de saptamana asta mai speciala ca mi-a spus Maia mea ca au o saptamana fara lectii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif dar trebuie sa facem o gaura intr-un ou https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifbanuiesc ca il vor picta frumos Report
March 30, 201214 yr comment_140020 La noi pitica merge marti in excursie la Cluj(gradina botanica, muzeu, aeroport...), iar cu Ale m-am distrat ca a zis ca saptamana asta vor fi bucatari, ca la biologie fac nu stiu ce ceai si studiaza ceva plante medicinale, iar la tehnologie cica fac salata de fructe (mi s-a parut tare ciudat ca le-a zis profa ca sa nu-si aduca cutit, sa nu se taie, sa vina cu cutter , mie mi se pare mai periculos cutterul ala, dar in fine, om trai si om vedea).Cert e ca toti copiii asteapta saptamana fara teme, apoi daca mai fac si altceva interesant, cu atat mai bine. Report
March 30, 201214 yr comment_140022 Duminica , e 1 Aprilie si vom deschide oficial sezonul de grill . Am mai facut gratare pana acum , dar duminica e marea opening . Nu facem tambalau mare , vin doar niste prieteni , o familie.Deseara avem altzi musafiri , am chemat vecinii de peste drum la un pahar de vin , ma duc sa iau si o branza buna.............facem focul in camin ( Da , mai , acum o saptamana mai ca steam la plaja si de ieri am inceput sa facem focul , iar , nu-i ciudat? ) La voi care-i programul? Report
March 30, 201214 yr comment_140025 Duminica , e 1 Aprilie si vom deschide oficial sezonul de grill . Am mai facut gratare pana acum , dar duminica e marea opening . Nu facem tambalau mare , vin doar niste prieteni , o familie.Deseara avem altzi musafiri , am chemat vecinii de peste drum la un pahar de vin , ma duc sa iau si o branza buna.............facem focul in camin ( Da , mai , acum o saptamana mai ca steam la plaja si de ieri am inceput sa facem focul , iar , nu-i ciudat? ) La voi care-i programul?Pf! Nu ma intreba!! E ziua tatii 1 aprilie asa ca mac. de maine sa o ajut pe mama la trebi si sa fac mancare rece si altele,duminica o facem lata sapt. care vine e tot domnul tata Florin asa ca de la capat...apoi pastele asa ca..bineinteles de la capat Giorgi' s-a facut intuneric ca noapte, eu dintre blocuri nu vad da' mi-a zis sotul care e de servici(e in camp deschis la ceva kilometri de oras) ca e negru' spre Piatra si tuna in colo P.S Toarna! ce somn imi ee Report
March 30, 201214 yr comment_140031 Al meu are ziua pe 22 , dar nu mai fac feluri si feluri...vecinii ( ca ei vin , in rest nu vrea sa cheme pe nimeni) vor numai CARNE si BAUTURA. Unii dintre ei nici nu se atung de legume...asa ca...o sa cumpar um maldar de carne , lazi de bere , ceva sucuri si fac un tort. Facem gratare de ziua lui si gata! Report
March 30, 201214 yr comment_140032 Al meu are ziua pe 22 , dar nu mai fac feluri si feluri...vecinii ( ca ei vin , in rest nu vrea sa cheme pe nimeni) vor numai CARNE si BAUTURA. Unii dintre ei nici nu se atung de legume...asa ca...o sa cumpar um maldar de carne , lazi de bere , ceva sucuri si fac un tort. Facem gratare de ziua lui si gata!Si la noi e la fel,nu se atinge nimeni de legume Report
March 30, 201214 yr comment_140034 Mai , eu nu stiu , noi daca n-avem legume parca mancam degeaba. Al meu mananca in fiecare zi la servici salata , mai baga si cate un carnat sau o branza in ea......cand merge sa manance in oras nu , dar cand isi ia ceva la el nici nu-l mai intreb ce vrea sa-i pun. Ii pun intr-o doza cateva rosioare , o juma de castravete , o felie de ardei ....si salata la pinga , d-aia amestecata. ii ajunge o punga 2 zile. Eu la fel....numai cu carne nu ma satur. Vreau legume!!!!!!!!!!!! Si asa s-a obisnuit si pitica , dupa noi. Baga o bucata de carne in gura , apoi ceva leguma.... De fapt , la mancare , seamana pe tat'su nu mananca fierbinte ( ea exagereaza , mananca aproape rece)nu mananca aceasi mancare de 2 ori , tot timpul ceva nou....iubeste supa de rosii Report
March 30, 201214 yr comment_140037 V-am pupat , ma duc sa iau printzesa de la cresa apoi mergem la cumparaturi amandoua. O zi buna va urez!!!! Report
March 30, 201214 yr comment_140042 Buna ziua la hangite si hangii!Si la mine ploua, vine mazarica, bate vantul, e asa un amalgam...Am respiro azi, timpul trece, leafa merge eu cu drag...muncesc si sunt cu ochii pe ceas, gata de week.Am citit tot ce-ati scris, dar va raspund la gramada fiindca nu am timp de aici sa deschid prea multe ferestre...Astazi, privind in urma la ce am trait ieri, daca nu ar fi fost inmormantarea aceea( doctorita care mi-a vegheat familia timp de douazeci de ani)nu m-as fi plans de faptul ca mi-am petrecut timpul umbland pe coclauri, fiindca scopul a fost nobil si copilasii aceia, multi dintre ei nu vazusera inca un spectacol, fie el si subtire ca al de ieri, cu doua personaje doar, in viatza lor.Partea amara, procentul acela de copilasi complexati pe care mi-am propus sa-i ajut intr-un fel, macar cu niste lucruri purtate, pana la Paste, sa stie si ei ca se gandeste la ei cineva de departe. Pentru lucrul acesta o sa fac un apel si la voi, fetele din Romania, care mai aveti pe acasa lucrusoare pentru copii si sunteti dispuse sa trimiteti un pachet, cu plata ramburs, platesc eu posta, dar macar sa le putem face acest gest impreuna si o bucurie, eu voi apela la toti oamenii din juru-mi, dar cum eu fac vountariat de vreo zece ani, in cercul meu de cunostinte am apelat intruna si e mai greu sa ma descurc prin preajma...nu voi avea Paste linistit daca pana atunci nu voi ajunge la ei, am sunat deja azi si am cerut o listuta de la directori.Eu voi completa pachetelele cu cozonaci pe care o sa-i fac eu, oua, si alte alea care imi prisosesc mie la ora actuala in speranta ca am sa vad zambet si pe chipul acelor copii care nici macar nu indrazneau sa se apropie de grupul celor multi, stateau lipiti de pereti...Cu cei pe care i-am luat in brate, a fost cam asa...dupa ce am luat unul, au vrut toti si cum erau asa frumosi, cat m-au tinut salele, i-am ridicat =))pe urma...pas!Sorina, ce frumoase poze ai pus, nu stiu la ce sa ma uit mai intai, la voi sau la torturi, ca mor de pofta de ceva dulce.Tot ce am vazut in poze e dulce rau!Muti, vacanta placuta, fericita trebuie sa mai fii, te invidiez constructiv!Cred ca si aici "scoala altfel" tot un proiect ar trebui sa fie, am inteles ca fiecare clasa si-a ales temele prin consultarea parintilor si elevilor, asta stiu de la nepoatele de sora, dar tot un fel de altfel de scoalaGeany, iti zic de pe acum sa-ti traiasca taticul si s-o tineti lant, asa e cel mai bine sa ai in viatza, evenimente fericite!Eu maine sunt si nu sunt libera...o ruda de-a sotului de la tara a fost in spital la Calarasi, apoi transferat la Bucuresti( familia nu stie exact unde) si m-am oferit sa merg cu ei maine sa cautam bolnavul, sa aflam ce e cu el. Ei nu au masina nici idee cum sa se descurce prin capitala si cum eu nu stiam exact ce fac maine, mi-am planificat sa-i ajut ca mi-e mila de ei...au venit azi sa-l vada la Calarasi si au aflat ca nu mai este in acest spital... nu va mirati, traim in Romania!Hazel, ce m-ai facut sa zambaresc...carevasazica stii cati copii ai, nu-i mai numeri....spor la munci! Week. placut si cald tuturor! Report
March 30, 201214 yr comment_140045 Eu maine sunt si nu sunt libera...o ruda de-a sotului de la tara a fost in spital la Calarasi, apoi transferat la Bucuresti( familia nu stie exact unde) si m-am oferit sa merg cu ei maine sa cautam bolnavul, sa aflam ce e cu el.Daca vii pe aici si ai ceva timp, poate dai o strigare! Report
