March 30, 201214 yr comment_140143 Mutti, cum a fost la cumparaturi, numai voi, fetele? Vacanta placuta! Si Elena e-n vacanta? Din fericire nu-i in vacantza M-am dus sa-i caut una alta............mah , intruna o bombanit: Mama? Elela auto!!! Gaka! Elela papa! Adica vrea la masina sau la tat'su , GATA! Report
March 30, 201214 yr comment_140144 Hi hi! Daaa mami' meu Gella ma bucur daca ai intrat putin incruntata si apoi te-am facut sa razi cu gura pan' la urechi Si la noi intunecat vant frig si ploaie la greu (chiar cu tunete la amiaza)va aduc o parte din tava pizza bub' o parta focaccia cu ceapa si ardei iute eu...Facute de mainile lui bub' (ii place mult si sa faca si sa manance_) Si ceva ce-mi place mie mult... http://www.youtube.com/watch?v=r3-cbc8AcFY&feature=related Report
March 31, 201214 yr comment_140199 Buna dimineata, buna dimineata! M-am trezit cu noaptea in cap ca de obicei, va las cafeluta si va urez un weekend interesant Report
March 31, 201214 yr comment_140205 Buna dimineata tuturor! Un sf. de saptamana minunat va urez! La noi dupa ce a turnat ieri,azi e soare si cald Report
March 31, 201214 yr comment_140206 Buna dimineata si LMA Hazel . merci de cafea, fug mintenash sa beau una "real".Famelia doarme, domn fiocco a iesit la pascut si alergat pasarele, ieri m-a zgariat rau, ca-i zuz, si cand scoate ghiarele, se crede vanator... Report
March 31, 201214 yr comment_140214 Multumesc mult Stella!Smotoceste-l pe Fiocco pentru mine te rog!Ziua mea a inceput cu soare stralucitor, va doresc si voua un weekend insorit. Report
March 31, 201214 yr comment_140216 hello la Han!Am citit printre picaturi. Multa sanatate cui are nevoie! WE si vacanta placuta ...cui are! Petrecere frumoasa cu copiii veniti in vacanta/we. LMA sarbatoritilor si membrilor familiilor! Sa sarbatoriti frumos si sa reveniti cu foto. Eu mai am inca 10 zile (cel putin) de dieta. Am avut 3 zile fleaura cu oaspetii, dar m-am tinut tare. Pierdut 4 kg si ceva in primele 12 zile.Picei i-a trecut otita, dar inca timpanografia indica lichid in spatele timpanului. A cazut joi cu capul de bordura in curte si si-a facut niste julituri urate rau de tot pe fata (si adanci). Sper sa nu ramana semne. Nu are aviz de intrare in colectivitate nici pt sapt urm, asa ca mai sta acas. E bine ca mamaie face si mancare pt tati si curatenie. Nici la bazin WE viitor nu ne-a dat voie sa mergem [center]Nu am venit cu mana goala, in sfarsit (ma mocai de 1 an ca nu aveam tava cu pereti detasabili ... acum am vazut ca se paote si fara, cu hartie de copt)am facut si eu cheesecake cu topping de banane si ananas. Placut lui tati. si picei. Ce as mai fi mancat si eu ... [/center] Sa aveti soare in suflet, va pup. Nu am vazut-o pe Any ultimamente! Any? Izuk sper ca ai parte de vreme superba si destindere maxima! Report
March 31, 201214 yr comment_140227 Hello!Hey Dani, aici sunt, dar cu putin chef de vorba. Dar sunt aici. Report
March 31, 201214 yr comment_140233 Buna dimineata tuturor! Un sf. de saptamana minunat va urez! La noi dupa ce a turnat ieri,azi e soare si cald Neata,pranz de acum! Geany, meteorologul de serviciu ,mai este soare,cald nu prea cred,ca nu este nici aici?! Report
March 31, 201214 yr comment_140235 Hello!Hey Dani, aici sunt, dar cu putin chef de vorba. Dar sunt aici. Daca nu sunt eu sa tzacanim clapele toata ziua ! Eu cred ca bibilesti la blog si de aia mai rarut pe aici ... asa-i? Am luat un robot, dar nu e roomba, e RobotX R800, astept pe frati-miu sa mi-l puna in functiune, ca eu si iubi nu am avut rabdare sa citim cartea (eu sunt obisnuita sa o faca un barbat, iar al meu nu are rabdare ... ) Report
March 31, 201214 yr comment_140238 Anutza, cred ca a inceput sezonul de vreme faina, si esti mai mult pe afara...beata te.Daniella, pupacuni pe julituri la Beutza, si bravo ptr kilele pierdute,( sper sa nu le gaseasca nimeni ) Report
March 31, 201214 yr comment_140246 Hello!Hey Dani, aici sunt, dar cu putin chef de vorba. Dar sunt aici. Daca nu sunt eu sa tzacanim clapele toata ziua ! Eu cred ca bibilesti la bolg si de aia mai rarut pe aici ... asa-i? Am luat un robot, dar nu e roomba, e RobotX R800, astept pe frati-miu sa mi-l puna in functiune, ca eu si iubi nu am avut rabdare sa citim cartea (eu sunt obisnuita sa o faca un barbat, iar al meu nu are rabdare ... ) Nu Dani, nu din cauza asta, n-are nici o treaba blogul, nu va abandonez eu pe voi !Asa s-a intamplat in perioada asta, sa scriu mai rar. Tre' sa reincep sa citesc cartea de la tine ca m-am oprit la un moment dat.Sa stpanesti cu placere robotul si brava pentru prajitura si kg pierdute! Si eu am pierdu 3 kg. Anutza, cred ca a inceput sezonul de vreme faina, si esti mai mult pe afara...beata te.Daniella, pupacuni pe julituri la Beutza, si bravo ptr kilele pierdute,( sper sa nu le gaseasca nimeni ) Stella, in sfarsit stau si eu ziua cu usa de la balconul din bucatarie deschisa ziua! S-a incalzit, dar seara tot frig e. Pupaturi la toate doamnele ! Report
March 31, 201214 yr comment_140247 Brava Anutza...mai am stat 30 min afara pe un sezlong la soare...dar e prea cald..asa ca ma duc in carpe ( pat) sa ma siestez ca lumea Hodina placuta tuturor, eu am nevoie tare, ca am deficit cu oboseala, la ce perioada de stress am avut Report
March 31, 201214 yr comment_140249 Nu Dani, nu din cauza asta, n-are nici o treaba blogul, nu va abandonez eu pe voi !Asa s-a intamplat in perioada asta, sa scriu mai rar. Tre' sa reincep sa citesc cartea de la tine ca m-am oprit la un moment dat.Sa stpanesti cu placere robotul si brava pentru prajitura si kg pierdute! Si eu am pierdu 3 kg.Felicitari pt slabeala si tie! Uf ca greu mai e sa intri pe aici si sa nu gusti nik A venit frati.miu si mi l-a pus in functiune, dar nu e mai mult decat a facut si tati. Eu speram sa aiba mai multe puteri ceva. Nu e bun, nu trage, nu are putere are 35W alimentati din acumulator de 12V. Deci nu face nici o branza, imbatranesti pana trage un picut de mizerie de pe jos. L-as duce inapoi dar nu stiu cum se procedeaza si nici sprijin de la tati nu am in aceasta actiune. Ideea e ca principiul nu e bun, nu ca aparatul asta e defect, de aia nu stiu daca o sa mi-l schimbe. Cum sa fac? Foxy, tu te pricepi? L-am luat de la Metro, unde nimeni nu iti arata si explica nimic si la garantie ne-au itnrebat: dar ce nu puteti sa il bagati singur in priza la bancul de probe, sa vedeti dc functioneaza? Report
March 31, 201214 yr comment_140250 Anutza, cred ca a inceput sezonul de vreme faina, si esti mai mult pe afara...beata te.Stella, in sfarsit stau si eu ziua cu usa de la balconul din bucatarie deschisa ziua! S-a incalzit, dar seara tot frig e. Pupaturi la toate doamnele ! Any, sper ca in max 4 saptamani se face de plaja Report
March 31, 201214 yr comment_140251 Daniella, pupacuni pe julituri la Beutza, si bravo ptr kilele pierdute,( sper sa nu le gaseasca nimeni )Multumim de pupaciuni! avem nevoie! Face coaja si apoi da cu mana de ea si o rupe, frrr mi se face rau, cand o vad plina de sange pe fata si cu ranile astea! ufff! are obrajorul drept franjuri! sa nu-i ramana semne! Report
March 31, 201214 yr comment_140285 Iaca am mai imbatranit cu un an, noi sa fim sanatosi , familionul a vrut pizza asa ca am facut cateva tavi (Geanino numai eu stiu cat am poftit la pizzele tale, mi-am scos azi parleala ) , un tortulet cumparat, vin rosu de la tata, rasete si voie buna, a picat curentul, am iesit la o plimbare, ne-am intors si ne bagam la un film. Mi-au facut copiii astia o mega surpriza, de mi-au dat lacrimile, au pus bani toti 4 si mi-au luat un laptotp, sa nu ma mai chinui cu rashnita ramasa de cand erau ei mici! Sper ca aveti si voi un weekend frumos, va pup pe toate Report
March 31, 201214 yr comment_140286 Ha ha! Sa-l stapanesti sanatoasa Haz' si pizza sa-ti fie di' ghini' Dani' felicitari ca ai dat inapoi kilometraju' pupa Bea Eu am venit de la mama am mancat cotlet cu garnitura de orez cu ciperci si salata,am facut mancare rece pt. maine si salata de vanatai si inca o tarta cu dulceata de capasuni' Any(eu acum o am pe a treia la cuptor cu dulceti diverse) ,am si dormit o ora cu bub' la amiaza ce bine e sa mananci si sa dormi la mama Report
March 31, 201214 yr comment_140288 Hazel inca o data la multi ani! Ma bucur ca ai primit cadou ce-ti place tie.Geanino cum adica atreia tarta? Ai mai facut-o intre timp si pe a doua ? Bravo domle! Iti sadi ghini! Report
March 31, 201214 yr comment_140289 Hazel inca o data la multi ani! Ma bucur ca ai primit cadou ce-ti place tie.Geanino cum adica atreia tarta? Ai mai facut-o intre timp si pe a doua ? Bravo domle! Iti sadi ghini!Da la mama cu dulceata de capsuni aia fu a doua si o sa servim maine alaturi de tort de inghetata ca asa a vrut tata Ps. Any de data asta am respectat reteta da' sa nu ma mai spui la nimeni Report
March 31, 201214 yr comment_140297 Dani, felicitari!! Bravo!! Tine-o tot asa! In cat timp ai slabit? Tati a slabit 11 kg intr-o luna si 2 zile, mai are 5 kg de slabit Eu ma fac de rusine...tot la cele kg am ramas de slabit... Arata f bine praji! Vreau si eu reteta! Te rog!Ma bucur ca Bea e mai bine, pup la ea!Any, felicitari si tie de kg slabite! Gata cu dieta? Steluta, cum e cu fata acasa?Geany, sa-ti fie de bine!Vreau si eu la mami meu, mai e un pic... Hazel, la multi ani!! Sa fii fericita si sanatoasa!! Wow ! ce cadou frumos de la copii! Ferice de tine! Ai copii buni La mine e amiaza si beau o cafeluta de orz si pap ceva dulce si astept sa se trezeasca populatiunea ca sa mergem la ziua de nastere a 2 baietei din clasa la Jasu. Va pup! Report
March 31, 201214 yr comment_140300 Oana, fata aseara a fost cu frendu' la un spectacol de step-dance ...azi a invatat toata ziua, si acum e invitata la restaurant de fam frendului, ca serbeaza o aniversare in fam.asa ca ... ne-am conversat intens la micul dejun si la masa de pranz ,maine eu am spectacol de la 15hla 20h si ea pleaca la fac ...asa ca o sa ne intersectam la masa de pranz in rest azi am siestat la greu, am *gradinarit* oleac de tot, am stat la soare oleaca, am citit, m-am lalait pe net...si iaca a trecut si sambata Report
March 31, 201214 yr comment_140302 Frumoasa tare Geanino! Sa aveti pofta!La multi ani pe maine taticului tau! Report