Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Zerda, cum facusi, fata de te invaliditasi? Mi s-a zbarlit pielea!Auzi, juma de unghie! Uuuff! Las-ca tot om merge la cumparaturi! Fa-te tu valida la loc, piata abia acum incepe!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Carmen, din Albena de la tarabe!Pe la tarabele cu suveniruri ai putea gasi.Daca sunt tarabe acum, desi ma-ndoiesc! La vara mai sigur!

Venii si eu de pe drumuri si-am capatat acces calculator.Cica e randul meu!Profit sa va pup, ca nu stiu cand mai prind!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Mulţumesc din suflet pentru gândurile bune, Mihai e mai binişor, azi a vărsat o singură dată de la tuse, starea generală e bună, de mâncat mai puţin.

Eu am făcut azi supă de pui cu tăiţei, un compot de mere şi piure de cartofi că mai aveam aripioare de ieri. Curăţenie de primăvară în bucătărie şi pe balcon, şi cam atât. Vă îmbrăţişez cu drag pe toate. :boohoo:

Seara buna sa nu uitati ca asta noapte se schimba ora..http://stirileprotv.ro/stiri/social/pierdem-o-ora-de-somn-romania-trece-in-noaptea-de-sambata-spre-duminica-la-ora-oficiala-de-vara.htmlDormim mai putin,ora 3 devine ora 4 :drool:

Sefule cand te-au facut pe matali' s-a aruncat tiparu',al meu sot nu suporta nici sa dau eu cu aspiratoru' (cica-l nervozeaza' zgomotu' ,el care lucra la aviatie pintre' avioane :boohoo: )dapoi sa mai puna el mana pe' obect' :huh: Azi am vazut leurda e plina piata si ma gandeam la mneatali',1 ron legatura da' mica legatura cu trii' frunzi :drool:

Va salut si pup pe toti!

Gelutza superb cantecul, multumesc frumos. Dar inainte de salcami astept sa innebuneasca liliacul! :D

Ma faci sa caut pozele de anul trecut ca si eu vreau liliac, eu am alb, lila si mov.E o zumzaiala, am pus sitele la geamuri, gata!

O sa semana si eu niste flori in jardiniere, le bag in solar, mai pe seara, acum e prea mare dogoare acolo...si pe urma le rasadesc in gradina de flori.Menta indiana seman astazi.Acum sunt ba pe aici, ba pe la cuptoare...am taiat ultimul dovleac din doatare si vreau sa-l gatez pe tot, sa nu mai dau de colo , colo ce ramane!

Te rog, te rog, pune niste poze cu liliac! Iubesc liliacul alb si cel mov inchis! Mie mi se zice Lili, si simt ca liliacul e floarea care ma defineste! :)

Hai ca le caut acum, de bine ce doream sa innebuneasca salcamii, s-a intamplat sa imi indeplineasca cineva dorinta, dar stii cine au innebunit?

Au innebunit cocosii din ograda si alergau gainile ca niste disperati, sa le calce, biansiur,si alea mai usoare fugeau, dar alea grase, grele, se-mpiedicau si cocosii le-au bosorogit, n-am vazut asa ceva, a trebuit sa taiem de urgenta doua, nu mai puteau sa sufle si nici sa mearga, pfiiiiu, eram un pachet de nervi ca nu imi trebuia carne si nici chef sa le transez nu aveam, acum am terminat si am alti nervi ca tre' sa stau la rand la dus, restul lumii a mancat saratele si a baut bere pana acum si acum i-a gasit dusatul, vedea-i-as vesnic tineri pe toti! :)

Dar lasa, ca pana se duseaza lumea, mananc si eu saratele si beau vin ca nu am chef de bere, ma pastrez pentru maine la scrumbie.

Azi am vazut leurda e plina piata si ma gandeam la mneatali',1 ron legatura da' mica legatura cu trii' frunzi :)

wow, alta veste buna! eu n-am zarit-o, da' maine ma uit mai atent. vreau pesto cu leurda!

Buna seara la tot hanul!? cum fu ziua? ma'c sa citesc din urma. Dar va las poza cu picea proband cerceii lu'mami

Eu printre altele cam toate legate de mandra, am schimbat la incaltari si geci garderoba de iarna cu vara, in dressingul din vestibul ... uh ce bine sa vina caldura si primavara/vara! Sa vedem cand am timp pentru dulapul meu, al lui tati si al picei ... :) , ca maine, de Buna Vestire, e ziua taticului meu si suntem in vizita, iar tati dimi e plecat ...asa ca maine nu am nici un spor, doar sa vad de picea (de altfel ca si azi, pana la 19 nu adormit :D ).

deja e cocheta ...vedem ce ne asteapta mai incolo ... :)

Buna dimineata la tot hanul. o sambata insorita si vesela va doresc.