March 30, 201214 yr comment_140048 Ioana draga ce mai faci tu? Chiar ma intrebam de cum nu mai intri la han?!! Pupici!! esti o draguta, eu sunt ok multumesc de intrebare.ma limitez a sta pe margine si sa citesc Al meu are ziua pe 22 , dar nu mai fac feluri si feluri...vecinii ( ca ei vin , in rest nu vrea sa cheme pe nimeni) vor numai CARNE si BAUTURA. Unii dintre ei nici nu se atung de legume...asa ca...o sa cumpar um maldar de carne , lazi de bere , ceva sucuri si fac un tort. Facem gratare de ziua lui si gata! cred ca e o caracteristica a celor de prin est, chiar spunea si sotul zilele trecute ca era la Frankfurt in delegatie si un coleg si-a serbat ziua.Au facut gratare da nema legume Report
March 30, 201214 yr comment_140051 Pf! Nu ma intreba!! E ziua tatii 1 aprilie asa ca mac. de maine sa o ajut pe mama la trebi si sa fac mancare rece si altele,duminica o facem lata sapt. care vine e tot domnul tata Florin asa ca de la capat...apoi pastele asa ca..bineinteles de la capat Giorgi' s-a facut intuneric ca noapte, eu dintre blocuri nu vad da' mi-a zis sotul care e de servici(e in camp deschis la ceva kilometri de oras) ca e negru' spre Piatra si tuna in colo P.S Toarna! ce somn imi ee Nasol! Aici in Bucuresti este rece, dar s-a inseninat si este soare.Mai vedem maine dimineatza cum s-o prezenta vremea, plecarea este dupa ora 14,00. LA MULTI ANI!!! lui tati tau si distractie placuta! Report
March 30, 201214 yr comment_140054 Gelutza, jos palaria pentru ce vrei sa faci cu copiii in ajunul Pastelui si pentru tot ce faci in general! DD sa te ajute! Din pacate am avut haine ramase mici de la Alex si le-am dat tot la niste copiii amarati pot sa spun, au ramas fara tata si mamei nu ii este usor sa-i creasca dintr-un salariu de mizerie si au fost incantatzi. Tot o pomana a fost si asta! Report
March 30, 201214 yr comment_140061 Gelutza, jos palaria pentru ce vrei sa faci cu copiii in ajunul Pastelui si pentru tot ce faci in general! DD sa te ajute! Din pacate am avut haine ramase mici de la Alex si le-am dat tot la niste copiii amarati pot sa spun, au ramas fara tata si mamei nu ii este usor sa-i creasca dintr-un salariu de mizerie si au fost incantatzi. Tot o pomana a fost si asta!Bine ca te vad, ca am salivat la checul tau, pacatoasa de mine, nu pap dulce astazi, dar cred ca am pacatuit in gand uitandu-ma pe aici...da ala din gand(pacatul) nu se pune... Te cred, Giorgi, la fel am facut si eu cu lucrusoarele ramase de la copii, dar am zis ca poate cineva mai are si e bucuros sa ajute; o sa fac poze si o sa vi le pun, ca de ajuns eu o sa ajung la copiii aceea oricum, ma tarasc pe burta si tot ma descurc eu cumva...Sunt sigura ca ai fi fost prima care trimitea, pupicei si drum bun! Report
March 30, 201214 yr comment_140063 Eu maine sunt si nu sunt libera...o ruda de-a sotului de la tara a fost in spital la Calarasi, apoi transferat la Bucuresti( familia nu stie exact unde) si m-am oferit sa merg cu ei maine sa cautam bolnavul, sa aflam ce e cu el.Daca vii pe aici si ai ceva timp, poate dai o strigare! La ora asta nu stiu amanunte si va fi destul de complicat sa-mi propun si altceva...trebuie sa-i iau pe oamenii astia nestiutori de la tara, sa vin cu ei, sa ajung la bolnav, sa-i duc inapoi acasa...cred ca nici la capitalistii mei nu ajung, nu promit, daca mai e si vreme naspa, iti dai seama! Report
March 30, 201214 yr comment_140067 Bine ca te vad, ca am salivat la checul tau, pacatoasa de mine, nu pap dulce astazi, dar cred ca am pacatuit in gand uitandu-ma pe aici...da ala din gand(pacatul) nu se pune... Te cred, Giorgi, la fel am facut si eu cu lucrusoarele ramase de la copii, dar am zis ca poate cineva mai are si e bucuros sa ajute; o sa fac poze si o sa vi le pun, ca de ajuns eu o sa ajung la copiii aceea oricum, ma tarasc pe burta si tot ma descurc eu cumva...Sunt sigura ca ai fi fost prima care trimitea, pupicei si drum bun! Multumesc si tie! Si chec mai ai timp sa faci si sa stii ca chiar iese delicios. Report