Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

confirm! Giorgi e cea mai cuminte dintre noi! :)

Nucile se fac mai la toamna, cred ...

Fox, eu nu cer nimic, dar iti doresc sa ai un we superb pe meleagurile care iti plac ... Ce nu gasesti oua de taran si pe acolo?

Da' cine-a zis ceva de nuci verzi / proaspat culese ACUM???? Alea tinute in pod nu-s bune? Culese de mamitica mea in toamna ce-a trecut??? :floare:

Dani, mi-ai placut enorm, de unde poti tu sa confirmi ca eu sunt cea mai cuminte dintre voi si ca nu mai merit cateodata si vreo :floare: :) ?!?!

Nucile se mai fac la toamna, da, dar din toamna trecuta mai sunt puse bine.

Cine stie, cunoaste!!!! :)

Am plecat. Ne reauzim luni, ca nu mai am timp de net de-acasa. :floare:

drum bun foxyy, si zile senine :)

Chiar daca ai plecat deja, iti urez si eu sa ajungi cu bine si sa te bucuri de toate frumusetile pe care nu le-ai vazut de atata timp in liniste si pace.

Drum bun!

pai aia e, ca esti prea cuminte, poate sa-ti dam o bataita ca sa fii mai artagoasa pe aici, ca altfel nu vad de ce!

ce-mi place este ca esti in fiecare zi optimista si te bucuri de cate ceva, de soare, de ghiocei, de revenirea la viata a naturii, de apropierea we etc. De cate ori te citesc dimineata, imi incep ziua bine dispusa :) Nu e vreo data sa te plangi sau sa ai lucruri rele de spus despre altii, desi sunt convinsa cu totii avem diverse greutati care mai de care ...

Brava ca incapi iar in rochite! Cate kg ai ajuns 50? Te ajung si eu mai acusi :)

Asta este felul meu de a fi, cu zambetul pe buze, chiar daca greutatile nu ma ocolesc si urasc sa ma cert.

Mai am 1 kg. de dat jos pana la 50 si am plecat de la 54.

Cand ma ajungi din urma si o sa fim asa cum vrem, ne imbracam cu hainele care ne plac cel mai mult si defilam pe podium. :floare:

In rest azi a pocnit-o si cufurezeala ... Cand vine una, vin toate ... :floare:

Asta-i de la antibiotice. Nu v--a zis sa-i dati si probiotice?

Ba da, dar ieri mamaie-sa a uitat sa ii dea 1 plic, i-a dat doar 1. Seara cand am ajuns nu puteam sa i-l mai dau ca tb 3 ore distanta de antibiotic, altfel ii neutralizeaza efectul

Drum bun, vreme frumoasa si sa te intorcicu bine si cu tolba plina de bunatati si de istorisiri!

pai aia e, ca esti prea cuminte, poate sa-ti dam o bataita ca sa fii mai artagoasa pe aici, ca altfel nu vad de ce!

ce-mi place este ca esti in fiecare zi optimista si te bucuri de cate ceva, de soare, de ghiocei, de revenirea la viata a naturii, de apropierea we etc. De cate ori te citesc dimineata, imi incep ziua bine dispusa :) Nu e vreo data sa te plangi sau sa ai lucruri rele de spus despre altii, desi sunt convinsa cu totii avem diverse greutati care mai de care ...

Brava ca incapi iar in rochite! Cate kg ai ajuns 50? Te ajung si eu mai acusi :)

Asta este felul meu de a fi, cu zambetul pe buze, chiar daca greutatile nu ma ocolesc si urasc sa ma cert.

Cand ma ajungi din urma si o sa fim asa cum vrem, ne imbracam cu hainele care ne plac cel mai mult si defilam pe podium. :floare:

ce pot sa spun decat: vezi ca am avut dreptate? tu esti cea mai cuminte de pe aici! :)

si eu urasc sa ma cert, dar ma ia nervul cateodata, sau cam des ?! :) Dar imi repet ca sunt fericita si ca toate imi merg din plin si asa revin unde trebuie! Cand te mai si citesc pe tine cum vii la han cu zambetul pe buze si mai bine imi merge!

brava de 3 kg date jos! ai bagat si mucenici, de 3 x brava! da-da , peste 3 saptamani defilam :)

Cand ma ajungi din urma si o sa fim asa cum vrem, ne imbracam cu hainele care ne plac cel mai mult si defilam pe podium. :thumleft:

ha ha ha! giorgi, esti totala!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif
Io sunt fata babii cea rea, aia cu accidente si dureri, sper sa ma tolerati si pe mine. :thumleft:

Boni,multumesc :cheers:

Si eu in fiecare zi cand ma trezesc incerc sa fiu optimista dar din pacate ,ma trazneste cate o problema de imi sare optimismul cat colo si cand vezi ca nimic nu iti merge imi vine sa imi bag ceva in toate :D

Foxyy,drum bun si spor :D

Izuk n-am inteles eu bine,parca ziceai ca incerci sa scrii mai putin? Esti suparata ?

Zerda :D :thumleft:

Izuk? esti supi pe noi? Pupam :thumleft:

Lili, inceteaza sa mai spui ca nu merge nimic. Totul iti merge din plin, repeta asta cu toata convingerea, chiar si cand ai nervi cand te trazneste aia una/doua etc....

Ai trecut la garderoba de vara? culori vii? Trebuie sa fac terapie cu tine :cheers: . Help, Koral!

Io sunt fata babii cea rea, aia cu accidente si dureri, sper sa ma tolerati si pe mine. :thumleft:

anunta domne'si vestile bune :cheers: , nu doar accidentul. Hai ca trece, da cu tinctura de propolis cum a zis Gelutza

Salut!

Ma mai primiti?

Zerda, uite, daca pup eu, trece degetelul!

A-nceput we-ul si-am inceput si eu treaba.Fiindca maine am niste drumuri de facut, azi mi-am facut baie, am spalat baia(desi pana maine-i la loc!), acum am ultima masina cu rufe de scos!

Lili, ce-i aia "imi zboara optimismul"? Pai, fata draga, il legi bine-bine cu lantul si nu-i dai drumul orice-ar fi!

Danutzo, cum se mai simte Bea?

Ali, Mutti, piticeii vostri ce mai fac?

Oana, mi-e dor de gogosicile tale de miere si soare!

Sper ca sa am mai mult timp sa stau pe-aici, ca s-a lungit ziua si s-a scurtat timpul!(off, iar ma plang!Nu-s deloc cuminte!)

Stiti ca maine se schimba ora? Sa nu uitam cumva!

Placinte crete cu branza de oi sarata ,sunt fierbinti..

post-405-13325234683105_thumb.jpg

Fug sa-i fac lui bub dulci cu gem de gutui,...

Luati de serviti :thumleft:

Edit:..cu gem de gutui,deci dulci pt. bub'..

post-405-13325296617042_thumb.jpg

Si din resturi de aluat cu miere, nuca si zahar vanilat cum ne facea bunica :cheers: ..

post-405-13325296901598_thumb.jpg

Şi eu am lipsit motivat. Miercuri dimineaţa, micul meu , înainte de a ieşi din casă, către grădi(el) şcolaă(eu) a început să tuşească până a vărsat. Schimbat haine, întins în pat, în 5 minute era roşu ca para focului şi fierbinte. Febră 39. Sunat la şcoală că nu pot să vin , mers la medicul de familie, consult, diagnostic bronhopneumonie. Suntem pe klacid de miercuri, acum parcă ne revenim la normal, deşi încă se aud raluri la plămâni. joi şi azi am fost la serviciu,a venit soţul mai repede acasă şi eu aveam program doar de la 12. Noroc că el poate să lucreze parţial şi de acasă, deşi nu întotdeauna , dar de data asta ne-am sincronizat cumva şi am reuşit să ajungem la week-end, cînd nu e problemă şi pot sta acasă.

Vă pup pe toate, şi o încurajez pe Lili să aibă încredere în îngerul ei păzitor,că fiecare are unul şi el ne rezolvă multe probleme pe care noi nici nu ne gândim că ar avea vreo rezolvare.

De asemenea, pup pe toţi copilaşii, le doresc sănătate celor bolnăviori şi multă distracţie în week-end celor sănătoşi.

Buna fetelor, va citesc dar nu am curaj la scris....vreau sa renunt la taiatul pielitelor la degete caci as dori 'sa intorc foaia' la manechiura.

Problema e ca imi pocneste pielea si e dureros...si dupa aia iar reincep sa mi le tai.

Cum sa fac sa am o tranzitie mai placuta?

Miine plec catre capre ca apoi sa revin la problemele cu chiriasii de care doresc sa ma debarasez.