Edit si eu ca sa pup Koralina curajoasa, si sa-i urez sanatate la micutz.

Daniella, cum mai e fatuca ta? s-a mai intremat? si Elenutza?

Multumim de intrebare! E mai bine, am fost azi la control si la analiza cu pistolul ala cu lumina (habar nu am cum se numeste) s-a vazut o ameliorare simtitoare. Dar la timpanograma a reiesit ca are tot atata lichid in spatele timpanului, ca si miercuri. Nu mai face febra si nu mai are mucisori dct daca plange si plange, e miorlaita, vrea toata atentia si numai in brate ... Dar asta nu prea e noutate la ea ... Azi nu a dormit de amiaza asa ca miorlaiciuni si mai mari pana la 19, cand a cazut deodata secerata, dupa ce fuseseram in parc si incercaseram cateva ore in jurului pranzului toate metodele de adormit copii ... , la care eu oricum nu prea reusesc ... cred ca e prea activ sufletul in mine, ca nu pot sa adorm copila deloc de amiaza ... :)

Tu cand ai concertele astea grele?

'neata la han.

eu azi sunt tare bucuroasa ca am sa ma vad cu o prietena din copilarie (am fost colege in scoala generala) care acum e prin alte zari. a venit in tara doar pentru o spatamana pentru aniversarea bunicii, care a implinit 90 de ani. sa-i traiasca!

doamne, ne stim de pe vremea cand noi aveam varsta copiilor nostri... abea astept sa ne asternem la o poveste :)

sarut cu drag toata gasca. sa aveti o zi frumoasa

sa ai o intalnire frumoasa boni! ma bucur de bucuria ta :)

zozo, checul arata de milioane cu cascavalul ala topit prin el! era calda sectiunea?

multumim de urarile de sanatate si iti dorim inzecit inapoi!

Beutza, dragutza de ea! bine ca-i mai bine, da-i cerceii, da-i si inelele numa' sa fie linistita! tu spune-i unde-s, ca data viitoare nu te mai sacaie cu cerutul!

si-alta veste buna :) , nu te grabi cu schimbatul hainelor, ca de saptamana viitoare vine iar frigul 8-12grade. cica asa-i normal :)

Daniella , ce mare s-a facut , d-ra!

Pupam picea cocheta !

Da, sunt mari de acum! cateodata tot vrea sa faca pe bebele ...

ce face Elena? cum se simte?

Beutza, dragutza de ea! bine ca-i mai bine, da-i cerceii, da-i si inelele numa' sa fie linistita! tu spune-i unde-s, ca data viitoare nu te mai sacaie cu cerutul!

si-alta veste buna :) , nu te grabi cu schimbatul hainelor, ca de saptamana viitoare vine iar frigul 8-12grade. cica asa-i normal :)

doamne pazeste! iar frig?! imi placea la 25 grade! ei oricum, mi-am pastrat o pereche de cizme de piele intoarsa necaptusite care merg si ...vara ... Si am scos numai gecile de puf, pe cele de primavara-toamna mai lejere, ca si pe cele de vara le-am lasat, ca nu pot sa fug in ziua 1 cand da la noi frigul dupa ele. Pt prima oara le duce tati in garaj ... sa vedem cum mi le da inapoi la toamna ...

Aaaa, pai la dulapul cu margele si bratari umbla vesnic, isi pune ceasurile pe mana, margelele si bratarile doar le arunca pe jos, se vede ca nu's tocmai pe gustul ei ... -:D

Floricica aia pe care o stiti voi e ascunsa prin vre-un tubercul care asteapta o zi insorita sa se raspandeasca bezmetic. Mi-e dor si mie de ea.

Deocamdata n-am in cap altceva decat munca: munca vad, munca visez si la munca ma gandesc.

Lucru' intr-un camin de seniori si senioare ,am 127 de "dragi si drage" si asta ma tine ocupata 24 de ore.

Pentru prieteni si calatorii sau pentru mine si placerile mele n-am mai avut timp dar tre' sa fac cumva si ceva sa ma echilibrez . :)

Daniela, specialitatile despre care m-ai intrebat exista pe sectorul nostru de Dunare si cum legitimu' a fost un norocos, ca altfel nu ma cunostea pe mine, :) a avut intotdeauna noroc si la agatzat baboi de soi.Se prinde tot timpul asa ceva daca ai bafta!

