March 28, 201214 yr comment_139543 Da FLORICICA mai vino pe aici....si ia zi mai folosesti bicicleta aia? asa ca sa stii ca ti am dus dorul fetita draga! Report
March 28, 201214 yr comment_139546 Floricica tot respectul pentru munca depusa de tine, dar viono mai des, poate iti dam si noi o raza de soare, daca nu te putem duce in Caraibe! Apai Caraibele is la un bat distanta, cum ar fi Baia Mare de Bucuresti, da' mie-mi trebuie ghiocei si toporasi, ciubotica cucului, aia galbena si branduse lila, na, eu de astea vreau. Si-mi trebuie sa vad Carpatii mei ca ma sufoc fara ei. Puneti si voi o poza, va rog frumos. Report
March 28, 201214 yr comment_139550 Floricica tot respectul pentru munca depusa de tine, dar viono mai des, poate iti dam si noi o raza de soare, daca nu te putem duce in Caraibe! Boni, pana la umar e ok, pentru un copil e destul de lejer si de ingrijit si macar poti s-o aranjezi cumva, ca eu sufeream ca nu puteam macar o codita de cal sa-mi fac! Toate colegele aveau par mai lung, nu va mai spun cum aratam cu pompoane pe bentita, cine a trait vremurile le mai stie. Ca ma tundeau scurt tip jamie lee curtis, ca sa mi se intareasca parul, vezi sa nu! Insa cu timpul au vazutca e des, subtire, dezordonat , dar des, asa era in genele mele, m-au frustrat degeaba toata copilaria.Io stau si ma intreb daca nu tunderea din frageda pruncie impiedica intarire firului de par.Sa ma explic: pan' la n-spe ani (adolescenta, sa zicem), parul e tuns scurt, organismul e obisnuit sa "aloce" cheliutei un anumit numar de substante nutritive, firul de par e obisnuit cu un anumit "tratament" - periat rapid si usor aranjat, sa zicem. No, daca de la 15 ani (sa zicem) incepi sa lasi parul sa creasca mai lung, subit radacina tre' sa sustina mai multa greutate, parul tre' sa consume mai multe substante nutritive....Mie (la logica mea adicatelea) mi se pare ca parul scurt in copilarie duce la oares'ce probleme la maturitate. Cine a avut parul lung in copilarie, o sa-l aiba lung si la maturitate. Parca zicea cate careva ca, indiferent cat il lasa sa creasca, parul nu merge mai jos de.... un anumit nivel. O fi si asta vreo explicatie?! Repet, astea-s niste cugetari de-ale mele, habar n-am daca-s ceva cercetari facute pe tema asta, io inca n-am dat de ele. Report
March 28, 201214 yr comment_139555 Floricica tot respectul pentru munca depusa de tine, dar viono mai des, poate iti dam si noi o raza de soare, daca nu te putem duce in Caraibe! Apai Caraibele is la un bat distanta, cum ar fi Baia Mare de Bucuresti, da' mie-mi trebuie ghiocei si toporasi, ciubotica cucului, aia galbena si branduse lila, na, eu de astea vreau. Si-mi trebuie sa vad Carpatii mei ca ma sufoc fara ei. Puneti si voi o poza, va rog frumos.Ma consider si eu norocoasa sa te cunosc si incantata pe deasupra!Uite franturi de Carpati vazute de mine, tare mi-ar place sa-i colind si rascolind pe toti, dar din pacate... Report
March 28, 201214 yr comment_139558 Vaii ce poze frumoase Geluta! Floricico!! Poate vei avea timp sa intri mai des pe la han sa mai stam de vorba! Branduse si ciubotica cucului.. Report
March 28, 201214 yr comment_139559 Eu dadui in zori binetea de rigoare si acum constat:Bubuletz ochios si smecheros, stie el ce stie, se pregateste sa faca fatza societatii care il creste, bravo, Bub!Se vede ca-i zi de tuns...va zic de pe acum sa va fie de bine, stiu sigur ca tot frumosi veti fi si dupa tuns!Va multumesc fiindca aveti timp sa va mai ganditi si la spatele meu, ufff, ce doare si ce stare de disconfort imi da, nu pot sta pe scaun sa lucrez, am ametit lumea pe aici plimbandu-ma de colo colo!Giorgi, ma bucur ca mi-ai cotrobait prin sertare, daca ti-a si placut ceva sa iei cu tine e si mai bine, d-aia am aruncat cheile! Carmenutz, cred ca d'aia mi-au trecut durerile la un moment dat, telepatia, atunci ma pupaceai tu! acum si eu, muah, muah! Vreau cocarii, dar am repetitie, nu stiu daca azi voi putea dansa, dar trebuie sa ma duc la locul faptei sa vad ce se mai aude cu turneele alea de care eu chiar nu am chef in aceasta perioada, dar nici nu pot incurca, nu are cu cine sa danseze partenerul meu de dans, el e invatzat cu mine, asa ca de-o fi sa fie, bea Gelo aiazma!Ma retrag la munci ca iau na, na... Report