Va pup si seara buna!! :occasion14:

Carmen, pe mine manichiurista mă dă cu un ulei pe pieliţe, care le "topeşte". Totuşi, cam de două ori pe an, mi le taie, dar tot e mai bine decât înainte de a folosi uleiul respectiv. Poate ar trebui să încerci şi tu cu uleiul,dacă merge , renunţi la forfecuţă, dacă nu, măcar eşti împăcată că ai căutat alternative.

brava de 3 kg date jos! ai bagat si mucenici, de 3 x brava! da-da , peste 3 saptamani defilam :thumleft:

Giorgi-i alta natzie, baga mucenici si tot slabeste. Dani, presimt ca nu putem tine pasul cu ea la capitolul asta. am si eu una la serviciu, numai daca s-a-mpiedicat intr-o zi si-i suparata, slabeste 2 kile. ma lasi?!

Io sunt fata babii cea rea, aia cu accidente si dureri, sper sa ma tolerati si pe mine. :occasion14:

hai, vina-ncoa, amarashteano! ia mai zi si altceva, ce-ai facut azi?

vreau sa renunt la taiatul pielitelor la degete caci as dori 'sa intorc foaia' la manechiura.

Problema e ca imi pocneste pielea si e dureros...si dupa aia iar reincep sa mi le tai.

Cum sa fac sa am o tranzitie mai placuta?

Carmen, io nu te pot incuraja la asa ceva. daca nu-mi tai pielitele simt ca am deshtele mai grele. plus ca mi se pare ca arata oribil -de mine zic! chiar simt un disconfort, zau!

si cum vrei sa-ntorci foaia, ce vrei sa faci daca nu le mai tai? sa le-mpingi spre radacina, cum recomanda mai nou astia? cu betisoare de-alea? oh, nu!

Koralino, ati avut o saptamana grea! mi-amintesc ce-mi mai placea la scoala cand nu venea cate-un prof, ce ne mai bucuram! si el, saracu', poate-avea copilul bolnav.

Izuk, da' di ci nu mai vrei mata sa scrii? nici poze nu mai pui? cini ti-a suparat?

io zic sa revii la sentimente mai bune si sa pleci impacata la soare :thumleft:

azi am dormit dupa-amiaza, o chestie rarissima la mine. da' ce bine-o fost! am facut maglavaisu' de pasca, l-am pus la congelator -ti pup, Giani!- am facut si inghetata de ciocolata, un fel de ganache da' nu chiar la paritate ciocolata si smantana, plus arahide prajite, acuma fierb si niste fasole, am pus si de-o ciorba radauteana...ce bine daca-s odihnita!

Carmen, are la farmacie, Mavala se numeste. Si un gel pentru curatat cuticulele si un ulei pentru inmulait sa arate bine in fiecare zi si unghiile lucioase si ingrijite.

Şi eu am lipsit motivat. Miercuri dimineaţa, micul meu , înainte de a ieşi din casă, către grădi(el) şcolaă(eu) a început să tuşească până a vărsat. Schimbat haine, întins în pat, în 5 minute era roşu ca para focului şi fierbinte. Febră 39. Sunat la şcoală că nu pot să vin , mers la medicul de familie, consult, diagnostic bronhopneumonie. Suntem pe klacid de miercuri, acum parcă ne revenim la normal, deşi încă se aud raluri la plămâni. joi şi azi am fost la serviciu,a venit soţul mai repede acasă şi eu aveam program doar de la 12. Noroc că el poate să lucreze parţial şi de acasă, deşi nu întotdeauna , dar de data asta ne-am sincronizat cumva şi am reuşit să ajungem la week-end, cînd nu e problemă şi pot sta acasă.

Vă pup pe toate, şi o încurajez pe Lili să aibă încredere în îngerul ei păzitor,că fiecare are unul şi el ne rezolvă multe probleme pe care noi nici nu ne gândim că ar avea vreo rezolvare.

De asemenea, pup pe toţi copilaşii, le doresc sănătate celor bolnăviori şi multă distracţie în week-end celor sănătoşi.

Of, Koral! si voi? Pup micul! Pana cand luati antibiotic? E mai bine acum? Multa, multa sanatate!

Danutzo, cum se mai simte Bea?

Sper ca sa am mai mult timp sa stau pe-aici, ca s-a lungit ziua si s-a scurtat timpul!(off, iar ma plang!Nu-s deloc cuminte!)

Multumim de intrebare :thumleft: E oleak mai bine. Adica ziua e bine, seara face febra si vrea numai in brate ... + cufurezeala la maxm ... :thumleft:

Cum sa te plangi? Tocmai tu? Optimismul in persoana? ! Regret sa-ti comunic, dat tu nu ai voie! :occasion14: