Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Eu azi am taiat porcul, asa s-a nimerit ca in preajma Pastelui sa taiem porcul, dar vremea a fost aproape ca la Craciun :((

Am facut carnati, caltabosi si bineinteles am mancat sorici

Da' si mieeeeeeeee!!!!! :cheers: Macar o bucatica de soric, ceva..... :(

valeleleu ce carnagiu! :crying: Sa va fie de bine preparatele Lili!

Buna dimineata tuturor! La noi e soare dar tare frig!

Bub' merge azi cu duoamna' in parc,maroiu' e in escursie' B) iar eu...hm,hm! tineti-va bine...am trecut la pascutul oficial de primavaraa!! :cheers:

.......................................................................... :( :crying: :((

aferim! sa o vedem si p-asta!

+1! Merg in jardiniere afara foxulina? Ma gandesc in mod serios la oferta ta, de a ma ajuta la gradinarit, oare vii duminica dimineata (pe la 10-11 cand vrei tu, ma ofer si sa vin sa te iau cu masina) la mine, sa ne punem pe treaba? sau sambata? ce zici? numai sa am timp sa cumpar cele necesare? ce tb sa cumpar eu pt 15 jardinere, facem o lista de necesar? Am jardinierele de piatra fara fund, puse pe dale in curte, oare trebuie sa iau niste ghivece de plastic pe care sa le pun in cofrajul de piatra? sau merge sa punem pamantul direct in ele? ma gandesc ca de la udat + ploi sa nu curga siroaie cu pamant prin toata curtea? oare cum ar trebui wsa facem? valeu ce impiedicata sunt ... :cheers:

si gardeniile cum tb luate? rasaduri, seminte? ce altceva? mai punem si alte flori? as vrea si in micuta gradinuta, printre trandafiri sa mai plantam ceva, ce ar merge?

de platit nu platesc bine, doar plata in natura, ori comanzi si eu execut, ori facem si de un gratar. Ma gandesc sa iau si un gratarel mai pricopsit de curte, dar nici la ala nu ma pricep de care, ma ajutati cu ceva sfaturi? oare sa iau electrici si iarna sa mearga si pe terasa, ar fi o idee?

Gardeniile sunt pentru interior / terasa inchisa. Sunt mai gingase din fire. Daca le bate vantu' prea tare le pierzi.

Te ajut cu cea mai mare placere! Vorbim pe mail detaliile. Ce zici? Sau la telefon.... Deja e prea mult de discutat aici si sarim gardu'! :crying:

Buna ziua, mai cu soare!

Desi a inghetat apa azi noapte, acum e soare si la mine, dar cu dinti, eu il percep asa, ca pe un ranjet,"na, sa va saturati!" dar tot e un pas inainte, norul de ieri mi-a facut noapte alba cu dureri insuportabile, ca asa sunt meteosensibilii, deh!

Am zis sa-mi petrec si la han o mica particica din pauza de pranz, dar m-am imbolnavit de pofte uitandu-ma la poze si cum nu pot zabovi prea mult la han, plec impovarata de pofte, io nu stiu cum sa o mai dau s-o nimeresc, parol!

Geany, eu aseara nu ti-am mai facut urari ca sa nu ma repet, ti le facusem mai demult...stellina, ma bucur de fiecare data cand ne scrii ca iti petreci momente frumoase cu fiica ta si va imbratisez mereu din umbra, cred ca ati simtit boarea.

Lili m-ai naucit si mi-ai adus aminte ca trebuie negresit sa taiem si noi un porc la mama, dar nu avem timp, de regula asa deschidem sezonul la gratare, dar poate-mi iau concediu si se rezolva, pana atunci sorici visez, vezi ce visuri inalte am! :crying:

Voi vb. aici de flori si eu stau cu mari iemotii, la bruma care a fost si gradele minus, daca mai gasesc rosiile in picioare in solar diseara cand ajung la tara, am piatza intai si pe urma...foxxy, de cand zic si io sa pun de-o crema de vreo 20 de oua...in weeek-ul asta am pus laptele la acrit fiindca nu am avut timp de el, am facut prajitura cu zmeurica, descarc diseara pozele, dar sa nu ma vada zoaza, ca pofteste!Gata, e unu, pauza s-a terminat, pupaceli! :cheers:

Eu azi am taiat porcul, asa s-a nimerit ca in preajma Pastelui sa taiem porcul, dar vremea a fost aproape ca la Craciun :((

Da' si mieeeeeeeee!!!!! :cheers: Macar o bucatica de soric, ceva..... B)

valeleleu ce carnagiu! :crying: Sa va fie de bine preparatele Lili!

Si tie slabeala, abia astept poze cu Daniella snur! :(

Salut, intru pe fuga sa va salut si sa va urez tuturor o saptamana frumoasa (la mine azi a fost zapaceala mare, de-abia acum am apucat sa mananc, sa merg la baie si sa intru si pe-aici...). Am citit din 2 in 3, asa ca ma duc sa aprofundez.

Hello, si eu pe fuga, intre doua sesiuni de animatii la copilasi.

Mananc o omleta cu cartofi si muraturi...ca nu am timp de altceva si va citesc rapid-

Gelutza, deci asta era boarea pe care o simteam...merci si reintorc pupacelile.

Asta miroase tare fain nush' ce soi e..

post-405-13333013753586_thumb.jpg

Gardenie, cred.

Eu azi am taiat porcul, asa s-a nimerit ca in preajma Pastelui sa taiem porcul, dar vremea a fost aproape ca la Craciun :(

Da' si mieeeeeeeee!!!!! :cheers: Macar o bucatica de soric, ceva..... B)

valeleleu ce carnagiu! :(( Sa va fie de bine preparatele Lili!

Si tie slabeala, abia astept poze cu Daniella snur! B)

ca sa ajung snur ar trebui sa tin dieta pana la sf anului, dar nu sunt chiar asa puternica. Mai am sapt asta si inchei cele 3 sapt de detox in care ar trebui sa ma scap de 7 kg, mai vedem ...deocamdata am doar 4 kg si ceva...tot platou de 10 zile. Oricum nu mai am burta de luna a 8-a, am de-a 5-a asa ... :crying: Tati m-a intrebat cat am slabit, zic 4 kg, zice: putin, eu slabesc 4 kg fara sa tin nici un regim, daca renunt la bere. Nu va imaginati ca e vreun bautor: 1 bere pe zi si nici pe aia toata de multe ori ... Deh, anii au noroc nu se pune nik pe ei, mai bine era invers B) Dupa cum stiti insa domnul nu da iama in bucate ca mine, nu are pofte, nu se indoapa, nu duce grija ca tb mancata mancarea o data facuta/preparatele o data cumparate ... Daca nu am nik in frigider pe ce pune mana, iar nu-i bine. Vorba Gelutzei, nu stiu cum sa o mai dau sa cad si eu bine, parol!

Hazel, si eu vreau cafea cu pisica :cheers:

Salutare la toata lumea, sa aveti o saptamana frumoasa.

La mine e innorat si intunecat si urat si nu-mi place vremea asta deloc. Ma deprima :crying:

Hazel, si eu vreau cafea cu pisica :rolleyes:

Salutare la toata lumea, sa aveti o saptamana frumoasa.

La mine e innorat si intunecat si urat si nu-mi place vremea asta deloc. Ma deprima :snorting:

Doamna este servita!

La noi e soare darrrrrrrrrrr cu dinti, neam cu cel de la Gelutza!! Frig tare, dimineata baltile erau inghetate, bate si vantul, unde o fi oare primavara???

post-114-13333692215723_thumb.jpg

Moatzo, se numesc *ateliere de descoperire*

si sunt clase de scoala primara de cate 20-25 elevi,care "descopera" grupuri de instrumente..de explu acum sunt corzile...o vioara , o viola( moa) un violoncel, un contrabas si harpa. clasa se imparte in 5 grupuri de 3-4-5 elevi, depinde de numarul lor, si fac pe rand *turul* celor 5 instrumente, le explicam cum se tine arcusul, si instrumentul, si ii invatam sa "cante corzi libere*..dupa ce au facut turul, au o mica pauza ( biscuiti si un suc, spalat pe maini) si apoi cu totii impreuna ( 5 muzicisti si o clasa de copii) facem rand pe rand cu fiecare un mic *concert* de 5 minute...aka noi cantam o piesa, si ei ne acompaniaza cantand corzi libere ( fara melodie, e doar un acompaniament ritmic daca vrei). Asta le da o idee despre ce e un instrument, si unii isi descopera *pasiuni* . in general cam o treime din copii fac deja un instrument in timpul liber, in general chitara, sau pian, vioara sau percutie :snorting:

Stella, e foarte frumos ceea ce faceti.Toata admiratia! :rolleyes:

Copii-s foarte incantati.Anul acesta copii de 5 ani fac laborator de muzica, anul trecut au cantat pe scena unui teatru cu un qvintet, iar prima intalnire cu un instrument muzical "live" au avut-o in primul an de gradi.Dovada, cu dedicatie!

post-9-1333371333003_thumb.jpg

Moatzo, se numesc *ateliere de descoperire*

si sunt clase de scoala primara de cate 20-25 elevi,care "descopera" grupuri de instrumente..de explu acum sunt corzile...o vioara , o viola( moa) un violoncel, un contrabas si harpa. clasa se imparte in 5 grupuri de 3-4-5 elevi, depinde de numarul lor, si fac pe rand *turul* celor 5 instrumente, le explicam cum se tine arcusul, si instrumentul, si ii invatam sa "cante corzi libere*..dupa ce au facut turul, au o mica pauza ( biscuiti si un suc, spalat pe maini) si apoi cu totii impreuna ( 5 muzicisti si o clasa de copii) facem rand pe rand cu fiecare un mic *concert* de 5 minute...aka noi cantam o piesa, si ei ne acompaniaza cantand corzi libere ( fara melodie, e doar un acompaniament ritmic daca vrei). Asta le da o idee despre ce e un instrument, si unii isi descopera *pasiuni* . in general cam o treime din copii fac deja un instrument in timpul liber, in general chitara, sau pian, vioara sau percutie :tongue3:

Copii-s foarte incantati.Anul acesta copii de 5 ani fac laborator de muzica, anul trecut au cantat pe scena unui teatru cu un qvintet, iar prima intalnire cu un instrument muzical "live" au avut-o in primul an de gradi.Dovada, cu dedicatie!

Ce concentrata e ea acolo!

:snorting:

E superba!!!!!! :tongue3: E asa atenta la explicatii.... draga de ea! :snorting:

Gata weekendul, gata distractia, inapoi la munca si la dieta! Am deschis pagina fara sa-mi activez scutul anti poze si am dat cu ochii in bunatatile puse de Geany si De Lili. Awwww man!!! Ma duc sa beau un mare pahar de apa!

Hazelina, de o vreme tot te aud cu paharul cu apa! Sanatate curata! dar tii post doar cu apa :snorting:, sau vreo dieta?

Dieta mea e cu numarat de calorii si evitat mancarurile prea ingrasacioase.

Apa e in loc de toate bunataturile pe care le vad pozate pe acilea, imi spal si eu matzele :tongue3: . Sa stii ca va urmaresc si va admir la topicul luiDex, dar eu n-am curaj sa ma bag la un asa ceva :rolleyes:

Doamne ce scumpa e Manu, o bijuterie!! Sper ca i-a placut experienta!!

Multumesc Zerda :snorting: !

Any promit sa intru diseara si sa-ti spun.Dar dupa cum miroase, sunt sigura ca rezulatul este satisfacator.Pozele le descarc maine. :tongue3:

Sunt aici :rolleyes: !