March 28, 201214 yr comment_139561 Vaii ce poze frumoase Geluta! Floricico!! Poate vei avea timp sa intri mai des pe la han sa mai stam de vorba! Branduse si ciubotica cucului.. Geany, cautand pozele mi-a venit un dor de duca...dar sa vad, cica legitimu' ne duce de Florii la munte pe bugetul rezultat din ciubucul lui de pescar!Astept confirmarea oficiala, doar am tras cu urechea....sssst! PSeu...sunt pozele mele din concediul de asta vara! Report
March 28, 201214 yr comment_139562 Vaii ce poze frumoase Geluta! Floricico!! Poate vei avea timp sa intri mai des pe la han sa mai stam de vorba! Branduse si ciubotica cucului.. Geany, cautand pozele mi-a venit un dor de duca...dar sa vad, cica legitimu' ne duce de Florii la munte pe bugetul rezultat din ciubucul lui de pescar!Astept confirmarea oficiala, doar am tras cu urechea....sssst! PSeu...sunt pozele mele din concediul de asta vara!Oho! Ce fain ar fi ,iar ne aduci poze frumoase! Eu voi fi la tata ca-i Florin si o s-o facem lata Report
March 28, 201214 yr comment_139567 Gelutza superbe pozele! O alifie, un supozitor, un calmant ceva? Mai odihneste-te si tu, ca prea esti tot timpul in priza si in viteza! Report
March 28, 201214 yr comment_139569 Floricica, ia si de la mine niste peisaje minunate cu Carpatii nostrii, sunt de asta vara (Zona Rucar-Arges si Muntii Dornei cu raul Bistrita).Si niste pupici dulci! Report
March 28, 201214 yr comment_139570 sar-na! Ti-am mai spus ca fitu are niste ochi de te baga in boala, o sa zapaceasca fetele cand o creste mai mare.Pup baiat cu "bulina neagea"! Report
March 28, 201214 yr comment_139573 sar-na! Ti-am mai spus ca fitu are niste ochi de te baga in boala, o sa zapaceasca fetele cand o creste mai mare.Pup baiat cu "bulina neagea"!Hi hi hi! si maroiu' nu e mai prejos ca-i botos ca luni ii duce dirigintele in excursie la Marasesti Cica:''ce mai suntem copii sa mergem in excursie?!'' Zic:''lasa mama ca o sa fie frumos o sa va distrati si o sa duci doru' mai tarziu (e in clasa a 12 a) Report
March 28, 201214 yr comment_139575 Floriceaua, multi pupici, si bafta la opera .Gela faine pozele tale, dar eu tot la mare mi-i gandul...muntii, e de ajuns sa ma uit pe fereastra si vad cate ceva ...nu e cum se zice aici * cana mea de ceai* .Am vazut Bubul bulinacios ....mare zmecher de copchil facusi tu Gianino.o zi faina si insorita in continuare.- Report
March 28, 201214 yr comment_139579 Am vazut Bubul bulinacios ....mare zmecher de copchil facusi tu Gianino. Dapoi' ce naste din pisica soareci mananca... io' ca io' ca baietoasa am fost mereu tunsa scurt (uram asta deasta am neste pleate' acu' pan la shold sa-mi scot parleala ),si coji groase in genunchi si cocotata numa in copaci,da' sotu' fu jale...s-a intalnit mama cu o doamna invatatoare de meserie si cand m-a vazut cu sotu' zice:''Tu! te stiu...rau mai erai '' numa' tampenii facea la scoala Report
March 28, 201214 yr comment_139581 Cum sa va multumesc si sa va explic amanuntit cat de tare mi-o placut si m-au rscolit pozele voastre? Multumesc foarte, foarte mult. Nu am participat la discutii pentru ca viata mea se rezuma doar la munca. Nu am mai calatorit si mi-am neglijat prietenii apropriati din lipsa chefului. Nu am avut cu ce sa contibui topicurilor sau poate am fost prea preocupata de evenimentele de la munca si nu am gasit inca un intrerupator sa ma deconecteze.Pozele voastre, discutiile voastre ma relaxeaza. Multumesc mult de tot.o PS- am o dificultate tehnica in a scrie cursiv un mesaj. Mi se muta cursorul aleatoriu, aiurea si trebuie sa fiu foarte atenta la coerenta. Cursorul imi joaca feste si nu stiu cum sa il imblanzesc. Tot sare peste tot Report
March 28, 201214 yr comment_139587 Acuma m-ati umplut de lacrimi. Na, poftim...cum sa mai scriu cand simt inima in gat? Tati pozili voastre le-am salvat, asa mi-or placut si m-au emotionat de is vraiste, flenduri.Pentru mine-i mare lucru ce mi-ati aratat voi. Report
March 28, 201214 yr comment_139592 Flori, daca trebuie sa ducem muntii la tine, ii ducem, numai vino mai des, ca o vorba buna te duce departe! Report
March 28, 201214 yr comment_139597 ti-as da eu ...un sfat dar nici eu nu sunt prea sus decat tine, asa ca! astept alte fete care au slabit si chiar se tin de treaba ..Eu stau greu la capitotul slabit si la ispite sunt prima!Dani!? i-a zii fata! Greu la slabit, dar nu ai nevoie deocamdata! Arati perfect! Asa ca tu iti permiti sa papi si de aia si de ailalta. Noi astea de am luat proportii trebuie as avem grija de noi, nu ne mai permitem sa exageram ... Am avut asa niste pofte ultimmente, ca maamie a facut ba sarmale, ba musaca, ba mazare pt tati ... Dar nu vad nimic ... Fii tare!! Sotul meu a mai slabit 3 kg, acum se duc mai greu kg si inca se tine de treaba. Bafta!!Mie sa-mi fie rusine, ca tot ma laud ca fac diete si apoi o dau in bara, asa ca...am sa zic cand am sa slabesc 2-3 kg Am fundul si bulanele mai mari, in poze nu se vad si trebuie 2-3 kg slabite, dar nu mai zic nimic Report
March 28, 201214 yr comment_139600 Buna dimineata si de la mine, dupa vreo 12 ore de somn....... Am terminat treburile prin casa aseara pe la 6 si ceva, apoi m-am bagat in pat, cu gand sa sforai vreo 2 ceasuri, ca eram cam obosita. Am dormit alea 2 ore, dar si inca vreo 10 pe-alaturea.... sa nu se simta singurele. Dimineata la 6:10 am facut ochisori, cand a sunat alarma la tilifon...... Si normal ca-mi era somn si-as mai fi dormit. Da' totusi..... am exagerat destul. si eu am dormit intr-o noapte de la 9 seara pana la 7;30 dimineata si parca am dormit 2 zile, m-am simtit destul de odihnita. Ne mai trebuie din cand in cand mai multe ore de somn... Report
March 28, 201214 yr comment_139601 Gelutza superbe pozele! O alifie, un supozitor, un calmant ceva? Mai odihneste-te si tu, ca prea esti tot timpul in priza si in viteza! Ce alifie, ce supozitor, am probleme mai complicate care nu se rezolva atat de simplu...vreau sa spun ca ma doare cel mai mult daca stau pe scaun, asta e! Report
March 28, 201214 yr comment_139602 Buna dimineatza si din sud!Frig si lipsa chef, dureri groaznice de spate...se anunta munci cu cantec.Bine ca a avut grija Hazel de cafea, altfel nicio sanmsa sa beau una curand, poate de dupa masa.Carmenutz, nu te intrista, las ca o sa-ti fac si poze, atunci m-am dus in viteza sa duc un medicament unei matusici batrane si bolnave.Pup tot hanul si asa pupacioasa cum sunt ma apuc de numarat , bifat, conceput, hartii, nu copii! Zi insorita tututror, ca a mea e mohorata ca naiba! Da, am auzit de la mami meu ca s a intors vremea rea si urata. Sanatate! Report
March 28, 201214 yr comment_139604 Buna dimineata si de la mine, dupa vreo 12 ore de somn....... sa-ti fie rusine ....5 min am dormit 12 ore in ultimele 2 saptamani combinate cred . va salut din mers si eu, mai va citesc din 2 in 2. ....felicitari la cine e de felicitar si sanatate cui are nevoie. va pup si revin cand nu sant asa chiauna de cap Pupici la bebe mic! Asteptam pozici cu bebelino Report
March 28, 201214 yr comment_139605 Ce alifie, ce supozitor, am probleme mai complicate care nu se rezolva atat de simplu...vreau sa spun ca ma doare cel mai mult daca stau pe scaun, asta e! Gelutza, tu oi avea cu spatele ca mine, se macina sau cum s-o spune, L2 cu S1 si ma doare mai tot timpul. Nu pot sa stau mult timp in picoare, mult timp pe scaun, nu stiu nici in ce pozitie sa dorm si ma trezesc cu niste dureri. Supozitoare, alifie, nu are efect decat pentru moment. Report
March 28, 201214 yr comment_139606 Na, ca mi-a venit un dor de duca dupa vizionarea pozelor astea, pfiuuu, ce m-as duce pe carari de munte!Acus plec si o sa-mi pun in masina discul cu padurea nebuna, ce-am mai colindat cu cortu' wowww ce mi-e dor! Unde esti copilarie... Report