Tin pumnii in continuare la copiii bolnaviori, sper sa fie mai bine.

Poza cu rulada de ieri era mai de demult, decat sa iau poze de pe net , mai bine iau de la mine...

Daniela, am pus si rulada aia cu praz si masline si ce mai avea la copturi, dar pe urma netul mi-a facut vant si nu am mai putut vb si cu voi aseara.

Gata, trmit barcuta plina cu elan si voie buna sa ajunga la tot mapamondu'!

Gelutza nu vad ora cand o sa pui poze cu cele specialitati, de acum salivez la gandul ca le voi vedea macar ...

OK, deci cum se face rulada aia cu fructe?

Acum sunt ba pe aici, ba pe la cuptoare...am taiat ultimul dovleac din doatare si vreau sa-l gatez pe tot, sa nu mai dau de colo , colo ce ramane

cum? mai am si eu 2!

Paradisul este in inchipuirea noastra(cred ca mi o iau grav de la Daniella) :)

Totul este exact asa cum ne inchipuim noi si prezentul si viitorul si Paradisul...

M-as bucura mult daca ai citi cartea ..., face extraordinat de bine la psihic... , dar nu mai insist, zici ca sunt sectanta ... :)

Mulţumesc din suflet pentru gândurile bune, Mihai e mai binişor, azi a vărsat o singură dată de la tuse, starea generală e bună, de mâncat mai puţin.

Eu am făcut azi supă de pui cu tăiţei, un compot de mere şi piure de cartofi că mai aveam aripioare de ieri. Curăţenie de primăvară în bucătărie şi pe balcon, şi cam atât. Vă îmbrăţişez cu drag pe toate. :)

Multa sanatate si insanatosire cat mai grabnica lui Mihai :)

nici picea nu a mancat azi, chiar m-a scos din rabdari ca de 7 x i-am incalzit diverse si nu a vrut, dupa care am gasit-o la cos 8noroc ca era punga noua, abia schimbata, bagand mana si manand dintr-o cutie de iaurt golita ... my god! Si daca mancam noi, aia vrea si ea. Mancarea ei nu!

Buna dimineata la han

Ma bucur sa aud ca sunt mai bine puiutzii, pupam Beutza, Elena si Mihaita de Koral si multa sanatate! Felicitari si pentru Catalin astronom :)

La multi ani taticului tau Daniella! :)

Boni sa-ti fie de bine intalnirea cu prietena din copilarie.

Eu o sterg ca mi-am propus sa rezolv niste chestii azi, gen vopsit par, unghii, alea alea, si dupa masa o plimbareala mai lunga.

Sa aveti o duminica superba! Va las niste ghiocei din gradina de la mama.

post-114-13326508488701_thumb.jpg

Buna dimineata! Ce ghiocei frumosi! :)

Si la noi o zi frumoasa de primavara numai buna de plimbare...

O duminica minunata tuturor! :)

post-405-13326547895436_thumb.jpg

post-405-13326547825791_thumb.jpeg

Merci de ghiocei, de tratariseala, si o duminica insorita se anunta si aici, ceea ce va doresc tuturor.

Va salut si eu!M-am plimbat si eu pana la piata, am adnirat culorile primaverii si ghioceii Alunicii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Hazel!

Koral, Mutti, Denny, Ali, iesiti la raport cu starea copiilor!Sorina, si tu!Azi e frumos afara si vreau vesti bune!

Pacat ca de maine iar vine frigul!Incepuse sa-mi placa asa cald si bine!Norocul meu ca n-am dus hainele groase! Maximum 12-15* C la amiaza....

Dar azi e frumos si e sarbatoare si e duminica, asa ca....Sa ne bucuraaaam!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Ma execut Zoazo.. copchilul meu e bine... numai ca pe bune trebuie sa il duc sa ii fac un test ceva de auzit.. Am senzatia ca nu mai aude bine, dar nu imi dau seama exact, pentru ca uneori pare sa ne ia in ras... Sa vad cum rezolv saptamana asta. In rest munca.. da' nu ma plang.. bine ca e, saptamana asta e ultima la unul din joburi, raman doar cu unul nici ala foarte sigur... Poate mi se intampla si anul asta ca in ceilalti doi... in Saptamana Mare, mereu am gasit ceva de munca, mai bun, mai bine platit. O duminica placuta doresc la toata lumea.

Stellina, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif!Cat sunt de frumoase si de plapande!

Ali, din tot sufletul meu, iti urez numai bine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif